هدایت شده از اخبار سوریه به فارسی𓂆
20.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ارشیو
🎥 استقبال از شهید رئیسی در دمشق
اردیبهشت ۱۴۰۲
به رئیسی درودی از محور
از یمن و عراق اشتر
از لبنان تا قدس امت
از سوریه ارض سلام
@SyrianToPersian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خانوم کوچولو بعد از گذاشتن گل روی مزار شهید مدافع حرم، جمله ای کوتاه با لبخند و ذوق میگه:
میگه دستت درد نکنه...
✍مادرش میگه ابتدا نفهمیدم چی گفت،
خونه که اومدیم، فیلم رو که دیدم ازش پرسیدم،
گفت: مهربون بود، از اونجا به من گفت دستت درد نکنه برم گل گذاشتی...
🔸شاید باید اونچه تجربهگران درباره زندگیِ دیگه گفتن و گفتگوهایی که عباس موزون با افرادی که از کما برگشتن داشته، مرور کنیم...
اونها میگن:
وقتی در کما بودیم و با اطراف ارتباط میگرفتیم، کسی ما رو درک نمیکرد، اما کودکان به خوبی متوجه میشدن...
کودکان بهتر از هرکسی"حقیقت" رو درک میکنن!
و شهدا زنده ترین حقیقت موجود هستن.
برای شهدا، این امامزادههای عشق، صلواتی هدیه کنیم
#شهدا_شرمنده_ایم
هدایت شده از عبدالرحیم انصاری | تحلیلگر سیاسی
🔺قبلا نوشته بودم آنکه بیشتر به مذاکره نیاز دارد آمریکا است نه ایران!/ اینکه رهبری میگویند تسلیم خواست آمریکا نشوید از این جهت است. (در تصویر موضع اخیر ترامپ درباره رهبر انقلاب از زبان یک خبرنگار آمریکایی را میخوانید)
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
🔹آمریکا ۴۰ میلیارد دلار برای تخریب غزه هزینه کرد. 🔹 خدا هم ۵۰ میلیارد دلار مرفهین لسآنجلس رو جریمه
از خانمانسوزی و آوارگی ۱۵۰ هزار آمریکایی خوشحالیم؟
خیر؛
شباهتی به شیاطینی که از شهادت بیش از شصت هزار انسانِ بیگناه و کودکان در غزّه و لبنان، خوشحال شدند نداریم، ولی بیشک شکر دارد همه قدرتِ فائقهی خدا را بهتر درک کنند و دریابند نه تنها اقدام به تجاوز و نسلکشی بلکه حتّی سکوت در قبالش، تاوانی مهلک دارد...
#مکر_الهی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هزینهٔ دهها میلیاردیِ بنیاد مستضعفان برای حمایت از ابتذال
🔹بنیاد مستضعفان این روزها با پرسشهای جدی دربارهٔ نحوۀ هزینهکرد منابع خود مواجه است. طبق شنیدهها، بنیاد از طریق شرکتهای زیرمجموعه نزدیک به ۷۰ میلیارد تومان در قالب تبلیغات پنهان شرکتهای زیرمجموعهٔ خود برای ساخت برنامهٔ «جوکر۲» هزینه کرده است. مثلاً برای هر تیزر ۲۰ ثانیهایِ تبلیغات شرکتهای بنیاد در جوکر، ۵۰۰ میلیون تومان هزینه میشود.
🔹شاید در صحنههای مختلف جوکر دیده باشید که بازیگران بهسمت یخچال میروند و محصولاتی مانند ژامبون یا نوشیدنیهای خاص را مصرف میکنند و «بَهبَه!» و «چَهچَه!» میگویند؛ در واقع این موضوع بخشی از همین تبلیغات پنهان است.
