جعفری گوید: حضرت موسی بن جعفر علیه السلام بمن فرمود: چرا ترا نزد عبد الرحمان بن یعقوب میبینم؟ عرضکردم: او دائی من است. فرمود: او درباره خداوند مطالب بدی میگوید، خدا را (به اجسام) توصیف میکند با اینکه خدا بچیزی از اجسام توصیف نشود. یا با او همنشین شو و ما را ترک کن، یا با ما همنشین و او را ترک کن! گفتم: او هر چه بگوید زیانی برایم ندارد! فرمود: آیا نمیترسی عذابی به او رسد و ترا هم بگیرد مگر نمیدانی کسی از اصحاب موسی علیه السلام بود و پدرش از مریدان فرعون، پس آنوقت که لشگر فرعون (در دریا) به موسی (و لشگریانش) نزدیک شدند، آن صحابی موسی، از لشگر موسی جدا شد و رفت پدر را که در لشگر فرعون بود نصیحت کند، تا اینکه با هم کنار دریا رسیدند، چون فرعونیان غرق شدند آن دو هم غرق شدند.
خبر به حضرت موسی دادند فرمود: او در رحمت خداست ولی عذاب چون آید، آنکس که نزدیک گنهکار مستحق عذاب است از او عذاب دفع نشود.
آدمهای بزرگ درباره ایده ها سخن می گویند.
آدمهای متوسط درباره چیزها سخن می گویند.
آدمهای کوچک پشت سر دیگران سخن می گویند
آدمهای بزرگ درد دیگران را دارند.
آدمهای متوسط درد خودشان را دارند.
آدمهای کوچک بی دردند.
آدمهای بزرگ عظمت دیگران را می بینند.
آدمهای متوسط به دنبال عظمت خود هستند.
آدمهای کوچک عظمت خود را در تحقیر دیگران می بینند.
آدمهای بزرگ به دنبال کسب حکمت هستند.
آدمهای متوسط به دنبال کسب دانش هستند.
آدمهای کوچک می پندارند پاسخ همه پرسش ها را می دانند.
آدمهای بزرگ به دنبال خلق مسئله هستند.
آدمهای متوسط به دنبال حل مسئله هستند.
آدمهای کوچک مسئله ندارند.
آدمهای بزرگ سکوت را در سخن گفتن برمی گزینند.
آدمهای متوسط گاه سکوت را بر سخن گفتن ترجیح می دهند.
آدمهای کوچک با سخن گفتن بسیار فرصت سکوت را از خود می گیرند.
امیدوارم همه ما انسانهای بزرگی باشیم یا حداقل اگه نیستم سعی کنیم که باشیم
🔸حمله تکاوران حماس به پایگاه های فوق امنیتی
" زیکیم " و "اوریم" رژیم جعلی اسرائیل
در عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ، تکاوران گردان های القسام از راه زمین و دریا به پایگاه فوق امنیتی " زیکیم" نفوذ کرده ، و بسیاری از پرونده ها و اطلاعت در کامپیوتر های آن را همراه با تعدادی از افراد مهندسی _ نظامی پایگاه را از آن خارج کردند.
اهمیت این پایگاه از آن جهت بود که مرکز جاسوسی از غرب آسیا، شمال آفریقا و اروپا بود.
🔸رژیم جعلی اسرائیل از این حمله غافلگیرانه بیشتر از همه از آن جهت نگران بود که اطلاعات کد دار این مراکز به دست ایران برسد .
که با اطلاعیه ی امروز وزارت اطلاعت ظاهرا رسیده است.
🔸البته گردان تکاوران دریایی و زمینی القسام که از دو نقطه به این مرکز حمله کرده و با موفقیت به هم رسیدند ، به تنهایی سیلی محکم به بخش امنیتی _نظامی رژیم جعلی بود، به اضافه بردن اطلاعات فوق العاده آن که سیلی دوم بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلعهنویی: امشب لطف خدا و اهلبیت شامل فوتبال ایران شد.
