base.apk
38.83M
✅ این برنامه جالب و کاربردی را حتما نصب کنید. هر ساعت یک آیه ی قرآن با معنی و تصویر زیبای طبیعت در پس زمینه ی گوشی قرار می گیرد.
🔻من سازنده اش را نمی شانسم ان شاءالله به لحاظ کمی و کیفی این برنامه را ارتقا بدهد
@m_amin_rezai
🔻دو ماه دیگر با یک فاجعه تمام عیار مواجه خواهیم شد. مستاجرهای مستاصل که حالا بعضی به چادر نشینی هم فکر میکنند! نه طرح مسکن ملی درست جلو رفت نه مالیات بر خانه های خالی که عطش بازار بخوابد. دولت هم کاری نمیکند، نهایتش یک وام کمکی تصویب شود که آن هم اکثر بانک ها زیر بار نخواهند رفت؛ حق مردم این نبود...
✍ #محمدامین_رضایی
🔻کسی نگوید راه کار بدهید. در مساله مسکن هم درد مشخص است هم درمان، بارها دلسوزان نوشتند و گفتند، برنامه ثریا ده ها برنامه در این مورد رفته، در این کانال چندین یادداشت نوشته شده، مساله مسکن ترکیب از زمین، مصالح و مجوزهاست که تقریبا به ترتیب حدود ۶۰٪، ۳۰٪ و ۱۰٪ هزینه یک مسکن را شامل میشود این مساله هیچ ربطی به تحریم و...هم ندارد اگر اراده ای بود در ایران با این همه زمین و... نباید شاهد چنین وضعیتی می بودیم.
🔸مطالب مرتبط،بخوانید
🔻eitaa.com/m_amin_rezai/2831
🔻eitaa.com/m_amin_rezai/2678
🔻eitaa.com/m_amin_rezai/2643
🔻eitaa.com/m_amin_rezai/2831
@m_amin_rezai
🔻غیر از اقساط اولیه برای #مسکن_ملی قسط وام کمکی ۵۵۰میلیون ماهی ۱۰م و سود وام ۲.۵ ملیارد است! واقعا مردم با چه زبانی از این همه خدمات دولت مردمی تشکر کنند؟
وقتی تغییرها از جنس تغییر ریل نیست بعد از دو سال نتیجه میشود این! این آمار یعنی:مردم( کارمند و کارگر و...)رویای خانه دار شدن را فراموش کنید، تمام
✍ #محمدامین_رضایی
🔻مطاب مرتبط با مسکن
eitaa.com/m_amin_rezai/3413
@m_amin_rezai
#زندگی_نوشت
🔻توی کتابخانه راه میرم، ذهنم چند دقیقه متمرکز نیست،قلبم آرومنمیگیره.من در این مملکت هیچ کاره م.به آمار که نگاه میکنم به سال های پیش رو، به مردمی که هر روز فقیرتر میشند، خودمم جز همین هام،مشکلات شخصی یه طرف؛اینکه می بینی #فقر داره مردم جامعه ت را از پا در میاره آدم را پیر میکنه!درد داشتن بد دردیه...
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
☑️ امام صادق ع: العَدلُ أحلى مِنَ الماءِ يُصيبُهُ الظَّمآنُ، ما أوسَعَ العَدلَ إذا عُدِلَ فيهِ و إن قَلَّ! .
عدالت، از آبى كه انسانِ تشنه به آن مى رسد شيرين تر است . چقدر [دامنه] عدالت گسترده است اگر در كار عدالت ورزند، هر چند آن كار اندك باشد. (الكافي ج۲ص۱۴۶)
🔻۱:آب مایه حیات( وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) و حیات عامل حرکت و رشد است
🔻۲: در لغت عرب به انسان ندار فقیر گفته میشود چون ستون فقراتش آسیب دیده و نمیتواند حرکت کند. جامعه فقیر جامعه ای است که به سکون و قعود مبتلا شده و امکان قیام و حرکت ندارد.
