#مصاحبه #ادبیات_کودک
⭕️ تورم ترجمه، تهدید امروز
🔍 بررسی ادبیات کودک و نوجوان در گفتوگوی صبح صادق با خانم وجیهه سامانی
◾️ادبیات کودک و نوجوان در دو دهه گذشته بسیار مهجور واقع شده است.
🔻ترجمهای شدن بیشتر کتابهای این حوزه یکی از مهمترین معضلات بازار ادبیات کودک و نوجوان است.
⬅️ کودکان و نوجوانانی که ما با آنها سروکار داریم، دنیایشان با یکی دو دهه قبل خیلی تفاوت کرده است. ما اگر این نیازها، علایق، سلایق و علاقهمندیهای نوجوانان نسل خودمان را نشناسیم و همگام با ادبیات کودک و نوجوان رشد نکنیم و قلممان را متحول و پویا نکنیم، نمیتوانیم با نوجوان یا کودک این دوره ارتباط خوبی برقرار کنیم.
🔘 صنعت نشر ما در چند سال اخیر، هم در حوزه بزرگسال، هم کودک و نوجوانان دچار مشکل و چالشهایی جدی بوده است؛ بنابراین این گلایهها در ادبیات بزرگسال هم وجود دارد؛ اما در بخش کودک و نوجوان یک مقدار ریشهایتر و عمیقتر است.
🌀 روح بچههای ما هم در سینما و فیلم دیدنها و هم در حوزه ادبیات داستانی دارد تغذیه میشود و من امیدوارم متولیان امر، مسئولان، دستاندرکاران، هر کسی که به نوعی با ادبیات کودک و نوجوان سر و کار دارد و میتواند قدمی برای آن بردارد، گرهگشایی و کمک کند که نویسندگان این حوزه به خوبی و درستی بتوانند در شأن جایگاهشان قلم بزنند و هم بتوانند کمک کنند تا بتوانیم ادبیات کودک و نوجوان را به جایگاه اصیل خودش برگردانیم.
📝 متن کامل مصاحبه
🆔@mabna_center
🍃🌸 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
💐 عید غدیرخم، عید ولایت مبارک باد.
🆔@mabna_center
#جمعیت
♻️ کثرت جمعیت جوان، از امتیازات کشور است.
رهبر معظم انقلاب:
👈 کثرت جمعیت جوان یکی از امتیازات کشور است و در صورت استمرار سیاستها و اقدامات نادرستی که منجر به تحدید نسل و کاهش شدید جمعیت جوان کشور در طول سالهای آینده خواهد شد، دچار ضربه بسیار بزرگی بنام «سالمندی عمومی» خواهیم شد.
🔺️ کشورِ بدون جمعیت جوان، یعنی کشورِ بدون ابتکار و پیشرفت و هیجان و شور و شوق، بنابراین، برنامه حیاتی تکثیر نسل باید بطور جدی دنبال و پیگیری شود. ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
🆔@mabna_center
#تبنا #تحول_نظام_اداری
📌 تبنا(تحول بنیادین نظام اداری)
🔰نظام اسلامی در حوزۀ اداری خود دچار "بیماری بزرگ سری و کوچکدستی" شده است؛ بدین معنی که ایدهها و آرمانهای بلند نظام، به سبب ضعف بیش از اندازۀ نظام اداری به اجرا در نیامده و دچار فربهی شده است.
👈🏻 نظام اداری به مثابه "دستهای نظام" قرار است توانایی اجرایی کردن آرمانها و ایدههای انقلاب اسلامی را داشته باشند که متأسفانه در این خصوص نه تنها عملکرد مثبتی نداشته، بلکه در برخی مواقع با ایجاد اصطکاک از اجرایی شدن این آرمانها جلوگیری کرده است.
🔻نظام اداری کنونی به سبب فرسودگی ناشی از تعلق به یکصد سال قبل، عدم انسجام و فساد گسترش یافته در آن، به حالت فلج درآمده و انتظار پیشبرد اهداف نظام از آن بیهوده است.
✅ چارۀ کار "انقلاب ادرای" است که طرح جامع «تحول بنیادین نظام اداری(تبنا)» در مرکز پژوهشی مبنا با این هدف مهم به نگارش درآمده است.
