هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
🔴 بر مدار افراطی گری
🔻 افراط چه از طرف انقلابی ها باشد و چه از طرف اصلاح طلبان، هزینه ساز است و ضد دین و انقلاب. چه آنها که در قامت #سوپر_انقلابی در دهه شصت خود را تنها گروهِ وفادارِ به آرمانهای انقلاب میدانستند و چه آنها که امروز با کت #اصلاح_طلبی مدعی فهمِ اندیشه حقیقی امامِ انقلاب میدانند!!
🔹 آنها که روزی صدام را خالدبن ولید میدانستند و برای ایران نسخه جنگ با آمریکا در حمایت رژیم بعث عراق میپیچیدند امروز نسخه دیپلماسی التماسی را تجویز میکنند و حل تمام مشکلات را در #تسلیمِ_آمریکا شدن میدانند!!
🔹 آنها که روزی حتی داشتن دستگاه ویدئو را ممنوع کرده بودند و با شدیدترین سانسورها فضایی دگم و خفقان آور را در عرصه فرهنگ جامعه ایجاد کرده بودند امروز معتقد به باز شدن دروازه های فرهنگ و هنر و رسانه در مقابل #تهاجم_فرهنگی دشمن هستند آن هم بدون هیچ فیلتری!!!!
🔹 آنها که روزی روزنامه کیهان را توبیخ میکردند که چرا مطلب حمایتی خود را از حجاب، در صفحه دوم روزنامه چاپ کرده است و پونز در پیشانی دخترانِ جوان میکردند اما امروز داعیه دار #آزادیِ بی حد و مرز و موافق کشف حجاب و گسترش فساد و بی بندباری هستند!!!
🔻 آری؛ افراطی دیروز، افراطی امروز است منتها با چهره ای متفاوت و واژگانی جدید اما بطنِ مسیر حرکتش همان جوهره هست که از اول انقلاب داشته است و همچنان در حال زیست در آن است.
🔻 اینکه امروز فریاد میزنند که #بگذرید_حرفش_را_بزند و خواهان تریبون برای صدای مخالف هستند صرفا مستمسکی است برای نمایش بیشتر رفتارهای توهین آمیز و افراطی همانند حادثه پرتاب میکروفن هاش اف توسط دکتر فاضلی یا دروغگویی های ظریف و یا توهین به مقدسات توسط مدعیان جنبش زن زندگی آزادی
🔻 در طول 45 سال گذشته، این افراد همیشه نشان داده اند که بر مدار افراط برای کشور و مردم هزینه سازی کرده اند و استخدام واژگانی همچون آزادی، مردم، اسلام و .. صرفا دستمایه ای برای رسیدن به قدرت و تسلط بر مردم است.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌وقتی اخلاق و تقوا، گمشدهی برخی از کاندیداها و اعضای ستاد انتخاباتی اونها میشه!
#الگوی_حکمرانیِ_تراز
#اخلاق_انتخاباتی
#انتخابات۱۴۰۳
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💻 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
👈 مردم فضای تخریب را نمیپسندند
✍ اخلاق انتخاباتی و هشدارهای رهبر انقلاب به نامزدهای انتخابات و طرفداران آنها
💻 Farsi.khamenei.ir
مجموعه پوسترهای #پزشکیان_تکرار_روحانی
مناسب نصب روی شیشه خودروهای شخصی، تابلوی ساختمان ها، تابلوهای سطح شهر و...
#به_عقب_برنمیگردیم
بعد از مناظره دوم:
🔺خیلی زود دوگانه "دولت روحانی_دولت شهید رئیسی" شکل گرفته. این دو گانه را ساده نگیرید، همان ابتدای دولت حسن روحانی، رهبری به صراحت گفت ما دو راهبرد کلی برای اداره کشور داریم، یک راهبرد، اداره کشور و حل مشکلات کشور را گره میزند به اراده غربیها و راهبرد دیگر به ظرفیت و توان و استعداد داخلی و مردم. این دو راهبرد امروز قیافه و تصویر قابل اشاره دارد، یکی دولت روحانی و دیگری دولت رییسی. بحث یک دو گانه راهبردی مهم است.
