شهید مطهری هنوز تمام نشده، هر چه از او میخوانی گویا برای امروز سخن گفته؛ البته مسالهای امروز ما به تبع واقعیت جامعه خیلی پیچیده شده اما جامعه ما بی نیاز از اندیشه او نیست. خیلی میشود از ایده گرفت. بخش خوبی از کتب شهیدمطهری را خواندم و البته بخشی را هم نخواندم. تابستان یکی از برنامه ها تکمیل نخوانده هاست. بنظرم #یادداشت_های_شهید_مطهری جز بخش هایی است که پر از اندیشه ناب است در حالی که بسیاری از افرادی که حتی با آثار او مانوس هستند از يادداشت ها غفلت دارند. این بخش آثار به تدریج چاپ شده، در نرم افزار کتب شهید هم رایگان گذاشته میشود. وقت بگذارید و بنوشید. ما هیچ زمان از کتاب خواندن بی نیاز نیستیم
🔻روز معلم بر همه اهل علم، بر معلم های خوب ایران زمین بخصوص آنها که با بنده مرتبط هستند تبریک میگویم.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
15.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹روز معلم را تبریک عرض میکنم به همه معلمان ایران زمین، به معلم هایی که می شناسم و ارتباط داریم و به معلم های خودم در شهرستان قاین و زیرکوه🌹
🔻همیشه دوست داشتم معلم بشم و خدا این آرزو را ده برابر مستجاب کرد چون بخشی از مخاطبینی که باهاشون نشست و برخواست دارم معلم های عزیز هستند
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
♦️معلم...
از بزرگترین توفیقات هر انسان قرار گرفتن یک استاد جلوی پای اوست حالا اگر آن استاد چون پدر دستگیری هم کند که نور علی نور؛ برای من شما چنین هستید. همیشه خدا را شاکرم که چون شمایی جلوی راه من قرار گرفت تا در این روزگار که آرمان خواهی و علم اندوزی بسیار مشکل شده بشود استوار ماند. بارها گفتم:آدم های بزرگ در نسبت بین گفتمان و میدان خلق میشوند.شهید بهشتی از این جنس بود؛ اینکه بشود بین دانش و مساله های میدان جمع کرد و در جهت تحقق آرمان های انقلاب قدم برداشت شما برایم تجلی آن شخصیت جامع میدان و گفتمان شدید، من به روشهای شما بارها دقت کردم و هر بار این باور برایم مسجل تر شد. اینها تعریف نیست، نه من اهل تملق هستم نه شما چنین فضایی را می پسندید اینها توصیف و تقدیر است؛ بخواهم صریح بگویم هر چند میدانم بعدا تذکر میدهید که این چه حرفی بود گفتی :))
گام اول انقلاب برای تدوین قانون اساسی که زمینه تحقق عدالت باشد و...نیاز به شهید بهشتی داشت، عالمی که جمع بین گفتمان و میدان کرده بود، گام دوم انقلاب نیز به شهید بهشتی ها میخواهد من شما را #شهید_بهشتی گام دوم انقلاب میدانم. آن وقت که با شما آشنا شدم و خیلی رسانه ای نشده بودید هر چه بیشتر در مباحث تان تلمذ کردم بیشتر این باور برایم شکل گرفت. این را چند وقت پیش به پدر پیرتان هم گفتم. حاج آقای #قنبریان عزیز @m_ghanbarian خدا شما را برای اسلام و انقلاب و برای ما که توفیق شاگردی تان را پیدا کردیم نگه دارد. دعا کنید این طلبه که دوست دارد شاگرد کوچک شما هم باشد اندکی از توفیقات تان نصیبش شود و عاقبت بخیر شود.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
🔻ان شاالله پرونده شیخ #محسن_ریسمان_سنج که بسیاری از دلسوزان انقلاب به ناعادلانه بودن آن تصریح کردند موجب خواهد شد این بساط ناشفاف دادگاه ویژه روحانیت اصلاح شود.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
🔹آزادی نه متعلق به تهران که برای ایران است. این میدان به هویت ملی ما گره خورده، آزادی سرپاست تا بدانیم تا آزادی نباشد ملت ایران سرپا نمی ماند و مقدس نمیشود. قداست مکان به فرد مقدس است اما قداست یک امت به میزان امکان و تحقق آرمان بلندی چون آزادی است. این تصریح پیامبر ص ماست. "لَنْ تُقَدَّسَ أُمَّةٌ لاَ يُؤْخَذُ لِلضَّعِيفِ فِيهَا حَقُّهُ مِنَ الْقَوِيِّ غَيْرَ مُتَتَعْتِع" برای آزادی باید مبارزه کرد چنانکه برای عدالت و توحید، نباید گذاشت قرائتی متحجرانه از دین آزادی های مشروع را ذبح و آنچه متفکران انقلاب ما از آن سخن گفتند را دفن کند.
