#کرسی_علمی_ترویجی
#مرکز_پژوهشی_مبنا
▫️کرسی علمی ترويجی «کودک همسری در سنجه فقه و قانون»
🎤 ارائه دهنده: سرکار خانم طاهره حیاتی(استاد حوزه و دانشگاه، معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم)
🎤 ناقد: حجت الاسلام والمسلمین دکتر غلامرضا پیوندی(استاد حوزه و دانشگاه، عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)
✍️ دبیر علمی: سرکار خانم هاجر رودسرابی(مدیرواحد نخبگی مرکز پژوهشی مبنا)
🗓 زمان: چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۵
🏢 مکان: قم، عماریاسر، خیابان قدوسی، کوچه شفیعی اقدم، پلاک ۱۲
🔗 لینک ورود به جلسه
🌐 لینک خبر
🆔@mabna_center
#مصاحبه #مرکز_پژوهشی_مبنا
🌀 مشاوران طلاق باید به مراکز ذی صلاح تعهد دهند
🎙 گفتگو با حجتالاسلام دکتر محمدرضا سالاری فر، استادیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
⭕️ تأخیر در انجام برخی طلاقها زمینهساز #خیانت زناشویی، خشونت زناشویی، شوهر کشی و یا زن کشی خواهد شد که عامل این مسئله مشاور طلاقی است که با سطحینگری و با عدم تعمق در این کار باعث این آسیب جدی شده است.
👈 اصل این کار لازم است؛ زیرا در شرایط حاضر به دلیل پیچیدگیهای زندگی خانوادگی و اختلافات و ارتباطات زیاد و متنوع موجود در خانوادهها، خطرات بیشتر و نگاههای افراد و ارزشهای #خانواده تغییر کرده است. به همین جهت نیاز است که افراد متخصص ماهر در این زمینه ورود نمایند؛ پس تا اینجا دو اصل ضرورت #مشاوره پیش از #طلاق و یا مشاور خانواده روشن شد.
🔸 نکته قابلتأمل اینکه طرح راهنمای خانواده تنها محدود به مبحث ازدواج و طلاق نیست؛ بلکه بحث این است که در بلندمدت از چه طریقی از ازدواجها حمایت شود. بهطور مثال مسئولان این طرح به دنبال خانههایی هستند که به زوجهای کمبضاعت برای مدت ۵ سال با اجاره جزئی، خانه اعطا شود. به نظر میرسد که این راهبردها در بلندمدت میتواند #ازدواج را تقویت نموده و در ادامه باعث افزایش حمایت مردم از نظام شود؛ لذا یکی از بحثهای آینده بحث مسکن زوجها و ایجاد چنین فرهنگی در عموم و مردم #جامعه است
🌐 مطالعه متن کامل این گفتگو
🆔@mabna_center
#شیخ_کلینی #مرکز_پژوهشی_مبنا
👈 مرحوم کلینی، این دانشمند و محقق بزرگ، توانست بسیاری از پردههای اوهام علیه #تشیع را پاره کند تا همگان بدانند شیعیان از تربیت یافتگان مکتب #اسلام و پیروان تعلیمات عالی #قرآن هستند و به راستی شیخ کلینی را باید احیاگر مذهب #شیعه نامید.
🎤 آیتالله مکارم شیرازی
📌 ۱۹ اردیبهشتماه، روز بزرگداشت شیخ کلینی(ره)
🆔@mabna_center
#خبر_مبنا #همکاری #مرکز_پژوهشی_مبنا
🔰 انعقاد تفاهمنامه همکاری بین پژوهشکده بینالمللی عروة الوثقی و مرکز پژوهشی مبنا
👈 در راستای برقراری تعامل گسترده و توسعه همکاری دوجانبه، پویا و سازنده، تبادل تجربیات، معرفی امکانات و توانمندیهای متقابل، جلسهای با حضور حجتالاسلاموالمسلمین دکتر محمدحسین مختاری، رئیس محترم پژوهشکده بینالمللی عروة الوثقی به همراه جمعی از مسئولان این مرکز در مرکز پژوهشی مبنا برگزار شد.
⬅️ در انتهای این جلسه، تفاهمنامه همکاری بهمنظور ارتقای سطح تعاملات و توسعه همکاریهای دوجانبه و #همافزایی در موضوعات موردنیاز با بهرهگیری بهینه از توانمندی، امکانات موجود در جهت تحقق اهداف، توسط حجتالاسلاموالمسلمین دکتر محمدحسین مختاری و دکتر محمدتقی دشتی به امضا رسید.