ایران ۲ - ژاپن ۱
❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
اقتصاد ایران را پویا کنیم ،
چگونه و از کجا باید شروع کنیم؟
چرا با اینهمه صادرات و واردات سفره های مردم هر سال کوچکتر میشوند؟!؟
شاید خواندن این جمله های عامیانه در اولین نگاه موجب شود شما این پیام را جدی نگیرید ، این جمله :
قناعت توانگر کند مرد را
یا:
اسراف موجب خسران و زیان است
یا:
ربا موجب آتش در خانه میشود
اینها جملاتی کلیدی هستند که در کرسیهای اقتصاد در دانشگاههای جهان به عناوین و مبانی متعدد در حال تدریس و در جوامع مختلف در حال اجرا هستند.
اینها در ایران معمولاً نصایحی محسوب میشوند که مردم در خانواده ها و بازارها بین هم رد و بدل میکنند و ایرانیان موفق به مفاد این مفاهیم سراسر حکمت و علم عمل می کنند.
متاسفانه باید گفت که در بین مدیران و کارگزاران شرکتهای خصولتی و تحت نظر دولت این مسائل کاربرد زیادی ندارند .
وقت آن رسیده که دولت با تمام توان از شرکتهای زیر مجموعه خود شروع به حسابکشی نماید و با گزارشات رسانه ای مردم را در جریان اصلاح واقعی روند حاکم بر این شرکتها خصوصا در صنعت پتروشیمی ، فولاد و بانکها قرار دهد.
مهمترین سرمایه نظام مردم هستند و حق آنها این است که شرکتهای متولی امور اقتصادی کشور که جزو اموال عمومی کشور جمهوری اسلامی ایران هستند سالم و دقیق برای مردم تلاش کنند و گزارش عملکردشان را بطور شفاف به مردم یعنی ولی نعمتهایشان ارائه نمایند.
هزاران هزار میلیارد تومان و دهها میلیارد دلار توسط شرکتهای زیر مجموعه دولت در هر سال تولید و صادرات میشود ولی مردم از چگونگی ورود این ثروت به روند زندگی خود بی اطلاعند و نقش این عایدی هنگفت را در سفره خود مشاهده نمیکنند ؟!؟!
اهدای ثروت ایران به انگلیس، معادل با ارزش ۲۲ میلیون خانۀ ۱۰۰ متری در شمال تهران😳
رضاخان در قرارداد استعماری دارسی دوم موسوم به قرارداد نفتی ۱۹۳۳ حق برداشت نفت ایران را از ۱۳۱۲ تا ۱۳۷۲ به مدت ۶۰ سال به انگلیس واگذار کرده بود.
دکتر مصدق در سال ۱۳۲۲ دربارۀ این خیانت رضاخان گفت:
شاید مادر روزگار دیگر نزاید کسی را که به بیگانه چنین خدمتی کند (چنین باجی بدهد)!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ بسیار مفیده...
تعدادی از ایرانیها در فکر این هستن که ایران باید کوتاه بیاد و کاری به کار اسرائیل نداشته باشه ، آخه اسرائیلیا که با ما کاری ندارن سپاهه که اونا رو وادار به تحرک خصمانه میکنه!؟
ولی واقعیت فراتر از چیزی هست که فکرش رو میکنیم.
تقابل دو ایدئولوژی که دو واقعیت غیر قابل انکار در روی زمین هستن و ریشه این تقابل به جنگ حق و باطل و ۲۵۰۰ سال تاریخ ارتباط داره.
بیشتر مطالعه کنیم تا بهتر فکر کنیم.
پیغمبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله و سلّم:
خدا را با چیزى برتر از عقل نمىتوان عبادت کرد، مؤمن تا ده صفت نداشته باشد خردمند نیست:
مردم به خیرش امیدوار، و از شرش در امان باشند، کار نیک دیگران را زیاد شمارد ولو کم باشد، کار نیک خود را کم شمارد ولو زیاد باشد، در همهى عمر از تحصیل علم خسته نشود، و از انجام حوائج مراجعین بستوه نیاید، گمنامى و خمول را بیش از شهرت و احترام ظاهرى دوست بدارد، فقر در نظرش محبوبتر از توانگرى باشد، از دنیا تنها به یک قوت اکتفا کند، دهم که حائز اهمیت بسیارى است اینکه هر کس را بهبیند گوید او از من بهتر و پرهیزگارتر است، چون مردم دو دستهاند: یا از او بهترند و یا بدتر، در برابر بهتر تواضع کند تا به او ملحق شود، و نسبت به آن هم که ظاهر خوشى ندارد گوید: ممکن است باطنش از من بهتر باشد، یا از انحراف بازگردد و عاقبتش بخیر شود، اگر کسى این جهات را رعایت کند مجد و عظمت خود را بازیافته و بر مردم دوران خویش فائق آمده است.
