*#اقوام نجیب هزاره و شیعیان صاف و صادق بیاید حساب شده حرکت کنیم!!!.*
با دنبال کردن موضوع گیری ها و سخن پراکنی ها و اعتراضات میدانی این روزهای سخت و دشوار به یک نکته خیلی اساسی بر می خوریم و به آن می رسیم و آن اینکه:
با کمال تاسف مردم مظلوم و بی پناه ما، با غیرت و حمیت مثال زدنی و احساسات لطیف و پاکی که دارد و مانند آب زلال رخداد ها سریع در وجود شان منعکس می شود و عواطف شان ساری و جاری می گردد. همواره فریب و گول ترفندهای دیگران را خورده و دست آخر هم سر مبارک شان بدون کلاه مانده اند و این مسئله خود نشان می دهد که هزاره ها همیشه از حرکت های احساسی و مقطعی فاقد استراتژی و فکر؛ و اقدام های نسنجیده و بدون حساب و کتاب و بدون برنامه آسیب ها و زیان های زیاد دیده و همواره از این طریق ضربه ها خورده است. بنابراین ضروری و واجب است که نخبگان جامعه و مردم و همه فرهنگیان و فعالان فکری ما با دور اندیشی و آینده نگری و با درنظر داشت تمام ابعاد و زوایا، منافع و آسیب ها را در نظر گرفته سیاستگزاری و هدف گزاری نمایند و در میدان عمل طبق همین سیاستگزاری و برای همین هدف واقعی حرکت و اقدام هماهنگ شان را انجام دهند.
در نتیجه به نظر بنده و خیلی از دوستان، مقابله و چالش طلبی و زاویه سازی با طالبان به هر نام و عنوان که باشد در این مقطع حساس به نفع هزارهها نخواهد بود!
به دلیل اینکه مردم مظلوم ما در افغانستان از آسیب پذیری های گوناگون و فلج کننده رنج می برند. که با توجه به این دشواری ها و از آنطرف که ظرفیت بسیار محدود هم برای غلبه بر چالشها داریم، حرکت های بدون حساب و کتاب و احساسی تنها و تنها مردم ما را بیشتر در معرض خطر و امواج آسیب ها قرار می دهد.
که جا دارد دوستان احساساتی دقت کنند، شعارها و سخن های حماسی و حرکات احساسی نه ظرفیت اندک و محدود مردم ما را زیاد می کند و توسعه میدهد و نه از چالشهای جدی طبیعی که پیش روی مردم صاف دل ما وجود دارد میکاهد.
حرکت های نسنجیده و فاقد فکر و استراتژی پیامدهای غیر قابل پیش بینی برای مردم بی دفاع ما در پی خواهد داشت.
افراط و زیاده روی در جانبداری از پنجشیری ها و احمد مسعود در کف میادین اعتراضات مدنی و شبکههای اجتماعی و فضای مجازی با توجه به اینکه خیلی ها در دوستی با طالبان مسابقه گذاشته و در صدد شریک شدن با طالبان در غنیمت دست یافته اند هرگز به نفع مردم مظلوم ما نخواهد بود.
در افغانستان خراب شده از نگاه دیگران، مردم بی آلایش و صادق ما، تافته ی جدا بافته هستند که هیچ قوم و قبیله ای با مردم ما احساس برادری و برابری نداشته و ندارند.
به کرات دیده شده که هر قوم و گروهی بعد از دستیابی به قدرت و رسیدن به راحتی، تعهد شان را نسبت به مردم ما فراموش کرده و یا نادیده گرفته و حتی خود را دشمن و رقیب خونی ما پنداشته اند. تجربه ثابت کرده که ائتلاف های فاقد پیوندهای عمیق و پیمان های روزهای نیاز که بدون اشتراکات اساسی می باشد. از جانب هیچ کس و هیچ گروه قومی در کشور ویران شده افغانستان، مقابل مردم ما لازم الوفا شمرده نمیشود، و به آن عمل نمی گردد حالا فرقی هم ندارد که در یک نظام اقتدارگرای مذهبی باشد یا در یک حکومت غربگرا، سکولار و دست نشانده. درست است که این مسئله برای اقوام دیگر تفاوت اندک دارد اما برای مردم ساده دل ما، موضوع از ریشه و اساس متفاوت است، زیرا شیعیان، به ویژه هزاره های صاف و صادق، به دلایل متعدد حتی در یک نظام به ظاهر مردم سالار و نظام دموکراسی نیز به حقوق اولیه و اساسی خود که در چارچوب قوانین وضع شده ی کشور مورد قبول روی کاغذ واقع شده، نرسیده اند. و همین نوع نظام هم، مردم هزاره را از حقوق شان محروم ساخته است همانطوری که تجربه ثابت کرد و در این 20 سال با تمام وجود ما این حق کُشی و نادیده گیری ها را دیدیم و مردم مشاهده کردند.