🔹از زمان پخش جوکر ۲ تا امروز بسیاری از کاربران فارسمن و کارشناسان مختلف نسبت به صحنههای طنز این برنامه انتقاداتی را وارد کردند. صحنههای مداوم رقص، شوخیهای جنسی و اشارههای خلاف ادب عمومی جامعه و استفاده از ارجاعات اروتیک در جوکر آقایان و کمدی دونشأن بانوان در جوکر زنان ازجمله انتقادات واردشده به این برنامه بود.
🔹میرلوحی، کارشناس مذهبی در اینباره میگوید: «چرا نهادی مثل بنیاد مستضعفان به تولید محتوایی اقدام کرده که با خواستههای پابرهنگان انقلاب اسلامی در تضاد است؟ حتی اگر چنین برنامهای در ایجاد نشاط موفق باشد، باز هم یک نهاد انقلابی نباید بودجۀ خود را صرف آن کند. ما با مفهوم سرمایهگذاری و بازگشت سرمایه آشنا هستیم اما باید تأکید کنیم که اگر تنها معیار درآمدزایی است، با روند فعلی که صرفا نگاه سودکردن وجود دارد بنیاد میتواند در خارج مرزها به تجارت...
هدایت شده از خبرگزاری فارس
موادمخدر هم ورود کند!»
🔹رفتار بنیاد مستضعفان واکنش نمایندگان مجلس را هم برانگیخته؛ سخنگوی هیئترئیسۀ مجلس در تذکری علنی گفت :«مدیران بنیاد باید پاسخ دهند که با چه مجوزی منابع بیتالمال و پولی را که باید صرف محرومیتزدایی و توسعهٔ اقتصاد کشور شود، خرج تولید محتواهای بیهوده و ضدفرهنگ میکنند؟ اولویت شما باید پرداخت حقوق کارگران کارخانههای تحتمدیریت خود و تقویت تولید ملی باشد؛ نه هدردادنِ دارایی و سرمایهٔ عمومی».
@Farsna
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔻یک نمونه آموزش رسانه ای توسط رهبرانقلاب
رهبرانقلاب تبحر ویژه به جهت بیان رسانه ای دارند. اما اجازه دهید یک نمونه اخیر را مرور کنیم که برای فعالان حوزه رسانه بسیار آموزنده است.
🔻عنوان درس را می گذارم سوژه و معنابخشی به پیام.
🔻به دیدار 19 دی با مردم قم توجه کنید. بخش ابتدائی درباره رابطه ایران و آمریکاست. دقت کنید موضوعی که انتخاب کردند رابطه ایران و آمریکاست. یعنی نسبت دشمنی آمریکا با ایران. اما سوژه ای که انتخاب کردند چیست؟
🔻فعالان رسانه می دانند که بین موضوع و سوژه تفاوت است. به بیان ساده، "موضوع" مساله و هدف شماست و "سوژه" نقطه آغازین برای رسیدن به هدف. نقطه شروع باید واجد ویژگی های خاص باشد. از مهمترین ها اینست که باید بدیع و متفاوت باشد. از این مهمتر ساده و روان و تصویری باشد. تصویری یعنی ذهن مخاطب با آن آشنا و همراه است. من تا بگویم ببر در ذهن شما تصویر یک ببر ساخته میشود.
1⃣یکم. موضوع وسوژه
ابتدا به موضوع و سوژه رهبرانقلاب توجه کنیم. موضوع را به این دلیل انتخاب کردند که مساله این روزها است. یعنی موضوع را به اصطلاح امروزی ها ترند انتخاب کردند که البته مساله راهبردی و نیاز این روزهای ماست.
🔻اما سوژه چیست؟ "ایران مطلوب آمریکا چه شکلی است؟" سوژه را کاملا تصویری انتخاب کردند. رجوع کردن به تاریخ، به تصویری شدن پیام در ذهن کمک می کند. از این نقطه شروع کردند: کارتر سال 56 از حکومت پهلوی تمجید کرد. در ادامه فرمودند: اما ببینیم آنروزها چه شرایطی داشتیم که موجب تمجید آمریکا شد.