🔔 بر اساس این طرح، تحول در نظام اداری کشور در عرصههای زیر قابل انجام است:
🔸تحول هنجاری
🔸تحول نظام دانایی
🔸تحول ساختاری
🔸تحول اصول حکمرانی
🔸تحول روشی و فرایندی
🔸تحول نیروی انسانی
🆔@mabna_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جمعیت #کاهش_جمعیت
🔻سقوط آزاد جمعیت ایران
دکتر محمد اکبری:
◾️۳۰ درصد خانمها در سن بارداری ازدواج نمیکنند یعنی حداقل هر بانوی ایرانی سه بچه هم بیاورد جمعیت ثابت میماند...
🆔@mabna_center
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفاف #حجاب #فرهنگ
رهبر معظم انقلاب:
▫️صدها رسانه را از انواع و اقسام رسانه را به کار میگیرند برای اینکه بتوانند روی این نقطه حساس هویت مستقل فرهنگی زن مسلمان اثرگذاری کنند.
⭕️ آن چیزی که بنده را حساس میکند، ناگهان شما میبینید که از دهان یک گروهی از افرادی که جزء خواص محسوب میشوند، مسئله حجاب اجباری مطرح می شود!
▫️این معناش این هست که یک عده نادانسته یک خطی را دنبال میکنند که دشمن نتوانسته است آن خط را درکشور پیاده کند، با آن همه خرج...بینشان روزنامهنگارهست، دانشجو هست، آخوند هست، که بله هرچه امامگفتندزنها باید باحجاب باشندهمه خانمها رانگفتند!
حرف بیخود، ما بودیم آن زمان،ماخبرداریم.
👈 درمقابل همه منکرات امام همینطور محکم ایستاد. آن چیزی که انسان را رنج میدهد عدم تشخیص است. آن کاری که در ملاء درخیابان انجام میگیرد (بیحجابی) یک کار عمومی است یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است. این برای حکومتی که بهنام اسلام روی کار آمده، تکلیف ایجاد میکند.
⬅️ حرام کوچک وبزرگ ندارد. آنچه که حرام شرعی است نباید به صورت آشکار در کشور انجام بگیرد.
🔻اینکه بیاییم قوانین را دور بزنیم تا یکجوری میلِ غلط انحرافی فرهنگ غربی را در کشور ایجاد کنیم، این خطای بزرگی است.
🔰مافرهنگمان فرهنگ_الهی است. این فرهنگ استقلال مارا تضمین میکند. آزادی ما راهم تأمین میکند.
🆔@mabna_center
🔰مباهله
علامه مصباح یزدی(ره):
🔸️در جریان مباهله مسیحیان نجران حاضر شدند با ذلت جزيه بدهند ولى اسلام نياورند، با اينكه حجت برايشان تمام بود و حتی در بحث هم دعوت به مباهله شده بودند، استنكاف كردند، حاضر شدند زير بار ذلت جزيه پرداختن بروند اما ايمان نياورند. پيغمبر اكرم فرمودند مىدانيد با اينكه اينها حق را شناختند چرا زير بار اسلام نرفتند؟ براى ما جالب توجه است.
🔹️اين نكتهاى است كه روانشناسان بايد روى آن كار بكنند، اینکه آدم بفهمد يك چيزى حق است، خير دنيا و آخرت در آن است، باز هم زير بار نرود چرا؟ پيغمبر فرمود چون اينها علاقه داشتند به خوردن گوشت خوك و نوشيدن مشروبات، عادت كرده بودند، اين دو چيز را نمىخواستند ترك كنند، ديدند اگر اسلام بياورند بايد از خوردن گوشت خوك و نوشيدن مشروبات صرف نظر كنند، گفتند به همان دين خودمان باقى مىمانيم، جزيه مىدهيم، ذلت را مىپذيريم، اما دينى كه ما را از عادتهامان و لذتهامان باز مىدارد نمىپذيريم.
۱۳۸۴/۰۴/۲۶
🆔@mabna_center
#هم_افزایی #مدیریت
✳️ نخستین رویداد "همافزایی برای مدیریت ایران ۱۴۰۱"، در مصلای امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.
👈 رویداد همافزایی مدیریت ایران در نخستین دوره برگزاری خود قصد دارد تا حلقه وصلی میان مدیران کشور و شرکتها، مؤسسات و گروههایی باشد که دارای الگو، ایده و محصولی برای حل چالشهای اساسی ایران هستند. این رویداد مبدأ تحولی بزرگ در روند حکمرانی و حل نظام مسائل کشور می باشد و افراد بواسطه خدمت، محصول یا الگویی که دارند میتوانند در بهبود مناسبات حکمرانی نقش آفرین باشند.
