💢 پزشکیان: کسی حق ندارد اخبار داراییهای شخصی من را منتشر کند!
✍ با جماعتی طرف هستیم که در زمان رای جمع کردن، خود را خادم مردم میخوانند، در زمان ردصلاحیت شدن، از تریبون مجلس نهج البلاغه میخوانند و بعد از گذشتن خرشان از پُل، مردم را نامحرم میخوانند؛ فقط باید منتظر ماند و دید اصلاح طلبانی که تا چند روز پیش به بهانه محرمانه اعلام شدن #لیست_اموال مسئولین از سوی مجمع، به مجلس فعلی نقد وارد میکردند، چه واکنشی در قبال صحبتهای جناب #پزشکیان نشان میدهند!!
حاج شیخ جعفر #ناصری دام عزّه:
🔻 #آیتالله_كشمیری رحمةالله علیه، زمانی به من فرمودند: «آقا جان! نام چهل نفر از اولیای خدا را برایم بیاور.» گفتم: «آقا! برای چه میخواهید؟»
فرمودند: «یک روشی هست كه انسان، چهل نفر از اولیای الهی را پیدا كند و آنها را در #نماز_شب دعا كند و هر روز برای آنها سورهی حمد بخواند؛ پس از مدّتی احساس عُلقه و علاقه به یكی از آنها پیدا خواهد كرد؛ آن یک نفر را محكم بگیرد.»
من رفتم و بعد از یک هفته نام چهل نفر را خدمت ایشان آوردم. ایشان فرمودند: «بخوان.» آن اسامی را خواندم. چند نفر از آنها را فرمودند: «بله؛ اینها به #ولایت رسیده بودند.» یادم هست بین كسانی كه به ولایت رسیده بودند، مرحوم ملا حسینقلی همدانی، مرحوم مجلسی اول و مرحوم قاضی رحمة الله علیهم بود. به هر حال، آنقدر آن اسامی كموزیاد شد، تا بر همان عدد چهل نفر از علمای راهرفته و زاهد و به ولایت رسیده، استقرار پیدا شد.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔹 @Nasery_ir
🌐 @Mabaheeth
4_448967053303350184.mp3
15.35M
🎼 تصنيف | تو نازنین دوعالم ، فرشته یا بشری ... )
🌺 مراسمجشن ميلاد #پيامبراكرم (صلی الله علیه وآله) و #امام_جعفر_صادق (علیه السلام)
🎤 #حاج_محمود_كريمى | آذر ١٣٩٥
🎚️ @HajMahmoud_Karimi
🌐 @Mabaheeth
1_1177878639.pdf
1.58M
📗 #کتاب
💐✨ نام أحمد(صلیاللهعلیهوآله)، نام جمله انبیاست✨🌺
📖 درسهای #پیامبر_اعظم صلّی الله علیه وآله
🗨 گزیدهای از بیانات حضرت #آیت_الله_خامنه_ای مدظله العالی دربارهی شخصیّت، ویژگیها، و بعثت نبیّ مکرّم اسلام صلّی الله علیه و آله است که از میان بیانات معظّمٌله از خرداد 1368 تا شهریور 1390 گردآوری شده است.
🌐 @Mabaheeth