🔻دقت کنید برای تحلیل رابطه ایران و آمریکا سراغ مباحث عمیق ایدئولوژیک نرفتند. از کلیشه ها و سخنان تکراری و کلی هم استفاده نکردند. شعار هم ندادند که آمریکا چه هست و چه نیست. یک سوال ساده مطرح کردند. کارتر از پهلوی تعریف کرد و حالا ببینیم حکومت مورد علاقه او چه حکومتی است. سادگی و روانی در انتخاب سوژه خودش یک شاخص کلیدی است.
2⃣دوم. معنا بخشی
🔻دیتا و داده در پیام باید معنا شود. فرق داده و اطلاعات در همین معناست. فرق اطلاعات و آگاهی نیز در روایت شخص از معناست. بازگردیم به سخنان رهبری انقلاب.
🔻بعد از موضوع و سوژه نوبت چینش محتوا است. اولا پیام شان دارای دسته بندی است. دسته بندی موجب ساخت اینفوگرافی در ذهن می شود که نقش کلیدی در نظام بخشی ذهنی و اقناع دارد. لذا چهار شاخص از تصویر را آنروز انتخاب کردند.
🔻اول به سیاست خارجی اشاره کردند. ظاهرا شاخص کیفی است، اما برای بیان آن با استفاده از مدل تحلیلی استقرا، سراغ یک نمونه خاص رفتند و آن نمونه را فرآوری رسانه ای کردند تا در ذهن مخاطب به سادگی معنا پیدا کند؛ توضیح می دهم.
فرمودند 50 هزار مستشار نظامی آمریکایی آنروز در ایران بودند. در ادامه توضیح دادند که : "یعنی این مستشارها از خزانه مردم حقوق می گرفتند." بعد ادامه دادند که این عدد از بودجه آموزش پرورش آن روزها هم بیشتر بود.
دقت کنید که تحلیل یک شاخص "کیفی" مثل سیاست خارجی را ابتدا "کمی" کردند و بعد همان کمیت را معنا دادند. چطور معنا کردند اول متصل کردند به خزانه و جیب مردم و دوم در مقایسه با بودجه آموزش و پرورش آنرا معنا بخشیدند. انتخاب آموزش و پرورش نیز خودش قابل اعتناست؛ نهادی که همه مردم با آن مرتبط هستند و خدماتش محسوس است.
🔻شاخص دوم را سیاست داخلی انتخاب کردند. برای تحلیل این شاخص سراغ دیکتاتوری رفتند که باز هم فصل مشترک است و همه مردم نسبت به آن موضع و مرزبندی دارند. در ادامه توضیح دادند که از نهضت آزادی تا چریک فدایی تا انقلابیون توسط نظام این دیکتاتورها سرکوب شدند. یعنی در معنا بخشی و بیان این شاخص، جائی ایستادند که همه مردم با آن ارتباط می گیرند. یک مدل تحلیلی قیاسی. یک تصویر کلی از دیکتاتوری که برای همه تلخ است و بعد توجه دادن به چند مصداق جزء برای شاهد مثال.
این مدل استدلال را بگذارید کنار اینکه برخی خیال می کنند وقتی گفته میشود پهلوی ها فاسد بودند، یعنی تنها زن باره و فساد اخلاقی داشتند.
🔻در شاخص سوم و اقتصاد هم مجدد سراغ فصل مشترک همه مردم رفتند. توضیح دادند که در آن روزها 6 میلیون بشکه نفت فروخته میشد. برای اینکه معنادار شود با رقم فروش نفت در این روزها مقایسه کردند که یک و نیم میلیون بشکه است. در ادامه روی تبعیض ایستادند.؛ جایی که همه مردم با هر گرایشی نسبت به آن تنفر دارن؛ اینکه پول نفت به جیب گروه خاص از طبقه خاص میرفت.
🔻در بحث علم و فناوری هم به شاخص رتبه ایران در دنیا اشاره کردند که همهفهم و ساده و بدون چالش است.