🌐 مشاهده خبر و تصاویر
🆔@mabna_center
#حجاب #عفاف #مرکز_پژوهشی_مبنا
💠 ما به زنان مسلمان خودمان افتخار میکنیم.
مقام معظم رهبری:
⬅️ خانمهایی که در #دانشگاه مراتب عالیه را در راه تحصیل علم به دست آوردهاند وقتی در #جامه ما نمود پیدا میکنند، #جمهوری_اسلامی سربلند میشود و افتخار میکند.
🆔@mabna_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نمایشگاه_کتاب
🔔 سیوچهارمین نمایشگاه کتاب تهران از ساعت ۱۰ امروز آغاز به کار کرد و درهای مصلی بهروی علاقهمندان کتاب باز شد.
🆔@mabna_center
#خبر_مبنا #نمایشگاه_کتاب
🔰 حضور انتشارات مکث اندیشه وابسته به مرکز پژوهشی مبنا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
👈 انتشارات #مکث_اندیشه که تحت اشراف #مرکز_پژوهشی_مبنا میباشد به دو صورت حضوری و مجازی در این نمایشگاه حضور خواهد داشت. علاقه مندان میتوانند جهت بازدید و خرید کتب این انتشارات، به راهروی ۲۰، غرفه ۱۰ مراجعه کنند.
📌 همچنین علاقه مندان جهت خرید کتاب از نمایشگاه مجازی نیز ابتدا باید به سایت www.book.icfi.ir ورود کنند و سپس برای دیدن عناوین انتشارات بر روی قسمت فهرست ناشران، کلیک و عبارت "مکث اندیشه" را جستجو کنند. همچنین برای جستجوی سریع تر در قسمت جستجوی پیشرفته عنوان کتاب درج شود.
🌐 مشاهده خبر
🆔@mabna_center
#عکس_نوشت #عفاف #مرکز_پژوهشی_مبنا
رهبر معظم انقلاب:
🌀مسئله #حجاب به معنای منزوی کردن #زن نیست، اگر کسی چنین برداشتی از حجاب داشته باشد، برداشتش کاملا غلط و انحرافی است.
🆔@mabna_center
#نمایشگاه_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
❓آیا مشکلات و مسائل کشور راهحلی دارند؟
❓مسائل کلان کشور کدامند؟
❓راهبردها و راهکارهای حل مسئله کدامند؟
📚 نشر مکث اندیشه، ناشر کتاب های مرکز پژوهشی مبنا، نمایشگاه کتاب تهران، راهروی۲۰، غرفه ۱۰
🆔@mabna_center
#نمایشگاه_کتاب #نشست_علمی
🔰 نشست علمی با موضوع "ارتقاء کارآمدی نظام"
🎤 با حضور دکتر محمدتقی دشتی، رئیس #مرکز_پژوهشی_مبنا
🗓 زمان: جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت۱۷
🏢 نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی، راهرو۲۲، غرفه۱۲
🔗 لینک خبر
🆔@mabna_center
#معرفی_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
📙نظریۀ دولت اسلامی
👈 #اسلام بهعنوان يك دين جهانی و جاودانی و جامع، متكفل بيان تمامی قوانين و مقرراتی است كه برای سعادت فردی و اجتماعی انسان ضرورت دارد. بی تردید یکی از مهمترین نیازهای انسانها نیاز به وجود #حکومت است چراكه از يك سو جامعۀ بشری محل بروز تزاحم منافع ميان انسانهاست و از ديگر سو هر جامعهای برای آنكه دچار ركود و ايستايی و در نتيجه نابودی تدريجی نگردد، نيازمند تعيين اهداف خرد و كلان و تدوين برنامه در راستای تأمين اهداف مزبور و تقسيم وظايف بهمنظور تحقق عملی اهداف مورد نظر میباشد.
📌 نتيجۀ قهری اين دو نكته آن است كه اسلام ديدگاه خاصی دربارۀ #دولت و مسائل مربوط به آن دارد، چرا که مکاتب مختلف بشری در این زمینه، نظریات متفاوتی داشته و چنین نیست که سیرۀ عقلائی مشخصی در خصوص دولت و مباحث پیرامونی آن، شکل گرفته باشد تا گفته شود که شریعت اسلام، مردم را به این سیرۀ عقلائی ارجاع داده است. منظور از دولت در این پژوهش، همان مفهوم شناخته شده دولت-کشور در کتب حقوقی است که با توجه به عناصر چهارگانه جمعیت، سرزمین، حکومت و #حاکمیت تعریف میگردد. هرگاه این عناصر از منابع #فقه استخراج شود و دیدگاه اسلام نسبت به آن ها به صورت مجموعهای از گزاره های نظام یافته منسجم و جامع تبیین گردد، حاصل کار ارائه «نظریۀ دولت اسلامی» خواهد بود که هدف اصلی كتاب حاضر است.
