تا ظهورت چقدر فاصله داریم آقا؟
آه! از جمعه بی تو گله داریم آقا
من شب جمعه قرار تو دلم میخواهد
صبح فرداش کنار تو دلم میخواهد
به خدا منتظر آمدنت میمانیم
پای این عشق، اویس قرنات میمانیم
تو دلت بیشتر از ما تب هجران دارد
سحر وصل همیشه شب هجران دارد
تا به اندازه شمعی که ز سر میسوزد
پر پروانه به امید سحر میسوزد
خیر از جمعه ندیدیم به والعصر قسم
بی تو ما طعنه شنیدیم به والعصر قسم
@maarej_rehnan
توجه 📢📢📢📢📢 توجه
باسلام✋
سانس فوتسال مجموعه
جمعه ۰۳/۱۸⏰ ۱۴:۴۵ الی ۱۶:۳۰
سالن ورزشی طیب
#ویژه افرادی که جلسه ی کارگروههای چهارشنبه و کلاس های پنجشنبه را شرکت نمودند
#لطفاً جهت استفاده ی بهینه از زمان، رأس ساعت اعلام شده داخل سالن حضور داشته باشید
یاعلی مدد
@maarej_rehnan
مـا مــورِ کوچک و تـو سلیمان عالمی
جــان امــام هشتـم و جانــان عالمی
مدفون به کاظمینی وسلطان عالمی
مـــاه رضـــا و مهــر فـــروزان عـالمی
در هـر قـدم نثـار رهـت جان عالمی
جان چیست تا کنند خلایق فدای تو
#یاجوادالائمه(ع)
#شهادت_امام_جواد(ع)
#تسلیت
@maarej_rehnan
*
💌 کیفیت توسل به #امام_جواد
علیه السلام، برای رسیدن به #حاجات
#آیت الله_کشمیری رحمه الله علیه
🍃 امام جواد علیه السلام فرمودند :
اگر آسمانها و زمین بر شخص
بسته شود ولی تقوای الهی داشته
باشد، خداوند راه گشایش از آنها را
برایش قرار می دهد
الفصول المهمه
#تسلیت
🌺 اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّـکَ_الفَـــرَج
@maarej_rehnan
🌿 مراقبات روز اوّل ماه ذیالحجّه
🔅 ۱- روزۀ روز اوّل که معادل ۸۰ ماه روزه، اجر دارد.
🔅 ۲- نماز حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، که دو نماز دو رکعتی است و بخواند هر رکعت:
▪️سوره «حمد» یک بار
▪️سوره «توحید» پنجاه بار
▫️و بعد از پایان نماز هم بخواند تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها و سپس این دعا را:
▪️سبْحانَ ذِی الْعِزِّ الشّامِخِ الْمُنيفِ، سُبْحانَ ذِی الْجَلالِ الْباذِخِ الْعَظيمِ، سُبْحانَ ذِی الْمُلْكِ الْفاخِرِ الْقَديمِ، سُبْحانَ مَنْ يَری اَثَرَ النَّمْلَةِ فِي الصَّفا، سُبْحانَ مَنْ يَری وَقْعَ الطَّيْرِ فِی الْهَوآءِ، سُبْحانَ مَنْ هُوَ هكَذا وَلا هَكَذا غَيْرُهُ.
▫️منزّه است خداى صاحب عزت بلند و والا، منزّه است صاحب شوکت مرتفع و بزرگ، منزّه است صاحب فرمانروائى گرانمایه و دیرینه، منزه است آنکس که بیند جاى پاى مور را بر روى سنگ خارا، منزّه است آنکس که بیند ردّ عبور پرنده را در هوا، منزّه است آنکس که فقط او چنین است و جز او چنین نیست.
🔅 ۳- دو رکعت نماز که پیش از ظهر (حدود نیم ساعت به اذان ظهر) خوانده میشود و در هر رکعت:
▪️سوره «حمد» یک بار
▪️سوره «توحید» ده بار
▪️«آیت الکرسی (تا هوالعلی العظیم)» ده بار
▪️سوره «قدر» ده بار
🔅 ۴- ذکری که اگر از ظالمی میترسد آنرا بگويد، تا حق تعالی کفایت کند شرّ ظالم را از او:
▪️حسْبی حَسْبی حَسْبی مِنْ سُؤالی عِلْمُكَ بِحالی
▫️مرا کافی است، مرا کافی است، مرا کافی است از درخواست کردن من از تو، آگاهی تو بر حال من است.