📌بنا بر اعلام، در این رویداد شرکتها، موسسات و گروههای نوآور امکان شبکهسازی دارند تا بتوانند همکاران، رقبا و مدیران مختلف کشور را شناسایی کنند و برای طرح همکاری با آنها اقدام کنند. از طرفی نیز از طریق شبکه سازی امکان اخذ سرمایه و پروژه از سازمانها و سرمایهگذاران را دارند تا علاوه بر حل چالشهای کشور کسب و کار خود را توسعه دهند.
مزیت این رویداد، ایجاد نمایشگاهی از شرکتهای و موسسات متنوع است که در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، فناوری، مدیریت، رسانه و... توانایی ارائه الگو و حل مساله را دارا میباشند.
🔔 با توجه به حضور فعال مرکز پژوهشی مبنا(مؤلفههای بنیادین نظام اسلامی) در این رویداد، از تمامی مسئولین، فرهیختگان و مدیران مؤسسات و مراکز دعوت می گردد تا از این غرفه بازدید به عمل آورند.
🗓 زمان: ۲ لغایت ۴ مرداد ۱۴۰۱
🕰 ساعت: ۹ صبح الی ۱۸ عصر
🏢 مکان: مصلای تهران، شبستان، ستون ۹۷ غرفه مرکز پژوهشی مبنا
🆔@mabna_center
#اخبار_مبنا #زن #خانواده
✍ انعقاد تفاهمنامه همکاری بین مرکز پژوهشی مبنا و پژوهشکده زن و خانواده
⬅️ این تفاهمنامه بهمنظور ارتقای سطح تعاملات و توسعه همکاریهای دوجانبه و همافزایی در موضوعات موردنیاز با رویکرد ارتباط فعال و مؤثر با بهرهگیری بهینه از توانمندی، امکانات و ظرفیتهای موجود در جهت تحقق اهداف مشترک مرکز پژوهشی "مبنا" و پژوهشکده زن و خانواده توسط دکتر محمدتقی دشتی به نمایندگی از «مرکز پژوهشی مبنا» و حجت الاسلام والمسلمین زیبایینژاد به نمایندگی از «پژوهشکده زن و خانواده» به امضا رسید.
🆔@mabna_center
#اخبار_مبنا #دیدار
✳️ دیدار دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت علیهمالسلام از مرکز پژوهشی مبنا
👈 آیتالله رمضانی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات وفعالیت های راهبردی صورت گرفته در این مرکز؛ با تأکید بر اهمیت اخلاق در حوزههای مختلف زیستی، اخلاق رسانهای را از مهمترین پایههای شکلگیری سواد رسانهای برشمرد و ابراز داشت: سلامت اجتماعی و معنوی از دیگر نکاتی است که میتواند در تمام نظامات اشراب گردد.
🔸 آیتالله رمضانی تربیت نیروهای کارآمد و مردم میدان را مهم ارزیابی نمود و یادآور شد: حرکت به سمت تحول واقعی نیازمند فهم دقیق بنیانهای تحولآفرین است.
⬅️ دکتر محمدتقی دشتی، رئیس مرکز پژوهشی مبنا در دیدار آیتالله رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت علیهمالسلام بابیان اینکه مرکز پژوهشی مؤلفههای بنیادین نظام اسلامی چشمانداز خود را کارآمد سازی دینمدار و عدالت پایه نظام اسلامی تعریف نموده است، اظهار داشت: مرکز پژوهشی مبنا بر آن است تا تمام پژوهش و آسیبشناسیها و مسئلهشناسیها را به سمت کارآمد سازی نظام اسلامی معطوف سازد.
🔹رئیس مرکز پژوهشی مبنا نظام اداری کشور، ساختارها و بافتارهای اجتماعی، وحدت و انسجام ملی، نهاد خانواده، نهاد آموزش، نهاد دین، نهاد رسانه، نهاد تولید، نهاد سلامت و نهاد امنیت ازجمله بسترها و زمینههای ریشهای مؤثر بر تمام مسائل کشور هستند.
