eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.5هزار عکس
27.7هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
حمایت الجزایر از ابتکار ایران برای برگزاری نشست سازمان همکاری اسلامی 🔹وزیر خارجهٔ الجزایر در تماس با باقری از ابتکار ایران برای برگزاریِ نشست فوریِ سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با اقدامات تروریستیِ رژیم صهیونیستی حمایت کرد و بر موضع دولت و مردم الجزایر در محکومیت قاطع جنایت رژیم صهیونیستی در ترور شهید هنیه در خاک ایران و نقض حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینیِ ایران تأکید کرد. 🔹سرپرست وزارت خارجهٔ ایران هم در این تماس با تأکید بر این که رژیم صهیونیستی با ترور شهید هنیه در خاک ایران از خط قرمز ایران عبور کرده، خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران بدون تردید از حق مشروع و ذاتیِ خود برای مجازات قاطع و مؤثر صهیونیست‌های جنایتکار استفاده خواهد کرد.
فیلتر اینستاگرام در ترکیه به‌دلیل سانسور شهادت اسماعیل هنیه 🔹با اعلام وبگاه رسمیِ سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه، از صبح جمعه دسترسی به اینستاگرام در این کشور مسدود شده است. 🔹خبرگزاری‌های محلیِ ترکیه دلیل این اقدام را اعمال محدودیت اینستاگرام در انتشار مطالب مرتبط با ترور اسماعیل هنیه اعلام کردند. 🔹رئیس مرکز ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه اقدام اینستاگرام در سانسور ترور شهید هنیه را محکوم کرد و گفت: این عمل سانسوری واضح و آشکار است. ما به دفاع از آزادیِ بیان در برابر پلتفرم‌هایی که در خدمت استثمار جهانی و بی‌عدالتی هستند ادامه خواهیم داد.
🔷 آمریکا رقیب مادورو را پیروز انتخابات معرفی کرد 🔹آنتونی بلینگن وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که «ادموند گونزالس» پیروز انتخابات اخیر در ونزوئلا بوده است. 🔹این در حالی است که رئیس پارلمان روسیه(دوما) امروز جمعه گفت که طبق ارزیابی ناظران روسی، «نیکلاس مادورو» به‌طور قانونی در انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا پیروز شد.
🔹شکست ترامپ در جذب آرای رنگین‌پوستان آمریکایی 🔹نظرسنجی جدید شبکه فاکس نیوز، رسانه اصلی جمهوری‌خواهان، حاکی از برتری کامالا هریس نسبت به ترامپ در ایالت‌های مهم است.
🔺بازتاب تصویر منتشر شده از نتانیاهو توسط آزوف کاربر توییتری ایرانی در پایگاه‌های خبری خارجی که نشان از نفوذ ایران بر سران جنایتکار اسراییل دارد .
♦️‌تصویری که مایه ننگ حکومت های عرب است 🔹‌این تصویر «شهید ‎اسماعیل هنیه» در سال ۲۰۰۶ در زمانی که بتازگی نخست وزیر فلسطین شده و درحالی که در پیاده روی خیابانی در مصر و در مسیر منتهی به مرز فلسطین نشسته؛ گرفته شده است. 🔹‌هنیه در این روز توسط مقامات خائن حکومت «حسنی مبارک» ۱۰ ساعت در مرز فلسطین معطل شد و تحت فشار و تحقیر قرار گرفت اما حاضر به پذیرش پیشنهادات شرم آور اسرائیل که از طریق مصر به او ارائه گردید، نشد و در نهایت مبلغ ۳۳ میلیون دلار کمک های جمع آوری شده وی برای فلسطین از وی مصادره و دست خالی بعد از ۱۰ ساعت راهی فلسطین شد. 🔹‌حقیقتا فقدان این مجاهد بزرگ برای فلسطین و جبهه مقاومت خسارت است. ┄┅═✧☫✧
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برپایی نماز میت غیابی در ترکیه برای شهید هنیه
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️گاف وحشتناک شهرام همایون در آنتن زنده! ✖️فرزانه روستایی: البته چرا روزه آقای همایون؟! ساعت 2 نصف شب در تهران شبه!!
🛑مقامات عربستان و امارات از شرکت در مراسم تشییع شهید اسماعیل هنیه خودداری کردند.
🗓 پنجشنبه ۱۱ مردادماه ۱۴۰۳ 💠 حضور مدیرکل محترم وکارکنان استان در مراسم بزرگداشت و مجلس یادبود شهید القدس اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در امام زاده حضرت سید ابراهیم(ع) زنجان ☑️ پایگاه مقاومت بسیج فتح المبین کمیته امداد امام خمینی ره استان زنجان