💕💕
ما سر کودکان داد میزنیم، آنها را تهدید می کنیم، آنها را نادیده می گیریم یا کتک می زنیم چون می دانیم هرگز ما را ترک نمی کنند، چون توانایی شکایت کردن از ما را ندارند، چون در هر شرایطی دوستمان خواهند داشت، چون زورشان به ما نمی رسد و جز ما پناهی ندارند و این یعنی سوء استفاده از قدرت خود و بی پناهی آنها.
چقدر ظالمانه است به ناتوان ترین و بی پناه ترین موجود زندگی خود که قرار است عزیزترین موجود زندگی ما باشد، آزار برسانیم چون قدرتش را داریم.
✅ به یاد داشته باشید تهدید به زدن مساوی با کتک زدن است.
❤️ @maadar_khoob
🔻کودکانی که با دیگر بچهها بازی میکنند، هویت خود را بهتر کشف میکنند. آنها از طریق بازی کردن نقشهای متنوع بزرگسالان، مقررات اجتماعی و معیارهایی که رفتار بازیگر را تنظیم میکند، میآموزند.
بازیگر باید یاد بگیرد که به قواعد بازی، حتی زمانی که انگیزههای آنی او را به سوی یک رفتار کاملا متفاوت سوق میدهد، پایبند باشد.
🔻عموماً كودكان، لجبازى را از بزرگترها و یا همسالان خود مى آموزند. شخصى كه با همسرخود لجبازى مى كند، نبايد از فرزندش گله مند باشد.
🔻اولین قصه هایی که هر کودک می شنود، تاثیر عمیقی در اخلاق و ارزشهای او در آینده دارد! پس بهتر است این قصه ها را با دقت زیاد برایش انتخاب کنیم.
🔻هر کودک از چیزهای خاصی هراس دارد، مثل آب استخر یا دریا! به هیچ وجه او را مجبور نکنید یکباره با ترسش روبرو شود و ترس او را مسخره نکنید. اگر کودک به تدریج با ترسش کنار نیامد، به پزشک مراجعه کنید.
🔻طبق قوانین تربیتی تشویق باید 5 برابر ایراد گرفتنها یا تنبیه باشد. در این صورت راحتتر میتوانیم با کودک ارتباط برقرار کنیم و به او آموزش دهیم.
🔻باید به کودک روش انجام کارها را یاد داد و بعد از او خواست آنها را انجام دهد. وقتی والدین به فرزندشان کاری را آموزش دادند، دیگر نباید خودشان آن را انجام دهند. باید کودک را تشویق کرد خودش انجام آن را بر عهده بگیرد. اوایل نباید توقع زیادی از کودک داشت.
"دكتر سيما فردوسي"
❤️ @maadar_khoob
اگر بینی تان به دلیل سرماخوردگی کیپ شده قبل از خواب یک پیاز کنار تختتان قرار دهید
زیرا محققان بر این باورند که این روش برای روان شدن آب بینی بسیار مفید است. سولفوری که در پیاز وجود دارد بلغم و مایعات درون بینی را بیرون می کشد. اگر کودک شما سرما خورده اما بلغم درون بینی او غلیظ شده و مانع تنفسش می شود می توان از پیاز برای شل کردن آن بدون هیچ اثر جانبی ناخوشایندی کمک گرفت
❤️ @maadare_khoob
💕💕
هستند کودکانی که در محیطی پراز استرسهای همیشگی زندگی میکنند.
استرس مداوم
(مثل اختلافات والدین،تنبیه فرزندان)،
میتواند به استرس مسموم تبدیل شود
و به سیستم مغز و اعصاب فرزندتان آسیب برساند
❤️ @maadar_khoob
پرسش و پاسخ❓
👈حجه الاسلام تراشیون
💠 پسر سه سالهای دارم که خیلی پرخاشگری میکند و خیلی هم به مادرش وابسته است.
🔹وقتی با او صحبت میکنیم چیزی نمیگوید اما وقتی عصبانی میشود به مادرش تنگ میگیرد. باید گوش به حرفش باشیم اگرنه قهر میکند.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
استاد: تغذیهی پسرتان چطور است؟
مخاطب: فکر کنم خوب است.
استاد: مثلا صبحانه را میخورد.
