eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.1هزار عکس
27.2هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: اجتماع بزرگ هرساله، برای تجدید یاد امام بزرگوار و بهره‌گیری از درس امام برای پیشرفت کشور است
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: آنچه که امام دربارۀ آیندۀ فلسطین پیش‌بینی کرده بودند امروز به‌تدریج درحال تحقق است
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: فلسطینی‌ها در ماجرای طوفان‌الاقصی دشمن را در کنج میدانی قرار دادند که هیچ راه نجاتی برایش وجود ندارد 🔹امام همیشه تکرار می‌کردند اگر ملت‌ها وارد میدان شوند و خود فلسطینی‌ها کمر به عمل ببندند رژیم صهیونیستی وادار به عقب‌نشینی خواهد شد.
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: طوفان‌الاقصی همۀ نقشه‌های دشمن را بر باد داد 🔹یک برنامۀ وسیعی به وسیله آمریکا و عناصر صهیونیست طراحی شده بود که براساس آن قرار بود مناسبات منطقه تغییر کند. 🔹ارتباط رژیم صهیونیستی با دولت‌های منطقه طبق خواسته‌های رژیم تنظیم شود و معنایش تسلط رژیم صهیونیستی بر سیاست و اقتصاد منطقۀ غرب آسیا بلکه کل دنیای اسلام بود. 🔹آمریکا و انگلیس و جامعه صهیونیست‌های جهانی پشت این برنامه بودند و به لحظه‌های اجرا رسیده بود اما طوفان‌الاقصی همه نقشه‌های دشمن را بر باد داد.
767.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: آمریکا مجبور است دیر یا زود دست حمایتش را از پشت رژیم صهیونیستی بردارد.
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: امروز رژیم صهیونیستی در مقابل چشم مردم دنیا در حال ذوب‌شدن است.
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: فقدان رئیس‌جمهور عزیز و پُرکار و همراهانش مصیبتی بود برای کشور آقای آل‌هاشم امام جمعۀ فعال، مردمی و شایستۀ تبریز و نمایندۀ ولی‌فقیه در استان مهم آذربایجان شرقی شخصیت ارزنده‌ای بود. آقای امیرعبداللهیان یک مذاکره‌کنندۀ قوی و باهوش و پایبند به اصول بود. استاندار آذربایجان و محافظ رئیس‌جمهور و ۳ نفر مامور پرواز افراد شایسته‌ای بودند.
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: آقای رئیسی عزیز و همراهانشان در راه خدمت به مردم کشته شدند؛ آن‌ها را می‌دانیم.
39.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: بعد از شهادت رئیس‌جمهور همه از خدمات و تلاش‌های او حرف زدند و من دلم برای رئیسی سوخت این‌ها در زمان حیات او یک کلمه حاضر نبودند این حرف‌ها را بگویند.
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: مردم طرفدار شعارهای انقلاب‌اند و مرحوم رئیسی صریحا شعارهای انقلاب را می‌داد
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: انتخابات پیش روی ما پدیدۀ پردستاورد است 🔹اگر این انتخابات با خوبی و شکوه و عظمت برگزار شود دستاورد بزرگ برای ملت ایران خواهد بود. 🔹بعد از این حادثۀ تلخ مردم جمع بشوند و با آرای بالا مسئول بعدی را انتخاب کنند. 🔹حماسۀ انتخابات مکمل حماسۀ بدرقۀ شهیدان خواهد بود. 🔹ملت ایران برای اینکه بتواند عمق راهبردی خود را تثبیت کند و کام مردم را شیرین کند و حفره‌های اقتصادی و فرهنگی را پرکند به یک رئیس‌جمهور فعال، پرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب نیار دارد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا