14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله جوادی آملی حفظه الله:
«وقتی به امام سجاد سلام الله علیه خبر دادند که مختار قیام کرده،حضرت سوال کرد :حرمله را گرفتند یا نه؟...الان شما میبینید در غزه شب و روز کودک کشی است...
[آن فرعون فقط پسران را میکشت، اما این صهیونیست ها هم پسران، هم دختران، هم پدران و هم مادران را میکشد ] »
۱۴۰۲/٨/١٧
#غزه
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 " آسیبهایتلفنهمراهبرایفرزندان
آسیب هشتم
حجت الاسلام استاد #تراشیون
#مدیریت_تلفن_همراه
سبک زندگی اسلامی
جلسه بیست و هفتم حجت الاسلام عباسی ولدی #مبانی_تربیتاسلامی
خلاصۀ جلسۀ بیست و هفتم
مبانی تربیت اسلامی
حجت الاسلام عباسی ولدی
_ در تحلیل نظرات دانشمندان مختلف، بوژه دانشمندان علوم انسانی، نباید از تأثیرات الهیات کلیسایی در نظریه پردازی آنها غافل شد.
_ الهیات کلیسایی، تصویری انسان گونه و خشن از دین ارائه داد که در دنیای علم، بویژه علوم تجربی قابل پذیرش نبود. از آن جایی که کلیسا خودش را نمایندۀ انحصاری خدا میدانست، بسیاری از مخاطبان کلیسا، غیر از خدا و دینی که کلیسا معرفی میکرد به سوی خدا و دین دیگر نرفتند. خدا و دین کلیسا وقتی انکار شد، گویی هر خدا و دینی انکار شد.
_ وقتی شما در واقعیت عالم، عنصری را نادیده بگیرید، تحلیل شما از واقعیت عالم قابل اعتماد نخواهد بود. ربوبیت الهی اصلیترین عنصری است که اگر در تحلیل انسان از واقعیتهای عالم در نظر گرفته نشود، تحلیل او از واقعیت عالم و عناصر موجود در آن قابل اعتماد نخواهد بود.
_ برهان نظم باید به ایمان به ربوبیت الهی منتهی شود. شاید بهتر باشد به جای برهان نظم بگوییم برهان ربوبیت. میشود کسی ناظم باشد؛ امّا فقط از قابلیت چیزهای موجود برای رسیدن به هدفش استفاده کنه. امّا ربّ به مخلوقش قابلیتی عطا میکنه تا به هدفی که تعیین شده برسه. خدا صرفاً یک ناظم نیست، رب است.
_ حس ما به ناظم با حس ما به رب فرق دارد. در ربوبیت، مخلوق میداند اگر از قابلیتی را که رب عطا کرده در غیر مسیری که او تعیین کرده استفاده کند، هدر میرود. پس همیشه دغدغۀ پیدا کردن مسیری را دارد که رب تعیین کرده است.
_ باید از همین زاویه به آیاتی که دعوت به تدبّر و تفکّر در خلقت میکند نگاه کرد.
#نکته_تربیتی
🔆 اگر میبینید برخی از دختران و پسران
جوان به حیوانات گرایش پیدا میکنند،
بدین جهت است که نیاز عاطفی این گروه
به صورت طبیعی در محیط خانه و خانواده
تامین نشده؛ لذا برای تامین نیاز عاطفی به
حیوانات پناه میبرند.
📝«حجت الاسلام استاد تراشیون»
#اهمیّت_خانواده
@lslam12
028%20980124.mp3
11.93M
جلسه بيست و هشتم
حجت الاسلام عباسی ولدی
#مبانی_تربیتاسلامی
شناخت_توحیدی_عمیق_تر_با_درک_قضا_و_قدر.mp3
7.03M
شناخت توحیدی عمیق تر با درکِ «قضا و قدر»
برش هایی از سلسله جلسات شرح دعای چهل و پنجم صحیفه سجادیه در وداع با ماه مبارک رمضان در سال ۱۴۳۶
متن و صوت کامل جلسه
@lslam12
سبک زندگی اسلامی
جلسه بيست و هشتم حجت الاسلام عباسی ولدی #مبانی_تربیتاسلامی
خلاصۀ جلسۀ بیست و هشتم
مبانی تربیت اسلامی
حجت الاسلام عباسی ولدی
_ در مسیر تولید علم، همراه با دریافت گزارهها باید عقیده و ایمان قلبی باشد. به همین دلیل هم حواستان باشد اگر شنیدید که خدا ربّ عالم است و ربوبیت را هم فهمیدید، کافی نیست برای این که بتوانید از این گزاره، در مسیر تولید علم استفاده کنید. ایمان به معنای باور قلبی، لازمۀ اصلی تولید علم است.
