#نشر_مجدد
🔆متن شبهه :
کودکی که می بینید در بزرگسالی یک کشور را به باد داده و ایدئولوژی هولناکش هنوز دارد قربانی می گیرد.
تصویر پخش شده در فضای مجازی مربوط به #خمینی و پدرش است. سید احمد موسوی هندی، پدربزرگ خمینی در شهر کینتور، حوالی لکنو در ایالت اوتارپرادش در شمال هند به دنیا آمد. او در قرن سیزده هجری ابتدا به #نجف در عراق و سپس به خمین در ایران مهاجرت کرد. این عکس توسط آقای #پسندیده، برادر خمینی در اختیار دکتر حمید خواجه نصیری نویسنده ی کتاب "وارث ملک کیان" قرار داده شده است.
🔆 پاسخ شبهه :
1️⃣ برخلاف دروغ پردازی های #ضدانقلاب، این عکس مربوط به پوستری از فیلم "پاندیچری، قبل از فراموشی" به کارگردانی جوئل فارگز فرانسوی است که در سال ۱۹۸۷ (۱۳۶۶ شمسی) اکران شده است.
https://b2n.ir/189409
2️⃣ #امام_خمینی (ره) هنگامی که پدر بزرگوارشان یعنی سید مصطفی موسوی به دست اشرار به شهادت رسید، ۵ ماهه بوده است، نه کودکی چند ساله!
https://b2n.ir/616053
3️⃣ طبق خاطرات آیت الله پسندیده، پدربزرگ امام خمینی (ره) یعنی سید احمد موسوی هندی که ساکن #کشمیر بوده بین سال های ۱۲۴۰ و ۱۲۵۰ قمری از آنجا به عراق و سپس به ایران مهاجرت می کند. دلیل سکونت بعضی از اجداد امام در کشمیر هند، سفر تبلیغی جد سیزدهم ایشان یعنی سیدحیدر موسوی صفوی اردبیلی در سال ۷۶۶ هجری بوده است.
https://b2n.ir/372888
4️⃣ کتاب "وارث ملک کیان" کتابی سراسر توهین و تمسخر نسبت به #اسلام و #روحانیت است که توسط یک ضدانقلاب فراری لس آنجلس نشین، یعنی حمید خواجه نصیری نوشته شده است.جالب است که نوشته های این فرد، زمانی همراه با نشریات #منافقین توسط بعثی ها بین اسرای ایرانی پخش می شد.
https://b2n.ir/069417
#لبیک_یا_حسین_علیه_السلام
💠 @najiebineshan
خدایا هر وقت خواستی ما رو ببری،
نذار دِینی، قولی، حرفی، حقی گردنمون بمونه.
💠 @najiebineshan
من در میان شما باشم و یا نباشم به همه شما وصیت و سفارش می کنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد. نگذارید پیشکسوتان شهادت و خون در پیچ و خم زندگی روزمره خود به فراموشی سپرده شوند. اکیدا به ملت عزیز ایران سفارش می کنم که هوشیار و مراقب باشید، قبول قطعنامه از طرف جمهوری اسلامی ایران به معنای حل مسئله جنگ نیست. با اعلام این تصمیم، حربه تبلیغات جهانخواران علیه ما کند شده است، ولی دورنمای حوادث را نمی توان به طور قطع و جدی پیش بینی نمود. و هنوز دشمن از شرارت ها دست برنداشته است، و چه بسا با بهانه جویی ها به همان شیوه های تجاوزگرانه خود ادامه دهد. ما باید برای دفع تجاوز احتمالی دشمن آماده و مهیا باشیم.
صحیفه امام- جلد 21- صفحه 93
آیت الله مجتهدی:
✨از فواید نماز اول وقت
این است که به برکت امام زمان(عج) نمازهای ما قبول میشود
چون امام زمان(عج)
اول وقت نماز میخواند
و نماز ما با نمازحضرت بالا میرود
#نماز
#نماز_اول_وقت
💠 @najiebineshan
🚩 بر دوش بردی بیرق صاحب زمان را
#امام_آزادگان
🔸اثر هنرمند:حسین براتی
💠 @najiebineshan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی قشنگه؛
امتحانش کنین...
برگرفته از روایات
🇮🇷کانال بصائر رضوی
http://eitaa.com/basaerrazavi
سروش
splus.ir/basaerrazavi15
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه داستان کوتاه از استاد #الهی_قمشهای دربارۀ راه رسیدن به ثروت
💠 @najiebineshan