🔶 ۷ مناسبت جدید به تقویم کشور اضافه شد
🔹بر اساس اعلام شورای انقلاب فرهنگی ۳۱ فروردین روز گندم و نان، ۲۰ اردیبهشت روز گل محمدی و گلاب، ۳۱ مرداد روز عسل، ۲۵ شهریور روز خرما، ۵ آبان روز زعفران، ۷ آبان روز انار و ۴ آذر روز زیتون در ضمیمه تقویم رسمی کشور ثبت میشود./برنا
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
🍀ابریم که اندیشه باران داریم
بادیم که در حنجره طوفان داریم
🌹ما کشته شویم زنده تر می گردیم
چون رود به دریا شدن ایمان داریم
#روحالله_راوینیا
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
📝#چگونه_نویسنده_شویم
📝📚📝📚📝📚
🔑کلید هفتم:
🌟راز در همین یک نکته است🌟
اول این حرف مهم تریسی کیدر را بخوانیم:
«برای من، نوشتن اولین پیشنویسِ کار واقعاً دشوار است. پیشنویس اولیه معمولاً به درد نخور است و بیش از حد طولانی. کاری که من انجام میدهم این است که با سرعت تمام مینویسم تا فرصت این را پیدا نکنم که بابت نوشتۀ ضعیفام پیشمان شوم. با خودم میگویم حداقلش این است که وقت زیادی نگرفت. من معمولاً برای هر کتاب ۱۰ پیشنویس مینویسم.»
اگر به حرف کیدر و بسیاری از نویسندگان دیگر توجه کنیم میبینیم که آنها اذعان میکنند که پیشنویس اولیه هر نوشتهای ضعیف و مغشوش و درهمریخته است.
اما ما در عمل چه میکنیم؟ غالباً میخواهیم در اولین نشست متنی خوب و اصولی بنویسیم؛ و به خاطر اینکه چنین چیزی عملی نیست سرخورده میشویم و خودمان و نوشتههایمان را زیر سوال میبریم
اگر به این نکته توجه عملی و جدی داشته باشیم گام بزرگی برای برای نویسنده شدن برداشتهایم: بهتر است حین نوشتن پیشنویس اولیۀ هر متنی با نهایت سرعت پیش برویم و تا حد ممکن دستمان را از قلم یا کیبورد جدا نکنیم.
نکتۀ جالب اینجاست که وقتی با این شیوۀ پیش میرویم نوشتههایمان بهتر میشود؛ و عمیقاً درک میکنیم که اغلب ایدههای خوب حین نوشتن الهام میشود.
بنابراین به جای اینکه هربارخودتان راشکنجه کنید و با استرس ونگرانی منتظر جرقهای برای شروع نوشتن باشید،دست به قلم شوید و موضوع نوشتن را در هنگام نوشتن کشف کنید.
مارگریت دوراس گفته بود:اگر بدانم میخواهم چی بنویسم،اصلاً چرا باید بنویسم؟
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
🔴🔵 بهترین دعایی که میتوان در شب قدر که همان شب 23 ماه رمضان است خواند کدام دعا است ؟
🌕 جواب:
در روایت است که در شب 23 ماه رمضان تا حدی که برایت امکان دارد و در همه حالات که هستی (سجده، قیام، قعود، و ...) به یاد امام زمان خود باش و دعای سلامتی ایشان را بخوان که ۳ نوع دعا در روایت آمده است:
1⃣ اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.
2⃣ أَللَّهُمَّ يا ذَا الْمَجْدِ الشَّامِخِ وَالسُّلْطانِ الْباذِخِ ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَكُنْ لِوَلِيِّكَ وَابْنِ وَلِيِّكَ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ الْمَهْدِيِّ ، في هذِهِ السَّاعَةِ وَلِيّاً وَحافِظاً ، وَقائِداً وَناصِراً ، وَدَليلاً وَعَوْناً ، وَعَيْناً وَمُعيناً ، حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً ، وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً؛ يا مُدَبِّرَ الْاُمُورِ ، يا باعِثَ مَنْ فِي الْقُبُورِ ، يا مُجْرِيَ الْبُحُورِ ، يا مُلَيِّنَ الْحَديدِ لِداوُودَ عَلَيْهِ السَّلامُ ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَافْعَلْ بي كَذا وَكَذا»
و به جاى «كذا و كذا» حاجت خود را از خدا بخواه.
