#گزارش #هم_افزایی #مدیریت
🔰 حضور و بازید مسئولان کشوری از غرفه مرکز پژوهشی مبنا در نخستین رویداد "هم افزایی برای مدیریت ایران"
🆔@mabna_center
مرکز پژوهشی مبنا
#گردهمایی #تبلیغ ❇️ مرکز پژوهشی مبنا با همکاری معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان قم
🔻 چالشها و راهکارهای دینداری جامعه/ احیا و تقویت بنیان خانواده ضروری است
رئیس مرکز پژوهشی مبنا:
📌مهم ترین راهکار برای حفظ و تقویت دینداری در جامعه، احیا و تقویت بنیان خانواده است.
🔸 «عملکرد نهادهای دینی»، «اقتصاد جامعه»، «مدرنیته گرایی» و «رفتار حکومت(دولتمردان)» برخی از دلایل ضعف دین در جامعه است.
🔹 مهم ترین چالش های اساسی دینداری در جامعه نیز شامل «تغییر ارزش های بنیادین»، «گسست نسلی»، «مدعیان دروغین»، «خرافه گرایی»، «ضعف نظام تبلیغ دین»، «انحراف در هیئات عزاداری»، «افراط گرایی»، «فرقه گرایی و معنویت های نوپدید» و «تغییر گروه های مرجع» می شود.
#وزارت_خانواده
🌐کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔@mabna_center
مرکز پژوهشی مبنا
#هم_افزایی #مدیریت ✳️ نخستین رویداد "همافزایی برای مدیریت ایران ۱۴۰۱"، در مصلای امام خمینی(ره
#هم_افزایی #مدیریت
💠 دورهمی امیدوارانه در اولین رویداد «همافزایی مدیریت ایران»
⬅️ مصلی تهران در روزهای گذشته، میزبان یک نمایشگاه «همافزایی مدیریت ایران۱۴۰۱» بود. این اولین بستر تعامل و همکاری میان مدیران دولتی با شرکتها، مؤسسات و مجموعههای مردمی و مستقل بود در حوزههای مختلف بود.
🔹در ۳ روز برگزاری این رویداد، علاوهبر بازدید مدیران و نمایندگان مجلس از غرفهها و باز شدن روزنههای امید برای استفاده از ظرفیت مجموعههای مردمی حاضر در نمایشگاه، فضای خوشایندی هم برای آشنایی، تبادل نظر و مشارکت گروههای فعال در حوزههای مشترک ایجاد شد.
🌐فارس
🆔@mabna_center
#خانواده #حکمرانی
👈 مرکز پژوهشی مبنا با همکاری قرارگاه ۱۹دی و تعدادی از مراکز همسو برگزار می کند:
نشست تخصصی نخبگانی
«حکمرانی در پهنه خانواده»
با محوریت:
🔸ارائه طرح پژوهشی تجمیع نهادهای خانواده در کشور
🔸تشکیل نهاد متولی پاسخ گو
🔸ارائه نمونه اجرایی مرکز تحکیم خانواده در قم
🗓زمان: شنبه ۱۴۰۱/۵/۸ ساعت ۹ الی ۱۲
🏢مکان: قم، بلوار بوعلی، سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا(س)
🔗ورود به جلسه آنلاین
🆔@mabna_center
#کاهش_جمعیت #هشدار
⭕️ آمارها نشان میدهد که سقط جنین در کشور طی ۱۰ سال گذشته سیر صعودی وحشتناکی داشته است.
دکتر انسیه خزعلی معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده:
❗️۹۸ درصد این سقطها هم مشروع بوده است!
⬅️ دلیل این سقط جنینها ایجاد ترس و سخنانی است که توسط کادر مراقبتهای درمانی به خانوادهها القا میشود. همچنین به واسطه فرهنگی که نهادینه شده و کثرت فرزندان را نمیپسندد.
🌐 شفقنا
🆔@mabna_center
#محرم_نوشت
🔰دشمنی رضاخان با نام امام حسین...