مخاطب: خیلی نه، بیشتر تلویزیون نگاه میکند.
استاد: همبازی دارد؟ چند ساعت در روز با آنها صحبت میکند؟
مخاطب: زیاد اجازه نمیدهم با هرکسی صحبت کند. چون کمی از خودش بزرگتر هستند، میخواهم با همسن و سال خودش بازی کند.
✍پاسخی کوتاه به این سوال؛
3⃣ یکی از دلایلی که امروزه موجب ازدیاد پرخاشگری در بچههای ما شده است استفادهی بیش از اندازه از رسانهها، بازیهای کامپیوتری و تلویزیون است.
🔸در بحث سواد رسانه یک نکته این که صفحات نورانی مثل تلویزیون ، موبایل، مانیتور کامپیوتر و... به بخش جلویی مغز بچهها آسیب میرساند!
▫️بخش جلویی مغز بچهها دو کارکرد دارد:
🔻 برنامهریزی
🔻 کنترل رفتار
✅ وقتی این قسمت تخریب میشود میبینیم که برنامهریزی بچهها خراب میشود و رفتارشان را هم نمیتوانند کنترل کنند، زود عصبانی میشوتد و سرشان را به زمین میزنند، موهایشان را میکشند و...
🔹پس به این موضوع هم دقت کنیم که میزان تلویزیون دیدن را به مرز ۲ ساعت در شبانهروز برسانیم.
❤️ @maadar_khoob
✅روش های آموزش تکنيک های جرأت مندی به کودکان:
1. بازي چشم تو چشم
به اينگونه که کودک با يکی از والدين مقابل هم بوده و به چشمهای هم خيره نگاه ميکنند، و نبايد بخندند، اين تمرين برای کودکانی با اعتماد به نفس پايين، خجالتی و ضعيف بسيار توصيه ميشود چون اين افراد قدرت نگاه کردن در چشمان طرف مقابل را ندارند و اين موجب ضعفشان ميشود.
2- کشتی گرفتن:
با کودک خود کشتی بگيريد و بگذاريد هر از گاهی او برنده شود و هر بار که برنده ميشود با ذوق و شوق فراوان او را تشويق کنيد.
3- نقش بازی کنيد:
در مقابل رفتار کودکان ديگر چه رفتاری از کودک خود انتظار داريد؟ شما نقش کودک خود و کودکتان نقش کودک مقابل را بازی کند، رفتاری که انتظار داريد کودکتان در مقابل کودکان ديگر داشته باشد را با ايفای نقش کودکتان اجرا کنيد، تا کودکتان ياد بگيرد، حال کودک نقش خود را و شما نقش کودک مقابل را بازی کند، از کودکتان بخواهيد همانگونه بازی کند که چندی پيش شما نقش آن را بازی کرده بوديد، و آنقدر اين بازی را تمرين کنيد تا رفتار دلخواهی که انتظار داريد نهادينه شود.
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ #یوگا برای کودکان؛ وضعیت دلفین
(4 سال به بالا)
اهداف 👇
▫️تقویت تعادل و هماهنگی
▫️کشش و تقویت عضلات
❤️ @maadar_khoob
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معما
دزد آپارتمان
❤️ @maadar_khoob
....«گرفتن» و «رها کردن» در تربیت»
🔶آیت الله حائری شیرازی(ره)
تربیت، «گرفتن» و «رهاکردن» دارد؛ یعنی باید «متربّی» را از آنکسیکه انسان را به راه خطا میبرود بگیری و به راه صحیح بیاوری و طبق یک برنامۀ زمانبندیشده رهایش کنی.
.
🔶دورۀ «رهاکردن» بسیار ظریفتر و مهمتر از دورۀ «گرفتن» است. اینکه کسی را در مرحلۀ نخست تحتتأثیر خود قرار دهیم کار سادهای است. اما کسی را از تأثیر خود خارجکردن و او را روی پای خودش واداشتن کار دشواری است؛ یعنی چنان دستت را از اطراف او کنار ببری که راه خودش را ادامه بدهد و خرد نشود.
.
