eitaa logo
قرآن، زن و خانواده
850 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
464 ویدیو
29 فایل
✅اهداف و مطالب کانال:👇👇👇 1️⃣قرآن زن، خانواده 2️⃣ تربیتی 3️⃣موضوعات روز با نگاه اسلامی 4️⃣تفسیر یک ایه از قرآن 📝توسط دکتر خاتمی عضو هیات علمی،دکترای منابع اسلامی📌 ♻️ دارنده6کتاب و بیش از 40 مقاله علمی و بین المللی♻️ ارتباط با مدیر: @seyedeh98 📞
مشاهده در ایتا
دانلود
بیان شد : رفتار خدا با انسان ها دو گونه است: ♦️۱- ابتلا می کند ⬅️ به او نعمت می دهد؛ ⬅️ پاسخ انسانها: خدا به من اکرام کرده است.  ♦️۲- ابتلا می کند ⬅️ روزیش را تنگ می کند؛ ⬅️ پاسخ انسانها: خدا به من اهانت کرده است. 🔹آنچه در هر دو رفتار مشترک است: ابتلا و امتحان خدا است. 🔹آنچه در دو رفتار متفاوت است: نوع امتحان خداست. 🔸 در مورد اول خدا از ما انتظار «شکر» دارد. 🔸 در مورد دوم خدا از ما انتظار «صبر» دارد. البته است بدانیم چه کاری موجب شکر و چه عملی تعبیر به صبر می شود. انسان هایی موفق هستند که همیشه یادشان باشد که خدا این امتحان را می گیرد. امتحان هم بر حسب ظرفیت انسان ها برای افراد مختلف متفاوت است.
👌👌👌اصل مهم تشویق دیگران به اطعام نیازمندان است : در این امتحان مهم است که بدانیم بر طبق سوره ماعون منکران قیامت کسانی هستند که یتیم را قبول نمی کنند، به اطعام گرسنگان اهمیت نمی دهند و بدان سفارش نمی کنند. بنابراین خدای متعال می فرماید: چرا 🔸یتیم نوازی نمی کنید. 🔸دیگران را به طعام دادن تشویق نمی کنید. 🔸ارث را در هم بر هم می خورید. 🔸مال را بسیار زیاد دوست دارید. نکته: نمی گوید فقط اطعام به فقراء نمی کنید، می گوید دیگران را باید تشویق به اطعام کنید که نمی کنید.
🔴💵💴❌مال را بسیار دوست دارید. بخشی از مالی که در نزد ماست از ابتدا برای بخشش به دیگران به عنوان امانت به ما داده شده است که اگر بدهیم خدای متعال مال ما را زیادتر می کند و اگر ندهیم روز بروز تنگی مال ما بیشتر وبرکت ثروت ما کمتر می شود. به همین دلیل است که خدای متعال میفرماید مال حلال و حرام یا مال خودتان و غیر خودتان که به امانت به شما سپردیم همه را می خورید " اکلا لما" علت آن هم این است که شما مال و پول و ثروت را خیلی دوست دارید.
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای سریع الاجابه یتیم حجه الاسلام قرائتی 3 دقیقه
پروردگارا از تو می خواهیم هیچگاه حب به مال را بیش از حب خودت در دل ما قرار دهی. 🙏🙏 بار الها به ما عنایتی کن که هم خودمان به دیگران خیر برسانیم و هم هرگز مانع رسیدن خیر به دیگران نشویم. 🤲🤲
السلام علیک یا ابا عبد الله سلام علیکم ادامه تفسیر سوره فجر سوره الحسین 🌺🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🌺 کَلاّ إِذا دُکَّتِ الْأَرْضُ دَکًّا دَکًّا«21» وَ جاءَ رَبُّکَ وَ الْمَلَکُ صَفًّا صَفًّا«22» وَ جِیءَ یَوْمَئِذٍ بِجَهَنَّمَ یَوْمَئِذٍ یَتَذَکَّرُ الْإِنْسانُ وَ أَنّی لَهُ الذِّکْری«23» یَقُولُ یا لَیْتَنِی قَدَّمْتُ لِحَیاتِی«24» فَیَوْمَئِذٍ لا یُعَذِّبُ عَذابَهُ أَحَدٌ«25» وَ لا یُوثِقُ وَثاقَهُ أَحَدٌ«26»
❇️❇️فرشتگانی که در آنروز در صفوف منظم می آیند. معنی مهمی که در عبارت دکادکا و یا صفا صفا نهفته است این است که نمی خواهد بگوید یک جا یا دو جا کوبیده شد بلکه می خواهد بگوید هر گوشه ای کاملا کوبیده شده و می شود نمی خواهد بگوید یک صف یا دو صف از ملائکه می آیند بلکه می گوید صفوف ملائکه را در همه جا انسان، منظم، در آن لحظه مشاهده می کند. حال به ترسیم صحنه جهنم بپردازیم که می فرماید : ♦️اول همه جا را در هم می کوبیم ♦️دوم ملائکه همه صف می بندند ♦️سوم دستور الهی مبنی بر آوردن جهنم توسط ملائکه اجرا می شود اما این جهنم سه ضلع دارد که در سه بخش از آیات قرآن مشخص شده است : اول مثالی می زنیم هر کوره مثلا ذوب آهنی چند بخش دارد 1_مواد اولیه مثل هیزم یا نفت یا ذغال سنگ یا.. که سوخت آن هستند 2_انچه با آن آتش می زنند مثل کبریت یا مواد منفجره تی ان تی 3_انچه قرار است در آن بریزند و