▪️لوح | #از_تبیین_تا_قیام
▫️ #رهبر_انقلاب: امام حسین(علیه السلام) را فقط به جنگِ #روز_عاشورا نباید شناخت؛ آن یک بخش از جهاد #امام_حسین علیه السلام است. به #تبیین او، #امر_به_معروف او، #نهی_از_منکر او... باید شناخت.
🗓️ ۸۸/۰۵/۰۵
📝 #تبیین_کربلا | تبیین هدف قیام در نامه به رؤسای بصره
▫️رهبر انقلاب: در نامه امام حسین به رؤسای بصره، اینطور آمده است: «و قد بعث رسولی الیکم بهذا الکتاب و انا ادعوکم الی کتاب اللَّه و سنة نبّیه فان سنّة قد امیتت و البدعة قدا حییت فان تسمعوا قولی اهدیکم الی سبیل الرّشاد»؛ من میخواهم بدعت را از بین ببرم و سنّت را احیا کنم؛ زیرا سنت را میراندهاند و بدعت را زنده کردهاند! اگر دنبال من آمدید، راه راست با من است؛ یعنی میخواهم همان تکلیف بزرگ را انجام دهم که احیای اسلام و احیای سنّت پیغمبر و نظام اسلامی است. ۱۳۷۴/۰۳/۱۹
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️ Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | قیام امام حسین(ع) علیه انحطاط ارزشهای دین
▫️ رهبر انقلاب: کسی مثل حسینبنعلی علیهالسّلام که خودش تجسّم ارزشهاست، قیام میکند، برای اینکه جلوِ این انحطاط را بگیرد؛ چون این انحطاط میرفت تا به آنجا برسد که هیچ چیز باقی نماند؛ که اگر یک وقت مردمی هم خواستند خوب زندگی کنند و مسلمان زندگی کنند، چیزی در دستشان نباشد. امام حسین میایستد، قیام میکند، حرکت میکند و یکتنه در مقابل این سرعت سراشیب سقوط قرار میگیرد. البته در این زمینه، جان خودش را، جان عزیزانش را، جان علی اصغرش را، جان علی اکبرش را و جان عباسش را فدا میکند؛ اما نتیجه میگیرد.
▫️ «و انا من حسین»؛ یعنی دین پیامبر، زنده شده حسینبنعلی است.
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️ Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | جایت خالی امام بزرگوار ما...
◾️ روضهخوانی مرحوم کوثری در حضور حضرت آیتالله خامنهای در آستانه نخستین ماه محرم پس از رحلت امام خمینی (ره)
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️ Farsi.Khamenei.ir
#نهج_البلاغه | #حکمت ۱۳۴
🏷️ حقوق دوستان
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام لاَ يَكُونُ اَلصَّدِيقُ صَدِيقاً حَتَّى يَحْفَظَ أَخَاهُ فِي ثَلاَثٍ فِي نَكْبَتِهِ وَ غَيْبَتِهِ وَ وَفَاتِهِ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: دوست، دوست نيست مگر آن كه حقوق برادرش را در سه جايگاه نگهبان باشد: در روزگار گرفتارى، آن هنگام كه حضور ندارد و پس از #مرگ.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (در شرائط دوستى) فرموده است: دوست (در حقيقت) دوست نيست مگر آنكه رعايت نمايد برادر (دوست) خود را در سه وقت: در رنج و گرفتارى او (
بجان و مال همراهى كند) و در نبودن او (
از گفتن و شنيدن سخنان ناروا حفظش نمايد) و در وفات و بدرود زندگى او (
بدعا و #استغفار يادش كند). 🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه اشاره به بعضى از شرايط مهم دوستى كرده مىفرمايد: «دوست انسان، دوست نخواهد بود مگر اينكه برادر خود را در سه حالت فراموش نكند: به هنگامى كه دنيا به او پشت مىكند و در زمانى كه غايب است و پس از مرگش»؛ (لَا يَكُونُ الصَّدِيقُ صَدِيقاً حَتَّى يَحْفَظَ أَخَاهُ فِي ثَلَاثٍ: فِي نَكْبَتِهِ وَ غَيْبَتِهِ وَ وَفَاتِهِ)
شك نيست كه انسان در زندگى خود نيازمند به دوستانى است كه در مشكلات به او كمك كنند و در زمان راحتى مونس انسان باشند؛ زيرا روح اجتماعى انسان از يك سو و نيازهاى گستردهاى كه دارد و به تنهايى قادر به رسيدن به آنها نيست از سوى ديگر ايجاب مىكند كه يارانى براى خود انتخاب كند؛ ولى اين ياران مختلفاند؛
گروهى مانند تاجرانند كه دائماً انتظار دارند در مقابل خدمتى، خدمتى به آنان شود و طبيعى است كه هر وقت از دوست خود بهرهاى نداشته باشند او را براى هميشه رها مىكنند.
گروه ديگرى هستند كه گرچه در برابر هر خدمت انتظار خدمتى دارند؛ ولى خدمات پيشين را فراموش نمىكنند و به پاس آنها دوست خود را در مشكلات يارى مىدهند؛ اما هنگامى كه تصور مىكنند پاداش خدمتهاى پيشين او را دادهاند رهايش مىسازند.
گروه سومى نيز هستند كه دوستى آنها بر اساس #محبت است و صفا و صداقت نه نتيجه خدمت و كارى شبيه تجارت. آنها به هنگام قدرت به دوستان خود خدمت مىكنند و انتظار پاسخى از آنها ندارند و به همين دليل به هنگام بروز مشكلات براى دوستان خود هرگز آنها را رها نمىسازند و همچنان به اصول اخوت و دوستى وفادارند.
امام عليه السلام در اين كلام پربارش اشاره به اين گروه مىكند كه دوستان حقيقى و واقعى اند؛ آنها در سه زمان دوست خود را فراموش نمىكنند؛ به هنگام «نكبت» آنها در چنين زمانى در كنار دوست خود مىايستند، به او كمك مىكنند، تسلى خاطر مىدهند، غمگسار و وفادارند.
...