eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.5هزار عکس
27.6هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 فوری اسماعیل هنیه در ایران به شهادت رسید 🔹روابط عمومی سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون؛ با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهۀ مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسیِ مقاومت اسلامیِ حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظینش به شهادت رسیدند. 🔹علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.
🔴شبکه العربیه سعودی گزارش داد: هنیه و محافظش حوالی ساعت ۲ بامداد (به وقت تهران) بر اثر اصابت موشک به بدنش کشته (شهید) شدند.
🏴 می‌خواستند خورشید حقیقت در لیال عشر کربلا محبوس بماند. اما مرد دعا و سجده و مناجات و وارث همیشه داغدار خون خدا، نگذاشت این ظلمت ابدی شود و از تاریکترین نقطه‌ی شب بیداد، فجر عاشورا را رقم زد. ختم صلوات ما نذر قبر بی چراغ و غمهای بی پایان نگین آرامش اهل حرم.. به امید عنایتی...
⚫️ ترور یک مقام خارجی مهمان در ایران از زدن کنسولگری وقیحانه تر است. پاسخ در خور به این رذالت صهیونیست ها داده شود تا علاوه بر دفاع از حاکمیت سرزمینی ایران، به برادران فلسطینی هم اعلام شود به اندازه شما در این غم بزرگ سهیم هستیم
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنرانی به یاد ماندنی شهید هنیه درباره شهید سلیمانی: اعلام می‌کنم که او شهید قدس است
🔴 عضو ارشد حماس: ترور اسماعیل هنیه بی‌پاسخ نخواهد ماند 🔸موسی ابومرزوق عضو دفتر سیاسی جنبش حماس بامداد چهارشنبه در واکنش به ترور شهید اسماعیل هنیه گفت: ترور فرمانده اسماعیل هنیه عملی بزدلانه است و بی پاسخ نخواهد بود.
❌شهادت در تهران بسیار شبیه شهادت حاج قاسم عزیز در بغداد و بلکه شهادت های اخیر است. منشا و جنایت ها یکی است اما جریان را هم دست کم نگیریم.قطعا عزم خون این ما،کار دشمن جنایت پیشه و شبکه کثیف نفوذ را بزودی و باهم یکسره خواهد کرد. ان شاء الله،قریباً 👤 نیلی
ریچارد گلدبرگ از اعضای اندیشکده آمریکایی (FDD) 6 ساعت پیش نوشت: نیروی هوایی اسرائیل دامنه قدرتش را امشب نشان خواهد داد.
فراخوان اعتصاب سراسری در فلسطین در پی ترور هنیه 🔹منابع خبری در فلسطین گزارش کردند در پی ترور رئیس دفتر سیاسی حماس و شهادت او، فراخوان‌هایی سراسری برای اعتصاب و تشدید فعالیت‌ها علیه رژیم صهیونیستی منتشر شده است.
❌اسکای نیوز: اسماعیل هنیه با استفاده از موشک هدایت شونده ترور شده است.
❌شهید اسماعیل هنیه ساعت ١:۴۵ بامداد به شهادت رسیده است.