اینجا #تربیت رنگ و بوی دیگری دارد...
راه و رسم دیگری دارد...
#پیادهروی_اربعین
#اربعین
╭──────๛- - - - - ┅╮
│🏴 @Mabaheeth 🥀
╰─────────────
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔🥺 حسین جان؛
به یک نگاه تو تطهیر میشود دل من ...
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین
#اللهم_ارزقنا_کربلا
#اربعین | #کربلا
╭──────๛- - - - - ┅╮
│🏴 @Mabaheeth 🥀
╰─────────────
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 #تحلیل_و_تبیین | مشایه تفکر و تأمل
📹 گفتگوی رسانه Khamenei.ir با حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان درباره پاسخ رهبر انقلاب به نامه جمعی از دانشآموزان درباره #راهپیمایی_مقدس اربعین
🔹 پیامی که اخیراً رهبر معظم انقلاب برای دانشآموزان فرستادند، نشاندهنده توجه خاص ایشان به حضور دانشآموزان در این سفر بسیار باعظمت هست.
🔹 دانشآموزان در هیچ کجا مثل حماسه اربعین هویت انسانی و جهانی خودشان را نمیتوانند پیدا کنند. وقتی در این حماسه شرکت میکنند، متوجه میشوند متعلّق به چه حماسه باعظمتی در عاشورا هستند.وقتی دانشآموزان در این جمع میآیند عمیقاً احساس میکنند که چقدر آینده مال آنهاست و چقدر جهان بهسوی آنها در حرکت است. آینده جهان شبیه آنچه خواهد شد که در اربعین اتفاق میافتد.
🔹 ایشان فرمودند به هدف توجه کنید؛ هدف اباعبداللّهالحسین علیهالسلام چیزی جز نجات جهان از فقر و ظلمت و ظلم و تعدی به انسانها نبود. نوجوانی که در این مسیر میآید، وقتی به آن هدف توجه کند، تبدیل به انسان بزرگی میشود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 در آغوش پدر؛ به سوی بهشت
📝 رهبر انقلاب: بعد از آنى كه اين بچه در آغوش پدر به تير حرمله ذبح شد و خون از گلويش بنا كرد ريختن، امام حسين دستش را برد زير اين خونها و با يک حال عجيبى اين خونها را به طرف بالا - به طرف آسمان - پرتاب مىكرد و مىپاشيد و اين دعا را خواند كه «رب إن تك حبست عنا النصر من السماء فاجعل ذلك لما هو خير وانتقم لنا و اجعل ما حل بنا في العاجل ذخيرة لنا في الاجل» يعنى پروردگارا اكنون كه اين است سرنوشت ما كه اين حادثهى فجيع به وجود بيايد و تو مقدر نكردى در اين حادثه كه ما پيروز بشويم، اما ما أجرمان و پاداشمان را از تو مىخواهيم، و اين غم نزديک را، اين حادثهاى كه در دنيا براى ما پيش آمد اين را ذخيرهاى قرار بده تا در نعمات عقبا به خاطر اين حادثهى تلخ و دردناک از ثواب و لطف تو و فضل تو برخوردار بشوم.
🗓 حضرت آیتالله خامنهای؛ خطبههاى نماز جمعه تهران؛ ۱۳۶۴/۷/۵
@khamenei_reyhaneh
╭──────๛- - - - - ┅╮
│🏴 @Mabaheeth 🥀
╰─────────────
#نهج_البلاغه | #حکمت ۴۷۳
🏷️ ناپسندی زینت در هنگام مصیبت
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قِيلَ لَهُ عليهالسلام لَوْ غَيَّرْتَ شَيْبَكَ يَا أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ فَقَالَ عليهالسلام اَلْخِضَابُ زِينَةٌ وَ نَحْنُ قَوْمٌ فِي مُصِيبَةٍ
يُرِيدُ وَفَاةَ رَسُولِ اَللَّهِ صلىاللهعليهوآلهوسلم
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: (به امام گفتند چه مىشد موى خود را رنگ مىكردى؟ فرمود) رنگ كردن مو، آرايش است؛ امّا ما، در عزاى پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم به سر مىبريم.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: بامام عليه السّلام گفتند: يا اميرالمؤمنين اگر موى سفيد (ريش) خود را تغيير مىدادى (خضاب و رنگ مىنمودى) بهتر بود، حضرت (دربارۀ خضاب) فرمود: خضاب زينت و آرايش است و (ليكن) ما گروهى هستيم عزادار و در اندوه.