علامه مصباح یزدی(ره):
❓چرا رضاخان آمد روضهخوانى و عزاداری برای امام حسین علیه السلام را ممنوع كرد؟
👈 روضهخوانی و عزاداری چه كار به سلطنت او داشت؟ در زمان حكومت رضاخان مردم جرأت نداشتند در خانه خودشان [با] در بسته، جلسه روضهخوانى تشكيل دهند. شب در زيرزمين خانه در را مىبستيم، چند نفر جمع مىشديم، يك روضهخوان با كت و شلوار میآمد و داخل خانه مىشد و عبا و عمامه را مىپوشيد و در زيرزمين خانه آهسته روضه مىخواند.
❓مگر اين روضهخوانى چه ضررى به حكومت رضاشاه داشت؟
🔹اربابان او خوب به او دستور داده بودند، عقل خودش كه نمىرسيد، او اوايل كه آمده بود شبهاى عاشورا شمع مىگرفت و جلوى دستهها حركت مىكرد كه مردم را فريب دهد، بعد كه بر اريكه قدرت نشست با نام امام حسين هم مبارزه كرد. چرا؟ براى اينكه تا نام امام حسين زنده است و عشق او در دلها است مردم زير بار ظلم و زور نمىروند.
۱۳۷۸/۰۳/۱۵
🆔@mabna_center
#کرسی_علمی #امید_اجتماعی
مرکز پژوهشی مبنا برگزار میکند:
🔰 کرسی علمی ترویجی [بررسی امید اجتماعی در ایران و تاثیرات امنیتی آن]
🎤 ارائه دهنده: حجت الاسلام عبدالاحدی مقدم(مدیرگروه رصد و وضعیت شناسی مرکز پژوهشی مبنا)
🎤 ناقد: آقای جلیل کمربیگی(پژوهشگر حوزه علوم اجتماعی)
✍ دبیر علمی: دکتر محمدباقر صدقی(معاونت ارتباطات مرکز پژوهشی مبنا)
🗓 زمان: ۱۰مرداد ماه ۱۴۰۱، ساعت ۹:۳۰
🏢 مکان: قم، بلوارعماریاسر، خیابان شهید قدوسی، خیابان شفیعی اقدم، پلاک۱۲،مرکز پژوهشی مبنا
🆔@mabna_center
#محرم_نوشت
📌هدف قیام اباعبدالله؛ ترسیم صحنه جنگ حق و باطل...
❓هدف اباعبدالله چیست؟ آیا در دست گرفتن حکومت است؟ آیا اباعبدالله میخواهد بر بلاد مسلمانان به خصوص عراق و کوفه حکومت کند؟
⬅️ نه هدف او حکومت نیست، هدف اِعلاء حکم حق است. باید حق از باطل شناخته شود و حق و باطل را در افقی روشنتر به مردم نشان دهد. خواه به حکومت برسد یا نرسد. اگر توانست حکومت را در دست بگیرد که چه بهتر، قدرت حکومت را در راهی که خدا میپسندد به کار میاندازد؛ اما اگر نتوانست حکومت را به دست آورد باز هم مقصود تأمین شده است.
💠 صحنهای در کربلا پیش میآید که تاریخ آن را برای همیشه با کلمات و سطرهای درخشنده ثبت و ضبط میکند و جهاد مسلمین تا ابد نمونه عالی جنگ میان حق و باطل معرفی میشود. بهبه چه هدفی. عالی و در عین حال روشن و مشخص و قاطع.
📚 شهیدبهشتی؛ مبارزه پیروز، ص ۱۷
🆔@mabna_center
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#منطق_عزاداری
❗️این یک روز را دست از سر ما بردارید!
👈🏻 این حرکات نه منطقی است و نه شرعی...
🆔@mabna_center
💠 معادل سازی سیره اهل بیت با زندگی/تفکر در کار حضرت و یارانشان در عاشورا
معاونین مرکز پژوهشی مبنا در برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفت وگو به مناسبت ایام محرم و عزاداری ابا عبدالله الحسین(ع)
دکتر محمدباقر صدقی، معاون ارتباطات مبنا:
👈 بهترین گزینه برای الهام گیری و پالایش درونی در ماه محرم تفكر كردن در نگاه اباعبدالله و اهل بیت (ع) به این مسیر و معادل سازی سیره اهل بیت (علیهم السلام) با زندگیهایمان است.
🔰آن تفكری بهتر از هفتاد سال عبادت خواهد بود كه ما را به یك پالایش درونی و زندگی و حیات طیبه و معنوی سوق دهد و لذا باید نگاه نو همراه با تفكر به واقعه عاشورا و سیره اهل بیت (علیهم السلام) را در زندگی خود حاكم كنیم.
دكتر سعید هاشمی نسب معاون پژوهشی مبنا:
📌 مهم ترین بحثی كه میتوان در عاشورا و محرم پیگیری كرد تفكر در كار حضرت و كار یاران ایشان است.
⬅️ این بحث باید در عرصه پژوهشی هم به عنوان الگو مد نظر قرار داده شود یعنی پژوهشگران باید اخلاق مدار باشند و اقدام امام حسین (ع) و كاربرد مسیر ایشان در زندگی مردم را در سطح وسیع تری مورد بحث و نظر قرار دهند.
🔸 تفكر در زمینه حركت عاشورا میتواند به جامعه ما كمك كند كه صبر و تحمل و مبارزه را بیاموزد و موفق شود و بهترین راهی است كه میتوان برای عبور از مسائل و مشكلات در پیش گرفت.
🆔@mabna_center
#نظرسنجی #آموزش
✔️ فراخوان شرکت درنظرسنجی«کالایی شدن آموزش»
🔻 کالاییشدن علم و آموزش به معنای حاکم شدن منطق بازار اقتصادی بر نظام تعلیم و تربیت است. در چنین روندی، علم و آگاهی به کالا و شیئی قابل معامله بدل میشود و شیوههای آموزش و سنجش تا مدیریت آموزش، اولویتگذاریها، اهداف آموزشی و حتی طبقههای اجتماعی را تحت تاثیر قرار میدهد. این مفهوم همراه با مفاهیمی همچون تجاریسازی، خصوصیسازی، شیئیسازی، کالاییسازی، فتیشم یا بتوارگی کالایی به کار میرود و بر امور غیراقتصادی (مثل آموزش، دانش، آگاهی، علم، معرفت، ایده و فرهنگ) تاثیری منفی دارد.
👈 از این رو مرکز پژوهشی مبنا بعد از انجام فراتحلیلی از پژوهشها، به ۱۱ علت به عنوان مهمترین علل کالاییشدن آموزش رسیده است، در این راستا، نظرسنجی با محوریت ارزیابی این علل طراحی شده است؛ لذا از کلیه پژوهشگران، کنشگران، اساتید و فرهیختگان درخواست می شود، با شرکت در این نظرسنجی، این مرکز را در شناسایی گره اصلی مسئله، مساعدت و یاری نمایید.
🔗 ورود به نظرسنجی
🆔@mabna_center
#یادداشت
♻️ کنشگری بانوان قبل از حادثه کربلا
🖋فاطمه حیدری، استاد حوزه و پژوهشگر مرکز پژوهشی مبنا
⬅️ هر حرکتی که منشأ اثر است ،بیشک نقش پنهان و آشکار بانوان را در خود تجربه کرده است.نقشآفرینیهای پیدا و پنهان که گاه در هنگامه جنگ اثر تربیتی زنی چون لیلا در علیاکبر حسین علیه اسلام متبلور میشود و گاه مادری چون امالبنین عباس را در نبودش راهی دفاع از حریم ولایت میکند.این اثر در هشت سال دفاع مقدس مشهود بود .مادرانی که رنگ جبهه به خود ندیدند اما در تمام صحنهها نمایندهای خستگیناپذیر را باتربیت دقیق خود آماده کرده بودند.
🔰ماریه بنت سعد، طوعه، دُلهم و بانویی از قبیله بکر بن وائل ازجمله بانوانی هستند که قبل از واقعه کربلا کنشگری فعال و نقطه زنی دقیقی از شناخت زمانه را به نمایش گذاشتند.
🔻 با جوّ ارعاب و موج خشونتآمیزی که ابن زیاد به راه انداخته بود، مردان وزنان از همراهی با مسلم کنارهگیری کردند تا جایی که زنان به سراغ همسران، فرزندان و برادران خود میرفتند و آنها را از همراهی با نهضت بازمیداشتند؛ با این بهانه که دیگران این کار را انجام خواهند داد، مردان نیز به سراغ فرزندان و برادران خود میرفتند و آنان را از لشکر شام میترساندند و با خود میبردند.
👈 اما در مقابل بانوانی بودند مثل دُلهم دختر عمرو ،همسر زهیر بن قین که از شخصیتهای برجسته کوفه بود، با سخنان منطقی و تأثیرگذار خود، همسر خویش را به یاری امام حسین (علیهالسلام) تشویق کرده و درواقع، زمینه سعادت در سایه شهادت را برای او فراهم نمود.
📝 متن کامل یادداشت
🆔@mabna_center
#محرم #نظام_اسلامی
📌 هدف قیام امام حسین تجدید بنای نظام اسلامی بود.
رهبر انقلاب:
🔻کسانی که گفتهاند «هدف، حکومت بود»، یا «هدف، شهادت بود»، میان هدف و نتیجه، خَلط کردهاند...
👈 امام حسین قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی، یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است، انجام دهد. ۱۳۷۴/۰۳/۱۹
🆔@mabna_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرم
💠 دعای آموزنده امام حسین(ع) در ماجرای عاشورا
رهبر انقلاب:
👈 دعاى حسین علیهالسّلام در ماجراى عاشورا براى ما آموزنده است.
🔸 یک روز در هنگامى كه هنوز خطرى به عیان او را تهدید نمىكند دست به دعا بلند كرد «اللّهم إنك تعلم أنه لم یكن الذى كان منّا منافسة فى سلطان» با خدا حرف مىزند. اما خدا این پیام را به تاریخ رساند. امروز همه دنیایى كه از اسلام نامى شنیده است پیام این دعا را از دو لب گهربار حسین فاطمه شنیده و باور كرده. خدایا تو مىدانى كه این حركت ما، این سفر ما براى خاطر قدرتطلبى نبود، براى كسب جاه و مقام نبود، براى تو بود.
🆔@mabna_center
#محرم #عزاداری
🏴 بیرق قیام
امام خمینی(ره):
⬅️ محرم را زنده نگه دارید. ما هر چه داریم از این محرم است و از این مجالس. ما باید به عمق این شهادت و تاثیر این شهادت در عالم برسیم و توجه کنیم که تاثیر او امروز هم هست. اگر این مجالس عزاداری و اجتماعات سوگواری نبود، کشور ما پیروز نمیشد.
🔰 همه در تحت بیرق امام حسین(س) قیام کردند. در این اجتماعاتی که در محرم و صفر میشود، مبلغین عزیز و خطبای معظّم باید مسائل روز را، مسائل سیاسی را، مسائل اجتماعی را در یک همچو زمانی که گرفتار این همه دشمن ما هستیم، معیّن کنند.
🗓 ۲۵ مهر ۱۳۶۱
🆔@mabna_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرم
📌 کل کربلا سیاسی است...
استاد رحیمپور ازغدی: برخی افراد میگویند عاشورا را سیاسی نکنید. خب نفهم! کل عاشورا و کربلا سیاسی است. دعوا بر سر بیعت و حکومت است.
⬅️ تفاوت سیاست دینی و غیردینی این است که قدرت را برای مقاصد مختلف میخواهند. در سیاست غیردینی قدرت برای شخص است اما در حکومت دینی قدرت برای آخرت و عدالت است.
🆔@mabna_center
#محرم #عزاداری
👈 از همین گریهها میترسند...
امام خمینی(ره):
▪️ جوانهای ما خیال نکنند که مسئله، مسئله «ملّتِ گریه» است! این را دیگران القا کردند به شماها که بگویید «ملّت گریه»! آنها از همین گریهها میترسند، برای اینکه گریهای است که بر مظلوم است؛ فریاد مقابل ظالم است. اینها شعائر مذهبی ماست که باید حفظ بشود. اینها یک شعائر سیاسی است که باید حفظ بشود.
🗓۳۰ مهر ۱۳۵۸
🆔@mabna_center
مرکز پژوهشی مبنا
#تبنا #تحول_نظام_اداری 📌 تبنا(تحول بنیادین نظام اداری) 🔰نظام اسلامی در حوزۀ اداری خود دچار "ب
#تبنا #تحول_هنجاری #تحول_نظری
🌀 تحول هنجاری، بخش اول: «تحول نظری»
📌 برای تحقق تبنا(تحول بنیادین نظام اداری)، باید مراحل مختلفی انجام شود که از مهمترین آنها تحول هنجاری است.
