eitaa logo
«مبسا»
5.5هزار دنبال‌کننده
45.1هزار عکس
28.3هزار ویدیو
217 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨کانال 12 عبری: همزمان با این انفجارها، نیروی هوایی اسرائیل حملاتی را به جنوب لبنان آغاز کرد.
🚨 🛑پلیس آمریکا مواد منفجره را در ماشین نزدیک همایش اتتخاباتی ترامپ که چهارشنبه شب در لانگ آیلند برنامه ریزی شده بود پیدا کرد.
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ منفجر شدن موتور سیکلت برقی در بیروت ⚠️ منابع امنیتی : دستگاه هایی که امروز منفجر شدند، همزمان با دستگاه های پیجر خریداری شدند.
▪️آمار اولیه انفجارهای جدید لبنان: سه شهید...
خبرگزای رسمی لبنان گزارش داد تعدادی دستگاه بی‌سیم با مدل «آی کام» در خانه‌ها در شهر صور لبنان منفجر شده است.
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️هم اکنون حمله مردم لبنان به گشت های یونیفل( صلح سازمان ملل) که کاری جز جاسوسی برای اسرائیل ندارند!
🛑تا کنون 300 مجروح و 6 شهید در لبنان
🔺وزیر خارجه لبنان: 🔴 انفجارهای جدید "منادی" گسترش جنگ است
🛑 در موج دوم حمله رژیم تروریستی اسرائیل، باز هم برگ دیگری رو شد. رو کردن این برگه‌ها فقط برای زمان جنگ و در بدترین حالت است، اینکه رژیم اکنون این ظرفیت‌ها را به مرحله مصرف رسانده یعنی جنگی نوین را آغاز کرده است.
🔴 سید هاشم صفی الدین معاون اجرایی حزب‌الله لبنان : این تجاوز عذاب و قصاص خودش را دارد و انشاءالله عذاب هم خواهد آمد. 🔹 سخنرانی فردا توسط سید همه چیز را روشن می کند و با الگوی جدید و رویارویی جدید با دشمن مواجه خواهیم شد.
🔴 منابع سوری وابسته به موساد : دولت سوریه بخشنامه ای امنیتی به تمام شعب امنیتی، لشکرها و واحدهای نظامی برای خاموش کردن دستگاه های بی سیم، قطع مراکز مرکزی و استفاده از خطوط ارتباطی ثابت صادر کرده است
🔴 دستگاه های منفجر شده در حمله امروز رژیم صهیونیستی به لبنان • بی سیم ها • دستگاه های ثبت اثر انگشت کارمندان • سیستم های انرژی خورشیدی • خودروهای برقی با باتری لیتیومی