🔻۳: عطش فرد را از پا در می آورد و بی آبی شهر و روستاها(جامعه) را به هلاکت میرساند. در این روایت امام ع فقر و تبعیض را از جنس عطش دانسته اند و عدالت را به چونان آبی تشبیه کردند که حتی اندکش فرد و جامعه را سیراب و موجبات قیام و حرکت را فراهم میکند
🔻۴: عدالت و در نقطه مقابل آن فقر و تبعیض علاوه بر وضعیت سبب نیز هست؛ عدالت در منابع موجب عدالت در درآمدها میشود و... در سمت مقابل فقر و تبعیض نیز مجددا فقر و جهل خلق میکند و این موجب ناعادلانه تر شدن جامعه و در نتیجه مرگ تدریجی جامعه میشود!
🔸در این مورد پادکست "چرا فقیرها فقیرتر میشوند؟"و "فقر احمق میکند" را گوش کنید
b2n.ir/u13761
b2n.ir/d75352
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کسی فقیر نمیشود مگر با ثروتاندوزی سرمایهداران!
🎙 #رحیم_پور:
◀️ امام صادق (ع) فرمودند اگر در جامعه اقشاری میبینید که هرچه کار و زحمت میکشند باز هم گرسنه هستند بدانید #سرمایهداران آن جامعه حق اینها را خوردهاند.
🔹 عین عبارت امام صادق (ع) این است: کسی که بیش از نیازش دارد مصرف میکند، چیزی را میخورد که مال او نیست.
#جنگ_فقر_و_غنا
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻امام رضا ع امام را اینگونه تعریف کردند "الإِمامُ الأَنيسُ الرَّفيقُ ، وَالوالِدُ الشَّفيقُ ( کافی ج۱ ص۲۰۰)" نه صرفا پدر بودن بلکه پدری که مهربانی وصف اوست. پدری را تصور کنید که به درشت گویی و زخمت بودن عادت کرده؛ اولین اتفاق فروریختن خانه و شکستن خانواده است. روحانیت اگر میخواهد همچنان هادی و امام جامعه باشد باید پدری کردن را تمرین کند، پدری مهربان برای نسل های نو که شکاف های عمیق موجب فاصله و گسست شده، رفتار رهبر انقلاب با این دخترخانم نمونه بارز پدری کردن بود. چنانکنه رفتارهای حاج قاسم و در لبنان امام موسی صدر و...از این جنس بود.
🔻اگر خشونت در گفتار و رفتار ما حاکم شد چنانکه بعضی ها در این چند ماهه در تریبون ها از آنها عمدتا خشونت و نفرت منتشر شد! امروز مشکلات اقتصادی، گسل های اجتماعی جامعه ایران را به شدت شکننده کرده؛ روحانیت بیش از هر زمانی باید پدرمهربان بودن را تمرین کند و گفتگو را سرلوحه قرار دهد اگر جز این عمل کنیم شکی نیست که توسط جامعه به مراتب شدیدتر از روحانیون مسیحی به انزاو کشیده خواهیم شد. به جد معتقدم امروز اسلام، انقلاب، ایران و حتی حیات روحانیت بسیار به این رفتارهای پدرانه ما گره خوده؛ اگر آتش خشونت و نفرت را شعله ور کردیم همه چیز خواهد سوخت حتی خود ما! پدری کردن را الگو بگیریم و تمرین کنیم.
✍ #محمدامین_رضایی
🔻یادداشت مرتبط: او یک پدر بود
@m_amin_rezai
هدایت شده از محسن قنبریان
💠 حلّال سیاسی؛ نه حلال سیاسی!
• "فعلِ" مجتهد عادل مثل "قول"ش حجت و گویای فتوایش است. اگر وضو گرفتن مرجع خود را دیدید انگار در رساله اش خوانده اید.
• البته "فعل" دلالتش از "قول" کمتر است. مثلا "انجام کاری"، دلالتی بیش از "جواز" ندارد؛ حال آیا "مباح" است یا "مستحب" یا "واجب"؟ دلالتی ندارد.