📚درسگفتار "درباره آزادی"
🔻جلسه اول
🔻جلسه دوم
🔻جلسه سوم
پ.ن: در هوای اردیبهشتی و بارانی تهران دور آزادی گشتم و چه چیزی بهتر از دور آزادی گشتن؛ آخر هفته ای را آمدم به شهر دماوند مثل سابق با هشتک #ایرانگردی جاهای دیدنی را به اشتراک خواهم گذاشت.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
#ایران_گردی
📸دماوند، برج شبلی
باری شبلی را بخواب دیدند پرسیدند که کیف وجدت سوق الاخره(بازار آخرت چگونه یافتی؟) گفت: بازاریست که رونق ندارد درین بازار مگر جگرهای سوخته و دلهای شکسته و باقی همه هیچ نیست که اینها سوخته را مرحم مینهند و شکسته را باز میبندند و بهیچ التفات نمیکنند،رحمةالله علیه.
و شبلی میگفت: الهی اگر آسمان را طوق میگردانی و زمین را پابند میکنی و جمله عالم را بخون من تشنه گردانی من از تو برنگردم...
📚منبع: تذکره اولیا، عطار
🔻قبر شبلی از عرفای قرن چهارم در بغداد است. بعضی مورخین گفتند: حاکم دماوند بوده، دنیا و پست و مقام را رها کرده و شاگردی ابن جنید را کرده است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
#ایران_گردی
📸دماوند، برج شیخ شبلی
از شبلی نقل است: من و حلاج، یک چیزیم، اما مرا به دیوانگی نسبت کردند؛ خلاص یافتم و او را عقلش هلاک کرد....
@m_amin_rezai
هدایت شده از کانال اطلاع رسانی بنیاد شیخ انصاری ره
بنیاد شیخ انصاری و مرکز نوآوریهای اجتماعی مبتدا برگزار میکند:
چگونه برای حل مسائل جامعه از تراث فقهی استفاده کنیم؟
گام های نخستین و ضروری اجتهاد چیست ؟
🔸رویداد کارورزی تطبیق (فصل اقتصاد)
🔹آموزش روش استنطاق متن لمعه و انطباق با مسائل روز جامعه
زمان: 19، 20 و 21 اردیبهشت
مکان: مدرسه علمیه بقیة الله
❇️ویژه طلاب مدارس بقیة الله و رستگاران❇️
•┈┈••✾••┈┈•
🔅مرکز نوآوریهای اجتماعی مبتدا
🌐https://eitaa.com/mobtada_org
بنیاد شیخ انصاری
🌐https://eitaa.com/bsheikhansari
☑️ امام صادق ع: العَدلُ أحلى مِنَ الماءِ يُصيبُهُ الظَّمآنُ، ما أوسَعَ العَدلَ إذا عُدِلَ فيهِ و إن قَلَّ! .
عدالت، از آبى كه انسانِ تشنه به آن مى رسد شيرين تر است . چقدر [دامنه] عدالت گسترده است اگر در كار عدالت ورزند، هر چند آن كار اندك باشد. (الكافي ج۲ص۱۴۶)
🔻۱:آب مایه حیات( وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) و حیات عامل حرکت و رشد است
🔻۲: در لغت عرب به انسان ندار فقیر گفته میشود چون ستون فقراتش آسیب دیده و نمیتواند حرکت کند. جامعه فقیر جامعه ای است که به سکون و قعود مبتلا شده و امکان قیام و حرکت ندارد.
🔻۳: عطش فرد را از پا در می آورد و بی آبی شهر و روستاها(جامعه) را به هلاکت میرساند. در این روایت امام ع فقر و تبعیض را از جنس عطش دانسته اند و عدالت را به چونان آبی تشبیه کردند که حتی اندکش فرد و جامعه را سیراب و موجبات قیام و حرکت را فراهم میکند
🔻۴: عدالت و در نقطه مقابل آن فقر و تبعیض علاوه بر وضعیت موجود، سبب هم هست. عدالت در منابع موجب عدالت در درآمدها میشود و... در سمت مقابل فقر و تبعیض نیز مجددا فقر و جهل خلق میکند و این موجب ناعادلانه تر شدن جامعه و در نتیجه مرگ تدریجی جامعه میشود!