_ موانع زیادی سر راه وجود دارد که هر کدامشان کافی است شما را از مسیر تولید علم بیرون بیندازد. این موانع را با گزاره های علمی نمیشود از سر راه برداشت. ایمان میخواهد.
_ یکی از کارهایی که میتواند ایمان شما را به ربوبیت الهی زیاد کند، نگاه آیهای به عالم است؛ نگاهی که در قرآن به شدّت روی آن تأکید شده است. قرآن میخواهد ما همۀ عالم را نشانۀ خدا ببینیم؛ طوری که در هیچ کجا و هیچ زمانی نباشد که شما چیزی را بینید و بشنوید و حس کنید، مگه این که یاد خدا بیفتید.
_ در آیات 21 تا 26 سورۀ روم؛ 63 تا 73 سورۀ واقعه؛ 79 سورۀ نحل؛ 41 سورۀ نور با رویکرد فهم تدبّر در ربوبیت الهی فکر کنید.
029%20980125.mp3
10.95M
جلسه بیست و نهم
حجت الاسلام عباسی ولدی
#مبانی_تربیتاسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه مصیبتهای ما از خود ماست
@lslam12
سبک زندگی اسلامی
جلسه بیست و نهم حجت الاسلام عباسی ولدی #مبانی_تربیتاسلامی
خلاصۀ جلسۀ بیست و نهم
مبانی تربیت اسلامی
حجت الاسلام عباسی ولدی
_ کمی دقیقتر که به ربوبیت نگاه کنیم، باید بگوییم ربّ هم جعلِ نیاز میکند و هم راه پاسخگویی به نیاز را قرار میدهد، هم هدف را جعل میکند و هم راه رسیدن به هدف را معلوم میکند.
_ اگر خدا میگوید هدف خلقت عبودیت و بندگی است، این جعل ربوبی است. یعنی این طور نیست که بشود چند هدف حقیقی برای خلقت در نظر گرفت و خدا یکی از آنها را انتخاب کرده که بندگی است. وقتی خدا میگوید تنها هدف، بندگی است، یعنی دیگر دنبال چیز دیگری نگردید.
_ برای نشان دادن راه هم خلیفه و حجّت میفرستد. حجّت را هم او جعل کرده و در این جعل میبینیم که خدا علم به راه را به حجّت داده و در انسانهای دیگر جعل نکرده.
كَما أَرْسَلْنا فيكُمْ رَسُولاً مِنْكُمْ يَتْلُوا عَلَيْكُمْ آياتِنا وَ يُزَكِّيكُمْ وَ يُعَلِّمُكُمُ الْكِتابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ يُعَلِّمُكُمْ ما لَمْ تَكُونُوا تَعْلَمُونَ؛ همانگونه (كه براى هدايت شما) رسولى در ميان شما از نوع خودتان فرستاديم تا آيات ما را بر شما بخواند و شما را تزكيه كند و كتاب و حكمت بياموزد و آنچه نمىتوانستيد بدانيد، به شما ياد دهد. (سورۀ بقره، آیۀ 151).
_ گفته میشود روانشناسی چهار کار انجام میدهد: 1. رفتار را توصیف میکند، 2. رفتار را توضیح میدهد که چرا چنین رفتاری از انسان سر زده، 3. پیش میکند و میگوید که پس از این چه رفتاری از انسان سر خواهد زد و چه اتّفاقی رخ خواهد داد، 4. مهار میکند، یعنی به ما میگوید چه باید کرد که رفتار نادرست اصلاح شده و به رفتار خوب تبدیل شود.
_ سؤال ما از روانشناسی این است: کسی که به نیازها و راه پاسخگویی به آنها، هدف و راه رسیدن به آن، آشنا نباشد، چگونه میتواند در این چهار مرحله، درست عمل کند؟ و آیا بدون اتّصال به مفاهیم وحیانی میتواند به این امور دست پیدا کرد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تربیت بر اساس صراط مستقیم
@lslam12