eitaa logo
- معارف ناب دانشی و ارزشی !
710 دنبال‌کننده
1هزار عکس
472 ویدیو
47 فایل
🔰 مطالب متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید؛🌷. _ ___ ڪوچہ شہــ♥️ـدا . http://eitaa.com/Koocheh_shohada1 https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 - @sokhanangoharbar
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴حکایت درخت و ما انسان ها!... درخت تا درخت است، حیات دارد، زنده و سبز است، هم به حال خودش سودمند است، هم به حال دیگران … اما همین درخت وقتی که بریده می‌شود دیگر چوب می‌شود، چوب که شد هر اتفاقی دیگه ی که بیفتد سود و نفعی به حال خودش ندارد، منفعتش را دیگران می‌برند، ابزار دست دیگران می‌شود، از آن دسته‌ی چاقو و داس می‌سازند، دسته‌ی بیل و کلنگ و تبر می‌سازند، نردبان می‌سازند پا می‌گذارند رویش می‌روند بالا، به حال دیگران مفید است، اما به حال خودش نه، رشد و تعالی هم ندارد که هیچ، روز به روز هم پوسیده تر می‌شود، خوب هم که استفاده کردند آتشش می‌زنند و هیزم می‌شود، آدمی هم همینطور هست، در نگاه قرآن کریم همه‌ی ما درخت هستیم، آدمی هم اگر روزی ارتباطش را با خدا قطع ‌کند ، ‌بریده خواهد شد، وقتی بریده شدند، مثل چوب می‌شوند، هیچ سود و منفعتی به حال خودش ندارد، بلکه برده غیر خواهند شد. به عبارتی می شود ابزار دست دیگران .... #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
چراغ راه و بهترین پناه در فتنه ها! 🌼🌹🌼🌹 🌹🌼 🌼 🌼یکی از چیزهایی که موجب فرورفتن انسان در تاریکی می شود فتنه ها است. فتنه ها سبب می شود که فضا و محیط غبار آلود و تاریک شود و پیدا کردن برای انسان دشوار گردد و لذا امکان انحراف انسان و گم کردن مسیر حق در اینگونه شرایط زیاد است. 🌼یکی از مهمترین راه خروج از تاریکی فتنه ها تمسک و پناه بردن به قرآن کریم و بهره گیری از آیات نورانی آن است. پیامبر اعظم (ص) در حدیثی راه خروج از تاریکی فتنه ها را پناه بردن به و پیروی از آیات نورانی آن دانسته است و در این زمینه می فرماید: 🌼"هنگامی که فتنه ها، هم چون پاره های شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. پس همانا قرآن ای است که شفاعتش پذیرفته می شود و شکایت کننده ای است که شکایت او پذیرفته می شود و کسی که به دنبال قرآن حرکت کرد قرآن را او را به بهشت خواهد برد و کسی که به قرآن بی توجهی کرد این کار او به جهنم خواهد برد و قرآن راهنمایی است که بر بهترین راه انسان را میکند. "(کافی، ج2، ص599). 🌼از حدیث فوق استفاده می شود که راه نجات از تاریکی ناشی از فتنه ها تمسک به قرآن کریم است. کسی که به قرآن کریم پناه ببرد و به دنبال نور قرآن حرکت کند از تاریکی ها نجات می یابد و به مسیر سعادت نائل خواهد شد. اما کسی که خودش را در معرض نور قرآن قرار ندهد و از نور قرآن استفاده ننماید در تاریکی خواهد ماند و از محروم خواهد شد. 🌼قرآن نه تنها دل و عقل انسانها را نورانی می کند و انسان را از تاریکی های مختلف نجات می دهد بلکه خانه و مکانهایی که قرآن در آنجا تلاوت شود و مردم در آنجا با قرآن انس می گیرند نیز به برکت قرآن نورانی می گردد به گونه ای که اهل آسمان از چنین مکانهایی مستفید خواهند شد. 🌼امام صادق(ع) در این زمینه می فرماید: إِنَّ الْبَيْتَ إِذَا كَانَ فِيهِ الْمَرْءُ الْمُسْلِمُ يَتْلُو الْقُرْآنَ يَتَرَاءَاهُ أَهْلُ السَّمَاءِ كَمَا يَتَرَاءَى أَهْلُ الدُّنْيَا الْكَوْكَبَ الدُّرِّيَّ فِي السَّمَاءِ!. خانه ای را که مسلمانی در آن است و قرآن تلاوت می کند اهل آسمان آنرا می بینند همانگونه که مردم دنیا ستاره نورانی را در آسمان می بینند. (کافی، ج2، ص610). 