🔺ما دو دارایی مهم داشتیم که وسط مجادله بر سر رای آوری قالیباف و جلیلی توجه نکردیم به آنها، یکی شهادت رییسی و تک تک هیات همراهش، دوم واقعه حیرت آور غزه. هنوز هم دیر نیست، به جای چرتکه انداختن روی نظرسنجی ها و دعواهای مسخرهی "به کی رای میدی"، برویم روی درشت کردن همین دو مقوله در ذهن مردم. ماجرای غزه مهم است، حیف است در گفتگوها پر رنگ و شفاف نمیشود، بترسید و بترسیم از خون غزه، اگر مردممان را از آن غافل کنیم در این دعواهای بیفایده، بدجوری دامن گیر ما میشود. من دلنگران عاقبت پورمحمدی و پزشکیان هستم که در این وضعیت، دوباره مساله راهبرد تسلیم مقابل غرب را طرح میکنند. جای خطرناکی ایستاده اند. و متاسفم برای خودمان که از کنار مسالهای به این مهمی ساده میگذریم.
🔺نکته دیگرم درباره طرح آقای جلیلی است. گفتمان و راهبرد او را انتخاب میکنم و به نظرم آقای جلیلی در برداشتن این پرچم هوشمندی کرد، او در این جهت از دولت رییسی شهید هم حتی به نظرم جلوتر است. این دارایی بزرگ و رو به جلویی است، این گفتمان را من بههنگام ترین گفتمان برای کشور میدانم و دقیقا هماهنگ با تاکیدات گفتمانی رهبری و دوران امروز ما است.
"یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه"
خود جلیلی ارزشمند است اما این گفتمان جدا به خودی خود ارزشمند است. نگاه جهانی که کل اتفاقات عالم را فرصت میبیند، این نکته که ایران را در آستانه یک جهش دوباره و قیام مجدد میبیند و در آخر هم دادن نقشی با شکوه به مردم و تک تک انسانها. این رویکرد راه حل مشکلات اقتصادی، اداره کشور، فرهنگی و غیره است، او نشان داده این گفتمان را تبدیل به طرح و برنامه هم کرده، و اساسا هیچ گفتمانی و طرحی با او قابل مقایسه نیست. در هر نشستی که او شرکت میکند من به این نگاه و راهبرد از عمق جانم آفرین میگویم.
🔺بله البته میفهمم انتخاب رئیس جمهور انتخاب طرح و گفتمان نیست، بلکه انتخاب مدیری در سطح کلان است که بتواند کشور را با توانمندی ثابت شدهای، از این مقطع، یک گام پیش ببرد اما اینکه کسی اینقدر درست مساله امروز ما را تشخیص داده و انتخاب کند، و آن را سر دست بگیرد نکته ای نیست که بتوان از کنارش عبور کرد، آقای جلیلی حتی اگر رای هم نیاورد همین حضورش و زنده کردن این گفتمان در این دوران برای حل مساله عدالت و پیشرفت یک نعمت الهی است.
🔺نکته دیگر آنکه اخلاق آقای جلیلی و قالیباف هر دو ستودنی است، قالیباف کاملا تلاش میکند طعنه و کنایه نزند، این ارزشمند است، او سعی میکند داشته های دیگران را به چشم آورد، آقای جلیلی هم گفتمان و طرح مهم خود را تشریح میکند. ادعای انسجام و وحدت را پزشکیان و پورمحمدی دارند اما بیش از همه در اخلاق و سبک کنش خصوصا آقای قالیباف میتوان این نکته را مشاهده کرد. این خصلت برای اداره کشور نیاز است.
🔺این سخن قاضی زاده مهم است، که به جز افراد، جریانهای متصل به آنها را هم مشاهده کنید. به نظرم ولو بی اخلاقی در اطرافیان همه کاندیداها کم و بیش هست ولی از این جهت آقای جلیلی و پزشکیان باید بیشتر مراقبت کنند. دو جریان مهم بی اخلاقی در کشور حول این دو بزرگوار شکل گرفته اند، البته میفهمم که طرفداران این هر دو عزیز گسترده تر از این جریانهای بی اخلاق هستند. و فرهیختگان و معتقدین و عزیزانی طرفدار و انتخاب کننده آنها هستند. لکن بالاخره دو جریان مهم بی اخلاقی در کشور وجود دارند که باید اصلاح شوند و معتقدم اصل اتصال این دو بزرگوار به این جریانها مهمترین لطف خدا است برای پالایش و ارتقای جریانهای بی اخلاقی موجود.
🔺در آخر اینکه من روش آقای قاضی زاده و خصوصا زاکانی را نمیپسندم، این را قبلا هم گفته ام، اگر رهبری فرمود تخریب و لجن پراکنی نکنید فقط مرادش انقلابی ها نسبت به هم نبود، بلکه حتی نسبت به پزشکیان و پور محمدی هم بود. حتی اگر آنها رعایت نمیکنند، ما موظفیم تمرین کنیم و سیره سیدالشهدای خدمت را زنده نگه داریم.
