🔹 #نبویان: شاه رفت اما برخی از رفتارهایش ماند، مثلا برخی از مسئولین، مانند شاه دیکتاتور هستند و به مردم منتقد خود #توهین میکنند، افراد را به دادگاه کشانده و زندانی میکنند، برنامه جهان آرا را بخاطر افشاگری مستندش #تعطیل میکنند، اقتصاد مردم را نابود میکنند، ارزش پول ملی را کمتر از زمان شاه میکنند، قدرت خرید مردم را نزدیک به #صفر میکنند، ۶۰ میلیون #نیازمند یارانه بگیر درست میکنند، درمقابل رای مردم ، گردن کلفتی میکنند، اما همانطور که شاه رفت و نابود شد این عده هم خواهند رفت و به #سرنوشت شاه دچار خواهند شد و مردم عزیز ما راحت خواهند شد.
🔴حسن روحانی: اگر پهلوی به یک انتخابات سالم و آزاد تن میداد، انقلاب نمیشد.
امام خمینی: نهضت ایران نهضتی بود كه خدای تبارك و تعالی در آن نقش داشت و مردم به عنوان جمهوری اسلامی، به عنوان اسلام، به عنوان احكام اسلام در خیابانها ریختند.
تفاوت دو مکتب حتی تو نوع نگاهشون به تاریخه!
💬 سید احسان حسینی
🔴برخی از آثار انتخاب درست در دوم اسفندماه ۱
✅ صیانت از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران
✅ افزایش اقتدار و امنیت ملی کشور
✅ تولید قدرت برای کشور
✅صیانت از استقلال نظام جمهوری اسلامی
✅باعث یاس و ناامیدی دشمنان
✅ جلوگیری از تضعیف جریان مقاومت اسلامی در منطقه
✅ مرعوب نشدن در برابر توپ و تشر های دشمن
✍ غلامرضایی
🔴 برخی از آثار انتخاب درست در دوم اسفندماه ۲
✅ ساماندهی اقتصاد و معیشت مردم
✅ساماندهی اشتغال، مسکن، ازدواج جوانان
✅حمایت قانونی و بودجهای از تولیدات کشور
✅ توجه به منافع ملت، نه حزبی گروهی و شخصی
✅ پرهیز از خیانت و تخلف های اقتصادی، مالی، سیاسی و...
✅ زمینه سازی برای طرح ها برنامه ها و تصمیم گیری ها،ابتکارات وخلاقیت های جدید
در عرصه های مختلف کشور
✅ برنامه ریزی بر اساس ظرفیت ها و توانمندی های کشور
✍ غلامرضایی
🔴برخی آثار انتخاب درست در دوم اسفند ماه ۳
✅عدم امضای برجام بیفرجام ✅ عدم امضای کنوانسیون های ننگین مانند:: اف ای تی اف، سی اف تی
✅جلوگیری از زیر سوال بردن انتخابات سالم و متقن کشور
✅ سد شدن در برابر مواضع انتصاباتی و تشریفاتی خواندن انتخابات
✅مقابله با مصوبات زیاده خواهانه آمریکا علیه نظام اسلامی
✅ تقویت استکبارستیزی
✅ جلوگیری از ورود دو تابعیتیها و نفوذی ها در عرصههای مدیریتی کشور
✅ احترام به سرمایههای اجتماعی
✅جلوگیری از توهین و جسارت به نیروهای ارزشی و مردم
✍غلامرضایی
🔻آیت الله جوادی آملی
برخی مُردن را پوسیدن تلقی می کنند اما اگر معلوم بشود که مرگ پوسیدن نیست بلکه از پوست به در آمدن است، دیگر تحصیلکرده های ما درگیر غده هایی همچون اختلاس و نجومی نخواهند بود.
#قبرستان، یک #دانشگاه است، اینکه می گویند مرحوم قاضی شاگرد وادی السلام است همین است که این قبرستان به انسان می فهماند این بدن می پوسد و از بین می رود اما روح، ابدی است.
۹۸/۷/۱۱
🔴 جان مکین سناتورجمهوری خواه راجع به انتخابات های ایران میگوید: پیروزی ما(!!) درانتخابات های ایران، مرهون اختلاف های اصولگرایان، تا پای صندوق رای است./ سفیرانگلیس درایران درجمعی اخیرا اظهارکرده بود که اکنون هسته ای و حقوق بشربرای ما موضوعیت ندارد، مسأله اصلی پیروزنشدن اصولگریان درانتخابات مجلس است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این مراسم دهه فجر نیست
افتتاح بزرگترین کارخانه تولید فلان در منطقه هم نیست
عروسی نوه نتیجه ملکه انگلیس هم نیست!
بلکه افتتاح لاکچری ستاد انتخاباتی #تاجگردون نماینده گچساران است... شهری در محروم ترین استان کشور و منبع استخراج #20درصد نفت و گاز کشوراست،
👈اما #18هزاربیکار دارد.
🔴 #زنگ_حساب
🔸 روحانی امروز در جمع بانوان:
عدهای سال اول انقلاب میخواستند در دانشگاه بین زنان و مردان دیوار بکشند. ... شوخی نمیکنم؛ زمان انتخابات همین را میگفتم، میگفتند برای انتخابات اینها را میگوید. ... چه کسی دنبال دیوار بوده؟ شما بودید. امام جلوی شما را گرفت.
✍ جناب رییس جمهور!
🔹 #زنگ_تاریخ را در تبلیغات انتخاباتی مصرف کردید، الان #زنگ_حساب است. از عملکرد اقتصادی دولتتان، تورم، رکود و افزایش لحظهای قیمتها و بیکاری، از بیتدبیری و بیدستاوردیهایتان بگویید. الان وقت #پاسخگویی شما و #یاران_روحانی!! است، نه ذکر خاطرات تاریخی تقطیعشده و ناقص و حاشیهساز.
📚 تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معمار کبیر انقلاب رحمه الله تعالی علیه برای امروز می گوید.
🔴راهبردی بسیار مهم
☢️ روزهای منتهی به انتخابات مجلس یازدهم رسید ولی هنوز اختلافات پابرجاست و هر روز از یک لیست رونمایی میشود!! یکی بر طبل نتیجه گرایی میکوبد و دیگری با مانور روی واژه تکلیف گرایی دوست دیروز خود را انقلابی نمیداند! ؛ متاسفانه به نظر میرسد با توجه به اختلافات درونی دیگر نیاز به گزینه سومی از بیرون نباشد تا بخواهد جای جلاد و شهید را عوض کند!!
🔹اما هرگاه بحث تفرقه و تعدد لیست و کاندیداها مطرح میشود ناگزیر اذهان متوجه انتخابات ۹۲ ریاست جمهوری میشود که چگونه اصرار و جدال بین دو تفکر ( نتیجه گرایی یا تکلیف گرایی؟ ) موجب فرصت سوزی یک جریان سیاسی شد. بلافاصله پس از آن انتخابات رهبر خبیر انقلاب هوشمندانه در جلسات مختلف به تبیین این موضوع مهم پرداختند. موضوعی که به نظر میرسد در شرایط فعلی بازخوانی آن برای تنویر افکار عمومی و به عنوان یک نقشه راه برای برخی مدعیان انقلابیگری ضرورت دارد:
« رابطهی #تکلیفمداری با #دنبال_نتیجه_بودن چیست؟ امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. ؛ .....این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
......تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند. بیانات در دیدار دانشجویان ۱۳۹۲/۰۵/۰۶ »