🌼بنابراین، قرآن کریم نور است و موجب خروج انسان از ظلمتها و تاریکی های مختلف بویژه از تاریکی فتنه می گردد و نه تنها دل و جان انسان را روشن و نورانی میکند بلکه محیط و مکانهایی که قرآن در آن تلاوت می شود و از قرآن بهره گیری می شود نیز ببرکت قرآن کریم نورانی می گردد و خیرات و برکات خداوند در آن زیاد می شود و فتنه ها و بلاها از اهل آن مکانها دور می گردد. 🌹 🌹🌼 🌼🌹🌼🌹 #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️جزئیات جدید از موشک خرمشهر؛ فرمانده نیروی هوافضای سپاه: با شلیک یک موشک از «خرمشهر ۴» ۸۰ هدف مورد اصابت قرار می‌گیرد./اخبار جبهه مقاومت!. #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
ضامن آهو! 🌺🌸🍃🌹🌷🍃🌸 🌸🍃🌹🌷 🌺🌸 🌺 🌸🍃 باسعادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت (ع) را به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج) و همه پیروان اهل بیت(ع) تبریک عرض می کنم. 🌸🍃یکی از سؤالاتی که همواره مطرح می شود این است که با توجه به اینکه ائمه اطهار(ع) یکی پس از دیگری خلفای راستین رسول خدا (ص) و حاکم مشروع و رهبر مادی و معنوی جامعه می باشند و دیگران اگر مأذون از طرف آنها نباشند حاکم غیر مشروع و غاصب محسوب می شوند، بنابراین چرا امام رضا(ع) مأمون عباسی را که حاکم ستمگر و غاصب خلافت بود پذیرفت؟ 🌸🍃جواب: پذیرش ولایت عهدی توسط امام رضا(ع) از روی اکراه و اجبار بوده است و براساس رضایت امام رضا(ع) صورت نگرفته است. مأمون امام رضا(ع) را تهدید به قتل نمود و اگر امام(ع) ولایت عهدی را نمی پذیرفت جانش در معرض خطر قرار می گرفت و به شهادت می رسید و لذا امام(ع) برای حفظ جان خویش که واجب است ولایت عهدی را پذیرفت. 🌸🍃امام رضا(ع) هم قبل از و هم هنگام پذیرش ولایتعهدی و هم بعد از آن با گفتار و عمل خویش نشان داد که هیچ تمایلی به پذیرش ولایتعهدی نداشته است و این امر از روی اکراه و اجبار صورت پذیرفته است. 🌸🍃امام رضا(ع) قبل از پذیرش ولایتعهدی، پذیرش آنرا مشروط نمود به شروطی که نشان دهنده اکراه حضرت بر این امر و همچنین سمبلیک بودن ولی عهدی می باشد. 🌸🍃امام رضا (ع) فرمود: «من اين امر را قبول ميكنم مشروط بر اينكه احدى را نصب نكنم و احدى را عزل نكنم و رسم و سنتى را نشكنم و در اين امر از دور اشاره كنم پس مأمون باين كيفيت از آن جناب راضى شد و او را وليعهد خود قرار داد و لكن آن جناب از اين عمل شدت كراهت داشت‏.» (عیون اخبار الرضا، ج2، ص139). 🌸🍃در حدیث دیگر آمده است که امام رضا (ع) پیش از پذیرش ولایتعهدی فرمود: «بارخدایا مرا نهی کردی از انداختن خویش به هلاکت، من از طرف مأمون تهدید به قتل شدم اگر ولایت عهدی را نپذیرم، من مکره و مضطر شدم همچنانکه یوسف و دانیال مضطر شدند زیرا هریک از آندو ولایت طاغین را پذیرفتند.»(بحار، ج49، ص131). 🌸🍃در روایت دیگر نیز آمده است که امام رضا(ع) هنگام پذیرش ولایت عهدی و بیعت مأمون با آنحضرت، دست بآسمان بلند کرد و فرمود: «بار خدايا تو ميدانى كه من در فشار هستم و چاره ای جز این ندارم، از من مؤاخذه مكن چنانچه از بنده‏ات و پيغمبرت يوسف براى ولايت مصر مؤاخذه‏ نكردى كه گرفتار آن شد».(امالی صدوق، ص659). 🌸🍃احادیث فوق بیانگر آنست که امام(ع) نه قبل از پذیرش ولایتعهدی و نه هنگام پذیرش هیچگونه تمایلی به آن نداشته است و این امر با اکراه و اجبار انجام شده است. 