@ali_mahdiyan
محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
بعد از مناظره دوم: 🔺خیلی زود دوگانه "دولت روحانی_دولت شهید رئیسی" شکل گرفته. این دو گانه را ساده ن
🔴 ظریف و سربلندی دولت روحانی!
دکتر ظریف گفته «فرق میکند چه کسی رئیسجمهور باشد. دولت روحانی توانست کشور را سربلند کند». با هم چندتا از سربلندیهای دوره روحانی رو مرور کنیم تا متوجه بشیم که راست میگه، فرق میکنه، ولی برای فرادستان نه فرودستان و ما بین «کاسبان تحریم» و «کاسبان توافق» گرفتار شدیم:
1. در دولت روحانی و ظریف حدود ۱۰ میلیون نفر به زیر خط فقر تبعید شدند و درصد و جمعیت فقرا به ۳۰.۴ درصد و عدد وحشتناک ۲۵.۶ میلیون نفر رسید، یعنی حدود یک سوم جامعه رسما فقیرن.
2. در دولت روحانی و ظریف سرانه کالری دریافتی ایرانیان همواره کاهشی بوده و حتی به میزان کمتر از حداقل کالری لازم رسیده، یعنی سفره مردم «آنچنان» کوچیک و بیرونق شده که متأسفانه کار به «گرسنگی عمومی» کشیده.
۳. در دولت روحانی و ظریف شاخص فلاکت که جمع بیکاری و تورمه علیرغم روند کاهشی اولیه اما در مجموع افزایش داشته و به بالاترین میزان در سی سال پس از جنگ نزدیک شده.
۶. در دولت روحانی و ظریف نسبت درآمد اغنیا به فقرا از ۱.۷ رابر به ۱۳.۵ برابر رسیده و نهایتا در سال ۱۴۰۰ سهم سه دهک بالا ۵۷ درصد کل و ۱۴ درصد بیشتر از سهم هفت دهک دیگه شده.
۷. در دولت روحانی و ظریف حداقل دستمزد کارگران علیرغم افزایش اولیه در دوره دوم و در مجموع کاهش پیدا کرده و به کمترین میزان در سی سال پس از جنگ رسیده!
۸. در دولت روحانی و ظریف خرید خونه به رویای محال تبدیل شده. برای نمونه متوسط قیمت یک متر مربع آپارتمان در تهران حدود ۹ برابر حداقل دستمزد شده!
۹. در دولت روحانی و ظریف سهم هزینه آموزش از کل هزینه خانوار تقریبا نصف شده و این یعنی بازتولید فقر و جهل و نابرابری طبقاتی.
۱۰. در دولت روحانی و ظریف تعداد مرگومیرهای ناشی از حوادث کار کارگران نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه بیشتر شده و از ۱۶۹۳ نفر در سال ۱۳۹۶ به ۱۹۲۶ نفر در سال ۱۴۰۰ رسیده. خلاصه اینکه درسته، فرق میکنه کی رئیسجمهور بشه، ولی سهم ما فقر و مرگ بیشتره و سهم شما ثروت و زندگی بهتر.
✍کیوان سلیمانی
#به_عقب_برنمیگردیم
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#انتخابات۱۴۰۳
📣 کنش ماکیاولیستی یا رفتار انقلابی:
انقلاب اسلامی یک ابر پارادایم ذاتی از بدو تحقق با خودش همراه داشته و ان هم مبارزه نفس گیر با دشمن و نبرد تمدنی با غربِ سلطه گر بوده.
امام راحل از چنین روح انقلاب اسلامی در جمهوریت این نظام دمید.
اما هر چه جلوتر رفتیم خاکریز انقلابی ما تا آنجا پیش رفت که جمهوری اسلامی از شعارهای عمیق انقلاب تنزل کرد. و میدان برای تولد جریان سازش در جمهوری اسلامی گشوده شد.
امروز جمهوری اسلامی که جلوی چشم همه مستضعفان عالم هست درگیر دو ابر پارادایم هست که نقطه تجلی این دو قدرت اجتماعی سیاسی هر ۴ سال توی انتخابات ریاست جمهوری خودش را نشان میدهد.
#مسأله_مقاومت و #مسأله_سازش
متاسفانه بازیگران اصلی میدان انقلاب، وسط چنین درگیری بینشی و مهمی، هر روز در حال عمیق تر کردن و گسل سازی جبهه متحد خودشاند.
پنجره امروز انتخابات نشان میدهد که جریان جلیلی و جریان قالیباف هر دو متهم به نوعی رفتار ماکیاولیستی در این انتخابات هستند.
