eitaa logo
راه روشن ۱۱۴
1.2هزار دنبال‌کننده
10.7هزار عکس
3.9هزار ویدیو
11 فایل
هدف: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی سیاسی سبک ارائه: پست‌های کوتاه و گویا
مشاهده در ایتا
دانلود
19.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۰🔰 حجت‎الاسلام قاسمیان: انتقام باید به هنگام و قاطع باشد 🔹 الان اگر جواب ندهیم، هیچ تضمینی نیست که اتفاق بدتری رقم نزنند. هر چقدر هم که بگوییم انتقام سخت را در آب نمک خواباندیم، آیا در زمان دیگر افکار عمومی آماده خواهد بود برای انتقام سخت؟ 🔹 سلیمان‎بن‎صرد خزاعی اقدام به موقع نکرد، بعد ۴۰۰۰ هزار نفر را در عین‎الورده به کشتن داد. اگر او اقدام به موقع می‎کرد شاید حادثه کربلا جوری دیگری رقم می‎خورد.
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسرائیل به تنهایی قادر به ترور دانشمندان نیست 🔹 اسکات بنت افسر سابق عملیات روانی آمریکا معتقد است رژیم صهیونیستی به تنهایی قادر به اجرای عملیات پیچیده‌ای مانند ترور دانشمندان در کشورهای اسلامی نیست، پشت پرده این مسئله، سرویس‌های اطلاعاتی غربی به خصوص آمریکا و دولت ایالات متحده قراردارند
🔴 «ترور» از دریچۀ «مذاکره» ✍️ 🔹 به بهانه ترور دانشمند شهید محسن فخری زاده 1️⃣ اگر دشمن دریابد که ما «احساسِ ضعف» می‌کنیم، «تردید»ش در ضربه‌زدن، به «یقین» تبدیل خواهد شد! آن‌قدر «ضربه‌های پی‌درپی» وارد خواهد آورد که «گیج» و «گنگ» شویم و در برابرش به زمین بیفتیم؛ بی‌آن‌که حتّی «جرأت» و «جسارتِ» دفاع از خویش را بیابیم! 2️⃣ رهبرِ انقلاب، بارها به دولتِ روحانی تذکّر داد که به دشمن، «پیامِ ضعف»، ارسال نکنید! این دولت از آغازِ تبلیغاتِ انتخاباتی‌اش در سالِ نودودو تاکنون، کمترین کوتاهی و سستی در ارسالِ «پیامِ ضعف» به دشمن نداشته است! چنان‌که با «تحریف»، وانمود کرد که راه‌حلِ گشایشِ اقتصادی، «مذاکره با آمریکا» است. روحانی، هم این وسوسه را به ذهنِ مردم افکند و معیشتِ مردم را «شرطی» کرد؛ و هم به آمریکا اطمینان داد که در ایران، هیچ اتّفاقی رخ نخواهد داد، مگر این‌که تحریم‌ها برطرف شوند! آخرین «پیامِ ضعفِ» این دولت به دشمن، چشم‌امیدداشتن به بازشدنِ بابِ «مذاکرۀ مجدّد با آمریکا» به‌واسطۀ تغییرِ رئیس‌جمهورِ آن بود! گویا تدبیر و امیدِ این دولت، وابسته به «معادلاتِ سیاسیِ آمریکا» است! 3️⃣ وقتی به‌گونه‌ای با دشمن روبرو شویم که سراپا، «احساسِ نیاز و وابستگی» باشیم و به بهای مساعدتِ او، تمامِ «خطوطِ قرمزِ» خویش را زیرِ پا بگذاریم، او به «هیچ حدّی»، بسنده نخواهد کرد، بلکه فرصت را برای «پیشروی»، مناسب دانسته و می‌کوشد «سنگرهای بیشتر و مهمّ‌تر»ی را فتح کند! به‌عبارت‌دیگر، «عقب‌نشینی» و «انفعال» و «سازش‌جوییِ» ما، به ضررِ ما تمام خواهد شد. «دولتِ ضعیف» و «جامعۀ به‌ضعف‌کشانده‌شده»، حریم و حصاری ندارد و دستخوشِ تعدّیِ دشمن قرار می‌گیرد. 4️⃣ تلخ‌تر و غم‌انگیزتر این‌که «دولتِ ضعیف» که همچنان، دلبسته و شیفتۀ مذاکره است، تلاش می‌کند تا «دانشمندِ هسته‌ایِ» خویش را «دانشمندِ دفاعی» بخواند تا مبادا «خطِ جدیدِ مذاکره»، گزند و آسیبی ببیند! دولتِ جدیدِ آمریکا نیز می‌داند که «دولتِ ضعیف»، بیش از صدورِ چند بیانیّۀ رقیق و کلیشه‌ای، قدمی برنخواهد، بلکه «رام‌تر» و «تسلیم‌تر» و «حقیرتر» از همیشه، برای