eitaa logo
راه روشن ۱۱۴
1.2هزار دنبال‌کننده
10.6هزار عکس
3.9هزار ویدیو
11 فایل
هدف: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی سیاسی سبک ارائه: پست‌های کوتاه و گویا
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴وحیدی: باید کشور را استان‌محور اداره کنیم وزیر کشور: 🔹کشور ما هم‌اکنون به‌صورت وزارتخانه‌محور اداره می‌شود و یک نظر وجود دارد که کشور را استان‌محور اداره کنیم. 🔹باید امکانات در استان‌ها بسیج شود و وزارتخانه‌ها بر این مسئله نظارت و پشتیبانی کنند. 🔹اختیارات استانداران و فرمانداران کم است و باید اختیارات کافی را داشته باشند.
| راهکارهای دستیابی به وضعیت مطلوب در مدیریت منابع آب کشور 🔹امسال با کاهش بیش از ۵۰ درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته تنش آبی در بسیاری از مناطق کشور تشدید شده است موضوعی که الزام مدیریت بهتر در منابع آبی ایران را گوش زد می‌کند.
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 میرکاظمی: احکام فوق‌العاده ویژه معلمان خلاف قانون بود/ مسأله را به هیات دولت می‌بریم رئیس سازمان برنامه و بودجه: 🔹احکام صادر شده بر خلاف قانون بود و وزیر آموزش و پرورش اعلام کردند که اصلاح آن زمان بر است، در نتیجه ما حقوق مرداد را مانند تیر پرداخت کردیم تا مسأله را به هیات دولت ببریم. 🔹اختلاف این پرداختی ۱۸۰۰ میلیاردتومان در سال است که مخالف مصوبات دولت است. اگر افزایشی قرار است انجام شود باید در دولت بررسی شود و منبعی برای آن تعیین شود. 🔹برخی اتفاقات در روزهای آخر دولت قبل رخ داد تا دولت سیزدهم را دچار مشکل کند و معلمان را مقابل دولت قرار دهند.
🔺‏میرکاظمی، رییس سازمان برنامه و بودجه: نیازی به متمم بودجه نیست؛ سیاست انقباض مالی را در پیش خواهیم گرفت... ➕ ‏قطعا باید سیاستهای انقباضی را اجرا کرد وگرنه باید شاهد کسری بودجه و احتمالا تورمی بود که صدالبته بیشترین فشار را به حقوق بگیران ثابت (کارمندان) خواهد آورد اما راه حل آن ابتدا کشیدن ترمز ولخرجی‌ها، کم کردن از ریخت و پاش های بیهوده و کاهش حقوق مدیران و نجومی بگیران است؛ اگر مسئولان درحد کارمندان حقوق بگیرند میتوان از کارمندان نیز انتظار تحمل کاهش حقوق شان (البته بصورت پلکانی) را داشت!
‏عربیِ روان بود یا خیر را کاری ندارم! اما او باید عربی حرف میزد، کما اینکه لازم بود درصف سران خودنمایی کند.... او باجسارتش قدرت ایران و مقاومت را به رخ کشید؛ باید کسی حرفهای حشدالشعبی را در عراق به عربی میگفت.... الکاظمی نماینده عراق نبود، حافظ منافع آمریکا در اجلاس بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نگاه به ساعت در مراسم استقبال از اجساد نظامیان آمریکایی کار دست بایدن داد! 🔻 نگاه کردن رئیس‌جمهور آمریکا به ساعتش در مراسم استقبال از اجساد نظامیان آمریکایی کشته شده در کابل، انتقادهای زیادی را متوجه او کرده است. 🔻 برخی نوشتند فردی که مسئول مرگ ۱۳ سرباز است، ساعت خود را چک می‌کند در حالی که تابوت آن‌ها را از مقابلش حمل می‌کنند و ظاهراً کارهای بهتری برای انجام دارد. 🔻 بسیاری نوشتند که ظاهراً وقت چُرت زدن بایدن بوده که باید در میانه مراسمی مهم زمان را چک می‌کرده است؛ اشاره آن‌ها به چُرت زدن جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار روز قبل وی با نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بود.
📸 ترورها؛ بعد از انقلاب اسلامی تاکنون جمهوری اسلامی ایران از نخستین ماه‌های شکل‌گیری، شاهدعملیات تروریستی گروهک‌ها و همچنین تروریسم دولتی بوده است. به مناسبت هشتم شهریور، سالروز شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر و روز مقابله با تروریزم ، ترورها، از بعد از انقلاب اسلامی تا کنون را مرور شده ببینید.
🔻مسیح علینژاد؛ افسر ارتش آمریکا! قسم نامه مسیح علینژاد در دادگاه فدرال برای آمریکایی شدن: 🔹سوگند میخورم تمامی وفاداری‌ام به دولت، حکومت و مملکتی که تاکنون شهروند آن بودم را طرد کرده و در برابر کلیه دشمنان داخلی و خارجی به دفاع و حمایت از قانون اساسی و قوانین ایالات متحده آمریکا پرداخته و به آن ایمان و وفاداری واقعی بورزم و هنگامی که قانونا لازم باشد برای دفاع از ایالات متحده تفنگ به دست خواهم گرفت.
⭕️وزیر امور خارجه ایران با اتوبوس به محل کارش برگشت! امیرعبدالهیان در بازگشت و در فرودگاه مهرآباد به جای خودرو بنز تشریفات، با اتوبوس و در کنار سایر اعضای هیات اعزامی به پاویون دولت رفت 👈اگر این عکس مربوط به غرب و چشم آبی ها بود چند دور اسپند دود میکردن براش، خودتحقیرهای داخلی