❓ ایستادن در غرفه یک دختر کم حجاب و سخن گفتن با او و حتی تذکر لسانی ندادنِ شخص اول حکومت اسلامی و یک مرجع تقلید چگونه تحلیل می شود؟!
❗️اینکه به قرینه "حرام سیاسی" خواندنِ "کشف حجاب" توسط ایشان، "کم حجابی"، "حلال سیاسی" تلقی شود؛ صدالبته غلط است.
• فعل ایشان (ایستادن و سخن گفتن)، بر جواز فعل شخص دیگر(کم حجابی) دلالتی ندارد و ملاک همان فتوای ایشان است.
• " تقریر" و سکوت مجتهد هم حجیتش ثابت نیست. در این مورد هم دلالتی بر "سکوت رضایت" نیست!
🔅 اما فعل ایشان، در ایستادن و ملاطفت با کم حجاب، آشکارا بر #ولاء_اجتماعی و طرفینی دلالت دارد.
این ولاء و پیوند اجتماعی(۷۲انفال) خاستگاه نهی از منکر است(۷۱توبه) و رتبتاً مقدم بر آن است (ولو زماناً باهم باشند).
تا این ولاء و پیوند اجتماعی بین "عادل و فاسق"، "متشرّع و لاابالی" و "کسانی که هریک از حیثی تخلفی دارند"، زنده و فعال نباشد، امر و نهی کردن نه روان میشود و نه اثر می گذارد!
ارتقای ولاء و پیوند اجتماعی، #حلّال_سیاسی و مشکل گشای اجتماعی برای تأثیر و تأثر طرفینی و بالتبع اصلاح رفتارهای اجتماعی است.
⬅️ زبانِ فعل رهبر انقلاب، رهنما به حلّال سیاسی بود نه حلال سیاسی!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯#مهم
⚠️ در یکسالگی جراحی اقتصادی و حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی؛
ضرورت بازخوانی، عبرتآموزی و مسئولیتپذیری
برای جلوگیری از تکرار موارد مشابه
نرخ ارز
میزان تورم
قدرت خرید مردم
مردمیسازی اقتصاد؟!
در طول یکسال گذشته دچار چه نوساناتی شد؟
عدهای هم تلاش کردند به جای مسئولیتپذیری و #پاسخگویی، این جراحی را به یک تکلیف قانونی حواله دهند که در ویدئوی فوق، مورد بررسی قرار گرفت.
مگر تصمیمسازان، میزان تورم حاصل از این جراحی را 7.6درصد پیشبینی نکرده بودند؟ مگر همان زمان نسبت به این خطای محاسباتی بارها هشدار ندادیدم؟
حالا و پس از تحمیل خسارات جدی به مردم، به اذعان بانک مرکزی حذف ارز ترجیحی و افرایش نرخ دلار علت اصلی تورم کم سابقه در یکسال گذشته بوده است.
نگرانی مهم ماجرا این است که این چرخه معیوب همچنان ادامه یابد،
با این دست فرمان اشتباه که محصول تفکرات نئولیبرالیِ رسوخ کرده در دستگاه کارشناسی دولت است، تورم نه تنها مهار نمیشود بلکه به مسیر معیشتسوز خود ادامه میدهد مگر اینکه دولت با تغییر ریل، دست به اقدامات اصلاحی درخصوص ریشههای واقعی تورم بزند، ریشههایی همچون #دلارزدایی و مهار #بانکهای_خصوصی و شکستن #احتکار_زمین ، که البته منافع طبقه اشراف و سرمایهداران یک درصدی، با آن گره خورده است.
تا وقتی تصمیماتی که پیامدهای سهمگین برای مردم دارد، برای متولیان آن تصمیم، بی هزینه باشد، این چرخه معیوب ادامه خواهد داشت.
برای شکستن این چرخه (که نیاز به یک جریان فکری-مردمی دارد) همچنان تلاش خواهیم کرد، انشاءالله.