نصایح، ص ۳۰۸
حضرت امام رضا علیه السلام:
عقل شخص مسلمان کامل نیست مگر اینکه ده خصلت داشته باشد:
۱- از او امید خیر برود
۲- از شرّ و بدیِ او در امان باشند.
۳- خیر و کار خوب اندک دیگری را بسیار بشمارد
۴- کار خوب و خیر زیادِ خود را کم شمارد
۵- هر چه حاجت زیاد از او بخواهند دلتنگ و ملول نشود
۶- در همه عمر خود از طلب علم و دانش خسته نشود
۷- فقر در راه خدا از توانگری در نزد او محبوبتر باشد
۸- خواری در راه خدا از عزّت و آقایی که با دشمن خدا باشد نزد او محبوبتر است
۹- گمنامی را از شهرت بیشتر دوست داشته باشد
۱۰- سپس فرمود دهم و چیست دهم و چقدر مهمّ است؟ به آن حضرت عرض شد: دهمی کدام است؟ فرمود: هرگز احدی را نبیند مگر اینکه بگوید: او از من بهتر و با تقوی تر است.
البحار ۷۸/۳۳۶- تحف العقول /۴۶۷
هفت آسمان و چند نکته ضروری که باید در مورد آسمان های هفتگانه بدانید!
هفت آسمان کلمه ای است که در قرآن برای دلالت بر آسمان های هفت گانه به کار رفته است. ادیان دیگری چون یهودیت و مسیحیت نیز از هفت آسمان سخن گفته اند.
خداوند در قرآن به علاوه اینکه از آسمانهای هفت گانه سخن گفته است، در سوره صافات آیه ۶ هم به آسمان دنیا که با ستارگان زینت داده شده است اشاره میکند و میگوید ستارگان را زیور آسمان قرار دادیم.
مفهوم هفت آسمان به طور صریح هفت مرتبه در قرآن به کار رفته است و مسلمانان نظرات و دیدگاههای متفاوتی در مورد مراد و هدف قرآن از طرح آن بیان کرده اند.
بر طبق آیات قرآن آفرینش آسمانها به صورت تدریجی و در شش روز اتفاق افتاده است. بر طبق روایتی از امام باقر(ع) هدف از ملکوت آسمانها که بر اساس قرآن به حضرت ابراهیم نشان داده شده، آسمانها و زمینهای هفت گانه و موجوداتی است که در آنها قرار دارد.
بر اساس روایاتی که به معراج پیامبر مربوط میشود، ایشان در واقعۀ معراج به آسمانها صعود کردهاند و تا آسمان هفتم نیز بالا رفته اند.
هفت آسمان
هفت آسمان در ادیان
در همۀ دینهای اسلام، یهود و مسیحیت از آسمانهای هفت گانه سخن به میان آمده است. در قرآن خداوند هفت بار به طور صریح و دو مرتبه هم به کنایه از آسمانهای هفت گانه یاد کرده است.
سوره های بقره، اسراء، مؤمنون، فصّلت، ملک، نوح و طلاق سوره هایی هستند که در آنها از آسمانهای هفت گانه سخن به میان آمده است.
زمین های هفت گانه
بر خلاف واژۀ سماء یا آسمان که در قرآن به صورت جمع و با عدد هفت به کار رفته است، واژۀ زمین یا أرض تنها و به صورت مفرد بیان شده است و به تعداد آن اشاره نشده است.
برخی از مفسران گفته اند که بر طبق آیۀ “الله الذی خلق سبع سماوات و من الأرض مثلهن” یعنی (خدا همان کسی است که هفت آسمان و همانند آنها زمین را آفرید) دلالت میکند که از دیدگاه قرآن زمین نیز همانند آسمان هفت عدد است.
در روایات تصریح شده است که عدد زمین ها نیز هفت است. از جمله آن روایات، ذکری است که طبق توضیح المسائل خواندن آن در قنوت مستحب است، عبارت، “الأرضین سبع” (زمین های هفت گانه).
