eitaa logo
محمد ابوی سانی | قیام🇮🇷🇵🇸
2.4هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
3.6هزار ویدیو
110 فایل
بازنشراخباروارائه تحلیل های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مدرس حوزه و دانشگاه عضومجمع خطبای جوان کشور(مشعر) مشاور ازدواج و خانواده و مدرس دوره های خانواده متعالی عضو و مدرس دبیرخانه صالحین _«ایتا»PV @ghiam89 وقت مشاوره: 09395195885 https://virasty.com/Ghiam89
مشاهده در ایتا
دانلود
❌فردای روزی که رهبری می‌فرماید اغتشاشگران، معترضین اقتصادی نیستند، حرف زدن با آنها فایده ندارد. 🤦‍♂جمشیدی در صدا و سیما می‌گوید اغتشاشگران به خاطر عملکرد بد مجلس بیرون آمدند. 🔶فردای روزی که رهبری گواهی می‌دهد رئیس جمهور و مسئولین سطح بالا «باهم» دارند برای حل مشکلات اقتصادی تلاش می‌کنند. 🔷جمشیدی در صدا و سیما می‌گوید که اغتشاشگران به خاطر وفاقِ مسئولین بیرون اومدند. طوری که انگار وفاق یک عمل قبیحی است. ❌واقعا رهبر شما کیست؟🤦‍♂ 🔶فرق شما با زارچی چیست؟ شاید او از شما هم بهتر باشد، چون او رو بازی می‌کند. 🔷اغتشاشات را محکوم که نمی‌کنید بماند، توجیه هم می‌کنید؟ ❌آقایان انتخابات تمام شده، در جریانید؟
🔸هدیه آیت‌الله علم‌الهدی به پیک‌موتوری مصدوم در اغتشاشات مشهد 🔹نماینده‌ی ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه‌ی مشهد، در واکنش به حمله‌ی اغتشاش‌گران و به آتش کشیده شدن موتورسیکلت یک پیک موتوریِ زحمتکش در ناآرامی‌های اخیر خیابان احمدآباد، یک دستگاه موتورسیکلت جدید به او هدیه داد. 🔹۳شب پیش اغتشاش‌گران در جریان تجمع در خیابان احمد آباد مشهد به یک پیک موتوری حمله کردند و یک کارگر زحمتکش مشهدی را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
اینجا اونجا نیست و این رو باید با انتشار فیلم های اینچنینی، اغتشاشگران بدانند. ☆عضویتــــــــــــــــــــ ⏬ 🆔 @Sheikh_Farhad_Fathi
❇️تجمع بزرگ مردم ولایتمدار اصفهان 🤝برای اتحاد،همدلی،لبیک به رهبری 🇮🇷تا پای جان برای ایران 🗓تاریخ: سه شنبه ۱۶ دی ⏱زمان: ساعت:۱۵ 📍محل تجمع: میدان امام حسین(علیه السلام)