#اعمال_ذیحجه
#ذیحجه
https://eitaa.com/maarej_rehnan
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فضائل_امیرالمؤمنین
۱۸ روز تا غدیر
امام حسین علیهالسلام فرمودند:
«لَوْ وُلِدَ لى مِأَةً لأَحْبَبْتُ أَنْ لَا أُسَمَّى أَحَدًا مِنْهُمْ إِلَّا عَلِيًّا»
«اگر صد فرزند برای من متولد شود، دوست دارم نام تمام آنها را علی بگذارم.»
الكافي، ج۶، ص۱۹.
https://eitaa.com/maarej_rehnan
❇️حلول ماه ذى الحجه و سالروز پیوند مظهر احسان و جود با دردانه زیور عالم، یاس آل محمد صلی الله علیه و آله خجسته باد.🌹
https://eitaa.com/maarej_rehnan
⭕️ تحلیلی بر بازی ربات همستر کمبات کویین تلگرام
🔻کشورهای غربی هم پیمان رژیم صهیونیستی در راستای مدیریت افکار عمومی کشورمان و عدم تمرکز ملت ایران بر انتخابات ریاست جمهوری پروژه ای بنام همستر کوین را کلید زده و با تبلیغات مسموم سعی در سست کردن اراده مردم برای مشارکت درانتخابات را دارند.
🔻با توجه به نزدیک شدن به ایام #انتخابات و جهت دور نگه داشتن هموطنان گرامی از اپلیکیشنهای داخلی پروژه سراسر صهیونیستی غربی همستر کوین را کلید زده و مبدا بازی را در اپلیکیشن تلگرام و درگاههای بعد بازی را در توئیتر و سایر اپلیکیشنهای خارجی قرار داده اند و جهت مدیریت افکار عمومی و پرت کردن حواس عموم مردم مبدا خرید کارتهای این بازی را صرافی ها قرار داده اند درصورتی که اصل ماجرا همان طور که عرض کردم مدیریت افکار عمومی در سه جهت کاملا برنامه ریزی شده است که عبارتند از:
1⃣ مدیریت افکار عمومی در جهت کاهش مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری
2⃣ عدم استفاده از اپلیکیشن های داخلی در ایام انتخابات در راستای جلوگیری از شناخت کاندیداها و برنامه های اعلامی آنها و معرفی کاندیدای مدنظر کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی در روزهای آخر انتخابات است
3⃣ همستر موجودیتی دوجنسه و... داره که متاسفانه با حربه استفاده از این بازی به عنوان صلوات شمار، توهین به دین و مقدسات ما رو در صدر اهدافشون قرار داده اند.
▪️در تولید این بازی دشمنان ما از قبیل رژیم صهیونیستی، سازمان منافقین و کشورهای غربی مشارکت داشته و اهداف برنامه ریزی شده فوق رو در بازی دنبال میکنند.
🤯همستر بازی چه بلایی سر مغز انسان میگذارد؟
🚫منتظر این سوال از نوجوان امروز باشید که میگوید وقتی میتوانم در خانه زیر پتو، پول دربیاورم، مگر مغزم معیوب است که مهارتی یاد بگیرم و کار کنم و برای خودم خانواده و کشورم افتخار آفرین باشم. "اصالت لذت و سود" خطرناک ترین اتفاقی است که میتواند سراغ معتادان "همستر کامبت" بیاید. و البته امپراطوری دیجتالی در حال درگیر کردن تمامی ساحت های انسان با فضای مجازی است. 🚫
🔸با هر کلیک بر روی یک عکس امتیاز و سکه شما بیشتر میشود، و باید ساعت های بسیار زیادی بی وقفه انگشت مبارک و بیچاره خود را میلیون بار بر صفحه نمایشگر بزنید تا به مرحله بالاتر بروید، به امید آنکه شاید این سکه ها روزی برایتان درآمدی داشته باشد!
این اتفاق، خلاصه موجی است به نام "نات کوین" یا "همستر کامبت" که برخی از کاربران شبکه های اجتماعی را درگیر خود کرده است.
🔹کارشناسان زیادی از پشت پرده "همستر کامبت" گفته اند، کلاه برداری، نقص حریم خصوصی، افزایش کاربران تلگرام، پرت سازی حواس ها و... اما میخواهم در این چند خط خلاصه وار، گوشه ای از بلایی که این سناریو بر مغز انسان وارد میکند را بیان کنم.