🔶در نهایت با زبان ساده و استفاده از ابزارهای اقناعی رسانه ای توضیح دادند که آمریکا زمانی شما را میپسندد و مورد حمایت قرار می دهد که به این نقطه از فروپاشی برسید. کدام نقطه؟ سال 56 را ببینید؛ همان. یک بیان تصویری که همه می فهمند و اگر توجه کنند می پذیرند.
@mahdian_mohsen
🔻اگر اینجا لس آنجلس بود
🔻فرض کنید خدای نکرده آتش سوزی مهیب آمریکا در ایران بود؛ آنگاه واکنش رسانه های وابسته به آمریکا و جارچی های وطنی و جماعت غرب پرست داخلی را حدس بزنید.
🔻هزاران هکتار در آتش سوخته است و چند ده میلیارد دلار تا امروز خاکستر و ده ها نفر کشته و زخمی و دارایی مردم دود شده و در شهرسوخته ها حکومت نظامی شده است و گاردویژه ماموریت گرفته است تا اموال مردم غارت نشود و عکس و فیلمهایی از ناکارآمدی مدیریت بحران در اطفای حریق منتشر می شود اما رسانه ها و سلبریتی ها زبان به کام گرفتند.
🔻کسی از کشته شدن و سوختن دارایی مردم خوشحال نمی شود. کسی برای مردم عادی در هیچ کجای دنیا آرزوی مرگ نمی کند. هلال احمر ایران به درستی برای کمک به مردم اعلام آمادگی کرده است، اما نمی شود به سوختن اقتدار توهمی و هیبت پوشالین آمریکا بی توجه بود ...
🔻برای اینکه رفتار کاریکاتوری رسانه های دشمن را ببینید فرض کنید این ماجرا خدای نکرده در ایران بود...
1⃣یکم؛ تمام رسانههایشان بهخط میشدند تا شب و روز عکسها و تصاویر را با جزئیات بازنشر کنند. اگر هم تصویری پیدا نمیکردند از عکسهای گذشته یا ساختگی یا هوش مصنوعی استفاده میکردند. حالا حجم اخبار همین حادثه را در رسانه های مدعی آزادی ببینید.
2⃣دوم. ترامپ اعتراف کرده است میزان مهار آتش صفر است. بایدن شهر سوخته را به منطقه جنگی توصیف کرده است و نگران غارت اموال مردم شده است. اما هیچ رسانه آمریکایی مسوولین کشور را تحقیر و متهم به ناکارآمدی و تهدید به استعفا نمی کند.
3⃣سوم. دارایی بخش قابل توجهی از سلبریتی های آمریکایی در آتش سوخته است اما کام از کام باز نمی کنند. اماا گر اینجا بود تمام سلبریتیها باید بهصف ميشدند. هر میزان هم لازم بود پول خرج میکردند .
4⃣چهارم. از صفحات آشپزی و آرایشگری و پیجهای فیتنسی و صفحات رقص و جادوگری و شومنی گرفته تا همه اینفلوئنسرها را بهخط میکردند و سکه میدادند تا مطالب آنها را بازنشر کنند تا این احساس ایجاد شود که حاکمیت در کنترل بحران وامانده است و این وامندگی نیز ناشی از ناکارآمدی ساختاری چهل سال گذشت است.
5⃣پنجم.عدهای سادهلوح و خودحقیرپندار را هم تحریک میکردند تا دوزانو مقابل غرب نشسته و آب از دهانشان بریزد و انگشت حسرت و حیرت به دهان بگیرند و در مقابل کشور را متهم به ناکارآمدی و فساد و تباهی کنند.
6⃣ششم. به گفته جرالد سلنته، کارشناس آمریکایی میلیارد ها دلار بودجه مردم آمریکا خرج نسل کشی در غزه می شود اما کسی در خیابان راه نمی افتد و شعار بدهد نه عزه نه اوکراین جانم فدای سوختگان ....