3⃣ اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْقَائِمِ بِأَمْرِكَ الْحُجَّةِ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ الْمَهْدِيِّ عَلَيْهِ وَ عَلَى آبَائِهِ أَفْضَلُ الصَّلَاةِ وَ السَّلَامِ فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا وَ مُؤَيِّداً حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فِيهَا طُولًا وَ عَرْضاً وَ تَجْعَلَهُ وَ ذُرِّيَّتَهُ مِنَ الْأَئِمَّةِ الْوَارِثِينَ اللَّهُمَّ انْصُرْهُ وَ انْتَصِرْ بِهِ وَ اجْعَلِ النَّصْرَ [مِنْكَ] لَهُ وَ عَلَى يَدِهِ وَ الْفَتْحَ عَلَى وَجْهِهِ وَ لَا تُوَجِّهِ الْأَمْرَ إِلَى غَيْرِهِ اللَّهُمَّ أَظْهِرْ بِهِ دِينَكَ وَ سُنَّةَ نَبِيِّكَ حَتَّى لَا يَسْتَخْفِيَ بِشَيْءٍ مِنَ الْحَقِّ مَخَافَةَ أَحَدٍ مِنَ الْخَلْقِ اللَّهُمَّ إِنِّي أَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ وَ تَجْعَلُنَا فِيهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِكَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِيلِكَ وَ آتِنا فِي الدُّنْيا حَسَنَةً وَ فِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنا عَذابَ النَّارِ وَ اجْمَعْ لَنَا خَيْرَ الدَّارَيْنِ وَ اقْضِ عَنَّا جَمِيعَ مَا تُحِبُّ فِيهِمَا وَ اجْعَلْ لَنَا فِي ذَلِكَ الْخِيَرَةَ بِرَحْمَتِكَ وَ مَنِّكَ فِي عَافِيَةٍ آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِين وَ زِدْنَا مِنْ فَضْلِكَ وَ يَدِكَ الْمَلْأَى فَإِنَّ كُلَّ مُعْطٍ يَنْقُصُ مِنْ مِلْكِهِ وَ عَطَاؤُكَ يَزِيدُ فِي مِلْكِكَ.
📚صحیفه مهدیه بخش پنجم ص ۴۶۵
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
📣#خبر
🔰معرفی کتاب؛
💠«ماه در چاه»؛ روایتی از تولد تا شهادت امام علی (ع) برای نوجوانان
🔸کتاب نوجوان «ماه در چاه» به قلم شهرام شفیعی داستان تولد تا شهادت امام علی (ع) را برای نوجوانان روایت میکند.
🌟مرودی برآنچه دراین کتاب می خوانید:
ibna.ir/x6kTv
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
2_144211946724251386.pdf
2.65M
#معرفی_کتاب📚📚📚
📝📓📝📓📝📓📝📓📝📓
««آسمان صاف و آفتابی بود. ابرهای نرم پنبهای پیراهنش را زیباتر کرده بودند و سنجاقسینهٔ زرینش در میان آنها با درخشش چشمگیری خودنمایی میکرد. صدای آواز گنجشکها از لابهلای شاخههای درختان به گوش میرسید. عطر و بوی گلها و چمنها سراسر باغ را دربرگرفته بود. احساس خفگی میکردم، گونی گندم کمی تنگ بود و هر لحظه امکان داشت در میاندانههای گندم دعوا رخ دهد. دانههای سمت راستی از یک سو و سمت چپیها از سویی دیگر برای راحتتر شدن جایشان فشار میآوردند، بالا و پایینیها را هم که اصلاً نگویم. دانهای از سمت راست با تکبر میگفت: من در آینده گندمی خوش قد و قامت و خوشرنگ خواهم شد، آنگاه در پیش چشمان حسود چمنها خودنمایی میکنم و هم صحبت گلها و نسیم میشوم»
📝📓📝📓📝📓📝📓📝📓
📚من یه دانه گندمم،نه برگ چغندر
🖋نادیا خیری
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
2_144211946726616487.pdf
282.9K
📝#چگونه_نویسنده_شویم
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
🔑کلید هشتم:
🌟سوال نویسی خلاقانه🌟
حتما شما هم از این قبیل سؤالها شنیدهاید: «اول دیوار بود یا تابلو؟» یا «اول مرغ بود یا تخم مرغ؟»
این سوالها شاید در نگاه اول عجیب به نظر برسد؛ اما طرح آنها میتواند محرک خلق ایدههای تازه باشد.
