41.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی دیده نشده از گزارش تلویزیون شوروی از وضعیت ایران پیش از انقلاب ( ۱۳۵۷)
🔹 برسانید به دست کسانی که میگویند شاه داشت ایران را به ژاپن تبدیل می کرد.
🔸 فقر و فلاکتی که در محله های تهران موج می زند در حالی است که شاه روزانه ۶ میلیون بشکه نفت میفروخت ، هیچ تحریمی وجود نداشت ، روابط با آمریکا و اروپا در بالاترین سطح بود و جمعیت ایران فقط ۳۰ میلیون نفر بود .
#جهادتبیین
💠 @m_ali_rafiei
🏴 مُلک وجود غرق
در اندوه و در عزاست
آغاز صبح غربت
زهرا و مرتضاست😭
🏴آجرک الله یا صاحب الزمان عجلالله
تعالی فرجه الشریف
ایام تسلیت
💠 @m_ali_rafiei
#نهج_البلاغه
🍃🌹قَالَ علیه السلام تَوَقّوُا البَردَ فِی أَوّلِهِ وَ تَلَقّوهُ فِی آخِرِهِ فَإِنّهُ یَفعَلُ فِی الأَبدَانِ کَفِعلِهِ فِی الأَشجَارِ أَوّلُهُ یُحرِقُ وَ آخِرُهُ یُورِقُ
🍃🌹در اول سرما (پاییز) خود را بپوشانید، و در آخر سرما (بهار) به پیشواز آن روید، زیرا سرما با جسم انسان همان کاری را می کند که با درختان، اولش می سوزاند و آخرش می رویاند). خودداری و پوشش در آغاز سرما واجب شده است، چون آغاز سرما اول پاییز است و تابستان و پاییز در خشک بودن شریکند، پس وقتی که سرما فرامی رسد، و بر بدنها نیز وارد می شود در حالی که بدنها در اثر گرما و خشکی تابستان، آمادگی برای تخلخل و باز شدن منافذ رگ و پی و خشکی پیدا کرده، و اثرپذیری بدن زیاد، و تاثیر سرما در اثر فشار حرارت غریزی سریع میگردد، در نتیجه نیروهای سردی و خشکی در بدن قوت می گیرد که این هر دو طبیعت مرگند، به همین دلیل درختان خشکیده و برگها سوخته می شوند و می ریزند و بدنها لاغر و نحیف می گردند. اما دستور به استقبال از آخر سرما یعنی آخر زمستان و آغاز فصل بهار، از آن جهت است که زمستان و بهار در رطوبت شریکند و فرقشان در این است که زمستان سرد و بهار گرم است. پس سرمای پسین هرگاه آمیخته به گرمای بهاری شود و شدتش بدان وسیله درهم شکند، بعد از آن شکستی و زیانی به بدنها ندارد و حرات غریزی قوت می گیرد و گسترده می شود، و به وسیله ی سرما با رطوبت معتدل گشته، آمادگی برای مزاج پیدا می شود که خود طبیعت زندگی است و باعث رشد و نیرو گرفتن بدنها و شکوفائی برگها و میوه هاست. عبارت: فانه … صغرای قیاس مضمری است که بدان وسیله به برخورداری و استقبال از سرما توجه داده است، و کبرای مقدر آن نیز این است: و هر چه آن طور باشد لازم است از آغازش خودداری و از پایانش استقبال نمود.
📙شرح#حکمت_128
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص132
💠 @m_ali_rafiei
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
#نهج_البلاغه 🍃🌹قَالَ علیه السلام تَوَقّوُا البَردَ فِی أَوّلِهِ وَ تَلَقّوهُ فِی آخِرِهِ فَإِنّهُ
#حدیث_روز
❣ در روز قيامت، بدترين مردم
نزد خدا آنانند كه بـه خـاطر
پرهــيز از شـرّ و بـدىشان
مورد احترام مردم قرار مى گيرند.