دیدگاه اسلام پیرامون هفت آسمان
بحث در خصوص اینکه هدف قرآن از مطرح کردن آسمان های هفت گانه چیست پیشینهای طولانی در بین مسلمانان دارد و عالمان مسلمان دیدگاههای فراوان و متنوعی درباره آن مطرح کردهاند که از جملۀ آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرده:
بعضی از آنها مسئله هفت آسمان را با نظریههای علمی رایج در زمان خود هماهنگ کردهند. به عنوان مثال، تعداد آسمان ها ۹ است یعنی کرسی و عرش آسمانهای هشتم و نهم هستند. علامه مجلسی و ملاهادی سبزواری بر طبق نظریه افلاک ۹ گانه بطلمیوس چنین نظری داشتند.
یا فخر رازی اعلام کرد که هفت آسمان همان سیاره های هفت گانه هستند. زمانی که فخر رازی این نظریه را اعلام کرد هنوز نپتون، پلوتون و اورانوس کشف نشده بودند.
مکارم شیرازی این نظریه را که هفت آسمان مادی هستند اما همه سیاره ها و ستارگان و کهکشانها در آسمان اول میباشند و شش آسمان دیگر از دسترس دانش بشر خارج هستند را پذیرفته است.
علامه طباطبایی هم در تفسیر المیزان عنوان کرده است که مراد از هفت آسمان، آسمانهای مادی نیست، بلکه هدف امور معنوی از جمله قرب الهی میباشد.
خداوند عدد هفت را در قرآن در مورد آسمانها به معنای کثرت به کار برده است. در این صورت میتوان گفت که هدف قرآن از هفت آسمان، آسمانهای بسیار است.
مقصود از هفت آسمان، آسمانهای مادی است که به گفته قرآن در ابتدای آفرینش از گاز و یا به تعبیر قرآن همان دخان به وجود آمده اند.
آفرینش هفت آسمان در در شش روز
در قرآن هفت آیه به آفرینش آسمان ها و زمین در شش روز اشاره کرده است. بر اساس روایتی از امام باقر(ع) این سوال به وجود میآید که موقعی که هنوز آسمانها به وجود نیامده بودند، زمانی هم وجود نداشته است پس چگونه است که خداوند میگوید آنها را در شش روز آفریده است؟
پاسخی که به این سوال داده شده است این است که، آسمانی به نام فلک اعلی وجود دارد که زمان بر اساس آن بیان شده است.
علت آفرینش تدریجی
بر اساس حدیثی از امام رضا(ع) خداوند قدرت این را داشته است که آسمان ها و زمین را به صورت آنی و یکجا خلق کند، اما علت خلقت تدریجی آنها این بوده است که فرشتگان آفرینش تک تک موجودات را به ترتیب ببینند و از خلقت آنها بر وجود خداوند استدلال کنند.
ساکنان هفت آسمان
بر طبق روایات در هر یک از آسمانهای هفت گانه موجوداتی چون فرشتهها و بعضی از پیامبران الهی زندگی میکنند. در تفسیر قمی در خصوص معراج پیامبر حدیثی آمده است که حضرت آدم و بعضی از فرشتهها از جلمه ملکالموت در آسمان اول هستند.
حضرت عیسی و حضرت یحیی در آسمان دوم، حضرت یوسف در آسمان سوم، حضرت ادریس در چهارمین آسمان، حضرت هارون در آسمان پنجم و حضرت موسی در آسمان ششم زندگی میکنند.
صعود پیامبر به آسمان هفتم
به صورت متواتر در کتابهای حدیثی از شیعه و سنی نقل شده است که پیامبر در حادثه معراج به آسمانها صعود کرده و تا آسمان هفتم بالا رفته اند.
قرآن هم در سوره های اسراء و نجم به آن اشاره فرموده است. در معراج میان خدا و پیامبر گفتگویی صورت گرفته است که به حدیث معراج مشهور میباشد.
هفت آسمان
هفت آسمان و کرسی الهی
به نقل از منابع اهل سنت پیامبر اکرم(ص) نسبت هفت آسمان و کرسی را در وسعت و بزرگی به مانند حلقهای در بیابان عنوان کرده است.