🌸🍃امام رضا(ع) بعد از پذیرش ولایت عهدی نیز در رفتار و گفتار نشان داد که از پذیرش ولایت عهدی راضی نیست و این امر با اکراه و اجبار صورت گرفته است و لذا وقتی که امام(ع) ولایت عهدی را پذیرفت و مردم برای بیعت آمدند، امام چ(ع) گریان و محزون بود.(بحار، ج49، ص131). 🌸🍃امام رضا (ع) بعد از پذیرش ولایت عهدی خطاب به مأمون فرمود: «همانا درست كردارى از براى تو لازم است و از براى هيچ مؤمنى اغتشاش عمل سزاوار نيست، عامه مردم ناخوش دارند اين عملى را كه نسبت بمن كردى يعنى عمل وليعهدى را ... رأى صواب آنست كه تو ما را از خود دور كنى تا امر تو اصلاح پذيرد.» (عیون اخبار الرضا، ج2، ص145). 🌺 🌸🍃🌹 🌺🌸🍃🌷 🌺🌸🍃🌹🌷🍃🌸 #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
مهربانی ها دانای بی همتا!. 💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐 💐ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) را به همه پیروان اهل بیت(ع) تبریک عرض می کنیم!. 💐(ع) فرزند حضرت موسی بن جعفر(ع) در 11 یازدهم ذی القعده سال 148 هجری قمری در شهر مدینه به دنیا آمد و در سن 55 سالگی در آخر ماه صفر 203 هجری قمری توسط مأمون عباسی به شهادت رسید. 💐حضرت امام رضا(ع) همچون بقیه امامان معصوم(ع) در تمام خوبی ها و فضایل بی نظیر بود و تقوا، شجاعت، تدبیر، علم و.... آن حضرت زبانزد عام و خاص است. از جمله فضایل بی نظیر حضرت علم و دانایی بی نظیر اوست که در تاریخ ثبت شده و درمناظرات باقی مانده علمی‌از آن امام همام بدست ما رسیده است. 💐 امام رضا(ع) مناظرات متعددی با بزرگان ادیان الهی داشتند که در همه مناظرات بزرگان ادیان را مغلوب نمود که در این جا فقط یک نمونه از مناظرات حضرت را با بزرگ یهودیان ذکر میکنیم. امام رضا علیه السلام رو به رأس الجالوت، بزرگ یهودیان، کرد و فرمود: «تو می‌پرسی یا من بپرسم؟» 💐گفت:« من می‌پرسم؛ ولی باید از تورات و انجیل یا زبور داود و صحف ابراهیم و موسی با من صحبت کنید. بعد سوال کرد: شما نبوت حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم را چگونه اثبات می کنید؟» 💐فرمود: « موسی بن عمران و عیسی بن مریم و داود به نبوت او شهادت داده اند.» راس الجالوت گفت: « کجا؟» امام فرمود:« مگر حضرت موسی به بنی اسرائیل وصیّت نکرد که به زودی پیغمبری از برادران شما خواهد آمد؛ او را تصدیق کنید؟» گفت:« بله؛ این سخن موسی است.» 💐امام فرمود: « آیا از برادران بنی اسرائیل پیغمبری جز محمد آمده است؟» گفت: « نه » امام فرمود:« مگر در تورات نیامده که نور از کوه طور و کوه ساعیر و کوه فاران ظهور کرد؟» گفت:« بله؛ اما تفسیرش چیست؟» 💐امام فرمود:« ظهور نور در طور سینا همان وحی خداوند است بر موسی علیه السلام و روشنی کوه ساعیر همان وحی است به حضرت عیسی علیه السلام؛ و مقصود از نوری که از کوه فاران آمده، رسالت حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم است. زیرا فاران نام یکی از کوه های اطراف مکه است که رسول خدا از آنجا مبعوث شده است.» 💐سپس حضرت امام رضا علیه السلام نمونه‌هایی مهم از مژده‌های پیامبران را که در تورات آمده ذکر کرد و از قول « شعیای پیغمبر » و « حیقوق پیغمبر » نشانه‌های حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم را بیان فرمود و از کتاب زبور داود، قسمتی را برای راس الجالوت خواند که تنها درباره‌ی حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم صدق می‌کرد. 