🌐@maks_e_andisheh
🆔@mabna_center
#عکس_نوشت #مرکز_پژوهشی_مبنا
💠 توصیه من به خواهران و دختران عزیزم این است که معلومات و آگاهی هایتان را بیشتر کنید.
🔸 مطالعه، دقت، تحقیق، درس، ورود به مسائل مورد ابتلای روز و اهتمام به کارهای دینی، جزو وظایف حتمی و مسلمی است که امروز زنان کشور باید مثل مردان،خود را موظف به انجام آنها بدانند.
🎤 مقام معظم رهبری
🆔@mabna_center
#کرسی_علمی_ترویجی
#مرکز_پژوهشی_مبنا
🔰کرسی علمی ترويجی «نافرمانی مدنی در آينه فقه شيعه»
🎤 ارائه دهنده: حجت الاسلام محمد مهدی فر (مدیرگروه مردم سالاری مرکز پژوهشی مبنا)
🎤 ناقد:حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد رهدار (استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع))
✍ دبیر علمی: حجت الاسلام دکتر علی اکبر عبدالاحدی مقدم(پژوهشگر مرکز پژوهشی مبنا)
🗓زمان: دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ | ساعت ۹:۳۰
🏢 مکان: قم، عماریاسر، خیابان قدوسی، کوچه شفیعی اقدم، پلاک ۱۲
🔗 لینک ورود به جلسه:
https://vcpro.ir/mabna
🆔@mabna_center
#معرفی_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
✅ الگوی دینی اوقات فراغت(با رویکرد راهبردی)
👈 برنامهریزی برای دستیابی به #اوقات_فراغت مطلوب، بهسبب تحولات اجتماعی و فرهنگی در گذر زمان و ورود ابزارهای نوین ارتباطی، گسترش تکنولوژی و سبک زندگی ماشینی، اجتناب ناپذیر است و بیشتر کشورهای جهان برای دستیابی به الگوهایی در گذران بهتر فراغت مردم #جامعه خود میکوشند. با وجود این، بسیاری از تفریحهای انحرافی بر اثر کمبود امکانات تفریحی، ناآگاهی، بیتوجهی به آموزههای دینی، نداشتن برنامهریزی و اجرای نادرست سیاستهای اجتماعی در #ایران رواج یافته و چه بسا پایههای کجروی را فراهم میکند. نهاد فراغت در جامعۀ ایرانی، سه مسئلۀ اساسی دارد:
1⃣ کوتاهبودن چتر پوششی نهاد فراغت و توزیع ناعادلانۀ آن؛
2⃣ کیفیت فعالیتهای فراغتی و بیتوجهی به خردهفرهنگها در زمینۀ نهاد فراغت؛
3⃣ ناآگاهی و بیتوجهی به مصادیق و معیارهای دینی.
📌 یکی از مهمترین رویکردهایی که باید در برنامهریزی اوقات فراغت در نظر گرفت، نگرش دینی به آن است؛ درحالیکه متأسفانه نظام مدیریتی #کشور توجه کمتری به آن، نسبت به سایر ابعاد مربوط به اوقات فراغت دارد و این موضوع، چالشهای مختلفی را به جامعۀ ایران تحمیل کرده است؛ بنابراین در این کتاب، تلاش شده است علاوه بر بررسی و تبیین اوقات فراغت مطلوب از منظر دین، حل استراتژیک این مسئلۀ فرهنگی را با نگرشی راهبردی همراه شرح وظایف نهادها و مسئولان مرتبط هدف قرار دهد.
🌐@maks_e_andisheh
🆔@mabna_center
#عکس_نوشت #مرکز_پژوهشی_مبنا
💠 دروازه دانش...
🔸#کتاب دروازهای به سوی گستره دانش و معرفت و کتاب خوب، یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری است.
🆔@mabna_center
#خبر_مبنا #نمایشگاه_کتاب #کارآمدی_نظام
📌 شروع کارآمدی از اصلاح نظام اداری است
⬅️ نشست بررسی کتاب «کارآمدی نظام» با حضور محمدتقی دشتی، رئیس #مرکز_پژوهشی_مبنا در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.
