eitaa logo
مفدا لرستان | lorestan.mefda.ir
1.9هزار دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
1.5هزار ویدیو
179 فایل
کانال رسمی روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ارتباط با ما: @anoushiirvan
مشاهده در ایتا
دانلود
Pariya Kohzadvand4_5814244833736269665.mp3
زمان: حجم: 801.6K
📻کلامی برای یادآوری رادیو مفدا؛ 📌گاهی قدرت در رها کردنه... 🎙گوینده: پریا کهزادوند | مفدا لرستان @Lorestanmefda
⭕️ گزارش تصویری | حضور دانشجویان دانشگاه در راهپیمایی اربعین حسینی از لنز دوربین خبرنگار مفدا لرستان 🔷در آستانه اربعین حسینی کاروان بسیج دانشجویی دانشگاه علوم‌ پزشکی لرستان با بیش از ۸۰ نفر اعضا شامگاه سه‌شنبه ۱۴ مردادماه‌ ۱۴۰۴ از خرم‌آباد به طرف مرز عراق حرکت کردند. پیاده‌روی اربعین نماد همبستگی، محبت و ارادت به ساحت مقدس اباعبدالله (ع) است. در این سفر معنوی، زائران با یادآوری فداکاری‌های عاشورا و درس‌های حیات‌بخش آن با آرمان‌های امام حسین (ع) و ادامه راهی که با خونش‌ نوشته شد تجدید میثاق کردند. زائران کاروان دانشجویی دانشگاه علوم‌ پزشکی لرستان با دل‌هایی پر از نور و عشق، در دل شب‌های نجف به زیارت مرقد مولی الموحدین علی(ع) رفتند و با اذن پیاده‌روی اربعین از پدر مسلمین جهان و ورود به کربلا، پناه‌گاه شیفتگان حسین (ع) فریاد: «لبیک یا حسین!» را در آسمان‌ها طنین‌انداز کردند. عکس: فاطمه زارع و شادی محمدپور @Lorestanmefda
هدایت شده از پایگاه خبری مفدا
🔴مهلت مجدد انتخاب رشته محل در آزمون کارشناسی‌ارشد علوم پزشکی آغاز شد 🔸️مهلت مجدد انتخاب رشته محل در آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال ۱۴۰۴ آغاز شد. داوطلبان واجد شرایط می توانند از ۱۸ مرداد نسبت به انتخاب ۱۰۰ کدرشته محل اقدام کنند. 🔸️با توجه به درخواست برخی از داوطلبان، مجدداً سامانه جهت انتخاب رشته محل از شنبه ۱۸ مرداد فعال شده است و داوطلبان تا ساعت ١٢ ظهر ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ فرصت دارند نسبت به انتخاب ۱۰۰ کدرشته محل اقدام کنند. 🆔️ @mefdanews
دکتر امیری در برنامه تلویزیونی زنده "وایگ" ویژه اربعین حسینی  عنوان کرد : ⚫ خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی علاوه بر وظیفه سازمانی ، وظیفه اعتقادی ما در دانشگاه علوم پزشکی لرستان است. 🔘دکتر امیری سرپرست دانشگاه که میهمان ویژه برنامه زنده《 وایگ》 صدا وسیمای مرکز لرستان بود در خصوص خدمات رسانی به زوار اربعین  گفت : ◾از یک ماه قبل با برگزاری جلسات متعدد آماده خدمات رسانی به زوار اربعین  هستیم و در این زمینه هم از نظر پرسنلی ، تجهیزاتی و دارو پیش بینی های لازم صورت گرفته و آماده هستیم . ◾ آموزش های بهداشتی لازم از طریق کانالهای اطلاع رسانی روابط عمومی به مردم داده شده و توصیه‌های مورد نیاز چه در بحث مصرف مواد غذائی ، آب آشامیدنی،  گرمازدگی و وسایل و لباس مناسب سفر ارائه شده است. ◾وی ادامه داد: ۱۴ تیم بازرسی بهداشت محیط ، ۱۳ واحد آزمایشگاه آب ، ۱۳ کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیر ، ۶ دستگاه آمبولانس با ۱۸ تکنیسین فوریتهای پزشکی ، یک فروند بالگرد با ۴ تکنیسین و خلبان ، ۴۰ پایگاه فوریت های پزشکی در مسیر زوار اربعین آماده خدمات رسانی به زائرین حضرت اباعبدالله الحسین( ع) هسنتد و همچنین ۸۰ نفر از دانشجویان دانشگاه  به اربعین حسینی امسال اعزام شده اند. # تیم _سلامت- لرستان          مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان @webdalumsacir.                                 @webdalore.                                        
قدردانی تیم سلامت استان از استاندار لرستان 🔴 دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه  از سید سعید شاهرخی استاندار لرستان  لرستان به نمایندگی از تیم سلامت استان بدلیل حمایت از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی لرستان در جنگ ۱۲ روزه با دشمن منحوس قدردانی کرد. ⭕ به گزارش وبدا لرستان در متن نامه ارسال سرپرست دانشگاه به استاندار لرستان آماده است : جناب آقای مهندس سید سعید شاهرخی استاندار معزز لرستان با سلام و احترام کنون پس از روزها فارغ شدن از جنگ تحمیلی دشمن دون علیه میهن عزیز و سر افرازمان ، فرصت را مغتنم شمرده تا ضمن گرامیداشت  یاد و خاطره شهدای عزیز جنگ ۱۲ روزه ، قدردان دفاع جانانه نیروهای مسلح کشور تحت فرماندهی مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) و همدلی و همراهی دولت و ملت برای دفاع از خاک وطن اسلامی باشیم و دوشادوش آنان کارکنان بهداشت و درمان بعنوان تیم سلامت بار دیگر با رشادت ، ایثار و مسئولیت پذیری در شرایط حساس و سخت چهره ماندگار خود را در اذهان عمومی و تاریخ کشور به ثبت برسانند و زیبنده تر آنکه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی لرستان با حضور فعال در مراکز درمانی و بهداشتی در هنگام جنگ با پایداری و اخلاص و نقش آفرینی موجب آرامش مردم و مایه ی دلگرمی مدافعان وطن و یاس و نا امیدی در دشمن خبیث گردیده و این امر مهم مورد عنایت جنابعالی بعنوان نماینده ارشد دولت در استان قرار گرفته و مراتب قدردانی جنابتان را طی مکاتبه با مقام عالی وزارت بهداشت به جهت حضور منسجم و فعال تیم سلامت استان  منعکس نموده که باعث مسرت و دلگرمی و انگیزه مضاعف در خانواده  نظام سلامت  استان گردید. لذا اینجانب بعنوان عضو تیم سلامت استان  ضمن ارج نهادن به این اقدام ارزشمند، مراتب قدردانی و امتنان تیم سلامت  و خود را تقدیم محضرتان داشته و توفیق روز افزوتان را از خداوند متعال مسئلت دارم .             دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه و عضو تیم سلامت استان # تیم _سلامت- لرستان          مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان @webdalumsacir.                               @webdalore.