#مهدی_عسگری 🇮🇷
#نماینده_مردم کرج، اشتهارد و فردیس
🔗 @MahdiAsgari133
🔻در سه دهه اخیر ما حزب اللهی ها خیلی از کارهای فرهنگی من جمله #حجاب را به دیوان سالاری واگذار کردیم و توقع داشتیم آنها وظایف ما را انجام دهند! وضعیت امروز نتیجه آن توقع نابجاست؛ ژست طلبکار بودن هم اثربخش نخواهد بود. البته حکمرانی نیز بجای"تسهیل گری" با "تصدی گری"ظرفیتهای اجتماعی را منفعل کرده است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
🔻در نمایشگاه هم آن رفتار پدرانه رقم میخورد هم این توصیه بر اهمیت فعالیت در حوزه حجاب و عفاف؛ حکیمانه موضع داشتن یعنی این که نه نقش پدر مهربان بودن را برای دخترانی که ظاهرشان اندکی متفاوت است از یاد میبرد و بدون برخود خشن میخواهد آنها را در این کشتی نگه دارد و هم از این طرف دل دخترانی که برای #حجاب و #گفتگو تلاش میکنند را گرم میکند و بجای موضع منفعل به یکی از خانم های "مسئول تابلوی دیوار آزاد نمایشگاه کتاب" بر اهمیت موضوع حجاب تاکید و بر ادامه راه توصیه میکند. ایران امروز به چنین عقلانیتی بسیار محتاج است؛ بیاموزیم.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
این روزها پیرامون اجرای سیاست های نئولیبرالیسم در ایران و آثار اقتصادی آن بحث و گفتگو بسیار است. پیشنهاد میکنم برای شروع در زمینه شناخت سرمایه داری و این سیاست ها این کتب و مقاله ها را بخوانید.
📚کتاب نامه های اقتصادی به دخترم ( تاریخ مختصر سرمایه داری)
📚 کتابهای مایکل سندل ( چه چیز را را پول نمیتوان خرید و...)
📚کتاب مردان جمهوری اسلامی چگونه تکنوکرات شدند؟! (بهمن احمدی)
📚کتاب و مستند دکترین شوک
🔻مقاله مکتب نیاوران
journals.ut.ac.ir/article_57039.html
🔻یادداشت و پادکست همه ما نئولیبرال هستیم
eitaa.com/m_amin_rezai/2575
🔻یادداشت و پادکست در چطور اقتصاد به دین تبدیل شد؟
tarjomaan.com/barresi_ketab/8613/
tarjomaan.com/sound/9024/
✔️این مباحث برای شروع است طبیعی است در ادامه کتب تخصصی تر باید مطالعه شود؛ در این زمینه از اساتید حوزه اقتصاد سیاسی کمک بگیرید.
✍ #محمدامین_رضایی
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زندگی_نوشت
🔹این شعر زیبای حامدعسکری مجابم کرد چند جمله ای بنویسم
🔻من محرومیت را زندگی کردم، فقر را جرعه جرعه نوشیدم، وقتی از "عدالت آموزشی" می نویسم در ۱۲ سالگی سه سال توی سرما و گرما ۵کیلومتر پیاده میرفتم روستای کناری برا درس خوندن، وقتی از "خودرو" میگم توی عالم بچگی بارها توی مسیر روستا تا زمین کشاورزی یا توی مسیر مدرسه را پیاده میرفتم و منتظر می موندیم یه ماشین سوارمون کنه، وقتی از "حق مسکن" مینویسم با اینکه خونه های روستایی بزرگه ولی داشتن اتاق مستقل را فقط توی فیلم ها دیدم!
🔻وقتی از" اصالت کار" مینویسم یعنی همه خاطره های نوجوانیم با سر زمین بودن و بردن گوسفندها به بیابون گره خورده، وقتی هم از"کتاب و علم" مینویسم یعنی توی نوجوانی مجبور شدم ۱۰۰۰ کیلومتر از پدر و مادرم و از روستامون جدا شدم تا درس بخونم
🔻اینه که خیلی عالم بعضی پایتخت نشین ها را متوجه نمیشم، حتی وقتی دارید از ما دهاتی ها و مشکلات مون توی مجلات و برنامه هاتون مینویسید و حرف میزنید؛ این "بی قراری و درد داشتن" حاصل عالمی است که زندگی کردم نه چند فیلم و کتاب؛ اینه که این آتش هیچ وقت خاموش نمیشه...