البته که همۀ سوالات از این جنس نیست. گاهی سادهترین و بدیهیترین سوالات نیز میتواند بهانۀ خوبی برای نوشتن متنهای عمیق و اساسی باشد.
باری، سؤالنویسی یکی از بهترین تمرینهای نویسندگی است. دربارۀ هر چیزی که دوست دارید سؤال طرح کنید؛ سؤالات منطقی و سؤالات فرامنطقی.
سوالات منطقی که تکلیفش روشن است؛ یعنی سوالاتی که میتوان جواب روشن و مشخصی برای آنها داشت. اما سوالات فرامنطقی از لونی دیگرند. مثلاً به این دو سوال پابلو نرودا نگاه کنید:
«آیا دود با ابرها گفتوگو میکند؟»
« آیا اجازه دارم از کتابم بپرسم که حقیقت دارد من او را نوشتهام؟»
یا این سوال سهراب سپهری:
«چرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست»
این سوالات به تنهایی ارزش ادبی دارند و الزاماً نیازی به پاسخ دادن به آنها نیست. حتی نرودا کتابی با عنوان «سوالها» منتشر کرده که تماماً سوال است و دو سوال بالا را هم از همان کتاب نقل کردم.
مهم این است که خودتان را به پرسیدن سوال عادت بدهید. هر وقت حس کردید ایده ندارید خودتان را مجبور کنید که حداقل ۲۰ سوال مختلف بنویسید. همین تمرین کمک میکند تا نوشتن برایتان راحتتر شود.
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
📚#معرفی_کتاب
🌟تکنیک های طلایی در مقاله نویسی🌟
✍به قلم: ابراهیم زارع پور
📝ناشر: انتشارات کتاب کسرا
📆سال انتشار: ۱۳۹۴
📓موضوع کتاب: نگارش
📓📚📓📚📓📚📓📚📓📚
چالش و هدف اصلی بخش اول این کتاب، بیان اقدامات و انجام کارهایی است که برای نوشتن یک مقاله علمی پژوهشی ضروری به حساب میآید. در ابتدا توضیح مختصری درباره نحوه آماده شدن شما برای ورود به حوزه تحقیق ارائه میشود، سپس توصیههای قبل از نگارش مطرح خواهد شد که میتواند کمک راه شما در طول نگارش مقاله باشد. پس از آن راه های مختلف یافتن موضوع تشریح شده و توصیههایی در مورد انتخاب یک موضوع مناسب برای مقاله تان ارائه میشود که میتواند به شما در یافتن یک موضوع روزآمد و علمی و جدید کمک کند.
📓📚📓📚📓📚📓📚📓📚
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
آیین اتحاد .pdf
556.9K
#فایل_pdf
#معرفی_کتاب
کتاب گزیده ای از بیانات امام خامنه ای دام عزه العالی درباره وحدت و اتحاد اسلامی
🔹اهمیت وحدت
🔹تعریف وحدت
🔹مراتب وحدت
🔹ثمرات وحدت
🔹موانع وحدت
🔹عوامل تفرقه ساز
🔹آثار تفرقه
🔹راهکارهای تحقق وحدت
🔹وظایف مردم و نخبگان
کاری از مجمع فعالان فرق ادیان اقوام و مذاهب(مفام)
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
هدایت شده از مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی
#فایل_pdf
#معرفی_کتاب
مجموعه تالیفات
جناب آقای علی اکبر روحی گل خطمی
مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری شهید روحی
دریافت رایگان 👇
۱-کتاب مدیریت غنیسازی اوقات فراغت دانش آموزان
https://mketab.ir/product/%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%88%d9%82%d8%a7%d8%aa-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d8%ba%d8%aa/
۲-شناسنامه پروژههای تربیتی مدارس امام رضا علیه السلام
https://mketab.ir/product/%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%d9%87-%d9%be%d8%b1%d9%88%da%98%d9%87-%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%b3-%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%85-%d8%b1%d8%b6%d8%a7/
۳-کتاب در امتداد عاشورا
نقش تمدن سازی حماسه اربعین حسینی علیه السلام
https://mketab.ir/product/%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%aa%d8%af%d8%a7%d8%af-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%88%d8%b1%d8%a7/
۴-کتاب تلاش ماندگار ۲
https://mketab.ir/product/%d8%aa%d9%84%d8%a7%d8%b4-%d9%85%d8%a7%d9%86%d8%af%da%af%d8%a7%d8%b1-2/
۵-کتاب تلاش ماندگار ۳
https://mketab.ir/product/%d8%aa%d9%84%d8%a7%d8%b4-%d9%85%d8%a7%d9%86%d8%af%da%af%d8%a7%d8%b1-%db%b3/
۶- گاهنامه رویش
https://mketab.ir/product/%da%af%d8%a7%d9%87%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%b4/
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2280390814C76920f20d3
#روز_قدس
💠 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته):
🔷 حضور حماسی امت اسلامی در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان سنت حسنه ای از امام خمینی (قدس سره) جهت آزادسازی قدس از الحاد و شرک و رهایی قدسیان فلسطینی از ظلم و آوارگی است.