آغازشدنِ مذاکره، لحظه‌شماری می‌کند! «صنعتِ هسته‌ای»، «صنعتِ موشکی»، «فتوحاتِ منطقه‌ای»، «معیشتِ مردم»، «عزّتِ ایرانی»، «قاسم سلیمانی»، «محسن فخری‌زاده» و … همه‌وهمه باید فدای «خطِ مذاکره با آمریکا» شوند! 5️⃣ این «دانشمندِ هسته‌ای»، قربانیِ عملیّاتِ شناسایی در متنِ «روندِ رسمیِ اعتمادسازیِ دولتِ ضعیف با آمریکا» شد، نه عملیّاتِ جاسوسی و تعقیب و مراقبتِ غیررسمی …! تفنگی که این گلوله‌ها از آن شلیک شدند، در همان «دستِ چُدنی‌ِ با روکشِ مخملی» قرار داشتند! 6️⃣ به‌راستی، ما بهای چه‌چیزی را می‌پردازیم؟! «اختلالِ دستگاهِ محاسباتی»؟! «اعتماد به دشمن»؟! «ساده‌لوحی و حماقت»؟! «نفوذِ رسمی»؟! بی‌جهت نبود که رهبرِ انقلاب گفت: مگس بر روی «زخم» می‌نشید! این «زخم‌ها»، حاصلِ نیشِ خنجرِ «مذاکره» هستند که از پشت، بر پهلوی انقلاب فرومی‌آیند.
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨به این دوگانه پاسخ بدهند: دلخوش کردن به آمریکا یا تعامل با سایر کشورهای جهان؟! ❗️کارنامه خود در تعامل با سایر کشورهای دنیا و همسایگان را ارائه بدهند ❗️کشور را درگیر دوگانه های موهوم میکنند تا پاسخ دوگانه های اصلی داده نشود
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ قسمی که لاریجانی زیر پا گذاشت! 🔺روایتی از ماجرای تصویب برجام و آنچه در بیت، شورای امنیت و صحن مجلس گذشت 🔺 : روز قبل از برجام از دفتر رهبری زنگ زدند و رفتم آنجا. ، مسئول دفتر رهبری، گفت آقا فرموده‌اند هر کاری می‌خواهید انجام دهید با دبیرخانۀ شورای امنیت تفاهم کنید و به هیچ وجه مجلس نباید دچار انسداد شود. 🔺شب قبل از برجام در دبیرخانۀ شورای‌عالی امنیت ملی جلسه‌ای برگزار شد و تعدادی از موافقان و مخالفان برجام حضور داشتند؛ آنجا تفاهم کردیم و دبیرخانه گفت با نظرات شما مشکلی نداریم. صبح پیش لاریجانی رفتم و موضوع را گفتم اما لاریجانی قبول نکرد گفت همان طرح قبلی را در دستور می‌گذارم! 🔺در روز بررسی برجام، ۲۰۰ پیشنهاد برای برجام به کمیسیون امنیت مجلس رسیده بود و طبق آیین‌نامه باید آن‌ها بررسی می‌شدند؛ اما لاریجانی برخلاف آیین‌نامه و قسمی که یاد کرده بود، اجازۀ بررسی آن‌ها را نداد و کار خودش را کرد و این خلاف را به نام رهبری انجام دادند.
⭕️ وضعیت امروز کشور نتیجه هفت سال خیانت و ناکارمدی "جریان اصلاحات" است. روحانی صرفا" نمادِ جریانِ بی‌عرضه ها است.راه فرار و اعلام برائت اصلاحات از روحانی و دولتش مسدود است! ✍ حسین صارمی
روحانی: امنیت افغانستان امنیت ایران است 🔹توسعه افغانستان توسعه ماست. امنیت شما امنیت ماست و ثبات در کشور شما ثبات در ایران و همه منطقه است. 🔹ما همیشه در کنار افغانستان بودیم. روزی که شوروی سابق افغانستان را اشغال کرد امام خمینی سفیر شوروی را احضار کرد و به آنها گوشزد کرد که کار شما اشتباه است و ملت افغانستان شما را از کشور خود بیرون خواهند کرد. 🔹افتخار داریم برای بیش از چهل سال میزبان میلیون‌ها افغانستانی بودیم و در این مدت از آموزش رایگان استفاده کرده‌اند و امروز ۴۰۰ هزار افغانستانی در مدارس ما درس می‌خوانند. 🔸رئیس‌جمهور افغانستان: خط آهن هرات-خواف نه تنها برای افغانستان و ایران بلکه برای منطقه و فراتر از آن نیز یک پروژه حیاتی و مهم است. این گامی مهم برای توسعه اقتصادی ایران و افغانستان است.