🔹 ایشان بیانات خود را درباره ارتقای کارآمدی نظام اینگونه آغاز کرد و گفت: ما وقتی از #کارآمدی یا ناکارآمدی صحبت میکنیم، باید منظور دقیق خود را مشخص کنیم. آنچه در کارآمدی مد نظر ماست، رسیدن به هدف است؛ در واقع اگر تحقق هدف مبنای تعریف ما باشد، از نظر ما کارآمدی معما پیدا میکند.
🌀 در تحقق کارآمدی همه #مسئولیت دارند، مردم، نظام و حتی مؤلفههای محیطی تاثیر دارند و تا ما مسئولیت همگانی را در #مردم محقق نکنیم، کارآمدی رخ نخواهد داد.
🔸 نهاد #تولید مغز اقتصاد ماست و کلید فرهنگ تولید است و تا فرهنگ کار، سرمایه، نگاه به سرمایه داری، دلالی و واسطهگری درست نشود #اقتصاد درست نمیشود.
🌐 مطالعه گزارش کامل
🆔@mabna_center
#نمایشگاه_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
📸 بازدید رهبر انقلاب اسلامی از سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ۱۴۰۲/۲/۲۴
🆔@mabna_center
🎥#مصاحبه #مرکز_پژوهشی_مبنا
❓حکمرانی شایسته چیست؟
👈 بحث بر سر #حکمرانی شایسته از مهمترین مباحث مربوط به علوم سیاسی است. بر سر تعریف حکمرانی و حکمران شایسته اختلاف نظرهای بسیاری وجود دارد که هر کدام برخاسته از مکاتب سیاسی مختلف است. دکتر دشتی رئیس مرکز پژوهشی مبنا و نویسنده کتاب «حکمرانی شایسته» از معیارهای حکمرانی شایسته سخن می گوید.
🌐 مشاهده این مصاحبه در سایت مرکز پژوهشی مبنا
🆔@mabna_center
#عکس_نوشت #نمایشگاه_کتاب
🔰 باید خرید کتاب، یکی از مخارج اصلی خانوادهها محسوب شود، #مردم باید پیش از خرید بعضی از وسایل تزئیناتی و تجملاتی، به #کتاب اهمیت بدهند و کتاب را مثل نان و خوراکی و وسایل معیشتی لازم، بخرند.
🆔@mabna_center
#مصاحبه #مرکز_پژوهشی_مبنا
💢 لزوم وجود تیم تخصصی در حوزههای مختلف در مراکز مشاوره
گفتگو با خانم دکتر ملاحت امانی، مدیر گروه روانشناسی و عضو هیئتعلمی گروه روانشناسی دانشگاه بجنورد
⬅️ مراکز #مشاوره و مشاوران برای دستیابی به وضعیت مطلوب، باید شاخصهایی داشته باشند که از آن جمله میتوان به دریافت #آموزش تخصصی و تجربه کافی مشاوران و گذراندن دورههای کارورزی و سوپروایزر اشاره نمود.
📌 باید چند گام عقبتر و به زمانی رفت که هنوز زوجین تصمیم قطعی را برای #طلاق نگرفتهاند. برای این منظور باید هزینه خدمات مشاوره روانشناسی کاهش بیابد بهگونهای که همه اقشار #جامعه امکان دسترسی به آن را داشته باشند.
🔰 در خصوص آن قشر از جامعه که کارمند نبوده و در سازمانها حضور ندارند، #بهزیستی میتواند آموزشهای قبل از #ازدواج و یا مهارتهای غنیسازی روابط زوجین را در سطح محلات در مساجد و حسینیهها برگزار کرده و دورههای رایگان را برای اهالی محله ترتیب بدهد.
🌐 مطالعه متن کامل این گفتگو
🆔@mabna_center
#مرکز_پژوهشی_مبنا
👈 کسی که به اوضاع زمان خود آگاه باشد، گرفتار هجوم اشتباهات نمیشود.
__________________
◾️ شهادت امام جعفر صادق علیهالسلام تسلیت باد.