اما داستان امروز برای مردم ما که در برابر یک گروه خشن و خون ریز و در یک نظام متصلب و تندرو دینی قرار گرفته اند، کاملا فرق می کند و اصل قضيه تفاوت می کند به دلیل اینکه این جا دیگر مسئله مرگ و زندگی در میان است و هشدار قطعی است که افراط در بروز احساسات و موضوع گیری های پر چالش و حساسیت بر انگیز زیر سایهی چنین حکومت مذهبی مخالف، برای مردم بی دفاع ما سم مهلک و کشنده است که ناخواسته ما را در برابر دشمن کینه دل از نوع طالبانی، در معرض خطر جدی قرار داده و یقینا کمک به دشمن است، تا با این بهانه خشونت ها و انتقام جویی های شان را در عرصه میدانی بر مردم ما عملی کند.
پس باید توجه اساسی شود که تدبیر و نیز امید بخشی و قوت قلب به مردم ما از یک طرف، و درک اوضاع و شرایط حساس کنونی، وظیفهی تک تک افراد و رهبران آگاه و فرهیختگان مردم است. تا ان شاء الله این طوفان سیاه و تاریک دهشتزای طالبانی هم فروکش نماید.
برخی ها خیال می کنند که درد و مشکل ما با یک وزارتخانه و یا چند منصب حکومتی سمبلیک و بدون اختیار
حل میشود. خیر؛ این هم درمان درد ما نیست و دیدیم که مشکل ما را حل نکرد.
همه ما خوب بیاد داریم زمانی که خلیلی و سرور دانش در ارک ریاست جمهوری در شعف و شور تصاحب چوکی های کذایی در پوست خود نمیگنجید مردم ما در نقاط مختلف کشور قربانی ها میداد و علاوه بر آن، هیچ راهی برای مردم هزاره امن نبود. در نتیجه بسیار بایسته است تا نخبگان ما با یک فکر اساسی، راهبرد شایسته ی را در برابر یک حکومت مذهبی خشن که همان دفع خطر و زنده ماندن و تامین آزادی در احکام فقهی مذهبی، داد و ستدهای تجاری، تامین و ایجاد حداقل های رفاه عمومی مردم و آموزش دانش از طریق مسالمت آمیز و با زبان نرم و دیپلماتیک است، طرح و دنبال کنند.
گلاویز شدن به صورت خشن، با وضع نامتقارن که در برابر دشمن داریم و حاکمیت هم فعلا در این کشور به دست دشمن سفاک و بی رحم می باشد، اصلا به نفع ما نیست. گذشته ی تاریخی و ظرفیت فعلی مردم ما نیز همین را نشان می دهد.
*#محمدحسین حجتی.1400/6/20شمسی.*
▪️#ویژهنامه|#حضرت_رقیه(س)
شهادت مظلومانه و جانسوز نازدانه خرد سال امام حسین(ع) حضرت رقیه سلام الله علیها را به همه دوست داران خاندان عصمت و طهارت تسلیت و تعزیت عرض می کنم!. 😭😭😭🏴🏴🏴🚩🚩🚩
🏴 امروز پنجم صفر، سالروز شهادت جانسوز ریحانه الحسین، به نام مبارک حضرت رقیه(س) دردانه سه ساله حسین بن علی(ع) نامگذاری شده است.
🍂#آشنایی کلی🍂
➖حضرت رقیه(س) در روز سوم یا پنجم صفر سال ۶۱ ه ق در سفر اهل بیت پیامبر(ص) به شهر شام از دنیا رفته است.