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
🔻در یکسال اخیر با حذف ارز ترجیحی و..بین ۱۰۰ تا۳۰۰٪کالاهای اساسی گران شده،ارزش پول ملی تقریبا نصف شده، تورم نقطه ای به ۵۵٪رسیده اما دولت حقوق۱۵م کارگر را فقط۲۷٪افزایش داد! حالا پیشنهاد دولت در برنامه هفتم توسعه درباره #کارگران را ببینید؛ قدمی جدید در جهت ظلم به محرومین! مسئول این وضعیت شخص آقای رئیسی است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیبرالها وقتی می خواهند مفهوم جعلی یارانه پنهان را قالب کنند می گویند چرا نفت و فرآورده های نفتی و منابع طبیعی را به مردم ارزان می فروشید!
وقتی می خواهند بگویند دولت بزرگ است می گویند چرا نفت و منابع طبیعی که مال مردم است به دولت داده می شود (غنی نژاد گفت به جای مالیات نفت را دولت می گیرد)
اگر این منابع مال مردم و در دست دولت (بعنوان نماینده مردم) قرار گرفته که خب چرا می گویید مال مردم به مردم گران فروخته شود؟!
اگر مال مردم نیست و مال دولت است که خب چرا آن را به جای مالیات جا می زنید؟
پاسخ: لیبرالها می گویند منابع طبیعی و چاه های نفت هم باید خصوصی شود و در اختیار سرمایه داران قرار گیرد! راکفلرهای ایرانی هم باید مالک چاه های نفت شوند و انفال و زمین ها و معادن را به مالکیت خصوصی خود در بیاورند و بقیه مردم جامعه اجیر و نوکر و برده آنها باشند!
واضح است که این تفکر باید مخالف ملی شدن صنعت نفت باشند!!!
آقای غنی نژاد طوری حرف می زند که گویی کشورهای صاحب نفت مالیات نمی گیرند!
این نوع بردگی اتفاقا بسیار برای لیبرالها جذاب است! هر چند می گویند لیبرالیسم یعنی بردگی و اطاعت از انسان دیگر نکنیم!
منظورشان این است که بندگی خداوند را نکنیم و سرمایه داران مطیع قانون و دولت نباشند و مردم برده سرمایه داران شوند!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از مجتهد شدن
♦️میگویند چرا فقط از #کارگر حرف میزنید و سمت #تولید_کننده را نمی گیرید؟
eitaa.com/m_amin_rezai/3426
۱:ما حدود ۱۵ میلیون کارگر داریم و فقط ۲۰۰ هزار کارفرما
۲:بیش از ۹۵٪کارگران ایرانی قرارداد موقتند و امنیت شغلی ندارند!
۳:کمتر از ۵٪کارگران تشکل کارگری دارند و صدایی ندارند!
۴:بر اساس آمار سهم کارگر در هزینه های تولید فقط ۸٪است.
🔸راه حمایت از تولید کننده کوچک کردن سفره کارگر و کاهش حقوق او نیست؛ ایستادن مقابل کارخانه های بزرگ فولاد( فلزات)، پتروشیمی ها و...است که از منابع داخلی استفاده میکنند و مواد اولیه تولیدی را با #دلار( قیمت جهانی) به تولید کننده ایرانی میفروشند!