یک جریان با پیوند دادن جلیلی به جبهه پایداری در یک اندیشه خطرناک این گونه مطرح می کند که جریان پایداری از یهود بدتر است و جریان دیگر با نسبت دادن قالیباف به الگوبرداری از جنبش وال استریت تا تعیین قیمت عینک دودی در عکس انتخاباتی او و تغییرات سینوسی فکری و ریخت و ریز مالی، از او هیولایی میسازد که عنداللزوم اصولش را نیز زیر پا میگذارد.
رویداد انتخاباتی اخیر که بر اساس گمانه زنی ها احتمال به دور دوم کشیده شدن را منتفی نمیداند خطر دومی را نیز به اذهان متبادر میکند که مبادا این گسل در جبهه متحد انقلاب چنان پیش برود که تئوری سازش در لحظات انتهایی، کلاه انقلابیون گلاویز را بردارد و پارادایم سازش اش را در صندوق رای قالب کند.
کاملا مشهود است که جریان سازش، آنچنان متحدانه پشت پزشکیان قرار گرفته تا که فتح الفتوح دولت انقلابی شهید رییسی را به محاق برده و ما را با دعواهایی که گویا از یک اتاق فرمان مدیریت میشود تنها بگذارد
اقدام هوشمندانه و تحسین برانگیز استاد نظافت پس از اعلام هواداری از آقای قالیباف و حضور در ستاد مرکزی آقای جلیلی ، در جهت دادن جامعه واحد انقلابی به وفاق و پرهیز از دو تکه شدن تعبیر میشود تا در آخرین فرصتها با مشارکت حداکثری، آراء را به سمت نقطه طلایی انقلاب اسلامی هدایت کند.
مرحبا استاد نظافت
#به_عقب_برنمیگردیم
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#انتخابات۱۴۰۳
هدایت شده از طنز سیاسی
انتخابات ۸ تیر، انتخاب میان این دو تصویر است.
انتخاب سومی وجود ندارد
✍ دانیال معمار
🆔@Tanzsiysii
هدایت شده از سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
🔰 پاورقیهای مناظراتی ـ ۲
🔸 نکاتی در تحلیل مناظرات انتخاباتی
✍️ سید محمدحسین دعائی
▪️ رفع بعضی از مشکلات و نقایص مناظرۀ اول توسط دستاندرکاران برنامه، درخور تحسین است؛ هرچند مشکل اصلی آن، یعنی محتوا و قالب سؤالات، همچنان پابرجاست؛ مشکلی که مهمترین اثرش، تمهید فضای «کلیگویی» برای نامزدها و بیخاصیتکردن برنامه در فرایند قضاوت و انتخاب مخاطب است.
▪️ به نظر میرسد طراحان و کارگردانان برنامۀ مناظره، مخاطبشناسی درستی ندارند. چون تقریبا هیچکدام از مؤلفههای شکلی و محتوایی آن، ناظر به دغدغهها، ابهامها، گرههای ذهنی و سؤالهای «عموم مردم» سامان نیافته و در خوشبینانهترین حالت، برای مخاطب نخبگانی آماده شدهاند؛ حال آنکه در چنین برنامههایی حتما باید به عموم مردم نیز توجه داشت.
▪️ هرچند میتوان نامزدها را رتبهبندی کرد و بعضی را بر بعضی دیگر ترجیح داد، اما متأسفانه باید گفت ما نتوانستهایم در طول این سالها، نیروهای متدین، انقلابی، اندیشهورز، مدیر، بصیر، زمانشناس، خوشبیان، کارآمد، بدون حاشیه و محبوبی را تربیت کنیم که از همۀ ویژگیهای لازم برای تصدی مسئولیت خطیری مثل ریاست جمهوری برخوردار باشند.
▪️ تقریبا تمام نامزدها، در اغلب موارد، بیشتر به «بیان کلیات و واضحات» پرداختند تا «تبیین جزئیات و مبهمات»، بیشتر به «طرح مسئله و مشکل» پرداختند تا «ارائۀ راهحل و برنامه»، بیشتر به «ذکر آرزوها و اهداف» پرداختند تا «تعریف راهبرد و راهکار» و بیشتر به «شرح چیستیها و چراییها» پرداختند تا «توضیح چگونگیها»؛ و این اصلا خوب نیست.
▪️ تقریبا هیچکدام از نامزدها ـ آنگونهای که باید و شاید ـ به «قوتها، فرصتها و پیشرفتهای کشور» اشاره نکرده و به تمجید جدی از «خوبیها، درستیها و زیباییهای موجود» نپرداختند؛ و این یک نقطۀ ضعف مهم برای آنهاست.
