پیام تبریک مرکز پژوهشی مبنا به مدیریت جدید حرم حضرت معصومه(س)
«حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای «فلاحی»
✍ بدینوسیله انتصاب شایسته حضرت عالی را به عنوان مدیر حرم حضرت معصومه(س) تبریک میگوییم.
🔰 رجای واثق داریم حضور شما دراین مسئولیت بعنوان خادمی صدیق و ولایتمدار با کوله بار گرانی از تجربه ؛ نوید بخش نشاط و تحرک بیش از پیش #حرم_مطهر_حضرت_معصومه (س) خواهدگردید.
👈 #مرکز_پژوهشی_مبنا، آمادگی خود را برای همکاری با آن مجموعه در جهت تحقق برنامه ها و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعلام میدارد و در این راستا از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.
🔸از درگاه خداوند متعال تداوم تعالی و توفیق؛ سعادت و سربلندی جنابعالی را مسألت داریم.
🆔@mabna_center
#گزارش #نشست #دینداری
📌 اولین پیش نشست علمی کنفرانس تخصصی "بررسی وضعیت دین داری ایرانیان" برگزار شد.
⬅️ در این پیش نشست که با عنوان"راهکارهای تقویت دین داری در ایران" برگزار گردید محمدباقر خراسانی دبیر اجرایی مجمع عالی حکمت و محمد دین محمدی(مدیر هسته دینداری مرکز پژوهشی مبنا) به بیان دیدگاه های خود پیرامون دین و دینداری در ایران پرداختند.
🔘 لازم به توضیح است کنفرانس تخصصی دین و دین داری در ایران، روز چهارشنبه ۳اسفند برگزار میگردد و این اولین پیش نشست علمی این رویداد بوده است.
🆔@mabna_center
#گزارش #نشست #دینداری
📸 گزارش تصویری اولین پیش نشست علمی کنفرانس "بررسی وضعیت دینداری ایرانیان" که صبح امروز در #مرکز_پژوهشی_مبنا برگزار شد.
🆔@mabna_center
#معرفی_آثار #مرکز_پژوهشی_مبنا
📚 الگوی دینی اوقات فراغت(با رویکرد راهبردی)
📌 برنامهریزی برای دستیابی به #اوقات_فراغت مطلوب، بهسبب تحولات اجتماعی و فرهنگی در گذر زمان و ورود ابزارهای نوین ارتباطی، گسترش تکنولوژی و سبک زندگی ماشینی، اجتناب ناپذیر است و بیشتر کشورهای جهان برای دستیابی به الگوهایی در گذران بهتر فراغت مردم #جامعه خود میکوشند. با وجود این، بسیاری از تفریحهای انحرافی بر اثر کمبود امکانات تفریحی، ناآگاهی، بیتوجهی به آموزههای دینی، نداشتن برنامهریزی و اجرای نادرست سیاستهای اجتماعی در ایران رواج یافته و چه بسا پایههای کجروی را فراهم میکند.
⬅️ نهاد فراغت در جامعۀ ایرانی، سه مسئلۀ اساسی دارد:
1⃣ کوتاهبودن چتر پوششی نهاد فراغت و توزیع ناعادلانۀ آن
2⃣ کیفیت فعالیتهای فراغتی و بیتوجهی به خردهفرهنگها در زمینۀ نهاد فراغت
3⃣ ناآگاهی و بیتوجهی به مصادیق و معیارهای دینی
🌀 فراغت را میتوان از ابعاد مختلفی تحلیل کرد. یکی از مهمترین رویکردهایی که باید در برنامهریزی اوقات فراغت در نظر گرفت، نگرش دینی به آن است؛ درحالیکه متأسفانه نظام مدیریتی #کشور توجه کمتری به آن، نسبت به سایر ابعاد مربوط به اوقات فراغت دارد و این موضوع، چالشهای مختلفی را به جامعۀ ایران تحمیل کرده است؛ بنابراین در این کتاب، تلاش شده است علاوه بر بررسی و تبیین اوقات فراغت مطلوب از منظر #دین ، حل استراتژیک این مسئلۀ فرهنگی را با نگرشی راهبردی همراه شرح وظایف نهادها و مسئولان مرتبط هدف قرار دهد.
🌐 انتشارات مکث اندیشه
🆔@mabna_center
هدایت شده از مرکز پژوهشی مبنا
✅ وضعیتسنجی «دینداری ایرانیان»
👈 نظرسنجی پیش رو، پژوهشی علمی در حوزهٔ «دین و دینداری» است که بهپاس قدردانی از همراهی شما «۲۰جایزه 🎁۲۵۰هزار تومانی» به شرکتکنندگان بخش اول و «۱۰جایزه🎁 ۵۰۰هزار تومانی» به شرکتکنندگان بخش دوم، به قید قرعه تقدیم خواهد شد.
🔰 امیدواریم سعادت همراهی شما را تا پایان این نظرسنجی داشته باشیم.
🔔 توجه: این نظرسنجی هیچ پرسشی از اطلاعات شخصی شما نخواهدداشت.
📌 شرکت در نظرسنجی
https://survey.porsline.ir/s/PiQnRXJ8
#نظرسنجی #سالنما #دینداری
#مرکز_پژوهشی_مبنا #پیمایش
🆔@mabna_center