eitaa logo
«مبسا»
5.7هزار دنبال‌کننده
45.4هزار عکس
28.8هزار ویدیو
218 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بافتن لباس زمستانی برای رزمنده‌ها توسط زنان جهادگر کرجی 🔸در این ویدئو زنان جهادگر کرج در دهه ۶۰ به همراه فرزندان کوچکشان، جهت پشتیبانی از جبهه‌ها مشغول بافتن لباس زمستانی برای رزمندگان اسلام هستند.
💢اطلاعیه سفارت ایران درباره شهادت بانوی ایرانی در لبنان 🔸سفارت ایران در لبنان در اطلاعیه‌ای ضمن محکوم کردن ترور یک بانوی ایرانی به همراه همسرش در لبنان توسط رژیم صهیونیستی خواستار اقدام عملی مجامع بین‌المللی در مقابل جنایات رژیم شد.
بنیامین فرجی نابغۀ پینگ‌پونگ ایران با مخبر مشاور و دستیار رهبر انقلاب دیدار کرد.
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: آزمون استخدام ۲۰ هزار معلم دی برگزار می‌شود 🔹پیش‌بینی می‌شود که در آزمون استخدامی سال آینده بالای ۲۰ هزار نفر برای همۀ مقاطع آموزگاری، دبیری و هنرآموزی جذب کنیم. 🔹هنوز در کلاس‌های درس به مشاور و مربی تربیتی نیاز داریم. باید تعداد بازنشستگان مشخص شود تا نیاز واقعی را تامین کنیم. 🔹پیش‌بینی می‌شود که این آزمون در دی برگزار شود.
واکنش رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها به انتصابات حاشیه‌دار وزیر علوم 🔹حجت‌الاسلام رستمی: در دوره‌هایی بعضی از دست‌اندرکاران در وزارت علوم دربارۀ انتصاب روسای دانشگاه‌ها از این نهاد نظر می‌گیرند و نهاد هم وظیفه می‌داند که برای کمک به دولت و برای کمک به فضای آموزش عالی مشورت بدهد اما متاسفانه در این دولت در جریان انتصابات نیستیم. 🔹عملاً نهاد نظر خودش را در کمیته تایید صلاحیت روسای دانشگاه‌ها که در شورای عالی انقلاب فرهنگی طراحی شده، اعلام خواهد کرد‌ ولی تا قبل از آن چون نهاد مرجع استعلام و طرف مشورت نبوده نمی‌توانم درباره چرایی این انتصابات چیزی بگویم.
نامۀ پزشکیان به مجلس دربارۀ حسین‌زاده 🔹معاون پارلمانی رئیس جمهور: پزشکیان برای بار دوم در نامه‌ای به مجلس اعلام کرده که می‌خواهد حسین‌زاده را در سمت امور توسعۀ روستایی منصوب کند. 🔹امروز درخواست مجدد استعفای حسین‌زاده از نمایندگی اعلام وصول شد. طبق آیین‌نامۀ مجلس یک هفته بعد از اعلام وصول، موضوع در صحن علنی مطرح خواهد شد.
معتمدیان استاندار تهران شد 🔹در جلسۀ امروزِ دولت محمدصادق معتمدیان به‌عنوان استاندار استان تهران انتخاب شد.
زن تبریزی همۀ طلاهایش را به مقاومت بخشید 🔹از شما چه پنهان، مبحث طلا برای خیل عظیمی از زنان یک تراپی به شمار می‌آید،این را همه می‌گویند که طلای زنان وصل است به جانشان و حاضر نیستند آن را به هر قیمتی از دست بدهند؛ البته از ارزش‌ مالی طلا که بگذریم، گاهی حتی این زیورآلات، یادگار فردی در زندگی‌شان است که با چشم انداختن هر روزه به آن، یاد آن شخص برایشان زنده می‌شود. 🔹این روزها زنان سرزمین من از قشنگ‌ترین دارایی خود می‌گذرند و این را تاریخ به خوبی به خاطر خواهد سپرد و خواهد نوشت: زنانی بودند که برای زنان دیگر در آن طرف دنیا خواهری کردند و بی‌پروا و بی‌تقلید گام بردارد تا زنان بی‌صدای دنیا را اضمحلال تلخ روزگار تلخ‌تر نجات دهند. 🔹خانم شمس‌آذران، همسر جانباز و آزادۀ هشت سال دفاع مقدس امروز سرویس جواهراتی به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان به جبهۀ مقاومت در لبنان اهدا کرد. 🔗ماجرای این زن را اینجا بخوانید
زن تبریزی همۀ طلاهایش را به مقاومت بخشید... 🔹این روزها زنان سرزمین من از قشنگ‌ترین دارایی خود می‌گذرند و این را تاریخ به خوبی به خاطر خواهد سپرد و خواهد نوشت: زنانی بودند که برای زنان دیگر در آن طرف دنیا خواهری کردند و بی‌پروا و بی‌تقلید گام بردارد تا زنان بی‌صدای دنیا را اضمحلال تلخ روزگار تلخ‌تر نجات دهند. 🔹خانم شمس‌آذران، همسر جانباز و آزادۀ هشت سال دفاع مقدس امروز سرویس جواهراتی به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان به جبهۀ مقاومت در لبنان اهدا کرد.
پلیدی اگه تصویر بود
💢تقریظ امام خامنه‌ای بر کتاب «پاییز آمد» منتشر شد 🔸تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر کتاب «پاییز آمد»، روایت زندگی «فخرالسادات موسوی» و سردار شهید «احمد یوسفی» فرمانده واحد مهندسی رزمی سپاه ناحیه زنجان، منتشر شد. 🔸مراسم شانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در زنجان برگزار و طی آن، تقریظ حضرت امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) بر کتاب «پاییز آمد»، روایت زندگی «فخرالسادات موسوی» و سردار شهید «احمد یوسفی» فرمانده واحد مهندسی رزمی سپاه ناحیه زنجان، منتشر شد. 🔸متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است: 🔸«بسمه‌تعالی عشقی آتشین، عزمی پولادین، و ایمانی راستین چهره‌نگار زندگی این دو جوان است که با نگارشی زیبا و رسا در این کتاب تصویر شده است. این نیز از همان روایات صادقانه است که شنیدن و خواندن آن امثال این حقیر را خجالت‌زده می‌کند و فاصله‌ی نجومی‌شان با این مجاهدان واقعی را آشکار می‌سازد.»