▪️ آقای پورمحمدی در مناظرۀ دوم نیز کاری غیر از «فرافکنی، موجسواری و فرصتطلبی» نکرد. تمرکز بر «مسئلۀ تحریم» و «FATF» را از همین زاویه باید تحلیل کرد.
▪️ پورمحمدی بارها از ناکافیبودن شعار گفت؛ در حالی که خودش کاری جز شعاردادن نکرد. او از این معنا غافل بود که شعارستیزیِ صرف، خود نوعی شعار است.
▪️ بدون هرگونه سیاهنمایی، از تأکید پورمحمدی بر محدودبودن امکانات کشور و تکرار پُرحرارت و هیجانآمیز مشکلات، با عنوانی جز «سیاهنمایی» نمیتوان یاد کرد؛ همان خطای بزرگی که نتیجهای جز ناامیدکردن مخاطب و البته شاید جذب تعداد محدودی رأی نخواهد داشت.
▪️ پورمحمدی در مناظرۀ دوم، علاوه بر هجمه به نامزدهای جبهۀ انقلاب، حتی با پزشکیان نیز فاصلهگذاری کرد و به این ترتیب نشان داد که هم در پی جذب آراء انقلابیهاست و هم بهدنبال مصونسازی خود از عواقب شکست احتمالی پزشکیان.
▪️ آقای پزشکیان همچنان بر مدار «عوامگرایی» و «عوامزدگی» میچرخد. او جز چند گزارۀ سطحی دربارۀ مشکلات مردم و چند نکتۀ کلی در رابطه با ضرورت حل این مشکلات، البته نه با بیانی روان و جذاب، بلکه با ادبیاتی گنگ و سست، چیزی برای گفتن نداشت.
▪️ پزشکیان بهقدری از فضای اجرائی کشور و واقعیات میدانی جامعه دور است که حتی اسم مدارس سمپاد را هم به یاد نمیآورد. او واقعا در قد و قوارۀ ریاست جمهوری نیست.
▪️ «هرکس به ستاد ما بیاید او را میپذیریم؛ چون میخواهیم رأی بگیریم.» این را پزشکیان گفت و نشان داد که بههیچوجه سیاستمدار حقمحور و قابلاعتمادی نیست.
▪️ پزشکیان در مناظرۀ دوم نیز بههیچوجه زیر بار انتسابش به روحانی و دولت او نرفت؛ در حالی که واقعیتی جز این انتساب ندارد.
▪️ تأکید بر ستاندن حق دهکهای پایین از دهکهای بالا و انتقال خدمات از مرکز به حاشیه، نقطۀ قوتی بود که در سخنان پزشکیان وجود داشت؛ هرچند که حرکت کابینۀ فرضی او به این سمت، بسیار بعید است.
▪️ اشارۀ پزشکیان به نام «اقوام و مذاهب گوناگون»، بهخودیخود اشکالی ندارد؛ بهشرط آنکه برای استفاده از ظرفیت آنها در راستای اهداف انقلاب اسلامی برنامۀ مشخصی داشته و صرفا بهدنبال کاسبی رأی نباشد.
▪️ پزشکیان در حالی بر «شایستهسالاری» و «مدیریت فراحزبی» تأکید میکند که خود متعلق به انحصارطلبترین و متعصبترین جناح کشور است.
▪️ تأکید چندبارۀ پزشکیان بر ضرورت التزام به سیاستهای ابلاغشده از سوی رهبر معظم انقلاب و معرفی آنها بهعنوان خطوط قرمز خود، هرچند پیشرفت چشمگیری در کنشگری سیاسی اصلاحطلبان به شمار میرود، اما متأسفانه با دیگر سخنان و موضعگیریهای او و اطرافیانش هیچ سنخیتی ندارد.
▪️ در خوشبینانهترین حالت، پزشکیان توجه ندارد که «برنامه»، هرچند برای تحول و اصلاح کافی نیست، اما لازم است. توجهنداشتن او به این مطلب ـ بهعنوان یک نقطۀ ضعف مهم ـ را باید برای آن دسته از مخاطبانی که مجذوب سادگی و بساطت او میشوند تبیین کرد.
🆔 @Smh_Doaei
مجموعه #مردم_خسته_شدن_از یه چالش است برای اینکه قشر خاکستری را دعوت کنیم به جای رأی سیاسی و اعتراضی، رأی بر اساس شاخصهایی بدهند که حداقل تاثیر در زندگی و رفاه خودشان داشته باشد، رأیی که قرار نباشد کسی را انتخاب کند تا هر روز جامعه را درگیر جنگ و جدال و حاشیه کند.
👈بخش اول/نشر با شما
#به_عقب_برنمیگردیم
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#انتخابات۱۴۰۳