(سيّد رضىّ «عليه الرّحمة» فرمايد:) حضرت از فرمايش خود (ما در عزا و اندوه هستيم) وفات رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم را اراده دارد (و سخنى دربارۀ خضاب در شرح فرمايش هفدهم گذشت).
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 شك نيست كه خضاب كردن و زدن رنگ مناسب به موهاى سفيد در هنگام كهنسالى يا ميانسالى، هم از نظر عرف عقلا كار مطلوبى است و هم در شريعت اسلام بر آن تأكيد شده است.
به همين دليل سؤال كننده هنگامى كه امام عليه السلام را با محاسن سفيد شده و بدون خضاب ديد سؤال براى او پيش آمد و عرض كرد: «اى اميرمؤمنان! چه خوب بود محاسن خود را رنگ و خضاب مىكرديد»؛ (وَ قِيلَ لَهُ عليه السلام لَوْ غَيَّرْتَ شَيْبَكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ). امام عليه السلام در پاسخ فرمود: «خضاب و رنگبستن زينت است ولى ما عزاداريم (منظور امام عليه السلام رحلت پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله است)»؛ (فَقَالَ عليه السلام: الْخِضَابُ زِينَةٌ وَ نَحْنُ قَوْمٌ فِى مُصِيبَةٍ يُرِيدُ وَفَاةَ رَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه و آله).
ظاهر نسخۀ صبحى صالح كه ما آن را متن كلام خود قرار دادهايم اين است كه جملۀ «يُرِيدُ وَفَاةَ رَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه و آله» جزء كلام سيد رضى است نه كلام امام عليه السلام در حالى كه ظاهر نسخۀ ابن ابىالحديد كه بعضى آن را ترجيح دادهاند اين است كه آن جمله جزء كلام خود امام عليه السلام است (نَحْنُ قَوْمٌ فِى مُصِيبَةٍ بِرَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه و آله). در اين صورت تفسيرهاى ديگرى نمىتوان براى اين مصيبت ذكر كرد زيرا خود امام عليه السلام آن را تفسير فرموده است كه منظور، مصيبت رحلت پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله مىباشد.
ولى بنا بر اينكه اين تفسير جزء كلام سيد رضى باشد بعضى آن را نپذيرفتهاند و گفتهاند كه منظور، مصيبت سقيفه و پيامدهاى آن در عصر عثمان و سپس در دوران حكومت امام عليه السلام نظير جنگهاى جمل و صفين و مانند آن است كه دائماً امام عليه السلام با نهايت تأسف درگير آثار مصيبتبار آن بود.
البته اگر منظور، مصيبت رحلت پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله باشد آن نيز بعيد به نظر نمىرسد؛ زيرا مصيبت به اندازهاى سنگين بود كه آثارش تا پايان عمر بر قلب امام عليه السلام سنگينى مىكرد همانگونه كه در حالات #امام_حسين عليه السلام هنگام دفن برادر ارجمندش امام مجتبى عليه السلام مىخوانيم كه بر سر قبر او چنين بيان كرد: «أ أدهَنُ رَأْسِى أم اُطِيبُ مَحاسِنى وَ رَأْسُكَ مَعفورٌ و أنْتَ سَلِيبُ ؟ آيا موهاى سرم را روغن بزنم يا محاسنم را خوشبو سازم در حالى كه سر تو در زير خاك پنهان شده و تو غارت زدهاى (تمام حقوقت را دشمنان غارت كردند)؟»
#نهج_البلاغه_بخوانیم
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────