🆔@mabna_center
#نشست_علمی #مرکز_پژوهشی_مبنا
🔰نشست علمی در حوزه آموزش
با حضور:
🎤 دکتر محمد باقر صدقی
🎤 حجت الاسلام دکتر علی اکبر عبدالاحدی مقدم
🗓 زمان: سه شنبه ۲۶ اردیبهشتماه، ۱۴۰۲ ساعت ۱۴
🏢 مکان: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران. شبستان. نیم طبقه. سالن تبیین یاس
#انقلاب #کارآمدی_نظام #آموزش
#نمایشگاه_بین_المللی_کتاب_تهران
🔗 لینک خبر
🆔@mabna_center
#جمعیت #مرکز_پژوهشی_مبنا
🔰هفته ملی جمعیت گرامی باد
عناوین این هفته به ترتیب عبارتند از:
۲۴ اردیبهشت: رسانه و جوانی جمعیت
۲۵ اردیبهشت: مدیران و جوانی جمعیت
۲۶ اردیبهشت: خانواده موفق و جوانی جمعیت
۲۷ اردیبهشت: دستگاههای دولتی و جوانی جمعیت
۲۸ اردیبهشت: شرکتهای خصوصی و جوانی جمعیت
۲۹ اردیبهشت: نخبگان و جوانی جمعیت
۳۰ اردیبهشت: گروههای مردمنهاد و جوانی جمعیت
🆔@mabna_center
#یادداشت #مرکز_پژوهشی_مبنا
🌀 سیاستهای حمایتی در سایه گفتمان ضدجمعیتی
🖋 دکتر یاورعیوضی، پژوهشگر مرکز پژوهشی مبنا
📌 در سیاستهای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اولویت، فرهنگ باشد نه اقتصاد!
⬅️ مطابق با #فرهنگ سنتی و رسمی #جامعه ایرانی اعضای خانواده بر مبنای یکسری از نقشهای خانوادگی هویت مییابند. از این نقطهنظر زن، مرد و فرزند دارای نقشها و مسئولیتهاییاند. این در حالیست که در سالیان اخیر بهواسطه تحولات هویتی حول زن و گذر هویتیابی از #خانهداری به محیط بیرون از خانه(اشتغال، تحصیل و ...) که اغلب با ملاکهای غربی صورت گرفته علاوه بر ظهور تنشهایی میان طرفین در رابطه با #ازدواج و تداوم آن، کنشهای فرزند آوری را نیز متأثر ساخته است. تغییر نگرش به رابطه جنسی از تولیدمثل به «التذاذ صرف» و تعریف فرزند تحت عنوان «مزاحم» از دستاوردهای چنین تغییر نگرشی تلقی میشود.
🔻امروزه روابط و مناسبات انسانی نیز عرصه نفوذ فرهنگ #سرمایهداری شده است؛ در این میان عشق و روابط درونخانگی متأثر از چنین فرهنگی دچار سیالیت و عدم قطعیت(به مانند کالا) میشود؛ در این وضعیت، هرآن، روابط بهواسطه کوچکترین نارضایتی یا در دسترس بودن یک جایگزین لذتبخشتر و مقرونبهصرفهتر دستخوش تغییر میشود. همچنانکه دلنشینترین کالاها جایگزین میشوند.
▫️بایستی در سیاستهای حمایت از #خانواده و جوانی جمعیت، اولویت، فرهنگ باشد نه اقتصاد. کاهش نرخ باروری در طبقات مرفه و جوامع توسعه یافته(به لحاظ اقتصادی) گواه بر فرهنگی بودن امر #فرزندآوری است.
🌐 مطالعه یادداشت در سایت مرکز پژوهشی مبنا
🆔@mabna_center
#ارتباطات_و_روابطعمومی
#مرکز_پژوهشی_مبنا
امام خامنهای:
🌐 روابطعمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد میگذرد.
_._._._._._._._._._._._._._._._._
🔰 ۲۷ اردیبهشتماه، روز ارتباطات و روابطعمومی گرامی باد.
🆔@mabna_center
#معرفی_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
💠 درآمدی بر حق دینداری
✍نویسنده: دکتر محمد تقی دشتی
⬅️ در حال حاضر حق دینداری، آنهم با صبغۀ حق مصونیت بهقدری در محاق قرار گرفته است که نه در اسناد جهانی، نه در بسیاری از اسناد حقوق بشری منطقهای اشارۀ صریحی به آن نشده است.
📌 این امر باعث اهانتها، تعرضات و تعدیهای فراوانی علیه #دین و دینداران شده و آنچه به جایی نرسیده، فریاد دینداران بوده است.
▫️ در اسناد حقوق بشری، مذهب، دین، دینداری و مقدسات دینی دینداران، صرفاً در محدودۀ حق-آزادی تعریف شده و به همین علت در مقابل آزادی بیان -که حقی بنیادین است- در موضع ضعف قرار گرفته و عملاً از حمایت مؤثر مجامع حقوق بشری برخوردار نمیشود.