💐سپس فرمود:« ای رأس الجالوت! من از تو می‌پرسم دلیل نبوت حضرت موسی علیه السلام چیست؟ » راس الجالوت گفت:« شکافتن دریا، تبدیل عصا به اژدها، جاری‌کردن آب از سنگ، انتشار نور از انگشت‌ها و معجزات دیگرش!.» 💐امام فرمود: « راست گفتی. اگر کارهای خارق العاده دلیل بر نبوت حضرت موسی است، پس چرا شما به نبوت حضرت عیسی(ع) اقرار نمی‌کنید؛ در صورتی که او مرده‌ها را زنده می کرد، بیماران صعب العلاج را شفا می داد و از گل پرنده می‌ساخت و به آنها جان می‌بخشید؟» 💐راس الجالوت گفت:« ما این معجزات را از عیسی ندیده‌ایم. » امام فرمود: « شما معجزات موسی را هم ندیده‌اید، فقط از اصحابش شنیده اید.» رأس الجالوت از جواب عاجز شد و چیزی نگفت. 💐امام رضا علیه السلام فرمود:« جریان حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم هم چنین است. او کتابی نخواند و سر کلاس معلّمی حاضر نشد، ولی کتابی آورد که از گذشتگان و آیندگان تا روز قیامت خبر می‌دهد. او از اسرار مردم خبر می‌داد و معجزاتی فراوان و غیر قابل شمارش داشت.» 💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐 #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹❤️🌹❤️🌹 🌹❤️🌹 🌹 ❤️در زمان های قدیم مرد جوانی در قبیله ای مرتکب اشتباهی شد. به همین دلیل بزرگان قبیله گرد هم آمدند تا در مورد اشتباه جوان تصمیم بگیرند. آنها در نهایت تصمیم گرفتند که در این مورد با مسن ترین فرد قبیله که تجربه بسیاری داشت مشورت کنند و هر چه که او بگوید عملی کنند. ❤️پیر قبیله از انجام این کار امتناع کرد، بزرگان قبیله دوباره فردی را به دنبال او فرستادند و پیام دادند که شما باید تصمیم نهایی را در مورد اشتباه این جوان بگیرید. پیر قبیله کوزه ای سوراخ را پر از آب کرد سپس آن را از پشت خود آویخت و به سمت بزرگان قبیله حرکت کرد. ❤️بزرگان قبیله با دیدن او پرسیدند : قصه این کوزه چیست؟ پیر قبیله پاسخ داد: گناهانم از پشت سرم به بیرون رخنه می کنند بی آنکه به چشم آیند و امروز آمده ام که درباره گناه دیگری قضاوت کنم. بزرگان قبیله با شنیدن این سخن چیزی بر زبان نیاوردند و گناه مرد جوان را بخشیدند. ❤️آری، مشکل برخی از انسانها این است که اشتباهات، عیب ها و گناهان خود را نمی بینند اما همواره به دنبال عیب ها، اشتباهات و گناهان مردم هستند و از مردم می نمایند. اگر عیبجو هیچ عیبی نداشته باشد همین عیب جویی برای او عیب بزرگی است. ❤️ (ص) می فرماید: كَفَى بِالْمَرْءِ عَيْباً أَنْ يَنْظُرَ مِنَ النَّاسِ إِلَى مَا يَعْمَى عَنْهُ مِنْ نَفْسِهِ وَ يُعَيِّرَ النَّاسَ بِمَا لَا يَسْتَطِيعُ تَرْكَه!. آدمى را همين عيب بس كه عيبى را در مردم ببيند و در خود نبيند و مردم را به خاطر كارى سرزنش كند كه خود نمى تواند آن را ترك كند. ( الخصال، ج1، ص110) ❤️انسان بجای عیبجویی از دیگران به دنبال عیبجویی از خود است تا عیبهای خود را شناسایی نموده و در صدد اصلاح و رفع آن برآید در این صورت است که عیب های او کاهش خواهد یافت و رفتارش اصلاح خواهد شد. ❤️اما اگر انسان بجای عیبجویی از خود به عیب های دیگران بپردازد در این صورت از عیب های خود غافل خواهد شد و عیب های او افزایش خواهد یافت. ❤️ (ع) می فرماید: أعقَلُ النّاسِ مَن كانَ بِعَيبِهِ بَصيرا، و عَن عَيبِ غَيرِهِ ضَريرا. مردم كسى است كه بيناى عيب خود باشد و كور عيب ديگران. (غرر الحكم، ص207). 🌹 🌹❤️ ❤️🌹❤️ 🌹❤️🌹❤️🌹 #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!