✍️ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
هدایت شده از محسن قنبریان
💠سلسله همایشهای جهان فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی
🔸️همایش دوم
🔷️اندیشه امام خمینی (ره)
با ارائه پژوهشگران علوم انسانی:
مهدی امامی، سیدعلی موسوی، محسن قنبریان، علی فرحانی، امین اسدپور، علی محمدی، محمد جواد تاکی، مجتبی نامخواه
📌 زمان:پنجشنبه ۴ خردادماه
-ساعت ۱۰ صبح
📍مکان:مصلی قم-پژوهشکده باقرالعلوم
🔰جشنواره مردمی علوم انسانی عمار
🆔️ @ammar_ensani
#زندگی_نوشت #کتابگو
📚این روزها که جرعه جرعه فقه مینوشم یکی از لذت هایم آشنایی با تک تک موسوعه های فقهی فقهای شیعه است. هر چند روز یکی از کتابها را از قفسه بخش فقه برمیدارم و تورقی میکنم، از شیخ طوسی تا علامه حلی که پنج دوره فقه دارد تا شهید اول و ثانی تا محقق کرکی که فقهش بر خلاف عموم فقها"فقه تحقق" است نه"فقه تحقیق" تا صاحب ریاض، صاحب جواهر و شیخ انصاری و... بدون شک فقه محوری ترین علم در ساحت ساخت تمدن است این به معنای نفی سایر علوم نیست به تعبیر یکی از اساتید راز موفقیت امام ره و شاگردانش این بود همه علوم را بسط توحید میدانستند لذا بجای نفی و تجزیه به سمت تجمیع علوم رفته چرا که انسان و جهان ساحات مختلفه دارد و هم به فلسفه- کلام نیاز دارد هم عرفان-اخلاق و هم فقه و احکام( رجوع کنیدبه حدیث ۲۴ چهل حدیث)
🔻در باب ازدیاد لذت فقه خواندن و آشنایی با فقه و مکاتب و روش شناسی فقها خواندن این کتاب که این روزها تعمدا جرعه جرعه مینوشم بسیار مفید خواهد بود. آیت الله ربانی نیاز به تعریف چون منی که طفل این راهم ندارند؛ اینکه چنین مرد بزرگی از استان ما هستند توفیق بزرگی است هر چند من بی توفیق بودم در استفاده از دریای علم و فقهات ایشان؛ به روح بلند فقهای شیعه در طول تاریخ که شیعه را در تاریخ استوار نگه داشتند صلواتی بفرستید.
✍️ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
🔻تورم ۷۶٪ در بخش خوراکی ها و آشامیدنی ها یعنی مساله فقر از آموزش، مسکن، خودرو و...که از اولیات زندگی است هم عبور کرده و به غذا رسیده؛به ابتدایی ترین حق شهروندی! حتی مساله از "کاهش مصرف" در گوشت و لبنیات و میوه و سبزی جات گذشته و دارد به"عدم مصرف" رسیده، این تورم افسار گسیخته بویژه در خوراکی ها یعنی بخشی اساسا حداقل طعام شان هم تامین نمیشود!
🔻پیامبر اکرم ص می فرمایند: بارِکْ لَنا فِی الْخُبْزِ وَلا تَفَرَّقَ بَیْنَنا وَبَیْنَه(خدایا! به نان ما برکت بده و میان ما و آن جدایی مینداز) کافی، ج۵ص۷۳ جدایی بین #انسان و #نان یعنی ذبح تمام ارزش ها و اخلاق، البته ما در کشور کمبود کالا نداریم که این مرحله تعباتش نابود کننده است اما عدم قدرت خرید حداقلی ترین نیازهای زندگی هم کم از مرحله کمبود ندارد.
🔻آمار تورم نشان میدهد بخشی از تلاش های مخلصانه دولت عملا روی تردمیل راه رفتن و حتی دنده عقب رفتن است؛ نه فقط آثار و تبعات سیاست های قبلی که سیاست های همین دولت هم مردم را هر روز فقیرتر میکند! تبعات حذف ارز ترجیحی یک نمونه بود. بخش جدی ماجرا برمیگردد به اینکه شخص رییس جمهور در مورد نقاط کلیدی مسائل اقتصادی تسلط و توان اقدام ندارد! در این باره به زودی مینویسم.