➖شاید نامگذاری روز سوم محرم به نام این دختر نازدانه، کوچک و با کرامت به این انگیزه بوده که در گرماگرم عزاداری دهه اول، از مظلومیت او یادی شود.
➖حضرت رقیه الگوی تربیت صحیح است. با تدبر در جملات کوتاهی که او هنگام دیدن سر بریده پدر به زبان آورده بهخوبی میتوان دریافت که این کودک از چه معرفت والایی برخوردار بوده است.
➖برخی منابع از رقیه با نام فاطمه کوچک اسم بردهاند و چنین گزارش کردهاند: «هنگامی که چشم های مبارک حضرت زینب(س) در کوفه به سر نازنین برادرش که بر روی نیزه بود افتاد، فرمود: ای برادرم! با این فاطمه کوچک سخن بگو، زیرا نزدیک است دلش از شدّت اندوه آب شود.» 😭😭😭
🍂#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.🍂
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
▪️#ویژهنامه| #امام_حسن مجتبی(ع)
شهادت مظلومانه کریم اهل بیت(ع) امام حسن مجبتی جگر گوشه حضرت رسول الله(ص) فرزند امام علی مرتضی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) را به همه ای ارادتمندان آن حضرت تسلیت و تعزیت عرض می کنم!.😭😭😭🏴🏴🏴🚩🚩🚩
🏴 هفتم صفر، طبق یک نقل، سالروز شهادت جانسوز امام حسن مجبتی(ع) است. بنابر نقل همه منابع در شیعه و اکثریت قریب به اتفاق منابع در اهل سنت، امام حسن مجتبی(ع) با خوردن زهر به وسیله همسر جاهلش جعده و به تحریک معاویة بن ابی سفیان؛ مسموم و به شهادت رسیدند.
🍂#آشنایی کلی🍂
➖امام حسن بن علی بن ابیطالب(ع) دومین امام شیعه و بزرگترین فرزند امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) در نیمه ماه رمضان سال سوم هجرت در شهر مدینه دیده به جهان گشود و با قدوم مبارکش جهان را منور ساخت.
➖ایشان در سن ۳۷ سالگی به امامت و خلافت رسید، به مدت ۱۰ سال امامت امت را به عهده داشت و در سال ۴۱؛ ه. ق. با معاویه، صلح کرد. دوره حکومت وی شش ماه و سه روز طول کشید.
➖امام حسن مجتبی(ع) پس از صلح، به مدینه رفت و ۱۰ سال در مدینه بود تا اینکه در سال ۵۰ هجری با توطئه معاویه بر اثر مسمومیت در سن ۴۸ سالگی به شهادت رسید و در قبرستان «بقیع» در شهر مدینه مدفون گشت!.😭😭😭
🍂#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.🍂
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
مصاحبه بسیار جالب و شنیدنی با مدیر درمانگاه های کربلا و رئیس بیمارستان امام حسین(ع) در مورد کاهش چشم گیر کرونا بعد از ایام عاشورا و کرامت بزرگ امام حسین(ع)!!!.
- معارف ناب دانشی و ارزشی !
#کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع)!
🌿شهادت جانسوز کریم اهل بیت(ع) حضرت امام حسن مجتبی(ع) را به همه محبین اهل بیت(ع) تسلیت و تعزیت عرض می کنیم!.😭😭😭🏴🏴🚩🚩
🌿حضرت امام حسن مجتبی(ع) فرزند امام علی(ع) و مادرش سرور زنان جهان حضرت فاطمه زهرا(س) یگانه دختر پيامبر خدا(ص) است. امام حسن(ع) در شب نيمه ماه رمضان سال سوم هجرت در مدينه تولد يافت.
🌿رسول اکرم(ص) بلا فاصله پس از ولادتش، او را گرفت و در گوش راست او اذان و در گوش چپش اقامه گفت و وی را "حسن" نامید و اين نام در جاهليت سابقه نداشت. کنيه او را ابومحمد نهاد و اين تنها کنيه اوست.
لقب های او: سبط، سيد، زکي ، مجتبی است که از همه معروفتر "مجتبي " مي باشد.