ملکوت آسمانها و زمین
قرآن کریم در سوره انعام، آیه ۷۵ از اینکه خداوند ملکوت آسمان ها و زمین را به حضرت ابراهیم(ع) نشان داده است سخن به میان آورده. در روایات هدف این آیه را از آسمانها همان آسمانی که به حضرت ابراهیم نشان داده شده.
بر طبق حدیثی از امام باقر(ع)، مراد از این آیه این است که پروردگار، آسمانها و زمینهای هفت گانه را خلق کرده و مخلوقاتی که در آنها وجود داشته را به حضرت ابراهیم نشان داده است. بر اساس روایات این اتفاق برای پیامبر گرامی اسلام و أئمۀ اطهار نیز روی داده است.
قرآن کریم
سوره ۲۴: النور - جزء ۱۸
اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُورٌ عَلَى نُورٍ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَنْ يَشَاءُ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ ﴿۳۵﴾
خدا نور آسمانها و زمين است مثل نور او چون چراغدانى است كه در آن چراغى و آن چراغ در شيشه اى است آن شيشه گويى اخترى درخشان است كه از درخت خجسته زيتونى كه نه شرقى است و نه غربى افروخته مى شود نزديك است كه روغنش هر چند بدان آتشى نرسيده باشد روشنى بخشد روشنى بر روى روشنى است خدا هر كه را بخواهد با نور خويش هدايت مى كند و اين مثلها را خدا براى مردم مى زند و خدا به هر چيزى داناست (۳۵)
فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ يُسَبِّحُ لَهُ فِيهَا بِالْغُدُوِّ وَالْآصَالِ ﴿۳۶﴾در خانه هايى كه خدا رخصت داده كه [قدر و منزلت] آنها رفعت يابد و نامش در آنها ياد شود در آن [خانه]ها هر بامداد و شامگاه او را نيايش مى كنند (۳۶)
رِجَالٌ لَا تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلَاةِ وَإِيتَاءِ الزَّكَاةِ يَخَافُونَ يَوْمًا تَتَقَلَّبُ فِيهِ الْقُلُوبُ وَالْأَبْصَارُ ﴿۳۷﴾مردانى كه نه تجارت و نه داد و ستدى آنان را از ياد خدا و برپا داشتن نماز و دادن زكات به خود مشغول نمى دارد و از روزى كه دلها و ديده ها در آن زيرورو مى شود مى هراسند (۳۷)
لِيَجْزِيَهُمُ اللَّهُ أَحْسَنَ مَا عَمِلُوا وَيَزِيدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ﴿۳۸﴾تا خدا بهتر از آنچه انجام مى دادند به ايشان جزا دهد و از فضل خود بر آنان بيفزايد و خدا[ست كه] هر كه را بخواهد بىحساب روزى مى دهد
هدایت شده از پژوهشکده مطالعات تمدنی شهید صدر
🚦دومین همایش ملی انقلاب اسلامی و افق تمدنی آینده؛ همراه با اعطای اولین #جایزه_ملّی_تمدن
🗓دوشنبه۱۶ بهمن، ساعت۸ الی۱۲
📍تالار حوزه هنری انقلاب اسلامی
🎙با حضور آیتالله اراکی / آیتالله میرباقری / دکتر رجبی دوانی / وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی / سخنگو و دبیر هیئت دولت و اساتید و تمدن پژوهان
📍برای شرکت در همایش به آی دی @mrkhodayi پیام دهید.
⭕️لینک حضور مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/sadr/irhfc
📲https://eitaa.com/irhfcconf
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🟥پژوهشکده شهید صدر (ره)
📲@sadr_ir
🌐https://sadr.ihu.ac.ir/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا به اقتصاد دانان کشور ما شرف، حیا و راستگویی مرحمت فرما...
در آستانه پر افتخار ۴۵ سالگی انقلاب اسلامی افزایش ۷ درصدی نرخ بهره بانکی چه معنایی دارد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه اقتدار ملی است
🔹حضور مردم در راهپیمایی امسال نیز به فضل الهی پرشور خواهد بود.
معبر
https://eitaa.com/mabareshtehard
شهید همت : هر وقت در مناطق جنگی راه را گم کردید، به آتش دشمن نگاه کنید که کجا را میکوبد، همانجا جبهه ی خودیست !