🔴 محسن رضایی: شهید فخری‌زاده را با سلاح مورد استفاده ناتو ترور کردند 🔹دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در ده سال اخیر بارها به دنبال ترور شهید فخری‌زاده بودند اما موفق نمی‌شدند اما در اقدام اخیر با استفاده از یک روش جدید و با بررسی دقیقی این کار را انجام دادند. سرلشکر باقری گفت که این ترور با استفاده از سلاح صدا خفه‌کن انجام شده است. 🔹بنابر اعلام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سلاح استفاده شده در ترور شهید فخری‌زاده سلاح مورد استفاده ناتو است. سرلشکر باقری گفت پیشرفت های خوبی در پیگیری عوامل این ترور انجام و اطلاعات خوبی در اختیار ما قرار گرفته شده است.
🔴 خوزستان میلیاردها تومان از دولت طلب دارد رئیس سازمان بازرسی کل کشور: 🔹 خوزستان از سهم آلایندگی صنایع آلاینده که در این استان وجود دارد هنوز میلیاردها تومان از دولت طلب دارد که پرداخت نشده است. 🔹 شبکه‌ی فاضلاب خوزستان بایستی اصلاح شود چرا که در برخی جاهای این استان حتی شبکه فاضلاب وجود ندارد.
🔴 رپورتاژ دوباره ظریف برای تسلیحات آمریکایی! 🔹 وزیرامور خارجه در گفتگو با برنامه «عصرحیرت» مدعی شد: شما بروید تحلیل‌های آمریکایی‌ها را بخوانید؛ هیچ وقت نمی‌گویند که ما نمی‌توانیم ایران را از نظر نظامی بزنیم مثلا زمانی که ما فردو را ساختیم، آمریکایی‌ها در بولتن دانشمندان اتمی آمدند شرح دادند که چه جوری یکی از موشک‌هایشان می تواند برود دهانه فردو را ببندد و باعث شود که همه چیزهایی که در فردو هست، بیرون بیاید(!) 📌 ظریف چند سال پیش نیز در جمع دانشجویان دانشگاه تهران مدعی شده‌بود: «آمریکا می تواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیاندازد!» 🔹 پس از این سخنان ظریف بود که رهبر معظم انقلاب نسبت به برگزاری تور نظامی برای برخی مسئولین توصیه فرمودند.
🔴 از شجریان تا واکسن ایرانی 🔹الف) دولت روحانی هزینه چند سال درمان را با استفاده از بودجه وزارت بهداشت، پرداخت کرده، اما هزینه های فوق را به اطلاع مردم نرسانده! آیا مردم حق ندارند بدانند چه مبلغی از جیبشان خرج شجریان شده؟ اگر قرار بود وزیر سابق (و میلیاردر) بهداشت و حسن روحانی از جیب خودشان خرج درمان شجریان را بدهند باز هم ولخرجی می کردند؟ آیا دولت برای بقیه هنرمندان هم از این ولخرجی ها می کند؟ 🔹ب) کار پسر #«حاجی زم» به اعدام رسید، اما چرا رابطین داخلی زم رسوا نشدند؟ همان رابطینی که حوالی« پاستور» می چرخیدند! 🔹ج) ایام فاطمیه نزدیک است و طبق نظر ستاد کرونا امسال‌ خبری از مراسم فاطمیه نخواهد بود. وقتی فعالیت کافی شاپها. رستوران‌ها ، کنسرت‌های جزیره کیش، پیست‌های اسکی و مسابقات کشتی و بسکتبال و.... در محیط های بسته و بدون ممنوعیت ادامه دارد، چرا زور ستاد کرونا فقط به نمازهای جمعه و جماعت، مراسم و برنامه‌های دینی و مذهبی می رسد؟ اگر فعالیت کنسرت‌های جزیره کیش قانونی است چرا برگزاری ایام فاطمیه قانونی نباشد؟ 🔹د) به هزار دلیل اگر بنا شد واکسن کرونا بزنیم صبر می کنیم تا ایرانی بزنیم!