🌿پيامبر اکرم(ص) به امام حسن مجتبی(ع) و برادرش امام حسين(ع) علاقه خاصی داشت و بارها مي فرمود که حسن و حسين فرزندان منند. امام حسن(ع) هفت سال و خرده ای زمان جد بزرگوارش را درک نمود و در آغوش پر مهر آن حضرت بسر برد.
🌿امام حسن(ع) پس از شهادت پدر بزرگوار خود به امر خدا و طبق وصيت آن حضرت، به امامت رسيد و مقام خلافت ظاهری را نيز بعهده گرفت، شش ماه و سه روز به اداره امور مسلمين پرداخت.
🌿در اين مدت، معاويه که دشمن سرسخت امام علی(ع) و خاندان او بود و سالها به طمع خلافت(در آغاز به بهانه خونخواهی عثمان و در آخر آشکارا به طلب خلافت) جنگيده بود، به عراق که مقر خلافت امام حسن(ع) بود لشکر کشيد و جنگ را آغاز کرد و امام حسن مجتبی(ع) بخاطر خیانت برخی از فرماندهان و نیروهای رزمی اش و... مجبور به صلح تحمیلی با معاویه شد.
🌿امام حسن(ع) در کمالات انسانی يادگار پدر و نمونه کامل جد بزرگوار خود بود. تا پيغمبر اکرم(ص) زنده بود، او و برادرش امام حسين(ع) در کنار آن حضرت جای داشتند، گاهی آنان را بغل می کرد و گاهی بر دوش خود سوار مي کرد و مي بوسيد و مي بوييد.
🌿امام حسن(ع) در عبادت و بندگی خدا سرآمد بود و بيست و پنج بار پیاده حج کرد، درحالی که اسب های نجيب را با او يدک مي کشيدند. هرگاه از مرگ ياد مي کرد مي گريست و هرگاه از قبر ياد مي کرد مي گريست.
🌿هر گاه به ياد ايستادن به پای حساب مي افتاد آن چنان ناله مي زد که بيهوش مي شد و چون به ياد بهشت و دوزخ مي افتاد، همچون مار گزيده به خود مي پيچيد. از خدا طلب بهشت مي کرد و به او از آتش جهنم پناه مي برد. چون وضو مي ساخت و به نماز مي ايستاد، بدنش به لرزه مي افتاد و رنگش زرد مي شد.
🌿آن حصرت در انفاق کردن و کمک به نیازمندان زبانزد عام و خاص بود به گونه ای که سه نوبت تمام دارائيش را با خدا تقسيم کرد و دو نوبت تمام مال و اموال خود برای خدا گذشت. امام حسن(ع) ده سال امامت داشت و سر انجام در سال پنجاهم هجری به تحريک معاويه بدست همسر خود(جعده) مسموم و شهيد و در بقيع مدفون شد!.😭😭😭🏴🏴🚩🚩
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
هدایت شده از حجتی مهاجرین
*فرمایشات جالب استاد شهید مرتضی مطهری در مورد زیارات و سفر به اماکن مقدس!. رفتن به زیارت و مشرف شدن به محضر نورانی امام حسین(ع) و امام علی(ع) و دیگر امامان پاک و معصوم(ع) موحب زنده شدن روح انسان می گردد و انسان را حقیقتا آدم می سازد وقتی فرد حقیقتا آدم شد همه کارهای خیر و خوب را با میل و رغبت درونی خود انجام می دهد.*
- معارف ناب دانشی و ارزشی !
#حکمت های صلح امام حسن مجتبی(ع)!!! 🏴🏴🏴🚩🚩🚩
🍃شهادت مظلومانه سبط اکبر نبی مکرم اسلام(ص) فرزند امام علی مرتضی(ع) و بانوی دو جهان فاطمه زهرا(س) حضرت امام حسن مجتبی(ع) را به همه شیعیان جهان تسلیت عرض می کنم!.😭😭😭
🍃یکی از سؤالاتی که پرسیده می شود این است که چرا امام حسن مجتبی(ع) با معاویه صلح کرد و حکومت را به او واگذار نمود؟.
🍃پاسخ سؤال فوق این است که اولاً امام حسن مجتبی(ع) امام معصوم و حجت خداست و هرکاری که انجام داده است طبق دستور الهی و انجام وظیفه بوده است و گاهی ممکن است علت برخی از کارهای وی بر ما معلوم نباشد.
