eitaa logo
راه روشن ۱۱۴
1.2هزار دنبال‌کننده
10.6هزار عکس
3.9هزار ویدیو
11 فایل
هدف: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی سیاسی سبک ارائه: پست‌های کوتاه و گویا
مشاهده در ایتا
دانلود
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محرمانه 📍کلیپی جالب از برخورد پلیس کشورهای مختلف با مردم در بحران 👌 کانال حرفه‌ای‌ها http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
محرمانه 📍پس‌لرزه‌های ‌استعفای موسوی‌لاری/از شایعه استعفای عارف تا انتقاد به خاتمی @secret_file کرباسچی: دیگر با خاتمی هم تعارف نداریم استعفای موسوی‌لاری از شورای عالی سیاست‌گذاری گرچه هنوز پذیرفته نشده اما همچنان حاشیه ساز است؛ تا جایی که برخی استعفای عارف را هم اضافه کرند و برخی حتی سخن از انحلال این شورا زدند.
محرمانه 📍ماجرای مدرک تحصیلی سینا کمالخانی/خطر بازگشت ویروس موسسات غیرمجاز آموزشی و جعل مدرک! @secret_file 🔹 بنابر اطلاع، ماجرای آقای سینا کمالخانی منتخب این است که او در موسسه ای به نام مرکز آموزش‌های الکترونیکی تفتان درس خوانده است. 🔹 موسسه‌ای که جزو موسسات مورد تایید وزارت علوم نیست اما در مدرکی که برای او صادر شده پیشوند "مرکز آموزش‌های الکترونیکی"، احتمال زیاد به عمد،‌ حذف شده است تا اینگونه وانمود شود که وی مدرک کارشناسی ارشد خود را از موسسه‌ آموزش عالی غیرانتفاعی تفتان اخذ کرده است. 🔹 اگر این موسسه غیرمجاز باشد که ظاهراً همینطور است،‌یا دست‌کم هیچ نشانی از معتبر بودن آن نیست، با مراجعه به صفحات آن متوجه می‌شویم که ادعا کرده است تاکنون ۴۷۵۶ دانش‌آموخته داشته و ۳۱۹۹ دانشجو هم در حال حاضر دارد. 🔹️ واقعیت تلخ این است که اگر چنین ادعایی صحت داشته باشد یعنی نزدیک به ۸۰۰۰ نفر درگیر تحصیل در این مرکز شده باشند، چرا نباید نظارت بیشتری روی این مجموعه ها وجود نداشته باشد؟
محرمانه 📍ماجرای مدرک تحصیلی سینا کمالخانی/خطر بازگشت ویروس موسسات غیرمجاز آموزشی و جعل مدرک! @secret_file 🔹 بنابر اطلاع، ماجرای آقای سینا کمالخانی منتخب این است که او در موسسه ای به نام مرکز آموزش‌های الکترونیکی تفتان درس خوانده است. 🔹 موسسه‌ای که جزو موسسات مورد تایید وزارت علوم نیست اما در مدرکی که برای او صادر شده پیشوند "مرکز آموزش‌های الکترونیکی"، احتمال زیاد به عمد،‌ حذف شده است تا اینگونه وانمود شود که وی مدرک کارشناسی ارشد خود را از موسسه‌ آموزش عالی غیرانتفاعی تفتان اخذ کرده است. 🔹 اگر این موسسه غیرمجاز باشد که ظاهراً همینطور است،‌یا دست‌کم هیچ نشانی از معتبر بودن آن نیست، با مراجعه به صفحات آن متوجه می‌شویم که ادعا کرده است تاکنون ۴۷۵۶ دانش‌آموخته داشته و ۳۱۹۹ دانشجو هم در حال حاضر دارد. 🔹️ واقعیت تلخ این است که اگر چنین ادعایی صحت داشته باشد یعنی نزدیک به ۸۰۰۰ نفر درگیر تحصیل در این مرکز شده باشند، چرا نباید نظارت بیشتری روی این مجموعه ها وجود نداشته باشد؟
⭕️آخرین وضعیت عسگری دانشمند ایرانی دربند آمریکا 💠علی باقری‌کنی، دبیر ستاد حقوق بشر:ما نسبت به سلامتی همه‌ ایرانیان دربند در زندان‌های آمریکا نگرانیم. 🔹در این میان اعلام ابتلای اندیشمند ایرانی دربند در آمریکا به کرونا بر نگرانی‌ها افزوده است. 🔸از مراجع ذی‌ربط پیگیر آزادی ایشان هستیم، چرا که فقط آزادی هرچه سریع تر دکتر عسگری است که می‌تواند به نگرانی‌ها درباره‌ سلامتی این استاد دانشگاه پایان دهد. 🔹سابقه‌ بیماری تنفسی دانشمند ایرانی، نگرانی درباره‌ سلامتی دکتر عسگری را بسیار جدی‌تر کرده است. 🔸لذا از وزارت امور خارجه می‌خواهیم تلاش‌های خود را برای آزادی دانشمند ایرانی شدت بخشیده و از همه‌ ظرفیت‌های سیاسی، دیپلماتیک و حقوقی برای رهایی هر چه سریع تر ایشان بهره بگیرد.