▫️رسول خدا صلي الله عليه و آله
📗اصول كافى، ج۲، ص۳۲۷
💠 @m_ali_rafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلام_بزرگان
💢 پای درس شهید مطهری
🔰تبیین واضح فلسفه جمهوری اسلامی از زبان استاد شهید مطهری
🔻در این روزها جامعه تشنه است، تشنهی حقیقت.
🔺بزرگان و موسسان جمهوری اسلامی به خوبی معنا کردهاند مفهوم این مکتب را.
✅ لذت شنیدن این حقایق را از نسل جوان دریغ نکنیم.🌹
💠 @m_ali_rafiei
🔰این تحول بزرگ را باور کنید
❇️ مقام معظم رهبری ضمن بیان این که دنیا در آستانۀ یک تحول بزرگ است در تشریح این تحول چنین فرمودند که « قدرت استکباری آمریکا ضعیف شده است و دارد ضعیفتر میشود. همچنین بعضی کشورهای اروپایی؛ این یکی از خطوط اصلی این تحوّل است. یکی دیگر از خطوط اصلی این تحوّل، برآمدن قدرتهای جدید منطقهای و جهانی است؛ قدرتهای جدیدی دارند به وجود میآیند که یا قدرتهای منطقهایاند یا قدرتهای جهانیاند.»
♨️متاسفانه هنوز افراد به ظاهر سیاستدانی هستند که دوران گذر از نظام لیبرال دموکراسی غرب با محوریت آمریکا را باور نکردهاند و حسرت تعامل بیشتر با آمریکای رو به افول را میخورند
📌 همان لیبرال مسلکانی که پشت دیوار اصلاحات سنگر گرفتهاند و ذهن سیاستزدۀ آنها قدرت تشخیصِ برآمدن قدرتهای جدید منطقهای و جهانی را ندارند و هنوز هم راه رسیدن به قلههای پیشرفت را پیوند با کشورهای به ظاهر مقتدر اروپایی و آمریکایی میدانند
💯 چنین افرادی اگر سُر خوردن نظام لیبرال دموکراسی غرب در زباله دان تاریخ را باور نکنند، همراه همین نظام رو به افول به زبالهدان تاریخ خواهند پیوست.
#جهادتبیین
💠 @m_ali_rafiei
#یک_دقیقه_کتاب
✳️ چقدر شبیه پیامبریم؟!
🔻 در برخی اخبار هست که پیامبر اکرم (ص) هرگز خلف وعده نکرد. در دیدار با هیچکس، پیش از آنکه او خداحافظی کند، از وی خداحافظی نکرد. همچنین وقتی با مردم دست میداد، هرگز دستش را پیش از طرف مقابل نمیکشید.
🔸 اخلاق پیامر معروف است و نمونههایش بسیار و من نمیتوانم به همهاش بپردازم. ولی آنچه میخواهم بگویم این است که پیامبر اکرم الگوی امتش بود. به همین علت است که قرآن کریم هنگامی که از محمد و مؤمنان همراهش نام میبرد، میگوید: «و آنان که مؤمن شدند در کنارش» و از مهاجران و انصار و از کسانی سخن میگوید که کتابهای آسمانی از آنان با آن ویژگیهای معروفی نام بردهاند که قرآن میگوید. مهم این است که ما چه اندازه اخلاق محمدی داریم. او امتش را تربیت کرد. آیا ما میگذاریم این تربیت حفظ شود؟ اگر ما این اخلاق را نیاموختیم، در واقع از ارزش کوشش و جهاد پیامبر کاستهایم. اگر کسی از ما پرسید تأثیر تربیت پیامبر در زندگی شما چه بوده، آیا اخلاق ما مانند پیامبر گرامی است؟ شباهت ما با او کجاست؟ آیا اگر با سیرهٔ او شباهت کامل نداریم، درست است که خود را امت او بنامیم؟
👤 #امام_موسی_صدر
📚 از کتاب #آن_همیشه_مهربان | گفتارهایی دربارهٔ پیامبر رحمت
📖 صفحات ۱۴۶ تا ۱۴۹
💠 @m_ali_rafiei