eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.3هزار عکس
27.4هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخیزید ای شهیدان راه خدا 💔
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️پیکر شهدا در میان جمعیت چند میلیونی مردم به میدان انقلاب رسید
هدایت شده از مبسا+
🔹برای تشییع پیکرت همین یک عکس کافیست... یکتا افشارنیا_خراسان رضوی
در03/03/03 سال روز فتح
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گریه های بی امان مرد اصفهانی در قم که ۱۸ بار به دیدن رییس جمهور آمده بود.😔
حماسه دوم خرداد در تهران
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هر موقعی که شهید دادیم ملت ما منسجم‌تر شد. 🎙امام خمینی (ره): 🔹 با رفتن شهدا در عین حالی که ما متأثر هستیم لکن چون توجه ما به خداست و ملت ما برای خدا قیام کرده است با رفتن اشخاص هیچ سستی به خودشان راه نمی‌دهند. 🔸 در خارج عنصرهایی که با این جمهوری اسلامی و با اسلام مخالف هستند، و بوق‌های تبلیغاتی آنها خواهند گفت که ایران بهم می‌خورد و خواهند گفت که مردم در عزای اینها بی‌تفاوت بودند یا خوشحال! 🔹 الان ببینید که سرتاسر کشور ما در سوگ هستند و در همه خیابان ها و کوچه‌ها و بازار‌ها در سوگ نشستند.
پولیتیکو: ۳ کشور اروپایی امروز فلسطین را به رسمیت می‌شناسند 🔹براساس گزارش نشریهٔ پولیتیکو، ایرلند در اقدامی که دست‌کم با ۲ دولت اروپاییِ دیگر هماهنگ است، امروز فلسطین را به رسمیت می‌شناسد. 🔹رویترز به نقل از نخست‌وزیر نروژ گزارش کرده که این کشور هم امروز رسمیت کشور فلسطین را اعلام خواهد کرد. 🔹طبق گزارش‌ها کشور سوم اسپانیاست که امروز به ایرلند و نروژ در این اقدام می‌پیوندد. 🔹رسانه‌های صهیونیستی گزارش کرده‌اند که وزیر خارجهٔ رژیم صهیونیستی پس‌از اعلام این تصمیم، سفرای این رژیم را از ایرلند و نروژ فرا خوانده است.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در نماز عشق بارانی شدی عاقبت همچون سلیمانی شدی
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚫️ دیدار شیاع السودانی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و ابلاغ پیام تسلیت دولت و ملت عراق به رهبر انقلاب در پی درگذشت شهادت‌گونه حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی رئیس جمهور و همراهان ایشان، آقای محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق، پیش از ظهر امروز در دیدار با رهبر انقلاب اسلامی، به نمایندگی از دولت و ملت این کشور، این ضایعه را به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و ملت ایران تسلیت گفت.