محرمانه 🔴 چرا فقط چند نفر می‌توانند نهاده های دامی را وارد کنند؟! / اگر این اسمش مافیا نیست پس چیست؟ @secret_file محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که با حضور وزیر صمت تشکیل شد، با اشاره به انحصار واردات نهاده‌های دامی و مشکلات حاصل از این گفت : چرا فقط چند نفر می‌توانند نهاده های دامی را وارد کنند؟! اگر این اسمش مافیا نیست پس چیست؟
🍃علامه طباطبایی: من در کل عمرم یادم نمی آید که حتی یک شب در ماه مبارک رمضان خوابیده باشم.
🔸 شخصی از حضرت آیت الله العظمی بهجت درخواست دستوری فرمودند. آقا که همیشه مشغول ذکر بودند، سر بلند کردند و فرمودند :«تا می‌توانید گناه نکنید» سپس سر به زیر انداختند و مجدّداً مشغول ذکر شدند. 🔸 بعد از چند لحظه سر بلند کردند و فرمودند: «اگر احیاناً گاهی مرتکب شدید سعی کنید گناهی که در آن حقّ‌الناس است نباشد». باز سر به زیر انداخته و مشغول ذکر شدند. 🔸 و بعد از چند لحظه باز سر بلند کردند و برای سومین بار فرمودند: «اگر گناه مرتکب شدید که در آن حقّ‌الناس است سعی کنید در همین دنیا آن را تسویه کنید و برای آخرت نگذارید که آن جا مشکل است.» 📚 برگرفته از کتاب فریادگر توحید، ص ٢١٨
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار رمضانی مسئولان نظام: 👈 هیچ‌کس از هیبت ظاهری آمریکا نباید بترسد؛ این خیلی خطا است. 👈 ابرقدرت‌ها کارشان را با هیاهو پیش میبرند اما قدرتشان از این هیاهو خیلی کمتر است. 👈 نه از هیبت آنها و نه از ثروت قارون‌های اطراف خلیج فارس که هیچ غلطی نمیتوانند بکنند، نباید ترسید. 🔺️ میلیاردها دلار علیه ما خرج کردند و هیچ کاری نتوانستند بکنند. ۹۸/۲/۲۴
⚡️در حالی که اخبار خبر از گم شدن میلیاردها دلار از پول مردم توسط دولت را میدهد و این ماجرا تا این حد جدی است که رییس قوه قضایه هم در دستوری خواستار پیگیری ماجرا شد ، حسام الدین آشنا مشاور رییس جمهور در‌توییتی خطاب به رییس صدا و سیما نوشت چرا دستگاه کرونا یاب سپاه پاسداران را تبلیغ کردید 🔺این اولین بار نیست که آشنا در بزنگاههایی که افکار عمومی از دولت بابت فساد سوال میکند با ورود به صحنه ماجرا وطرح سوالات تند یا حمله به سپاه میخواهد افکار عمومی را منحرف کند 🔺نکته اول در‌خصوص دستگاه کرونا یاب سپاه این است که طبق سوال من از منابعی در وزارت بهداشت این دستگاه تستهای اولیه و ثانویه را با موفقیت پشت سرگذاشته است و پس از آن به صورت رسمی و تلویزیونی به مردم اعلام شده است 🔹نکته دوم برخی به یک مصاحبه با رییس روابط عمومی وزارت بهداشت که بعد از اظهار نظر غلطش در خصوص آمار یک کشور دیگر باعث تیره شدن روابط بین دو کشور ایران و چین شد استاند میکنند که در‌ پاسخ کوتاهی در خصوص کرونا یاب گفته بود: هنوز این دستگاه مجوز های لازم را کسب نکرده است البته در خصوص این مصاحبه و رابطه اش با مشاور رییس جمهور و رییس شورای اطلاع رسانی دولت در فرصت مناسب خواهیم نوشت اما آنطور که کسب اطلاع کردم این دستگاه در مرحله کسب مجوز است! 