🔸هنگامی که افراد در معرض محرکی لذت بخش قرار میگیرند، مغز شروع به افزایش آزادسازی نُرُترنسمیتر (پیام آور عصبی) دوپامین میکند و فعالیت مناطق مغزی مرتبط با دوپامین افزایش مییابد.
سیستم پاداش شامل مرکز لذت میباشد. در واقع وقتی اتفاقی لذت بخش برای شما اتفاق میفتد این مرکز فعال میشود و این حس تقویت میشود که آن عمل لذتبخش را دوباره انجام دهیم.
🔹در همین مبحث "شرطی شدن فعال"، یک روش یادگیری است که معمولاً به اسکینر (B.F. Skinner) نسبت داده میشود، که در آن پیامدهای یک پاسخ، احتمال تکرار آن را تعیین میکند. برای مثال اگر موش در جعبه اسکینر با فشار دادن یک اهرم غذا دریافت کند، سرعت و تعداد دفعات فشار دادن او افزایش مییابد. این روش معمولاً «تقویت مثبت» (Positive Reinforcement) نامیده میشود.
کاربر "همستر کامبت" هم باید مدام بر روی عکس موشی کلیک کند و وقتی پاداش ظاهری دریافت می کند این عمل را بارها و بارها تکرار میکند، او میداند که هر چقدر سرعت و تعداد دفعات را افزایش دهد پاداش بیشتری دریافت خواهد کرد.
🔸طبق نتایج علمی ، همین «لایکهای» ساده در فیسبوک، توییتر یا اینستاگرام موجب فعال شدن «مدار عصبی مرتبط با سیستم پاداش» در مغز میشود. زمانی که پست دوستانتان را لایک میکنید، دو منطقه از مغزتان به نامهای تگمنتوم شکمی و جسم مخطط یا استریاتوم فعال میشود که اولی بخش هیجانی است که مسئولیت آزادسازی دوپامین را دارد و دومی ورودیها را از قشر مغز دریافت میکند و نقش مهمی در پیادهسازی حافظه کوتاه مدت دارد.
وقتی لایک شدن که حتی سود مادی برای ما ندارد این مقدار بر مغز ما تاثیر میگذارد، افزایش دریافت سکه هایی دیجیتالی آن هم به صورت ثانیه ای چندین هزار برابر میتواند بر مغز ما تاثیر بگذارد.
🔹از طرفی دیگر این تغییر عملکردهای بیولوژیکی در مغز انسان، پیامد های بسیار زیادی در دستگاه محاسباتی انسان میگذارد، یکی از خطرات جنگ شناختی در حوزه دیجیتال، کمتر شدن فاصله خواسته یا آرزو تا تحقق آن است، یعنی به محض اراده میبایست نیاز واقعی یا کاذب، ذهنیت یا هوای نفس من به سرعت محقق شود. در این فرایند، صبر، تلاش، تفکر، مشورت، آموزش، تاب آوری دیگر معنایی ندارد و در مقابل، حرص، طمع، فردگرایی، تنبلی، ضعف اراده و در انسان تقویت میشود.
🔸در این فرایند برده های دیجیتالی تربیت میشوند که دیگر هیچ اراده ای از خود ندارند و مجبور هستند در چارچوب قوانین امپراتور دیجتالی حرکت کنند، انسان مسخ شده ای که در اثر شرطی شدن به شدت وابسته به ابزار دیجیتالی شده است و امپراتور دیجیتالی مدام در حال تغییر دستگاه محاسباتی، تغییر افکار و رفتار کاربرانشان هستند.
فرض کنید کاربر "همستر کامبت" بعد از دریافت امتیاز های زیاد، برای رفتن به مرحله بالاتر باید اقدامی غیر انسانی را انجام دهد، کاربری که دیگر "بی اراده" و "طمع کار" شده است، حاظر است سکه هایش را از دست بدهد و آن کار غیر انسانی را انجام ندهد!؟
🟢جا دارد در پایان این بخش اشاره ای به سخنان مرحوم آیت الله حائری شیرازی بپردازیم:
استعمار نو چه استعماری است؟ استعمار یعنی تعطیل فکر. نه به آن معنا که اجازه ندهد شما فکر کنید، بلکه به آن معنا که فرصت ندهد شما فکر کنید. آن هم نه به این صورت که اگر فکر کردید شما را بزند؛ نه، بلکه اجازه ندهد نیازها، شما را به فکر وادارد. می خواهد به مجرد اینکه نیازی پیدا کنید از شما رفع نیاز کند. این یعنی تعطیل فکر.
▫️ادامه دارد...
🖌محمد حسن عبدالصمد
کارشناس علوم شناختی و رسانه