4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عزیز دلم چهارتا بچه خوش قد و بالا داشتم
برای این انقلاب دادم رسید نگرفتم
بابت این ۴ تا النگو رسید بگیرم...
🌀 این یعنی ما ملت امام حسینیم
حال دلتون رو اول صبح آخرین روز هفته و ایام شهادت مادر سادات حضرت زهرا (س) با شنیدن این خاطره از لسان مداح انقلابی #حاج_مهدی_رسولی خوب کنید .
این کلیپ رو ببینید تا بهتر متوجه بشید چرا دشمن از بعد از جنگ تحمیلی همه ی تلاشش رو انجام داد و همه ظرفیت هاش رو پای کار آورد تا زنان و مادران را از انقلاب و ارزشهاش دور کنه . چون فهمیدن زنان عامل اصلی پیروزی و بقای این انقلاب هستند .
61.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 حزبالله لبنان با کدام موشک ایرانی به اسرائیل حمله کرد؟
🔺فاتح ۱۱۰ را بهتر بشناسید.
#زوبین
📣 تصادف خودرو حامل وزیر صمت در سفر به کردستان
🔺️ساعت ۵ صبح امروز خودرو سید محمد اتابک وزیر صمت در مسیر کرج به قزوین دچار سانحه تصادف زنجیره ای شد و جهت مداوا به یکی از بیمارستان های کرج منتقل گردید.
🔺️خوشبختانه میزان آسیب دیدگی ایشان جدی نیست و بزودی مرخص خواهد شد.
📣 کنگره در دست جمهوریخواهان ماند
🔺️نیویورکتایمز خبر داده که طبق آخرین نتایج شمارش آرای مجلس نمایندگان آمریکا، جمهوریخواهان با کسب ۲۱۸ کرسی توانستند کنترل کنگره را در اختیار خود حفظ کنند.
🔺️این روزنامه گزارش کرده که ترامپ قرار است دستکم از ۳ نمایندهٔ منتخب کنگره در دولتش استفاده کند که کرسیِ آنها در مناطق امن جمهوریخواهان است اما تا برگزاریِ انتخابات میاندورهای خالی خواهد ماند.
🔺️همچنین مت گاتز، نمایندهٔ فلوریدا پیشاز این برای حضور در دولت ترامپ از نمایندگیِ کنگره استعفا کرده است.
🔺️در انتخابات پیشین کنگرهٔ آمریکا جمهوریخواهان ۲۲۲ و دموکراتها ۲۱۳ کرسی کسب کرده بودند.
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مصاحبه با شروری که ۴ انگشت پای مردم را با قمه قطع کرد!
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 گروسی در سفر به تهران با عراقچی دیدار و گفتوگو کرد
قل و دل شیخ قمیقل و دل.mp3
زمان:
حجم:
1.6M