4_5906946226737121223.mp3
28.73M
فايل صوتی
📻مراسم توسل و عزاداری لیالی قدر (شب٢١)
☑️سخنرانی :حجّتالاسلام والمسلمين #استاد_دکتر_رفیعی
٤و٦ ،مجمع جوانان بنی فاطمه (س)
📅پنجشنبه ۲۵اردیبهشت ماه ١٣٩۹
کانال استاد رفیعی
@ostadrafieii313
🌸 حدیث روز 🌸
❤️ از امام باقر علیه السلام نقل شده است که فرمودند:
هرکس سوره یس را یک بار در عمرش بخواند خداوند به ازای هر آفریده ای که در دنیا و آخرت هست دو هزار هزار حسنه برایش می نویسد و همین مقدار سیئه از او پاک می کند و فقر و دَین و خرابی منزل و مریضی و سختی و جنون و جذام و وسواس و هیچ دردی که برایش مضر باشد به او نمی رسد و خداوند سختی ها و ترسهای مرگ را بر او آسان می کند و خودش عهده دار گرفتن جانش می شود. (ثواب الاعمال 111)
🌱 روز بیست و دوم ماه رمضان - جزء بیست و دوم قرآن - سوره یس 🌱
کانال بهار قرآن
🌷@BQoran
شرح_دعای_روز_بیست_و_دوم_ماه_مبارک.mp3
3.21M
❤شرح دعای روز بیست ودوم ماه مبارک و احکام، ویک نکته اخلاقی شیرین
#استاد_مجتهدی
🌹🌹🌹🌹
بسیار فوری؛
در کامل الزایارات حدیث شریفی از حضرت امام صادق علیه السلام نقل کرده است که:
«هنگامى که شب قدر فرا برسد؛ ..... از طرف عرش منادى ندا مىکند: خداوند متعال در این شب گناهان کسى را که به زیارت قبر حضرت امام حسین علیهالسلام رفته مىآمرزد»؛
عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: إِذَا کَانَ لَیْلَهُ الْقَدْرِ فِیها یُفْرَقُ کُلُّ أَمْرٍ حَکِیمٍ نَادَى مُنَادٍ تِلْکَ اللَّیْلَهَ مِنْ بُطْنَانِ الْعَرْشِ إِنَّ اللَّهَ قَدْ غَفَرَ لِمَنْ زَارَ قَبْرَ الْحُسَیْنِ ع فِی هَذِهِ اللَّیْلَهِ» (کامل الزیارات، ص 184).
تا ساعت 5 بعد از ظهر در نشانی اینترنتی زیر، اسم خود را ثبت نام کنید تا در آخرین شب قدر (که احتمال شب قدر بودنش چه بسا بیشتر است) به نیابت از شما امام حسین علیه السلام را زیارت کنند:
همچنین می توانید اسامی اموات و ارحامتان را هم ثبت کنید.
فارسی:
https://imamhussain.org/persian/enaba/
اردو:
https://imamhussain.org/urdu/enaba/
یا حسین
🌹🌹🌹🌹
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/sut_matn_sharh_doaa
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
- معارف ناب دانشی و ارزشی !
🌹شرخ مختصر دعای روز بیست و دوم ماه رمضان:
🌹اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ فَضْلَکَ وأنـْزِل علیّ فیهِ بَرَکاتِکَ وَوَفّقْنی فیهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِکَ واسْکِنّی فیهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِکَ یا مُجیبَ دَعْوَهِ المُضْطَرّین.
🌹خدایا بگشا به رویم در این ماه درهاى فضلت وفرود آر برایم در آن برکاتت را وتوفیقم ده در آن براى موجبات خوشنودیت و مسکنم ده در آن وسط هاى بهشت؛ اى اجابت کننده خواسته ها ودعاهاى بیچارگان.