🆔@mabna_center
#گردهمایی #تبلیغ
❇️ مرکز پژوهشی مبنا با همکاری معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان قم برگزار میکند:
🌐 گردهمایی تخصصی سرگروهها و نخبگان تبلیغی
با حضور:
🎤حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد ارسطا، مدرس درس خارج «فقه اجتماعی» و عضو هیئت علمی دانشگاه
📌موضوع:
مفهوم ضرورت و ابعاد فقه اجتماعی
🎤 جناب آقای دکتر محمدتقی دشتی، رئیس مرکز پژوهشی مبنا و عضو هیات علمی دانشگاه
📌موضوع:
تبیین وضعیت دینداری در کشور
🎤خانم جلالی، مدیر کل اداره تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران
📌موضوع:
نقش صاحبان ذهن فعال و زبان گویا
🗓 زمان: ۵ مرداد
🕰 ساعت ۸ الی ۱۲
🏢 مکان: سالن شهید سردار سلیمانی مرکز مدیریت کشور
🔗 ورود به جلسه
🆔@mabna_center
#گزارش #هم_افزایی #مدیریت
🔰 حضور و بازید مسئولان کشوری از غرفه مرکز پژوهشی مبنا در نخستین رویداد "هم افزایی برای مدیریت ایران"
🆔@mabna_center
مرکز پژوهشی مبنا
#گردهمایی #تبلیغ ❇️ مرکز پژوهشی مبنا با همکاری معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان قم
🔻 چالشها و راهکارهای دینداری جامعه/ احیا و تقویت بنیان خانواده ضروری است
رئیس مرکز پژوهشی مبنا:
📌مهم ترین راهکار برای حفظ و تقویت دینداری در جامعه، احیا و تقویت بنیان خانواده است.
🔸 «عملکرد نهادهای دینی»، «اقتصاد جامعه»، «مدرنیته گرایی» و «رفتار حکومت(دولتمردان)» برخی از دلایل ضعف دین در جامعه است.
🔹 مهم ترین چالش های اساسی دینداری در جامعه نیز شامل «تغییر ارزش های بنیادین»، «گسست نسلی»، «مدعیان دروغین»، «خرافه گرایی»، «ضعف نظام تبلیغ دین»، «انحراف در هیئات عزاداری»، «افراط گرایی»، «فرقه گرایی و معنویت های نوپدید» و «تغییر گروه های مرجع» می شود.
#وزارت_خانواده
🌐کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔@mabna_center
مرکز پژوهشی مبنا
#هم_افزایی #مدیریت ✳️ نخستین رویداد "همافزایی برای مدیریت ایران ۱۴۰۱"، در مصلای امام خمینی(ره
#هم_افزایی #مدیریت
💠 دورهمی امیدوارانه در اولین رویداد «همافزایی مدیریت ایران»
⬅️ مصلی تهران در روزهای گذشته، میزبان یک نمایشگاه «همافزایی مدیریت ایران۱۴۰۱» بود. این اولین بستر تعامل و همکاری میان مدیران دولتی با شرکتها، مؤسسات و مجموعههای مردمی و مستقل بود در حوزههای مختلف بود.
🔹در ۳ روز برگزاری این رویداد، علاوهبر بازدید مدیران و نمایندگان مجلس از غرفهها و باز شدن روزنههای امید برای استفاده از ظرفیت مجموعههای مردمی حاضر در نمایشگاه، فضای خوشایندی هم برای آشنایی، تبادل نظر و مشارکت گروههای فعال در حوزههای مشترک ایجاد شد.
🌐فارس
🆔@mabna_center
#خانواده #حکمرانی
👈 مرکز پژوهشی مبنا با همکاری قرارگاه ۱۹دی و تعدادی از مراکز همسو برگزار می کند:
نشست تخصصی نخبگانی
«حکمرانی در پهنه خانواده»
با محوریت:
🔸ارائه طرح پژوهشی تجمیع نهادهای خانواده در کشور
🔸تشکیل نهاد متولی پاسخ گو
🔸ارائه نمونه اجرایی مرکز تحکیم خانواده در قم
🗓زمان: شنبه ۱۴۰۱/۵/۸ ساعت ۹ الی ۱۲
🏢مکان: قم، بلوار بوعلی، سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا(س)
🔗ورود به جلسه آنلاین
🆔@mabna_center
#کاهش_جمعیت #هشدار
⭕️ آمارها نشان میدهد که سقط جنین در کشور طی ۱۰ سال گذشته سیر صعودی وحشتناکی داشته است.