🔻به وضوح می ببینیم مردم هر روز فقیرتر و جامعه شکننده تر میشود. در این موقعیت بسیاری از امکان های ارزشی من جمله گفتگو، همدلی، تلاش برای امر جمعی و...عملا قفل میشود. در حقیقت فقر #ذبح_امکانهای_زیست_اجتماعی است؛ "ارتباط انسان و نان" آخرین دژ مقاومت است؛ اگر این نیز شکسته شود #سیل همه چیز را با خود خواهد برد.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
📚 #براده_های_کتاب
کمالش(عشق) در ملامت است و ملامت سه روی دارد:یک روی در خلق، یک روی در عاشق و یک روی در معشوق. آن روی که در خلق دارد صمصام غیرتِ معشوق است تا به اغیار باز ننگرد، و آن روی که در عاشق دارد صمصام غیرت وقت است تا به خود واننگرد، و آن روی که در معشوق دارد صمصام غیرتِ عشق است تا قوت هم از عشق خورد و بسته طمع نگردد و از بیرون هیچ چیزش در نیابد جست
✍ لوائح العشاق، احمدغزالی
@m_amin_rezai
🔻ما به این جهان نیامدیم که رفتن و ماندن، بودن یا نبودنمان فرقی به حال مردم دنیا نکند. ما برای #تغییر پا به این جهان گذاشتیم.فلسفه وجوی انسان بودن همین است.به وقتش بازی تاریخ را به نفع مستضعفین به هم خواهیم زد. این رسالت هر کسی است که با کربلا نسبتی دارد؛هنوز روزگار ما نرسیده است...
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
🔴 تداوم پروژهی سیاسیِ
دوقطبیسازی در فصل انتخابات
❎ تفکرات امثال دکتر غنینژاد، از ۲۰ سال پیش برای امثال ما معلوم و مکشوف بود. رسانه ملی هنری نکرده که حالا دارد نظرات نخنمای جریان معلومالحالِ حاکم بر اقتصاد کشور را هم می زند.
⚠️ لختکردن پادشاهِ لخت تکنوکراتها زودتر از اینها لازم بود، اما چرا در سال انتخابات؟؟
لابد عوامل صحنهآرا میخواهند با تداوم پروژه سیاسیِ دوقطبیسازی، بانیان وضع موجود را در جایگاه اپوزیسیون بنشانند تا نتیجه انتخابات، همچنان از تداوم وضع موجود خارج نشود❗️
♿️ وانگهی، برای مناقشه با حضراتی همچون غنینژاد، نیازی به خاکبازی در دعواهای بیپایان فلسفی و نظری با مقلدان هایک ها نیست.
فقط کافی است از این حضرات بخواهیم بما نشان دهند طی ۳۰ سال اخیر، کجاها نتوانستند نسخههایشان را در مراکز تقنین و سیاستگذاری کشور، برکرسی بنشانند⁉️
📛 نتیجهی این نوع دوقطبیسازی رسانهای - امنیتی، که بارها در جلوی چشم ما انجام شده، چیزی نخواهد بود جز دست به دست شدن افسار اداره مملکت ببین اصولگرا و اصلاحطلب (و لابد این بار حدادعادل و لاریجانی)، با نسخههای سیاستی کاملاً یکسان!
🚷 بچههای انقلاب، مراقب باشند پس پرده چه اتفاقاتی دارد رخ میدهد.
@dr_izadkhah
🔻حوزه علمیه با #نامساله_گرایی مواجه است.به عنوان نمونه برای حقوق و دستمزد که حدود۷۰٪ بودجه کشور است در چهار دهه در قم یک درس رسمی برگزار نشده! الصاق کردن دروس فقه مستحدثه در حاشیه دروس نمیتواند این"نامساله گرایی"را جبران کند. روح حوزه باید با مساله های کلان حکمرانی نسبت بگیرد؛هر چند کمی دیر شده است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
🔻نه آن ذوق زدگی و تلاش بعضی برای همراه کردن ایران با احمدمسعود درست بود نه آن جوگیری بعضی در جنبش اصیل منطقه خواندن #طالبان، نه موضع بعضی که بخاطر یک حادثه به دنبال تنش افزایی و جنگ ایران با طالبانند. سیاست عرصه تصمیم های سخت در میدان واقعیت است نه دنیای فانتزی تویتر و اینستاگرامی.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai