eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.8هزار عکس
28هزار ویدیو
216 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: اگر بانک‌ها موضوع پرداخت وام ازدواج را حل نکنند، مجلس ورود می‌کند 🔹گودرزی: در قوانین اعلام شده از سوی بانک مرکزی برای وام ازدواج فقط یک ضامن لازم است اما در عمل شاهد هستیم که برخی از بانک‌ها مانع‌تراشی می‌کنند و درخواست چند ضامن دارند. 🔹بانک مرکزی برخوردهایی با برخی مديران بانک‌ها انجام داده اما این مشکل همچنان پابرجاست. چنانچه مشکلات وام ازدواج هر چه سریع‌تر مرتفع نشود مجلس به موضوع ورود می‌کند.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ملاک انتخاب استانداران جدید چیست؟ 🔹وزیر کشور: برای انتخاب استانداران کمیته تشکیل دادیم. مردم‌داری، داشتن سابقۀ کار در استانداری‌ها و فرمانداری‌ها، بازنشسته‌نبودن و نداشتن سابقۀ استانداری در استان موردنظر جزو اولویت‌های ما هستند.
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فدای غزه و السنوار؛ ما خانه نمی‌خواهیم، وطن می‌خواهیم 🔹این‌ها بخشی از فریادهای یک زن فلسطینی است که اشغالگران منزلش را در منطقه «حزما» در شمال شرق قدس اشغالی ویران کردند.
🔷 علی زینی‌وند معاون سیاسی وزارت کشور شد 🔹معاون سیاسی جدید وزارت کشور، پیش تر استاندار کرمان، معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان‌‌وبلوچستان، معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه مدیریت استانداری یزد، مدیر کل سیاسی استانداری ایلام بوده است. 🔹زینی‌وند دومین معاون وزارت کشور است که از بین کارکنان وزارت کشور انتخاب و منصوب می‌شود.
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر کشور: ایران توان پذیرش این همه مهاجر افغانستانی را ندارد 🔹ما نگاه دیگری به افغان‌ها نداریم اما این حجم از ورود مهاجران قابل تحمل نیست. برنامه داریم که به دور از هیجانات و با سرعت موضوع مهاجران افغان را ساماندهی کنیم. 🔹افغانستانی‌ها بروند در کشور خودشان تلاش کنند و آن‌جا را آباد کنند. ما به مردم افغانستان احترام می‌گذاریم اما شرایط کشور ما اجازۀ پذیرش آن‌ها را نمی‌دهد.
مسئول سیاست‌ خارجی اتحادیۀ اروپا: توانایی ما برای اعمال فشار بر اسرائیل محدود است 🔹بمباران‌ها باید متوقف و آتش‌بس حاصل شود. ماه‌هاست که مذاکرات به‌تعویق‌افتاده است.
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری از آتش‌سوزی پرده در محل سخنرانی رئیس‌جمهور
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ هشدار: تصاویر به‌شدت دلخراش 🔸آخرین تصاویری که اسرائیل با تخصص ویژه‌اش رقم زد: کودک‌کشی
مقام عراقی: در ۳ سطح، پیگیر اخراج نظامیان آمریکایی هستیم 🔹مصطفی عجیل، مشاور کمیسیون امنیت پارلمان عراق: پارلمان درحال پیگیری پروندۀ اخراج نیروهای رزمی خارجی از طریق دولت، نهادهای امنیتی و کارگروه‌های معین است تا نقشۀ راه و زمان‌بندی خروج این نیروها تعیین شود.
🔴 اوکراین کاردار ایران را احضار کرد 🔹وزارت خارجه اوکراین امروز دوشنبه اعلام کرد که کاردار ایران در این کشور را احضار کرده است. 🔹این وزارتخانه مدعی شد که درباره عواقب کمک‌های ادعایی موشکی به روسیه به ایران هشدار داده است
🔺رسانه عبری: ارتش در فوریه گذشته 3 اسیر اسرائیلی را در حمله به نوار غزه کشت، اما آن را اعلام نکرد.
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️به پیر به پیغمبر، اینا دروغ می‌گن! 📌 حکایت پکیج‌فروش‌های مجازی!