🔷 روز قدس تنها برای آزادسازی محرومان فلسطین نیست، بلکه #روز_قدس قداستی دارد به طول و عرض جهان اسلام.
🔷 حضور همگان در «راهپیمایی روز قدس» هم تقویت عدل است و هم تضعیف ظلم، هم تقویت مظلوم است و هم تضعیف ظالم، هم امنیت داخلی را تضمین می کند، هم امان مسلمانان را حفظ می کند، هم امنیت و امان «قدس» را تأمین می کند، هم امنیت و امان فلسطینی های مطرود و مظلوم را تأمین می کند و هم استکبار و صهیونیست را محکوم و مخذول می کند و جهان را برای ظهور و حضور صاحب اصیل و اصلی اش فراهم می کند، که امیدواریم اینچنین باشد.
🔷 امیدواریم همگان در این آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که پیام امام راحل را احیا می کنند، در راهپیمایی شرکت نمایند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#روز_قدس
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
#اکران_شهری
#استرابورد
🔸پویش ملی کتابخوانی حسنه ماندگار
🔸از کتاب کابوس سالمندی
🔸همراه با ۳۰۰ میلیون ریال جایزه
🔸مهلت شرکت: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
خرید فایل pdf کتاب با ۱۰ درصد تخفیف :
https://www.faraketab.ir/blog/%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%da%a9%d8%a7%d8%a8%d9%88%d8%b3-%d8%b3%d8%a7%d9%84%d9%85%d9%86%d8%af%db%8c/
خرید فیزیکی کتاب با ۱۰ درصد تخفیف همراه با ارسال به سراسر کشور:
https://ketabresan.net/w/n0ark
🔸 شرکت در مسابقه:
https://mketab.ir/%d8%ad%d8%b3%d9%86%d9%87-%d9%85%d8%a7%d9%86%d8%af%da%af%d8%a7%d8%b1/
#پویش_ملی_کتابخوانی
#حسنه_ماندگار
#کتاب_کابوس_سالمندی
#سهم_من_از_جوانی_ایران
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
📝#چگونه_نویسنده_شویم
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
🔑کلید نهم:
🌟عدد به عدد پیش بروید🌟
📝یکی از راههای جذاب یادگیریِ بهتر جملهنویسی تفکیک جملهها از یکدیگر است.
📚این کار ساده است: هر جمله یا پاراگراف کوتاه را در یک خط تازه بنویسید؛ و ترجیحاً عدد بزنید.
📝عدد زدن برای هر جمله و نوشتن جملات بعدی در سطرهای تازه باعث میشود حساسیت بیشتری به ساخت جملهها پیدا کنیم. ضمن اینکه با این شیوه کارکرد و جایگاه هر جملهای روشنتر میشود.
📚علاوه بر این، نگارش فهرستوار جملات، ترس از نوشتن را میکاهد؛ بر لذت نوشتن میافزاید؛ روند ساختار دادن به نوشته را تسهیل میکند؛ و در افزایش سرعت بازنویسی و ویرایش موثر است.
مالکوم گلدول در مسترکلاس نویسندگی خود روش کارش را اینگونه بیان میکند:
📚«من در ابتدا تمام متن کتاب را به صورت جملات جدا از هم مینویسم و عدد میزنم؛ در نهایت اعداد را از ابتدای جملات حذف میکنم و بین جملات و پاراگرافها اتصال ایجاد میکنم.»
