🔴بیانیه اعلام حضور رییسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
🔹اینجانب فرزند ملت بزرگ ایران و سرباز کوچک انقلاب اسلامی، با استعانت از خداوند قادر متعال و توسل به امام عصر(عج) و ارواح طیبه شهیدان برای ایجاد تحول در مدیریت اجرایی کشور، و مبارزه بیامان با فقر و فساد، تحقیر و تبعیض، با احترام به همه نامزدها و گروه های سیاسی، به صورت مستقل به صحنه آمده ام و تنها در برابر ذات اقدس الهی و پیشگاه ملت ایران، خود را متعهد و مسؤول میدانم.
🔹با شناختی که از چالش ها، ظرفیتها، استعدادها و سرمایه های این کشور کسب کرده ام، آمده ام تا با کمک همه مردم ایران، و در طلیعه گام دوم،"دولتی مردمی برای ایرانی قوی" تشکیل دهم
بیانیه حضور
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی علی بن مُوسَی الِّرِضا المَرُتَضی بعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
مردم شریف ایران، خواهران و برادران عزیزم،
سلام علیکم
انقلاب شکوهمند اسلامی مردمی شما، چهل و سومین سال خود را میگذراند و همچنان شعارهای مبنایی ما که تحقق ارزشهای دینی، عدالتخواهی، استقلالطلبی و آزادیجویی بود، بعنوان اولویتهای ممتاز، در بلندای آرمان انقلاب میدرخشند. آرمانی که زنده، پویا، قابل دستیابی و امیدآفرین است. پیشرفت های مادی و معنوی " اصحاب ما می توانیم" خمینی کبیر و خامنه ای عزیز، کشور ما را از حضیض ذلت به قله عزت رسانید. کتاب زرین افتخارات زنان و مردان سرزمینم مملو از لحظات تلخ و شیرینی است که سرنوشت یکسانی را برای ما رقم زده است. آرزوی «ایران قوی و سربلند»، فصل مشترک این تاریخ پر فراز و نشیب است.
اگرچه مساعی صورت گرفته در دورههای متمادی، قابل تقدیر است، اما اینک در آستانه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضعف مدیریت اجرایی، تقلیل توجه به آرمانهای مبنایی یا انحراف از آن، بخشینگری، گم کردن اولویتها، تن دادن به ساختار فرسوده، جهتگیریهای چندگانه و متعارض، بوروکراسی ناکارآمد و مزاحم، سیاستزدگی، چشمدوختن به بیرون و تحقیر توان داخلی سبب شد که انرژی متراکم و بیبدیل قوه اجرایی، نه تنها به صورت کامل و مؤثر استفاده نشود، بلکه خود، منشأ پیدایش مسائل پیچیده در کشور باشد. البته فشار سنگین و بیرحمانه بدخواهان و معاندان انقلاب اسلامی در طول این چهار دهه، حتماً بر وضع غیرقابل قبول کنونی مؤثر بودهاند ولی علت اصلی شکلگیری این وضع، به سوء تدبیرها، ناکارآمدیها و تضییع فرصتهای خدمتگزاری باز میگردد.
قرار نبود که از درد مردم بی خبر باشیم.
قرار نبود که مردم در فشارهای اقتصادی بی پناه بمانند.
قرار نبود که از آمدن به میان مردم واهمه داشته باشیم.
اینک ماییم و رنجها و امیدهای مشترکمان. رنجی از جنس زخمهای دردآور معیشتی و اقتصادی بر پیکره اعتماد عمومی، و امیدی متکی بر منابع سرشار انسانی و فکری و مادی که چشمانتظار مدیریتی توانمند و متکی به مردم برای رسیدن به ایرانی قوی برای همه است.