دکتر انسیه خزعلی معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده:
❗️۹۸ درصد این سقطها هم مشروع بوده است!
⬅️ دلیل این سقط جنینها ایجاد ترس و سخنانی است که توسط کادر مراقبتهای درمانی به خانوادهها القا میشود. همچنین به واسطه فرهنگی که نهادینه شده و کثرت فرزندان را نمیپسندد.
🌐 شفقنا
🆔@mabna_center
#محرم_نوشت
🔰دشمنی رضاخان با نام امام حسین...
علامه مصباح یزدی(ره):
❓چرا رضاخان آمد روضهخوانى و عزاداری برای امام حسین علیه السلام را ممنوع كرد؟
👈 روضهخوانی و عزاداری چه كار به سلطنت او داشت؟ در زمان حكومت رضاخان مردم جرأت نداشتند در خانه خودشان [با] در بسته، جلسه روضهخوانى تشكيل دهند. شب در زيرزمين خانه در را مىبستيم، چند نفر جمع مىشديم، يك روضهخوان با كت و شلوار میآمد و داخل خانه مىشد و عبا و عمامه را مىپوشيد و در زيرزمين خانه آهسته روضه مىخواند.
❓مگر اين روضهخوانى چه ضررى به حكومت رضاشاه داشت؟
🔹اربابان او خوب به او دستور داده بودند، عقل خودش كه نمىرسيد، او اوايل كه آمده بود شبهاى عاشورا شمع مىگرفت و جلوى دستهها حركت مىكرد كه مردم را فريب دهد، بعد كه بر اريكه قدرت نشست با نام امام حسين هم مبارزه كرد. چرا؟ براى اينكه تا نام امام حسين زنده است و عشق او در دلها است مردم زير بار ظلم و زور نمىروند.
۱۳۷۸/۰۳/۱۵
🆔@mabna_center
#کرسی_علمی #امید_اجتماعی
مرکز پژوهشی مبنا برگزار میکند:
🔰 کرسی علمی ترویجی [بررسی امید اجتماعی در ایران و تاثیرات امنیتی آن]
🎤 ارائه دهنده: حجت الاسلام عبدالاحدی مقدم(مدیرگروه رصد و وضعیت شناسی مرکز پژوهشی مبنا)
🎤 ناقد: آقای جلیل کمربیگی(پژوهشگر حوزه علوم اجتماعی)
✍ دبیر علمی: دکتر محمدباقر صدقی(معاونت ارتباطات مرکز پژوهشی مبنا)
🗓 زمان: ۱۰مرداد ماه ۱۴۰۱، ساعت ۹:۳۰
🏢 مکان: قم، بلوارعماریاسر، خیابان شهید قدوسی، خیابان شفیعی اقدم، پلاک۱۲،مرکز پژوهشی مبنا
🆔@mabna_center
#محرم_نوشت
📌هدف قیام اباعبدالله؛ ترسیم صحنه جنگ حق و باطل...
❓هدف اباعبدالله چیست؟ آیا در دست گرفتن حکومت است؟ آیا اباعبدالله میخواهد بر بلاد مسلمانان به خصوص عراق و کوفه حکومت کند؟
⬅️ نه هدف او حکومت نیست، هدف اِعلاء حکم حق است. باید حق از باطل شناخته شود و حق و باطل را در افقی روشنتر به مردم نشان دهد. خواه به حکومت برسد یا نرسد. اگر توانست حکومت را در دست بگیرد که چه بهتر، قدرت حکومت را در راهی که خدا میپسندد به کار میاندازد؛ اما اگر نتوانست حکومت را به دست آورد باز هم مقصود تأمین شده است.
💠 صحنهای در کربلا پیش میآید که تاریخ آن را برای همیشه با کلمات و سطرهای درخشنده ثبت و ضبط میکند و جهاد مسلمین تا ابد نمونه عالی جنگ میان حق و باطل معرفی میشود. بهبه چه هدفی. عالی و در عین حال روشن و مشخص و قاطع.
📚 شهیدبهشتی؛ مبارزه پیروز، ص ۱۷
🆔@mabna_center
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#منطق_عزاداری
❗️این یک روز را دست از سر ما بردارید!
👈🏻 این حرکات نه منطقی است و نه شرعی...
🆔@mabna_center