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
🖋شاهین کلانتری
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
مسابقه عکاسی 📸
الی بیت المقدس
موضوع مسابقه:
🌸راهپیمایی روز قدس🌸
🔹هدایا:🎁
🏫 اقامت خانوادگی رایگان در شهرهای مشهد ، قم، شیراز و کرمان
به آثار برگزیده 🖼
🔹 بخش های مسابقه :
دوربین 📷
موبایل 📱
🔹شرایط شرکت در مسابقه :
1⃣مناسب تمام گروه های سنی
2⃣کادر بندی عکس های ارسالی: به صورت عمودی و افقی
❗️حداکثر عکس های ارسالی: ۳ عدد
❌ نکات مهم:
عکس ها باید به صورت فایل و با فرمت jpg ارسال شود.
افراد شرکت کننده باید مشخصات فردی خود شامل: نام و نام خانوادگی، نام شهر؛سن ؛ شماره تماس و بخش مسابقه (دوربین؛موبایل) همراه با فایل عکس ها را ارسال کنند .
🖼 این کانون اجازه انتشار و بازنشر عکس ها در فضای مجازی را خواهد داشت.
✅ آدرس ارسال آثار :
آیدی زیر در ایتا
@Mirkhalilipic
🔺مهلت ارسال آثار:
یکم اردیبهشت ماه
🔺زمان اعلام اسامی برندگان :
21 اردیبهشت ماه
همزمان با شروع دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها
🔶انتشار برای نخستین بار دست خط شهید حاج قاسم سلیمانی
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 دفاع از فلسطین برای ما شرف و عزت است و ما این را با هیچ متاعی در دنیا معامله نخواهیم کرد.
🔹الدفاع عن فلسطین بالنسبة إلینا هو الشرف و العزّة، و نحن لن نبیع هذا بأي من متاع الدنیا
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
امام خمینی (ره): #روز_قدس، روزی است که اسلام را باید احیاءکرد و احیاء بکنیم و قوانین اسلام در ممالک اسلامی اجرا بشود.
روز قدس، روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمال خبیث شما،واقع نخواهد شد. روز قدس، روز حیات اسلام است
باید مسلمین به هوش بیایند، باید متوجه قدرتی را که مسلمین دارند[ بشوند]، قدرت های مادی، قدرت های معنوی.
مسلمین که یک میلیارد جمعیت هستند و پشتوانه خدائی دارند و اسلام پشتوانه آنهاست و ایمان پشتوانه آنهاست، از چه باید بترسند؟
#امام_خمینی
صحیفه نور؛ جلد ۸؛ صفحه ۲۳۳
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
2_144211946732369923.pdf
26.67M
📝#چگونه_نویسنده_شویم
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
🔑کلید دهم:
🌟خرافات یک نویسنده!🌟
در کتاب «آداب روزانه» میخوانیم:
📚«شاعر و فیلسوف آلمانی، فریدریش شیللر، در اتاق کارش کشویی داشت پر از سیبهای گندیده. میگفت باید بوی پوسیدگی آنها را احساس کند تا برای نوشتن انگیزه بیابد.»
📝شاید عجیب و غریب به نظر برسد، اما برای نگارش خلاق گهگاه میتوان دست به کارهای نامعمول زد. هوشنگ گلشیری میگوید اگر خرافۀ خاصی به نوشتن شما کمک میکند چرا از داشتن آن صرف نظر کنید. (نقل به مضمون)
📚مثلاً چشمبستهنویسی یکی از همین کارهاست. برخی نویسندهها نوشتن در تاریکی را دوست دارند و نسخۀ اول کارشان در چنین وضعی مینویسند که بیشباهت به وضع پیشینیان غارنشین ما نیست.
📝دوست داستاننویسی دارم که هر بار هوس نوشتن داستان میکند، نور اتاقش را به حداقل میرساند و بعد در دل تاریکی نسخۀ اولیۀ داستانش را مینویسد. او همیشه کاغذهای بزرگی را برای نوشتن انتخاب میکند تا کمتر نگران درهم رفتن خطوط باشد.
📚اگر هرازگاهی ده دقیقه با چشمهای بسته یا با نور کم بنویسید شکل تازهای از راحتنویسی را تجربه میکنید. نگران در هم رفتن خطوط هم نباشید.