در طول چند ماه گذشته، گروهها و اقشار و اصناف مختلف، اینجانب را دعوت به نامزدی در انتخابات میکردند و البته برخی دلسوزان نیز با دلایل مختلف، خیرخواهانه، میخواستند در برابر این مطالبه مقاومت کنم. آنچه من را با این استدلال همراه میساخت، مسؤولیت سنگین قوه قضائیه و برنامههای تحولی بود که به پشتوانه تجربه و آشنایی به مسائل و چالشهای دستگاه قضایی و به یاری طیف وسیعی از نخبگان، و همراهی و امیدآفرینی قاطبه مردم، با جدیت دنبال میکردم و بحمدلله ارکان استقرار مسیر تحول فراهم گردیده بود؛ اما لطف مردم به این خدمتگزار کوچک تا سر حد مطالبهای فراگیر و عمومی گسترش یافت. اگر این خواست عمومی نبود، برای ادامه مسیر تحول در قوه قضائیه، آسودهخاطر بودم. اما مقاومت بیشتر در برابر این موج گسترده، بیش از هرچیز، بیاعتنایی به اراده مردم بزرگوار سرزمینم، و گمان راحتطلبی در میدان نبرد با رنجهای مشترکمان را ایجاد می نمود. انبوه بدهی های دولتی، رشد سرسام آور نقدینگی، نظام بانکی غیر مولد، تورم کمرشکن، به هم ریختگی بازار مسکن و خودرو، مشکلات کارگران قراردادی و شرکتی، کارخانه ها و کارگاه های تعطیل شده، بیکاری جوانان تحصیل کرده، تبعیض آزاردهنده در حقوق و دستمزد و هزاران زخم مزمن دیگر، تنها گوشه ای از این دردهای مردم است.
تجربه طولانی اینجانب در سطوح مختلف مدیریتی، به روشنی بر من ثابت کرده است که اگر فساد و مبارزه با آن در کانونهای اصلی خود مهار نشود و به علاج یک قوه قاهره بیرونی گره بخورد، جریان آن در شکلهای مختلف ادامه مییابد و بلکه روز به روز گسترده تر می شود. بر این مبنا، حضور خود در عرصه انتخابات را مجاهدتی بنیادین برای مبارزه کانونی با فساد میدانم که ان شاء الله با هزینههای بسیار کمتر، ریشهها و بسترهای فسادزا را بخشکاند.
روشن است که مردم به وضع موجود اداری و اقتصادی کشور که نه با ارزشهای انقلاب و نه با انتظارات جمهور و نه با امکانات و تواناییهای موجود سازگار نیست، معترض، و گلهمندند. دولت آینده، برای علاج این درد مشترک، باید عمیقاً معتقد به تحول و تغییر اساسی ریل اداره امور اجرایی کشور به نفع مردم باشد تا در آیندهای نزدیک، تلخکامیهای ناشی از بیعدالتی، خمودگی و حاشیهسازی را به طعم شیرین و خواستنیِ احساس اجرای عدالت مبدل گرداند.
سید ابراهیم رئیسی
🔴به خاطر حضور من کسی انصراف ندهد/امکان مالی برای تبلیغات ندارم
آیت الله رئیسی:
🔹حضور بنده در عرصه انتخابات به صورت مستقل است
🔹هرکسی احساس تکلیف کرده است که در میدان حضور پیدا کند حضور خود را ادامه بدهد
🔹من خود را رقیب فساد، اشرافیگری و ناکارامدی میدانم
🔹بانیان و شرکای وضع موجود نمیتوانند تحول ایجاد کنند
🔹مردم عزیز خانه خود را ستاد انتخاباتی کنند، من امکان مالی برای خرج ندارم؛ ستادهای مردمی و خودجوش تشکیل شود
✳️عجب صحنه عجیبی
مردم امروز گرفتارند و منتظرند تفکر، گفتمان و چهره هایی در دولت آینده قرار گیرند که بتوانند مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم راحل کننداماعجیب است
✅کسانیکه در دولت یازدهم و دوازدهم مسئولیت و حضور داشتهاند چه کار انجام نشده ای دارند چه تدابیری داشته که انجام نداده اند این وضع موجود، محصول تدابیر آنهاست
✅کسانیکه برجام را با تشویق در ظرف ۲۰ دقیقه تصویب کردهاند برای مردم چه در ذهن دارند و چه میتوانند بکنندآیا باز هم قرار است برنامه ها و برجام های چند دقیقه ای برای حل مشکلات کشور ارائه دهند؟!
