فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این محاسبات دقیق و میلیمتری فیزیکدان میشه😄
❤️ @maadar_khoob
کودکان زیر شش سال در دنیای حسی هستند و بعد از این سن تازه شروع به تفکر می کنند. قبل از آن با احساسات خود با دنیا در تماس هستند، مخصوصا قبل از سه سالگی تنها با تقلید از بزرگترها شکل می گیرند. هر چه ما بگوییم باور می کنند پس چیزی بگویید و عمل کنید که حس خوبی به آنها بدهد و عزت نفس آنها را بالا ببرید .
مثلا وقتی با کسی تلفنی صحبت می کنید یکی از خوبی های فرزند خود را با لحنی زیبا بیان کنید، فکر نکنید او حواسش جای دیگری است، کودک شما تمام مدت با ذره بین گفتار و اعمال شما را زیر نظر دارد !
این بیان غیر مستقیم به کودک حس خوبی می دهد باور می کند مهم است و شما دائم در فکر او هستید حتی موقع صحبت با دیگری باز هم حرف اوست.
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انیمیشن کوتاه «پدر» که با بیانی ساده به نقش پدر در طول زندگی انسان می پردازد.
❤️ @maadar_khoob
🍩 برای صبحانه کودک
برنامه هفتگی متنوع و باخواست خودش تهیه کنید
🍓تنوع در برنامه غذایی و با خواست کودک او را به خوردن صبحانه مشتاق می کند.
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
روش پوشک گرفتن مثل از شیر گرفتن یک روش تدریجی است. چقدر طول بکشد تا به مرحله موفقیتآمیز برسه مشخص ن
نکته بعدی صبوریه. یعنی مادر وقتی میخواد فرزندش رو از پوشک بگیره باید مادر صبوری باشه. نباید به هم بریزه با یک بار ادرار کردن روی فرش، با ۵ بار خیس کردن شلوار. من به هم نمیریزم من کودکم را قضاوت نمیکنم مقایسه نمیکنم.
"عه دیدی خواهر من چقدر راحت بچش رو از پوشک گرفت. بچه اول من چقدر راحت از پوشک گرفته شد. این بچه من نمیتونه. اصلاً فکر کنم بچه من نتونه از پوشک گرفتن بر بیاد. من خیلی باید عذاب بکشم. اصلاً فکر نمیکنم بچه من تلاش بکنه. این باور بسیاری مادرهاست. اصلاً تلاش نمیکنه بچه من و فکر میکنم این دلش میخواد همینجا کارشو انجام بده. نمیخواد به خودش زحمت بده. لجبازه. داره با من لجبازی میکنه. ببین چطور داره با من لجبازی میکنه .نقطه ضعف منو فهمیده داره حرص منو در میاره میخواد که شلوارشو خیس کنه."
تمام این باورها باورهای غلطه. بچه شما هیچ کدام از این ها رو نمیخواد انجام بده. چون اصلاً سنش به این مسائل نمیخوره. بچه شما داره یه راهی رو میره، راه طبیعی رشدش رو طی میکنه و تو این راه اشتباه میکنه خطا می کنه. عه. این دفعه شلوارم خیس کردم حالا مثل کسی میمونه که داره یه آزمایش انجام میده. مگه همون اولین بار و روزهای اول تو آزمایش به نتیجه میرسیم. نه . چندین بار آزمایش میکنیم تا اینکه به نتیجه برسیم پس این رو باید به عنوان یک قانون بپذیریم. بچه من قرار نیست تو یک هفته کنترل ادرارشو بدست بیاره این یه پروسه است برای بچه ای یک ماه و نیم برای بچه ای دیگه دو ماه و نیم برای بچه ای سه ماه و نیم باید صبور باشیم.
باید همانطور که مادرها و مادر بزرگ های ما صبوری کردن، چقدر خوب میشد تجربیاتشون به ما میگفتن. میگفتن که چندین بار آزمون و خطا کردیم به این مرحله رسیدیم. ما ها هم تو همون یک هفته اول به کنترل ادرار نرسیدیم. خیلی خوبه این رو بدونیم. این مثل راه رفتنه. مگه روز اول که بچه تون بلند شد، همون موقع راه افتاد؟ اومد پا به پای شما تو خیابان قدم زد. نه. بچه ما، بچه همه، بار اول که بلند شدن، افتادن. قدم برداشتن افتادن و کم کم. ولی ما اونجا برامون جا افتاد که بله، این بچه از موقعی که بلند میشه تا موقعی که قشنگ راه برای یه پروسه چند ماهه است. برای بچه ای که تازه سرپا وایسه کسی کفش نمیخره. میخرن؟ نه. همه میگیم این تازه یه جا رو میگیره بلند میشه حالا تا کی؟ تا کجا معلوم نیست تاتی تاتی کنه یه قدم برداره .
از پوشک گرفتن هم همینطوره. یه موقعی داره یه زمانی داره و باید صبوری کنیم و این مدت رو طی کنیم و این باور غلط رو از ذهنمون پاک کنیم که به محض اینکه من مامان اراده کردم
بچه رو از پوشک بگیرم ،دو هفته، یک ماه دیگه بچم از پوشاک بگیرم. این یه قانو غلطه و این باور رو باید از ذهنمون پاک کنیم. (ادامه دارد...)
#پوشک_گرفتن {قسمت11}
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
نکته بعدی صبوریه. یعنی مادر وقتی میخواد فرزندش رو از پوشک بگیره باید مادر صبوری باشه. نباید به هم بر
حالا من می خوام بچه خودم رو به روش تدریجی از پوشک بگیرم چه کارهایی باید بکنم؟
اولین کاری که باید انجام بدیم همون صبوریه و دور کردن باورهای غلط از ذهنمون است و اینکه بچه من باید آزمون و خطا انجام بده و این یک مرحله طبیعی از رشد بچه منه. پوشاک گرفتن هم یک رشد جسمی هم یک رشد روانی است. بعد جسمی موقعی است که داره کنترل ادرار رو به دست میاره بعد روانی قسمتی است که اعتماد به نفس و من میتوانم بچه من داره رشد پیدا میکنه و شکل میگیرد. دقیقاً قسمتی از شخصیتشه.
پس این مرحله را بسیار مهم بدونیم و با یک بار دوبار سه بار، ده بار بیست بار خطا کردن بچه ام، من اجازه ندارم که بهم بریزم و براش خشونت به خرج بدم خدایی نکرده و تنبیه کنم و قهر کنم باهاش و محلش نذارم و خدای نکرده تنبیه بدنی کنم، چون این مستقیم با اعتماد به نفس بچه من در ارتباطه. پس من مامان باید حواسم باشه. (ادامه دارد...)
#پوشک_گرفتن {قسمت12}
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدام کشور بیشترین دانشمند را تربيت کرده? سیستم آموزش و پرورش این کشور چگونه است?
❤️ @maadar_khoob
هدایت شده از مادر خوب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_هوش و دقت
محل دزدی را تشخیص بده
❤️ @maadar_khoob