⬅️ تحول هنجاری شامل تحول نظری، تحول فقهی، تحول تقنینی و تحول در برنامهریزی راهبردی است.
✅ تحول نظری زیربنای تحولات است که برای تحقق آن، دو اقدام مهم باید صورت گیرد:
1️⃣ اول اینکه *نظریه دولت اسلامی* تدوین و نهادینه شود. متأسفانه ما فاقد نظریه دولت هستیم.
🔺ماهیت دولت، حدود و ثغور دولت، حقوق و تکالیف دولت، حقوق و تکالیف مردم و... به درستی تحت قالب یک نظریه نهادینه نشده است(البته مرکز پژوهشی مبنا فاز اول پروژه نظریه دولت اسلامی را انجام داده لیکن نهادینه شدن غیر از تدوین است). برای انجام این امر راهکارهایی ارائه شده است.
2️⃣ تولید و بهکارگیری "نظریهها و نظامهای علمی بومی"
🔺یکی از خلأهای جدی ما در نظام اداری کشور و حتی بالاتر از آن، فقدان نظریهها و نظامات علمی بومی است. ما هنوز فاقد نظام اقتصادی بومی هستیم و خردهنظامها و حتی نظریههای بومی مستقل در ذیل آن ارائه نشده است(مانند نظام بانکداری بومی- نظام بیمه بومی و...) یا هنوز فاقد نظام حقوق بشر اسلامی به صورت منسجم و نهادینه شده هستیم(مراجعه شود به کتاب نظام حقوق بشر اسلامی، مرکز پژوهشی مبنا) و قس علیهذا... .
🔘 تحول نظام ادرای از نظریهها و نظامات علمی بومی شروع میشود. البته این سخن نافی استخدام نظریهها و نظامات دیگر نیست اما باید این نظریهها و نظامات در دستگاه بومی هضم و سپس بهکارگیری شود.
🆔@mabna_center
#خبرنامه_مبنا
🔔 شماره ۵۶ خبرنامه هفتگی مبنا منتشر شد.
🔰 نسخه جدید خبرنامه هفتگی مبنا، پیرامون مسائل فرهنگی-اجتماعی کشور ویژه کارشناسان، مؤسسات و نهادهای مسئله شناس مرتبط با مرکز پژوهشی مبنا منتشر شد.
📎 دریافت فایل خبرنامه
🆔@mabna_center
#خبر_مبنا #دیدار
✳️ دیدارمعاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی از مرکز پژوهشی مبنا
👈 حجتالاسلاموالمسلمین روستاآزاد، معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در این بازدید بر اهمیت فعالیتهای اندیشهورزی در بحثهای کلان و راهبردی اشاره کرد و اظهار داشت: دفتر تبلیغات اسلامی همواره بر بهرهگیری از ظرفیت پویای اجماع نخبگانی و استفاده متقابل از ظرفیتهای نخبگانی مجموعههای تخصصی تأکید دارد.
🔸 ایشان بابیان اینکه نیاز است تا ساماندهی نهادهای فرهنگی و دینی کشور مبتنی بر تمایزات رسالتی نهادها پیگیری گردد، خاطرنشان کرد: تقویت همکاری و همافزایی نهادهای فرهنگ دینی کشور نخستین و مهمترین اولویت رسیدن به فعالیتهای هدفمند و پویاست؛ نیاز است تا در عرصه فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی کشور، به مقوله تقسیمکار دقیق ناظر به نیازها، ظرفیتها، استعدادها و رسالتهای سازمانی توجه بیشتری صورت گیرد.
🔰 دکتر سعید هاشمی نسب، معاون پژوهش مرکز پژوهشی مبنا در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای راهبردگرای این مرکز تخصصی، دینداری، فرهنگ دینی، مردمسالاری دینی و نهادهای دینی را از مهمترین رویکردهای این مجموعه فاخر برشمرد و اذعان داشت: رویکردهای جریان شناسی ناظر به حوزه فعالیتی و کمک به نهادهای دینی کشور بهویژه حوزههای علمیه ازجمله رویکردهای مهم این مجموعه است.
🔹دکتر صدقی، معاون ارتباطات مرکز پژوهشی مبنا نیز در بخش دیگری از این دیدار، از فعالیتها و رویکردهای نوین این مرکز خبر داد و بر گستره شبکه اساتید و نخبگان حوزوی و دانشگاهی مرتبط با مرکز پژوهشی مبنا اشاره کرد.
