eitaa logo
«مبسا»
5.5هزار دنبال‌کننده
45.3هزار عکس
28.6هزار ویدیو
217 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
💠آئین غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) و میهمانی لاله‌ها به مناسبت هفته دفاع مقدس 🔹پنجشنبه ٥مهرماه ١٤٠۳ پایگاه مقاومت بسیج شهید آیت الله قاضی طباطبایی(ره) کمیته امداد امام خمینی(ره) استان
📣 تبادل آتش میان حزب‌الله و اسرائیل متوقف می‌شود؟ 🔻 یدیعوت آحارانوت مدعی شد: آتش‌بس موقت میان حزب الله و اسرائیل تا ساعاتی دیگر اجرایی خواهد شد.
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴استقبال از پیکر ۳۴ شهید گمنام دفاع مقدس
🔴پزشکیان: با شرق و غرب تعامل خواهیم کرد رئیس‌جمهور: 🔹همزمان با دیدارهای من و وزیر امور خارجه با مقامات کشورهای منطقه و جهان در نیویورک، مذاکرات وزیر اقتصاد با کشورهای آسیایی نیز در ازبکستان جریان دارد. 🔹در روزهای آینده معاون‌اول نیز عازم پاکستان و ارمنستان خواهند بود. امیدواریم این سفرها در زندگی مردم گشایش ایجاد کند. 🔹دولت چهاردهم از غرب تا شرق، از نیویورک تا سمرقند به دنبال دیپلماسی سیاسی و اقتصادی با جهان است. ما چنانکه وعده داده بودیم بر اساس منافع ملی با شرق و غرب تعامل خواهیم کرد.
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان: رژیم صهیونیستی و حامیانش، بزرگ‌ترین تروریست‌ها هستند 🔹در ۳ روزی که اینجا بودیم با سران بیش از ۱۵ کشور در مورد مسائل غزه و لبنان گفت‌وگو کردیم. 🔹در این گفت‌وگوها مطرح شد که رژیم صهیونیستی و کسانی که از این رژیم حمایت می‌کنند، ظالمانی هستند که از حقوق بشر فقط حرف می‌زنند. 🔹‌رژیم صهیونیستی و حامیانش، بزرگ‌ترین تروریست‌ها هستند، چون‌ با ابزار و قدرتی که دارند مردم بی‌گناه را از بین می‌برند.
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان تکان دهنده امام جمعه بغداد؛ افرادی از شیعیان آل‌محمد (ص) در لبنان هستند که حاضرند یک چشم خود را برای پیوند اهدا کنند؛ باور کردنی نیست!