🔶وقتی به کسی تعلیم دوچرخهسواری میدهید چه میکنید؟ او که وارد نیست؛ او را میگیرید، اما همینکه او دو تا پا زد، رهایش میکنید. همینکه توانست تعادلش را حفظ کند، دست از دوچرخه برمیدارید. گرفتنش آسان است؛ اما این گرفتن بهضرر اوست. اگر رهایش کنید که زمین بخورد به نفع دوچرخه سوار است. چرا؟ چون «سلامت در وابستگی»، برای انسان «هلاکت» است. درحالیکه زخمیشدن در حفظ تعادل، سعادت است.
.
🔶رهبر جامعه هم، هنگام «گرفتن» و قبضهکردن جامعه، کار سادهای دارد؛ کار دشوار او در «رهاکردن» جامعه است. وابستهشدن جامعه به رهبرِ خودش ساده است. روی پای خود ایستادنِ جامعه، بهطوریکه خود بفهمد، خود بداند و خود درک کند، دشوار است. برای گذشتن از این مرحله، جامعه «زخمهایی» را باید تحمل کند و آسیبهایی را باید قبول کند تا بتواند روی پای خود بایستد، بفهمد و حرکت کند.
❤️ @maadar_khoob
🌻 نظـر دختر در ازدواج 🌻
خانمي مي گفت که من نزد امام صادق علیه السلام رفتم و گفتم که من براي ازدواج آقايي را مي خواهم ولي پدر و مادرم فرد ديگري را مي خواهند . ايشان به نقل از پيامبر فرمودند : آن کسي که خودت مي خواهي با او ازدواج کن نه آن کسي که پدر و مادرت مي خواهند و اسرار مي کنند . گاهي پدر و مادر ، صلاح فرزند را مي بينند و فرزند خودش احساسي عمل مي کند ، منظور حديث اين مورد نيست . منظور اين است که در اينجا پيامبر نظر دختر را ترجيح داد . اميرالمومنين فرمود : هيچ کس دخترش را به ازدواج درنياورد مگر اينکه نظر او را بخواهد . بالاخره اين دختر خودش را بهتر مي شناسد که با این مرد توافق دارد يا خير . بعد حضرت فرمود: اگر به دخترت گفتي که پسر عموت يا فلاني به خواستگاريت آمده و دختر چيزي نگفت و گريه کرد يا خنديد ، اين ها اذن محسوب مي شود . سکوت و خنده مشخص است ولي گريه دو جور است . يک وقت اشک مي ريزد که پدر من چطور از تو جدا بشوم واز خانه ي تو بروم ، يعني من اين مرد را مي خواهم ولي ناراحت هستم که از تو جدا مي شوم . يک وقت گريه مي کند که من طرف را نمي خواهم منظور همان گريه اولي است . حالا اگر گفت که پدر اين به صلاح من نيست اين ازدواج را سر ندهيد .
دختري خدمت پيامبر آمد که پدرش مي خواست او را به عقد مردي در بيارود که او راضي نبود . پيامبر پدر او را خواست . و او گفت که اين پسر پسرعمويش است و انسان خوب و راست گويي است . يک وقت انسان وقتي مي خواهد با فردي ازدواج کند خوبي طرف کافي نيست و دل انسان هم بايد طرف را بخواهد . يک وقت طرف به دل انسان نمي نشيند . پيامبر فرمود : نظر دخترت را خواسته اي ؟ پدر گفت :خير. پيامبر فرمود که من اجازه ي اين ازدواج را نمي دهم ، نمي گويم که ا نتخاب تو بد بوده است بلکه کارت بد بوده که از دخترت نظر نخواستي . دختر هم بايد به اذن پدر و صلاح پدر توجه کند و ما اين روايت را براي پدراني خوانديم که نظر دخترشان را در ازدواج نمي پرسند . در اينجا مشورت با خانواد مورد آزار و اذيت خانواده در قبل از ازدواج مي شود.
〖حجت الاسلام #رفیعی〗
❤️ @maadar_khoob
طیبه گورانی معلم کلاس اول در هرمزگان روز جهانی کودک پارچه ای به بچه ها می دهد تا رویش نقاشی بکشند بعد با ان پارچه لباسی می دوزد و می پوشد و به مدرسه می اید می گویند جیغ و شادی بچه ها تا هفت کوچه ان طرف می رفته!
همچین معلمایی عشقن عشق😍
❤️ @maadar_khoob