☑️ هدف نگارندۀ این کتاب، بیان مقدمات یک نظریه است؛ نظریهای مربوط به حق #دینداری و حق مصونبودن آن. این اثر درواقع جمعبندی آثار متعدد نویسنده در مقاطع مختلف با محوریت دینداری است و امید است برای شکلگیری گفتمانی با این موضوع مؤثر بیفتد و آغازی بر تکامل و تحولی بنیادین در مورد به رسمیت شناختهشدن حق دینداری در اسناد و مجامع بینالملل باشد.
@maks_e_andisheh
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚
🔰 شما همراهان گرامی میتوانید این کتاب را از غرفه نشر"مکث اندیشه" ناشر کتابهای مرکز پژوهشی مبنا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، راهروی ۲۰ غرفه ۱۰ یا از فروشگاه اینترنتی انتشارات تهیه کنید.
🆔@mabna_center
#حجاب #عفاف #مرکز_پژوهشی_مبنا
❓ امر عجیب کشفحجاب برای چه بود؟
💢 نمیدانستیم که از ۳۰۰ سال قبل در همان عهدنامه آنها این امر بود که اینگونه کارها برای استعباد و نوکری و استثمار انجام شود.
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص۶۰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
⬅️ به بهانه فرارسیدن سالگرد ارتحال حضرت آیتالله بهجت(رحمةالله علیه)
🆔@mabna_center
#نمایشگاه_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
✅ باید به گونهای برنامهریزی شود که فضای #کتابخوانی در #کشور توسعه و تعمیق پیدا کند.
🆔@mabna_center
#آثار_مبنا 1⃣ #مکث_اندیشه
📚 لیست مجموعه کتب(حکمرانی اسلامی) نشر مکث اندیشه، ناشر آثار مرکز پژوهشی مبنا
ادامه دارد...
📚📚📚📚📚📚📚📚
🔰 علاقه مندان میتوانند این کتاب را از غرفه نشر "مکث اندیشه" ناشر کتابهای مرکز پژوهشی مبنا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، راهروی ۲۰ غرفه ۱۰ یا از فروشگاه اینترنتی انتشارات تهیه کنند.
🆔@mabna_center
#معرفی_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
💢 افراطگرایی چالشها و راهکارها
🔘 افراطگرایی دینی یکی از پیچیدهترین چالشهایی است که تقریباً همه ادیان و مذاهب جهان با آن دست به گریبان هستند. نمونههای مختلفی از آن در کتاب مقدس و عالم یهودیت و مسیحیت دیده میشود. از نصگرایی و تفسیرهای متفاوت فرقههای صدوقیان، فریسیان و زیلوتهای #یهودی گرفته تا اختلافات کلیساهای شرق و غرب و درگیریهای مذهبی آنان و شکلگیری الهیات بنیادگرایان #مسیحی و انجیلیکنها و نگرش عجیب و غریب برخی از فرقههای پروتستانیسم مسیحی، نمونههایی از
#افراطگرایی در طول تاریخ است.
✔️ هدف اصلی تألیف این کتاب، بررسی وضعیت تنش و افراطگرایی مذهبی در جامعه #ایران و جهان بوده است. بسیاری از حوادث کشورهای منطقه و ایجاد واگراییهای قومی و مذهبی باعث تأثیرگذاری آن در #جامعه ایران شده است و متأسفانه سخنان برخی بزرگان کشور و رواج اطلاعات نادرست در جامعه باعث ایجاد تنش در جامعه شده است که این مسئله هم میتواند از منظر امنیتی برای جامعه خطرناک باشد و هم مانع پیشرفت کشور به ویژه در بعد #فرهنگی آن شود. از این رو در این کتاب ابتدا به بررسی عوامل و ریشههای افراطگرایی در منطقه پرداخته شده و سپس وضعیت درونی #کشور و مسائلی که در رابطه با تنش #شیعه و سنی در داخل کشور وجود دارد مورد بررسی قرار گرفته است.
🌐@maks_e_andisheh
📚📚📚📚📚📚📚📚📚
🔰 شما میتوانید این کتاب را از غرفه نشر "مکث اندیشه" ناشر کتابهای مرکز پژوهشی مبنا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، راهروی ۲۰ غرفه ۱۰ یا از فروشگاه اینترنتی انتشارات تهیه کنید.
🆔@mabna_center