نتیجه :
ما همگی از رفتارهای بعضی مدیران دولتی و نمایندگان مجلس ناراضی هستیم ، در اصل بار فشار اقتصادی ناشی از ضعفها بر دوش قشر ما طبقات متوسط به پائین است ولی ما ایرانی مسلمان هستیم با غیرت و شرف خاص خودمان ، خیلی مواظب باشیم با دشمن هم صدا نشویم.
معبر
https://eitaa.com/mabareshtehard
قلعه نویی و دیگر مربیان و بازیکنان تیمهای ورزشی ایران نمونه ایرانیان با شرف و وطن پرستی هستند که باید رسانه ها به خوبی این افراد را مورد حمایت معنوی قراردهند.
انسانهای ضعیف النفس و خود تحقیر معتقدند خروس همسایه غاز است ولی انسانهای بزرگ و خود ساخته معتقدند باید حصیر خودی را به بوریای اجنبی ترجیح داد .
خداوند با متوکلین است.
معبر
https://eitaa.com/mabareshtehard
در روانشناسی، به دوستان بی معرفت اصطلاحا "سایه" گفته می شود زیرا در لحظات شاد و روشن زندگی هر فرد حضور دارند اما درست در ساعات غم انگیز و تاریک زندگی، محو و ناپدید می شوند!
#صفای دوستان همیشگی❤️
https://eitaa.com/mabareshtehard
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل صحبتهای محمدرضا پهلوی مسئول وقت حکومت ایران و مقایسه آن با دوران حاضر یک زنگ خطر جدی را بهمراه دارد.
آنهم اینکه در سیاستگذاری اقتصاد عمومی و خرد کشور ما دستان پشت پرده ای وجود دارند که موجب میشوند تا رشد تورم و گرانی پایدار باقی بماند.
همچنین سخنان شاه مخلوع ایران بیانگر این نکته مهم است که تجلیل بعضی عوام و خواص از تاریخ قبل از انقلاب نادرست و بی اساس است چه را که تورم و گرانی در حکومت پهلوی شتابزده بوده و سایه فقر در جامعه گسترده بوده است.
البته موضوع بسیار مهم این است که از مهمترین عوامل شکل گیری انقلاب اسلامی خطر گسترش و نفوذ بهاییان و یهودیان در ارکان مختلف کشور بود که با علم و آگاهی و آینده نگری امام خمینی ره این مسئله اساسی و خطرناک افشاگری و برای توقف و نابودی این سلطه اجنبی انقلاب اسلامی توسط مردم مسلمان و امام خمینی ره انجام گرفت.
26.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر
پویش کتابخوانی فصل آگاهی
در دو بخش
بخش اول: مسابقه آنلاین کتابخوانی کتاب شبهه انتخابات
بخش دوم : ارسال تولیدات هنری شامل: پادکست، معرفی، برشی از کتاب و تیزر
به همراه جوایز ارزنده
برای شرکت در مسابقه به کانال کتابستون در پیام رسان ایتا مراجعه نمایید
همچنین برای ارسال آثار خود نیز به آیدی @add_book در ایتا ارسال نمایید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم رب نور✨
📌سخنرانی ایت الله خامنه ای در باره انتخابات 👇👇👇
شرکت در انتخابات، یک عمل صالح است؛ این عمل صالح را باید با شوق و بوقت انجام داد. بسیاری از کارها هست که زمان آن در یک برههی خاص است؛ انتخابات ریاست جمهوری از این قبیل است. امروز اگر ما ایرانیها اقدام به انتخاب کردیم، امکانی را برای خود و کشورمان به وجود آوردهایم. اگر منِ ایرانی امروز این عمل صالح را انجام ندهم، اینطور نیست که فردا یا پنج روز دیگر یا ده روز دیگر بشود این را انجام داد؛ نه، تا چهار سال دیگر این عمل صالح قابل انجام دادن نیست.
روز شمار انتخاب 🗓
🔴۲۷روز مانده به انتخابات مجلس شورای اسلامی ومجلس خبرگان
"کاری از ریحانه سلیمانی"
(پایگاه حضرت نجمه خاتون)
(حوزه مقاومت ۹۱۶ حضرت زینب )
🇮🇷🇮🇷رأی میدهیم🇮🇷🇮🇷