آب کنند مثل آهن یا.. حال در قرآن این کوره جهنم اینگونه توصیف شده که سوخت آن یعنی مثلا نفت و بنزینش ظالمین هستند مثل مختلس نجومی یا قاسطین که در مقابل امیر المومنین ایستادند که می فرماید "واما القاسطون فکانوا لجهنم حطبا" دوم که آتش زنه آن است که در قرآن تعبیر به "وقود النار" شده است اینهم خود انسانها هستند که در قرآن وقودها الناس و الحجاره به رهبران بت پرستی، رهبران طغیان و رهبران استکبار تعبیر شده است و نیز افرادی نظیر فرعون هیزم نیستند بلکه وقود النار هستند. سوم بقیه انسانها که در آتش می اندازند که باید عذاب شوند. پس هر سه انسان شد آن مواد اولیه هم انسان است آن آتش گیره هم انسان است و افراد دیگری هم که باید عذاب شوند باز انسان هستند ولی ترتیب بردن فرق می کند رهبر و پیرو کفر همه می سوزند اما به ترتیب. و خدا نکند که روزی ما این صحنه را ببینیم. تخلیصی از سخنان آیت الله جوادی آملی ذیل تفسیر سوره فجر
🔥🔥🔥وقتی آیه آوردن جهنم نازل شد حال پیامبر عوض شد. در روایات دارد که این آیه که نازل شد وجود مبارک پیامبر صل الله علیه و آله لرزید در این موارد تنها کسی که می‌توانست نزدیک پیامبر برود وجود مبارک حضرت امیر بود حضرت آمد و پیامبر را بغل کرد و بوسید عرض کرد چه شده؟ فرمود آیه نازل شد جهنم این است حضرت عرض کرد که چه کسی این جهنم را می آورد فرمود چند هزار فرشته زمام و اختیار آن را دارند. این روایت معنی آوردن جهنم را روشن تر می کند. و می دانیم آتش اینجا از بیرون به درون می رود اما آتش جهنم درون را می سوزاند و به بیرون سرایت می کند پس اگر کسی انسان نباشد و در ردیف حیوانات قرار گیرد عذاب آنها را می کشد یعنی یک سگ چه عذابی می کشد یک گرگ چه عذابی می کشد این فرد هم همانگونه است منتها تمام پیچیدگی علمی قرآن آن است که این انسان است که به صورت سگ در آمده و می فهمد و هر لحظه عذاب می کشد وگرنه که میمون و یا سگ در سگ و میمونشان که لذت می برند این دردی ندارد تمام مشکل در تبدیل شدن ملکوت انسان به حیوان است. ✅ آنکه در مکر و فریب و خیانت و دغل و مانند آن کار می کند می شود جزء شیاطین انسی ✅آنکه در اختلاس و ربودن و نجومی و اینها کار می کند می شود جزء حیوانات شکم باره ✅آنکه در قتل و کشتن و بکش مثل هیتلر است می شود جزء حیوانات درنده خوی مثل گرگ 👌👌اما آنکه راه عقل را طی کرده و پیرو اهل بیت است همراه ملائکه محشور می شود "فاولیک مع الذين انعم الله علیهم من النبیین و الصدیقین"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویری که ما در دنیا از جهنم آخرتی می سازیم ولی این کجا و آن کجا
پروردگارا با حب حسین و اهل بیت ارجمند و گرامی ات ما را از جهنم آخرتی مصون بدار 🙏🙏🙏
السلام علیک یا ابا عبد الله حب الحسین یجمعنا سلام بر شما آخرین آیات تفسیر سوره فجر سوره الحسین 🌺🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🌺 یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّهُ«27» اِرْجِعِی إِلی رَبِّکِ راضِیَهً مَرْضِیَّهً«28» فَادْخُلِی فِی عِبادِی«29» وَ ادْخُلِی جَنَّتِی«30» 🌺🌺🌺🌺 (27)هان ای روح آرام یافته!(28)به سوی پروردگارت بازگرد که تو از او راضی و او از تو راضی است.(29)پس در زمره ی بندگان من درآی. (30)و به بهشت من داخل شو!
🌷🌹🥀عجب دعوتی! عجب میزبانی! عجب مهمانی! بعد از بیان آن عذاب وحشتناک که دامن طغیانگران و دنیا پرستان را در آخرت می گیرد در این آیات نقطه مقابل آن را توضیح می دهد و نفوس مطمئنه را با یک دنیا لطف از آرامش کامل برخوردار می کند و می گوید: "ای نفس مطمئنه به سوی پروردگارت بازگرد در حالی که تو از او خشنودی و او از تو خشنود است" . "در میان بندگانم داخل شو" "در بهشتم وارد شو" چقدر این تعبیرها قشنگ و زیباست خود خدای متعال از آنها دعوت می کند دعوتی که هر دو راضی‌اند هم عاشق و هم معشوق و به دنبال آن تاج بندگی خود را بر او قرار می دهد و از او با تعبیر "در بهشتم وارد شو "دعوت می کند و این نشان می دهد میزبان این میهمانی تنها و تنها ذات مقدس اوست.