🍃امام حسن مجتبی(ع) در جواب یکی یاران خود بنام اباسعید فرمود: "ای ابا سعید! وقتی من از جانب خدای متعال امام هستم، نمی توان مرا در کاری که کرده ام، چه جنگ و چه صلح، تخطئه کرد؛ اگر چه سرّ کاری را که کرده ام، برای دیگران روشن و آشکار نباشد.
🍃آیا خضر نبی(ع) را ندیدی که وقتی آن پسر را کشت و به سوراخ کردنِ کشتی بر روی دریا دست زد و آن دیوار را بر پا داشت، موسی(ع) به کارهای او اعتراض کرد؟ زیرا سرّ آن را نمی دانست؛ اما وقتی علت آن را فهمید، راضی شد. و همین گونه است کار من که چون شما سرّ آن را نمی دانید، مرا هدف اعتراض قرار داده اید." (علل الشرایع، ص 200).
🍃ثانیاً علت های گوناگونی برای صلح امام حسن(ع) ذکر شده اند که برخی از آنها عبارتند از:
🌴 1- تنهای امام: و بی وفایی یاران و عدم حمایت مردم از امام حسن(ع) و خیانت فرماندهان.
🍃بر اساس برخی گزارشها مردم از آغاز علاقهای به جنگ نداشتند و شرایط اجتماعی عراق آن روز و خستگی مردم از جنگهای متوالی از علل عدم رغبت آنان به نبرد بود. همچنین در موقع جنگ برخی از فرماندهان خیانت بزرگی کردند.
🍃مثلاً عبیدالله ابن عباس از فرماندهان بزرگ لشکر امام حسن(ع) با دریافت یک میلیون درهم با هشت هزار نفر به معاویه پیوست. اگر مردم کوفه از او حمایت می کردند و فرماندهان سپاهش به او خیانت نمی کردند، حضرت صلح نمی کرد.
🍃امام حسن(ع) در پاسخ شخصی که به صلح اعتراض کرد، چنین فرمود: «من به این علت حکومت را به معاویه واگذار کردم که یارانی برای جنگ با او نداشتم. اگر یارانی داشتم، شبانه روز با او میجنگیدم تا کار یکسره شود».(طبرسی، الاحتجاج، ج۲، ص۲۹۱).
🌴2- بصیرت نداشتن مردم:
🍃طرفداران امام حسن مجتبی(ع) و لشکریانش از بصیرت کافی برخوردار نبودند و بهمین جهت شایعه سازی معاویه در آنها اثر کرد و آنها را فریب داد.
🍃معایه از یک طرف در میان لشکر امام حسن(ع) شایعه می کردند که فرمانده بزرگ امام حسن(ع) بنام قیس بن سعد با معایه سازش کرده است و از طرف دیگر در بین لشکر سعد که در خط مقدم بود شایعه نمودند که امام حسن(ع) با معاویه صلح کرده است در حالی که همه این ها دروغ سازی و شایعه بود اما مردم باور کردند و طرفدارانش بر علیه امام شورش کردند و حتی زخمی بر آن حضرت وارد و او را تنها گذاشتند.
🍃طبری مورخ معروف در این زمینه می نویسد: "حسن بن علی(ع) هنگامی حاضر به صلح شد یارانش از گرد او پراکنده شده وی را تنها گذاشتند."(تاریخ الامم و الملوک، ج۶، ص۹۲).
🌴3- حفظ دین و حفظ پیروان راستین اهل بیت(ع):
🍃یکی از علل مهم صلح امام حسن(ع) را می توان «حفظ دین» بیان کرد، زیرا وضعیت جامعه اسلامی در شرایطی قرار داشت که ممکن بود جنگ با معاویه، اصل دین و پیروان راستین اهل بیت(ع) را از بین ببرد.
🍃مضافاً این که اوضاع بیرونی جامعه اسلامی نشان می داد که روم شرقی هم آماده حمله نظامی به مسلمانان بود. از سوی دیگر، مردم نیز از نظر فرهنگی در وضعیتی قرار داشتند که خون ریزی و جنگ، نوعی بدبینی به دین و مقدّسات را به وجود می آورد.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043