🔸در این مورد پادکست "چرا فقیرها فقیرتر میشوند؟"و "فقر احمق میکند" را گوش کنید
b2n.ir/u13761
b2n.ir/d75352
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایران_گردی
🧗♂ کوه نوردی در کوه های دماوند
@m_amin_rezai
هدایت شده از جامع | رسانه عدالت آموزشی
🔴 امشب؛ برنامه زنده #ثریا | هویت ملی؛ رسالت مغفول آموزش و پرورش
♦️معاونت پرورشی؛ تزئینی یا رکن اصلی؟!
🔻باحضور:
🔹حجتالاسلام محمدحسین پورثانی
▫️معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش
🔹حجتالاسلام محسن خاکی
▫️پژوهشگر عدالت آموزشی و مربی پرورشی
🔹دکتر رقیه فاضل
▫️پژوهشگر عدالت آموزشی
♦️و فعالان تربیتی مردمی از شهرهای برازجان بوشهر، جعفرآباد قم، مشهد و تهران
🕰 امشب؛ یکشنبه ۱۶اردیبهشت، ساعت۲۳:۱۵
📺 شبکه یک سیما
✔️ جامع| رسانه عدالت آموزشی
@jaame_ir
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨خر برفت و خر برفت و خر برفت...
مولانا در مثنوی روایت میکند که يك صوفی مسافر در راه به خانقاهی رسيد و شب آنجا ماند. خرش را آب و علف داد و در طويله بست و به جمع صوفيان رفت. صوفيان که فقير و گرسنه بودند، پنهانی خر مسافر را فروختند و غذا و خوردنی خريدند و آن شب جشن مفّصلی بر پا كردند. مسافر خسته را نیز به این میهمانی دعوت کردند. پس از صرف غذا، رقص و سماع آغاز كردند. مُطرب آهنگِ سنگيني آغاز كرد و اینگونه خواند: «خر برفت و خر برفت و خر برفت».
مسافر که نمیدانست منظور از خر در ترانه، همان خر اوست، تصور می کرد که ترانه صوفیان زیباست؛ لذا او نیز همراه دیگران شروع به خواندن شعر خر برفت کرد: «از ره تقلید، آن صوفی همین/ خر برفت، آغاز کرد، اندر حنین»
صبح که مسافر داستان عزم سفر کرد، تازه فهمید که خر خودش بود که برفت...
خبرگزاری دولت در گزارشی با استناد به گزارش جدید صندوق بینالمللی پول، اظهار شادمانی و افتخار کرده است که دولت ایران کم خرجترین دولت در میان کشورهای در حال توسعه است.
البته گزارش را ناقص دادهاند. دولت ایران از حیث مخارج ناچیزش نسبت به تولید ناخالص داخلی، فقط میان کشورهای درحال توسعه رتبه اول را کسب نکرده است. دولت ایران پس از هائیتی، لبنان، ونزوئلا و یمن، کمخرجترین دولت جهان است.
لکن نسبت اندک مخارج دولت به GDP یک دستاورد و مایه افتخار نیست، یک فاجعه تمام عیار است. عدد ۱۳.۵ درصد برای نسبت مخارج دولت به GDP یعنی از کیک بزرگ اقتصاد ایران، تنها ۱۳.۵ درصد توسط دولت صرف هزینههای آموزش و پرورش، سلامت، امنیت، زیرساخت و... در یک کلمه «رفاه عمومی» میشود. سهم بسیار اندک سلامت و آموزش و پروش در تولید ناخالص داخلی ایران در مقایسه با میانگین جهانی، از تبعات این پروژه کوچکسازی دولت است که سالهاست در دستور کار دولتهای مختلف ماست. حقوق ناچیز و نامکفی کارمندان دولت، یکی دیگر از نتایج این سیاست است؛ به نحوی که مکرر میشنویم نخبگان نه تنها تمایلی به خدمت در دولت ندارند، بلکه در حال ترک دولت نیز هستند.
هرچه نسبت مخارج دولت به GDP کمتر باشد، رفاه عمومی در آن کشور کمتر است. و این رتبه که خبرگزاری دولت به آن میبالد، رتبه داشتن کمترین رفاه عمومی است!
نسبت مخارج دولت به تولید ناخالص داخلی در برخی کشورها به شرح ذیل است:
فرانسه ۵۸ درصد
ایتالیا ۵۶ درصد
اتریش ۵۲ درصد
آلمان ۴۹ درصد
سوئد ۴۷ درصد
برزیل ۴۶ درصد
پرتغال ۴۴ درصد
انگلیس ۴۴ درصد
ژاپن ۴۴ درصد
کویت ۴۱ درصد
کانادا ۴۱ درصد
آمریکا ۳۶ درصد
چین ۳۳ درصد
@syjebraily