🔺اما ماجرای اصلی تر چرایی ورود حسام الدین آشنا به دستگاه کرونا یاب سپاه است؛ دلیل حمله آشنا به این موضوع تخصصی فقط به یک دلیل است که یادمان برود ۴/۸ میلیارد دلار پول کشور گم شده است 🔹به نظرم تا وقتی که تکلیف دلارهای گم شده و محاکمه مقصران انجام نشده مواظب باشیم در دام عملیات روانی آشناها نیفتیم!
🔴نفوذ افراد ناشناس به یک پایگاه نظامی صهیونیستی 🔹 سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد که چند نفر در جنوب اراضی اشغالی به یک پایگاه نظامی صهیونیستی نفوذ کرده و به تجهیزات نظامی آن آسیب زدند.
🔴 آمریکا و عراق آمریکا برای کل منطقه غرب آسیا برنامه های مفصل و پیچیده ای دارد و برای تسلط بر این منطقه مبالغ زیادی هزینه کرده و ساز و کارهای مختلف و متنوعی را پیش بینی نموده است تا بتواند در هر کدام از کشورهای این منطقه بر اساس منافع و اهداف خود از این ساز و کار ها بهره گیرد. از جمله ساز و کارها وسناریوها عبارتند از: کودتا ، بی ثبات سازی ، تجزیه، روی کار آوردن عناصر وابسته به خود، تضعیف عوامل اقتدار کشور هدف، مهار، براندازی. ✳️ هدف مهم آمریکا در خصوص عراق یکی تسلط بر منابع غنی نفتی و دیگری نزدیک کردن خود به مرزهای جمهوری اسلامی برای فشار بر ایران ❇️آمریکا که از ۱۷ سال پیش در عراق حضور پیدا کرده و مبالغ زیادی هزینه نموده ولی در همه طرح های خود شکست خورده و دستاوردی نداشته است اکنون پیش بینی می شود با چند ساز و کار همزمان به دنبال تثبیت حضور خود می باشد ۱-بی ثبات سازی در عراق و جلوگیری از تشکیل حکومت مقتدر و مستقل ضد آمریکایی ۲- تجزیه عراق به چنداقلیم ۳- تلاش برای روی کار آوردن یک عنصر وابسته به خود 🛑 تحرکات اخیردر تجمیع نیروهای نظامی خود در یک پایگاه می تواند الف -فشار وعملیات روانی به حاکمیت عراق برای لغو مصوبه پارلمان و پذیرش حضور آمریکا در عراق باشد. ب- با توجه به هزینه ها وشکست طرح ها در عراق میتواند خروج آبرومندانه تدریجی از عراق باشد به علت عدم توانایی جنگ در موقعیت کنونی وهزینه های سنگین بی ثمر، (البته این مورد قابل تأمل است) ❇️ یک نکته بسیار مهمی هم وجود دارد ابهام در شخص معرفی شده برای پست نخست وزیری مصطفی الکاظمی که در صورت موفقیت به کسب رای اعتماد از پارلمان باید منتظر مواضع و عملکرد او بود (ادامه دارد) ✍غلامرضایی