🌹در این دعا چهار خواسته از خداوند طلب شده است:
🌹1- خواسته اول این است که خداوند فضل و رحمتش را در این ماه نصیب ما کند. در این ماه درهای رحمت الهی بسوی بندگان گشوده است و این بنده است که باید با عبادات و مناجات خالصانه خویش و اعمال نیک خود از رحمت های واسعه الهی بهره مند گردد. بدبخت ترین افراد کسی است که خودش را در این ماه از رحمت واسعه الهی محروم کند. پیامبر ص در این زمینه فرمود: بدبخت، کسى است که در این ماه بزرگ، از آمرزش الهى محروم بماند. (خطبه شعبانیه)
🌹2- خواسته دوم این است که خداوند توفیق بهره مندی هرچه بیشتر از برکات و فیوضات این ماه را نصیب ما فرماید. ماه رمضان، ماه برکت و رحمت است و هر کسی که برکات دنیوی و اخروی را می خواهد باید از لحظات با ارزش این ماه به خوبی استفاده کند. خوشا به حال کسی که از لحظات این ماه بسیار با عظمت بیشترین بهره را ببرد.
🌹3- خواسته سوم این است که خداوند بما توفیق دهد که به دنبال رضایت او باشیم نه رضایت هواهای نفسانی و یا رضایت دیگران. انسان باید همواره سعی اش بر این باشد که رضایت خداوند را جلب کند. در بسیاری از مواقع اتفاق می افتد که امر دائر می شود بین رضایت خداوند و رضایت دیگران مثلاً اگر کسی مجلس گناه را ترک کند خداوند راضی است اما شاید دیگران ناراضی باشند و... در چنین مواردی، مؤمن راستین رضایت خداوند را ترجیح می دهد. اگر کسی رضایت دیگران را بر رضایت خداوند ترجیح داد دراین صورت خداوند متعال امور و کارهای او را به مردم واگذار می کند و دست عنایت خویش را از سر او بر می دارد.
🌹پیامبراعظم(ص) می فرماید: هرکس رضای خدا را به خشم مردم خوید خداوند از او خشنود میگردد و مردم را از او خشنود می کند و هر کس رضای مردم را در برابر خشم خدا بدست آورد خداوند براو خشم می گیرد و مردم را از او خشمگین می کند. (نهج الفصاحه، ص 729)
🌹4- خواسته چهارم این است که خداوند بما توفیق دهد که بهشتی شویم و در بهترین درجات بهشت ساکن گردیم. بهشت را اعمال دنیوی ما می سازد. بهشت مراتب و درجات دارد و هرکسی که اعمال حسنه و کارهای نیک اش بیشتر باشد درجه و رتبه اش در بهشت بهتر خواهد بود.
🌹پیامبر اکرم(ص) فرمودند: در بهشت درجه روی درجه است چنانکه میان زمین و آسمان بنده نگاهش را به بالا می دوزد، و نوری خیره کننده بر او می درخشد، چندان که نزدیک است دیدگانش را کور کند. او شادمان می شود و می پرسد این چیست به او گفته می شود این نور برادر مؤمن توست. می گوید او برادر من فلانی است ما در دنیا پا به پای هم کار می کردیم.!! و اینک اینچنین بر من برتری داده شده است؟ گفته می شود: او از تو در عمل برتر بود سپس موجبات خشنودی دل او (بنده مخاطب) چندان فراهم می آید تا که سرانجام خشنود می شود. (أمالی طوسی، ص 529)
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/sut_matn_sharh_doaa
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
✅ عمل به وظیفه، به هر قیمتی
🔸️زندگی سیاسی #علی علیه السلام با #صبر شروع شد و با صبر خاتمه پذیرفت. در این مدت زندگی نامه علی علیه السلام صبرنامه است. ما اگر پیرو علی علیه السلام هستیم، باید این الگو را مد نظر داشته باشیم و بدانیم در هر زمان فتنهای متناسب با آن زمان وجود دارد؛ و در برابر هر فتنهای باید درست فکر کنیم و ببینیم مصلحت اسلام در چیست. نتیجه هرچه شد، به همان عمل کنیم؛ به هر قیمتی که باشد؛ و لو به شهادت منتهی شود؛ از تهمت و آبروریزی هم نترسیم؛ چون برای انجام وظیفه است.
۹۴/۸/۴
🌙 @mesbahyazdi_ir