🆔@mabna_center
#جمعیت
🔸 اختصاص ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار به طرح جوانی جمعیت.
حجتالاسلام وافی، نائب دبیر ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزههای علمیه در نشست ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان مرکزی:
🔰 ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار به منظور اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت در نظر گرفته شده که در شهریورماه اختصاص مییابد.
🌐 رسا
🆔@mabna_center
#محرم #عزاداری
💠 اشک با معرفت...
آیتالله مصباح یزدی(ره):
⬅️ صرف جاری شدن اشک که اثری ندارد؛ بعضیها هستند هر حادثه رقتآوری ببینند اشکشان جاری میشود؛ اینکه هنری نیست.
📌 گریهای مطلوب است که از روی معرفت باشد؛ از آن جهت که امام حسین علیهالسلام، بنده خاص خدا [و] کسی است که میخواست همه انسانها را از بدبختی نجات بدهد.
۱۳۸۸/۰۹/۱۹
🆔@mabna_center
رهبر معظم انقلاب:
💠 سالهای مجاهدت خاموش و دشوار آزادگان عزیز ما در اسارتگاههای عراق از جمله مقاطع فراموش نشدنی تاریخ پرشکوه ما است. ۱۳۸۱/۰۵/۲۴
🆔@mabna_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 میدان رزم امروز
رهبر انقلاب در دیدار اخیر ائمه جمعه:
👈 امروز میدان رزم، میدان رزم قدرت نرم است و قدرت نرم دشمن شبههپراکنی است.
🔹️ «شبههپراکنی» یعنی چه؟ یعنی ما یک ملّتی داریم که این ملّت آمدند با اعتقاد و ایمان کامل پای انقلاب ایستادند، جان دادند، زحمت کشیدند، خودشان را به زحمت انداختند، انقلاب را به پیروزی رساندند، بعد هشت سال در یک جنگ تحمیلی ایستادگی کردند، بعد هم در مقابل فتنههایی که تا امروز وجود داشته ایستادهاند، هر جا لازم بوده حضور پیدا کردهاند؛ مردم این جوری هستند دیگر؛ خب حالا اگر چنانچه دشمن بخواهد این دژ مستحکم را از بین ببرد یا رخنه در آن ایجاد کند، باید چه کار کند؟
⬅️ باید در این ایمان خدشه کند، باید در این ایمان مناقشه کند؛ این با شبههافکنی به وجود میآید. شبهه را دستِکم نباید گرفت. بودند افرادی که در مقابل نیزه و شمشیر ایستادند، در مقابل شبهه و تردید زمین افتادند، نتوانستند بِایستند. ۱۴۰۱/۵/۵
🆔@mabna_center
#عزاداری
📌 ضرورت برنامه ریزی فرهیختگان برای جلوگیری از انحرافات عزاداری
آیتالله مصباح یزدی(ره):
⬅️ ممکن است در بعضی (عزاداریها) چیزهایی باشد که خلاف شرع قطعی است [و] هیچ عالمی، هیچ فقهی [آن] را جایز نمی داند. [در این موارد] باید امر به معروف و نهی از منکر، طبق شرایط خاصِ خودش [صورت بگیرد]. کسانی که [از] فرهیختگان جامعه هستند، بنشینند برنامه ریزی کنند، آرام آرام، به صورتی که اثر بدی در جامعه نداشته باشد آنها را به راههای صحیحتری تبدیل کنند [تا] جلوی آنچه موجب خلاف قطعی است به صورت مطلوبی گرفته شود.
۱۳۹۸/۰۶/۰۹
🆔@mabna_center
#مسجد
🔰 شناخت دین شرط بهره وری از مسجد
🔸️ما برای اینکه نقش مسجد را بفهمیم باید نقش دین را بفهمیم مسجد جایی است که دین میسازد متدین میسازد اگر دین، هدفش، انوارش و ساحتهای مختلفش را درست شناختیم، میتوانیم در مسجد همه را متناسب با شرایط خودمان امکاناتمان شرایط محیط افرادی که شرکت میکنند رشد بدهیم.
🎤آیتالله مصباح یزدی
۱۳۹۸/۰۶/۰۲
🆔@mabna_center