eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.4هزار عکس
27.5هزار ویدیو
211 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
اخطار بانک مرکزی به بانک‌ها برای وام ازدواج و فرزند 🔹بانک مرکزی ضمن اخطار به بانک ها درباره پرداخت وام ازدواج و فرزند اعلام کرد: تاخیر در پرداخت این تسهیلات یا دریافت ضمانت فراتر از حدود این قانون تخلف محسوب شده و در مراجع ذی صلاح قابل پیگیری است.
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماینده قم در مجلس شورای اسلامی: دادستان محترم می‌داند در دستگاه دولت تخلف آشکار صورت گرفته است و فردی بر خلاف قانون در معاونت راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شده است روانبخش در نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه: 🔹چنین نشود که قانون نسبت به یک پیرزنی که ۲ متر اضافه بنا ساخته به سرعت اجرا شود ولی نسبت به کسانی که قدرت دارند و از برج و بارویی برخوردارند تسامح صورت گیرد. 🔹دادستان محترم می‌داند در دستگاه دولت تخلف آشکار صورت گرفته است و فردی بر خلاف قانون در معاونت راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شده است. 🔹آن فرد دیروز مصاحبه کرده و گفته با نظر رئیس‌جمهور در این سمت خواهد ماند.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 اژه‌ای: با معرفی مقصر و انداختن به گردن دیگری مشکل حل نمی‌شود 🔺️حقوق بگیران، کارمندان و کارگران گرفتارند و سختی دارند، دولت مسئولیت سنگینی در این زمینه دارد.
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣رئیس قوه قضائیه: باند کودک‌کش رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا همچنان به جنایت‌های خود ادامه می‌دهد
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 اژه‌ای: امروز نقشه‌ دشمن این است ک ار‌زش‌های انقلاب اسلامی و دینی در میان افکار عمومی کمرنگ کند 🔺️وظیفه ما در شناخت دشمن و نقشه‌های آن سنگین است.
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 رئیس قوه قضائیه: دشمنان می‌خواهند مردم را عصبانی و تهییج کنند تا مقابل مسئولان بایستند 🔺️راهی جز همراهی همفکری برای خنثی کردن نقشه‌های دشمن نداریم.
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 اژه‌ای: اقدامات ضدامنیتی با گذشته تغییر کرده و نمی‌شود با همان اعتبارات سابق با آن‌ها مقابله کرد 🔺️در خیلی از مسائلِ سخت و نرم در جنگ با دشمن هستیم؛ در دوران جنگ نمی‌شود با قوانین دوران غیرجنگ رفتار کرد.
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 رئیس قوه‌قضائیه: همه باید قانون‌مدار باشیم 🔺️قانون باید دقیق و قابل اجرا باشد. اگر ملاک قانون باشد خیلی از اختلافات پیش نمی‌آید.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 رئیس‌مجلس: بزرگ‌ترین منبع فساد ناکارآمدی دستگاه‌ها می‌باشد
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 قالیباف: شجاعت را از مدیران گرفته‌ایم رئیس مجلس در نشست مجلس و قوه قضائیه: 🔺️بخشی از موضوعات اقتصادی بحث مربوط به امنیت سرمایه است. یک بخش از موضوعات اقتصادی مدیران ما هستند. 🔺️ما شجاعت را از مدیران گرفته‌ایم. ما باید با متخلف برخورد کنیم و با مجرم محکم و عادلانه و غیرقابل گذشت برخورد کنیم از آن طرف هم باید برای مدیرانی که امین و قوی هستند چتر حمایتی داشته باشیم.
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 قالیباف: قانون حمایت از افشاگران فساد خوب پیاده‌سازی نشد 🔺️مجلس و قوه‌قضائیه باید این کار مردمی را دنبال کنند.