2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۱ آذر سالروز شهادت سردار جنگل؛
میرزا کوچک خان جنگلی
952.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پزشکیان: به نمایندگان بگویید دست از شلوغ کردن بردارند تا من حرف بزنم/ داد و بیداد هست چه کار کنم؟
@BisimchiMedia
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر پزشکیان: به هیچ وجه به دنبال گسترش جنگ در منطقه نیستیم 🤨
قالیباف:
طراحان تحرکات تروریستی در سوریه بدانند بازی با کارت سیاه تروریسم روزی دامن خود آنان را در سرزمینشان خواهد گرفت
یووال نوح هراری: ما در تله ایران افتادیم!
یووال نوح هراری نظریه پرداز معروف رژیم اسرائیل در یادداشتی نوشت:
▪️مراقب باشید! مرد متفکر ۸۵ ساله ایرانی هرگز تن به شکست نمی دهد، ما در یک حلقه آتش و تله ایرانی ها گرفتار شدیم.
▪️[آیت الله]خامنهای دستور اعزام مستشاران نظامی کشور خودش را به لبنان نداد، عراقی ها، افغان ها، تاجیک ها، آذری ها و پاکستانی ها به کمک لبنان نرفتند! اما دارند ده ها هزار نیرو به سوریه با کمک نیروهای ویژه روسیه اعزام می کنند؟ نه! این تله است!
▪️ما در تله ایران افتادیم؛ من دو پیام به بنیامین نوشتم و گفتم آتش بس نکنید، حالا دارم خواهش می کنم جلوی دخالت مستقیم ترک ها به سوریه بگیرید.
▪️اگر ترک ها وارد عمل شوند، ایران با تمام قوای نظامی خود از طریق هوا و زمین در سوریه جهنم به پا خواهد کرد، سپس نبرد زمینی ما با ایران در بلندی جولان شروع میشود.
▪️آتش بس از سوی ما نباید نقض شود، اگر این اتفاق افتاد، ایران دومین تله خودش را با موفقیت به ثمر می رساند و اروپا و آمریکا ما را طرد خواهند کرد، صدام حسین تکریتی را فراموش کردی بنیامین؟
🎥 سقوط پایگاه هوایی حلب