✅ چهره های اَشرافی،آلوده به رانت، ناکارآمدی ،مفتخر به عدم کار و تلاش برای مردم در حوزه های مسکن، اقتصاد،فرهنگ از مردم چه می خواهند؟!
✅ریخت و پاش کنندگان دلار و ارز و سکه و فراهم کردن زمینه مشکل در معیشت مردم چه تدبیری دارند!
✅کسانی که طعنه میزنند که نه پادگانی، نه دادگاهی، نه حقوقی و هویت خود را مخفی می کنند چگونه میخواهندازهویت ملی دفاع کنند!
✅کسانیکه در فساد اقتصادی منسوبین نزدیک خود متهم هستند چگونه می خواهند بیایند و با فساد مبارزه کنند؟! ☸کسانی که باید در محضر مردم به خاطر وضع موجود پاسخگو باشد چگونه به خود اجازه ثبت نام میدهند
⚛انتظار:
🔺عمل شورای نگهبان با بعضی از این چهره ها چگونه خواهد بود البته بر اساس قانون
🔺عمل مهمترانتخاب مردم، وظیفه مردم بالاتر است که بین افراد، کسانی که بهترین عملکرد را در سالهای اخیر داشته و میتوانند به مردم امید دهند و عملکرد انقلابی و مدیریت جهادی داشته باشند را برگزینند
✍غلامرضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ تصویری جالب از فرار صهیونیست های وحشت زده حاضر در ساحل به هنگام فعال شدن آژیر خطر.
▪️لاریجانی؛ بازیگردان یا مُهره بازی؟!
🔹امروز چهره های سرشناس متعددی برای نامزدی انتخابات ثبت نام کردند؛. صرف نظر از سمت و سوی هر یک از این افراد و صلاحیت آنها، تعدد نامزد ها می تواند به انتخابات رونق ببخشد.
♦️یکی از چهره هایی که امروز ثبت نام کرد، آقای علی لاریجانی بود. او سابقه عضویت در سپاه پاسداران، وزارت ارشاد، ریاست صدا و سیما، دبیری شورای عالی امنیت ملی و ریاست مجلس را در کارنامه خود دارد و این سابقه قابل توجهی است.
🔹در عین حال به نظر می رسد او بیش از حد متعارف، خود را برای "ائتلاف اصلاحات و اعتدال" هزینه کرد؛ و اگر چه می توانست در تراز یک سیاستمدار برجسته رفتار کند، مهره پیاده شطرنج روحانی و خاتمی شد.
♦️این در حالی بود که هم او به هنگام ریاست صدا و سیما، از سوی اصلاح طلبان هو می شد. آنها می گفتند سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد"! آیا افراطیون مدعی اصلاحات معتدل شده بودند، یا لاریجانی عقبگرد زده بود؟
🔹اصلاح طلبان، همان هایی هسنمد که از روحانی و دولت او با ادبیات موهن "نامزد اجاره ای" و "رحم اجاره ای" یاد کرده اند، هاشمی را عالیجناب سرخپوش قتل های زنجیره ای نامیده اند، درباره ناطق نوری شعار داده اند "ناطق نوری نمیخایم، مجلس زوری نمیخایم"، ومحمد رضا عارف را اصلاح طلب بدلی و قلابی خوانده اند.
♦️آنها مشخصا به علی لاریجانی با نگاهی اهانت آمیز، به دیده سرباز پیاده می نگرند. از تندروهای چپ الاح طلب که بگذریم، به اصطلاح میانه روهای اصلاح طلب (کارگزاران)، ادبیات قابل تاملی در این باره دارند.
🔹کرباسچی دبیر کل کارگزاران، آذر 94 در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از علی لاریجانی گفت"ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل #یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و #برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین #سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم می تواند اتفاق بیفتد".