📝خلاصه که برای تمرین نوشتن رفتارهای عجیب و غریبی هم مجاز است، مشروط بر اینکه وابستگی به این کارها مانع نوشتن ما در اوضاع و احوال گوناگون نشود. مبادا نداشتن سیب گندیده را بهانۀ ننوشتن کنیم!
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
🖋شاهین کلانتری
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
📚#معرفی_کتاب
🌟#پاک_کن_جادویی🌟
🖋 به قلم:زهرا اخلاقی
💠📚💠📚💠📚💠📚💠📚
📚 خواندن کتابهایی که قهرمان دارد یک مزه دیگر میدهد. همه ما بیشتر دنبال این دست کتابها می رویم. انگار که دلمان میخواهد خودمان جای قهرمان باشیم وکارهای بزرگ بکنیم حتی اگر سخت باشد. حالا اگر قهرمان قصه یک پاک کن باشد چطور؟!
📖 پاک کن جادویی قصه یک قهرمان کوچک است. قهرمانی که کف دستتان جا میشود و خیلی وقت ها لابلای دفتر مشق بچه ها و کیف مدرسه شان آنرا دیده اید. خانم زهرا اخلاقی با خلاقیتی دلنشین، داستان متفاوتی برای ما به رشته تحریر درآورده اند.
🌟 همین کار سخت ولی بزرگ در دل یک داستان خوش رنگ. تصویرگری خانم لیلا حیدری در کتاب پاک کن جادویی سرزنده و شاداب است و به گرمای داستان کمک زیادی کرده. هم چنین نویسنده با مهارت بسیار خوبی، مفهوم پردازی قوی در دل داستان انجام داده است. طوری که حتی وقتی بزرگترها این داستان را می خوانند، به قهرمان کوچک داستان افتخار میکنند. اگر بارها دلتان خواسته داستان مظلومیت مردم غزه را برای فرزندتان بگویید و نتوانسته اید، پاککن جادویی میتواند یار خوبی برایتان باشد. این کتاب، با زبانی هنرمندانه و زیبا، مفهوم مقاومت و همدلی را در داستان نشان ما می دهد.
💠📚💠📚💠📚💠📚💠📚
💠 برای دسترسی به کتاب کلیک کنید👇
🛒
🌟https://ketabejamkaran.ir/145402🌟
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
2_144217444295982052.pdf
2.15M
📝#چگونه_نویسنده_شویم
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
🔑کلیدیازدهم:
🌟اهمیت پرورش مهارت تسلط کلامی و افزایش دایره لغات🌟
📝نویسنده فردی است با هوش کلامی بالا.
📚هوش و تسلط کلامی با تمرین مداوم و سنجیده افزایش مییابد.
📝برای تقویت تسلط کلامی خودمان بهتر است با افرایش دایره لغاتمان شروع کنیم. هر چقدر که کلمات بیشتری داشته باشیم فاصلۀ مغز و دستمان کمتر میشود و در نوشتن افکار و ایدههایمان بهتر و راحتتر عمل میکنیم.
📚صدالبته افزایش دایره واژگان علاوه بر نوشتار تسلط ما بر گفتار را هم افزایش میدهد و اعتماد به نفس بیشتری برای حرف زدن و گفتگو کردن پیدا میکنیم.
📝شرط افزایش دایره واژگان زندگی با کلام است
📚یکی از تمرینهای مناسب برای تقویت هوش کلامی تمرین کلمهبرداری است. این سادهترین و اثربخشترین راهی است که من برای گسترش دایره لغات میشناسم. در این روش، طی مطالعه، کلمهها و عبارتهایی را که به نظرمان تازه میرسد، یادداشت میکنیم و سپس سعی میکنیم با استفاده از آنها چیزهای تازهای بنویسیم. اینگونه با سرعت و سهولت کلمات تازه وارد گنجینۀ لغاتمان میکنیم. ضمن اینکه کلمهبرداری شیوۀ مناسبی برای کشف ایدههای تازه است. امتحان کنید.
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
🖋شاهین کلانتری
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
🔸اعلام زکات فطریه رمضان ۱۴۰۳
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی را در ایتا دنبال کنید.
@M_ketab
2_144217444298457356.pdf
32.35M