16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️کلیپ | سهشنبههای مهدوی در پردیس دانشگاهی گلدشت
🎞سیده مبینا حسینی
⭕️برگزاری جلسه توجیهی آییننامه و شیوهنامه اجرایی انضباطی دانشجویان فوریتهای پزشکی دانشکده دورود- نیمسال دوم
📌جلسهی توجیهی آییننامه و شیوهنامهی اجرایی انضباطی دانشجویان نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۳ ویژه دانشجویان فوریتهای پزشکی دانشکده پرستاری دورود برگزار شد.
🔹به گزارش مفدا، سهشنبه، نهم اردیبهشتماه، کارگاه توجیهی شیوهنامه اجرایی انضباطی دانشجویان نو ورود رشتهی فوریتهای پزشکی دانشکده پرستاری دورود در این دانشکده به تدریس آقای مهدی عباس نژاد، دبیر شورای انضباطی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، برگزار گردید.
#مفدا_لرستان
@Lorestanmefda
⭕️سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد: 60 درصد مطالبات پیمانکاران طبخ غذا پرداخت شد
➖سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان از پرداخت 60 درصدی مطالبات پیمانکاران طبخ غذا در دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دکتر جلال الدین امیری دهم اردیبهشت ماه در خصوص پرداخت مطالبات پیمانکاران طبخ غذا و آشپزخانه ها در بخش های مختلف دانشگاه عنوان کرد: با پیگیری هایی که انجام شد توانستیم بیش از 68 میلیارد تومان را به این پیمانکاران پرداخت کنیم که بالغ بر 60 درصد مطالبات آنها می باشد.
وی ادامه داد: این رقم برای 25 شرکت پیمانکاری که غذای بخش های مختلف دانشگاه از جمله غذای دانشجویان و بیمارستان ها را تأمین می کنند پرداخت شد.
سرپرست دانشگاه در مورد جبران بدهی های دانشگاه ابراز کرد: با پیگیری های متعددی که قبل از پایان سال گذشته داشتیم توانستیم اعتباری بیش تر از سهم دانشگاه علوم پزشکی لرستان را از وزارت جذب کرده و بخشی از مطالبات پرسنلی را جبران کنیم.
دکتر امیری تصریح کرد: برنامه ریزی و تلاش ما بر این است که بتوانیم یک رویه ی پرداختی ماهانه را برای پرسنل ایجاد کنیم.
➖خبر: کاظمی زهابی
📎10 اردیبهشت 1404
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan
@webdalumsacir