7⃣هفتم. از فرصت استفاده و تمام گروههای آدمکش و تروریست و اراذل و اوباش را بهصف میکردند تا میتوانستند به اموال عمومی و دارایی شخصی مردم و کشور لطمه میزدند تا ترس و وحشت حاکم شود و مردم احساس کنند همهچیز از دست رفته است.
8⃣هشتم. 45 هزار نفر در غزه سلاخی شوند و کودکان و زنان را به آتش بکشند و طفلان معصوم در سرمای شهر و نبود غذا و دارو یخ بزنند اما در مقابل یک نفر در آتش لس آنجلس صدمه نبیند که عده ای شمع روشن می کنند و شام غریبان می گیرند.
9⃣نهم. اگر در ایران باشد می شود ناکارآمدی دین در اداره کشور و اگر در آمریکا باشد کسی حق ندارد بگوید این چوب خداست برای حاکمانی که در غزه آتش جنایت بپا کردند.
🔟دهم. اگر در ایران باشد می شود یک نماد و نشانه از ضعف و ناکارآمدی ساختاری و اصلا کارخودشان است اما اگر در آمریکا باشد می شود حوادث طبیعی ناشی از آب و باد و خاک و جنگل.
🔻 پنهان سازی واقعیت در غرب و آمریکا و ساخت تصویر دروغ از ایران پروژه مشترک دشمنان داخلی و خارجی مردم ایران است. این وقایع را از این منظر ببینید.
✍ محسن مهدیان
#مکر_الهی
#زوال_آمریکا
✅ در سیستان و بلوچستان خیلی خدمت و کار شده
رهبر معظم انقلاب
20 شهریور 1402
در سیستان و بلوچستان خیلی خدمت شده، خیلی کار شده. بلوچستانی که شما امروز میبینید، بلوچستان دورهی طاغوت نیست؛ بنده آن روز را دیدهام، مردم هیچ چیز نداشتند. از روز اوّل، از روزهای اوّل کار در این منطقه شروع شد؛ هم در آنجا، هم در زابل و سایر مناطق استان؛ امروز هم دارد کار میشود. باید این کارها با قوّت ادامه پیدا کند.
#راستی_آزمایی
#فکت
راستش قدر شهید رئیسی را هم نمیدانستیم!
محمد احمدیسخا، فعال رسانهای؛ دیشب دم اذان مغرب به مسجدی سمت هفتحوض رفتم؛ وقتی وارد صحن مسجد شدم بنر بزرگی را دیدم با تیتر «قرار خدمت؛ دیدار شهردار تهران با شهروندان منطقه ۸». برایم جالب که جز در دوران انتخابات به محلهها میآیند. تصمیم گرفتم دقایقی صبر کنم تا ببینم این «قرار خدمت» چیست!
همان اول کار یک پیرمرد بهظاهر طاغوتی با سیبیل نعلاسبیاش آمد و نشست جلوی آقای شهردار. کاغذی به سمتش سُر داد و شروع کرد به باز کردن سفره دلش. آنقدر محکم حرف میزد که میخکوب شده بودم! مو به تنم سیخ شده بود! یک پیرمرد بدون لنکت در مقابل یک مسئول بلندپایه حقاش را مطالبه میکند!
محافظها تلاش کردند جلویش را بگیرند اما زورشان نرسید! یک آن گفتم الان محکم با آن دستان یغورش میزند زیر گوش زاکانی؛ اما ماچش کرد. پیرمرد شهردار را بوسید و رفت.اندکی دیگر ماندم؛ مردم میآمدند، مشکلشان را بیواسطه با شهردار مطرح میکردند. همانجا زاکانی دستور لازم را پاراف میکرد.
راستش را بخواهید داشتم به این فکر میکردم که ما حزباللهیها چقدر قدر مدیران جهادی مثل زاکانی را میدانیم؟ چقدر زاکانی باید زحمت بکشد که از ما حزباللهیها خداقوتی بشنود؟ راستش اصلا همین قدرنشناسیها و کفران نعمتها باعث شد خدا شهید رئیسی را از ما بگیرد...
#نوکر_مردم
#شهید_خدمت