♦️آنها کاری با حیثیت لاریجانی کردند - والبته خودش هم مقصر بود- که او نامزدی در انتخابات مجلس 98 را به مصلحت ندید، شاید که آب ها از آسیاب بیفتد و قضاوت مردم درباره کوتاهی های مجلس دهم (منفعل نسبت به سوء مدیریت دولت) بایگانی شود.
🔹چهار سال پس از سخنان کرباسچی، مرعشی سخنگوی کارگزاران درباره احتمال حمایت از لاریجانی به روزنامه اعتماد گفت "چه لزومی دارد به سمت #اصولگرایان_معتدل برویم؟ در دنیا مرسوم است که روی #اسب_برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی #اسب_بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند".
♦️آقای لاریجانی در مجلس نهم و دهم، از روزهای اوج فاصله گرفت و به عنوان مُهره بازی مدعیان اعتدال و اصلاحات تنزل کرد. آیا او می تواند علیه جریان بی صداقتی که را به عنوان مُهره پیاده، قربانی شطرنج خود کردند، برآشوب؟ یا محکوم است به عنوان سرباز آنها بازی کند؟
💬 محمد ایمانی
🔴 خاندوزی: دولت روحانی رکورد ۷۵ ساله تورم را شکست!
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹️ به تازگی رکورد ۷۵ ساله تورم در ایران شکسته شد (اگر غیر از این است بانک مرکزی، گزارش فروردین۱۴۰۰ را منتشر کند!) ایران فقط در سالهای اِشغال، شاهد تورم بالاتر از ۵۰٪ بود.
🔹️ با این وجود، اعضای دولت آقای روحانی به جای «ثبتنام برای دولت آینده» آیا نباید خجالتزده باشند؟
🔴پژمانفر: به زودی اسنادی از مفاسد لاریجانی در مجلس منتشر خواهد شد
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
🔹️ در چند روز آینده اسنادی از دوران ریاست مجلسی «لاریجانی» منتشر خواهیم کرد تا مردم بدانند، افرادی که امروز مدعی عدالت و وحدت هستند، از عاملان اصلی وضع اقتصادی موجود کشور هستند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحلیلگر سرشناس استرالیایی: اسرائیل سگ نگهبان آمریکا در خاورمیانه است و تا زمانی که وجود دارد، خاورمیانه ناآرام خواهد بود!
جان پیلگر تحلیلگر و مستند ساز سرشناس استرالیایی در گفتگو با شبکه راشاتودی:
🔹اسرائیل برای آمریکا اهمیت بسیاری دارد چرا که تضمین فروش سلاح در جهان است؛ اسرائیل نماینده و مدافع منافع آمریکا و غرب در خاورمیانه است و به همین دلیل نیز آنها با تمام وجود از آن حمایت می کنند.
🔴آثار عملکرد ضعیف دولت درجامعه
✅آسیب اقتصادی ومعیشتی به آحاد مردم خصوصاً اقشار ضعیف
✅کاهش مستمر ارزش پول ملی
✅کاهش قدرت خرید مردم
✅بی اعتمادی مردم به مسئولین
✅تضعیف اخلاق مردم (هم در بُعد فردی هم دربُعداجتماعی)
✅گسترش فریبکاری و دروغگویی
✅گسترش دست اندازی به حقوق یکدیگر
✅گسترش دست اندازی به بیت المال
✅تضعیف نظام خانواده
✅تضعیف فرهنگ عمومی جامعه
✅ایجادآشفتگی روحی وروانی درمردم
✅آسیب پذیرکردن نظام سیاسی حاکم
✅امیدوار کردن دشمن برای ضربه زدن به نظام سیاسی
⚛حال با توجه به وضعیت فوق در سالهای اخیر باید دید قرار است آحاد مردم چه کسی و چه تفکری را برای سرنوشت حداقل ۴ ساله برامور وابعادمختلف کشوربه پاستور بفرستند همه چیز به دست مردم و انتخاب مردم بستگی دارد انتخاب خوب ودرست، آثارونتایج آن خوب،انتخاب خدای ناکرده از روی غفلت،احساس و بی توجهی،آثار مخرب و زیانبار در پی خواهد داشت
✍غلامرضایی