1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اعلام خبر هلاکت الجولانی، سرکرده ارشد تروریستها در سوریه از تریبون مجلس شورای اسلامی ایران
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑تروریست ها یک گردان دفاع هوایی را در منطقه تل هاسل در نزدیکی فرودگاه النیرب در حلب را تصرف کردند.
@Maddahionlinمداحی آنلاین - دلم قرصه،دل به پرچمت بستم - کرمانشاهی.mp3
زمان:
حجم:
5.7M
زیر سایهی چادر فاطمه
آرامش و امنیت برقراره
آخرالزمان سربلند اونه که
دست از این خونواده بر نداره
امیر_کرمانشاهی🎙
#فاطمیه🏴
#یکشنبه_های_علوی_فاطمی💚
التماس_دعا🌺
⭕️ هیئت تحریر الشام(النصره سابق و وابسته به القاعده) پس از وقفه تقریباً 24 ساعته، عملیات تهاجمی خود را در مسیر حماه آغاز کرده است.
💢 رمزگشایی تورات توسط یک خاخام یهودی/نابودی اسرائیل توسط ایران حتمی است
وب سایت روزنامه اسراییلی"جروزالم پست"، گزارشی از خاخام " ماتیتیاهو گلازرسون" ۸۲ ساله که بیش از ۳۰ کتاب مذهبی نوشته و به پیشگویی از روی کدهای مخفی تورات شهره است، منتشر کرده، این خاخام یهودی مدعی شده بر اساس خوانش کدهای رمزی که در آیات تورات وجود دارد، ایران به اسراییل حمله و این کشور را نابود خواهد کرد، او در مورد زمان و جزئیات این حمله مطالبی رو رمز گشایی کرده که ماجرا رو بسیار جالب کرده.
خبر کوتاه بود اما بی حد مهم و دارای پیام برای آنها که می اندیشند : روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت از استعفای سرلشکر "الیعازر تولیدانو" رئیس شعبه برنامهریزی راهبردی و ایران در ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.
در رسانههای عربی، از وی به عنوان کسی که بیش از 400 روز مجانی به مردم غزه غذا داد یاد می کنند
محمود المدهون آشپز فلسطینی با کمک برادرش هانی که مقیم آمریکا است سال گذشته و در پی حمله اسرائیل به غزه (آشپزخانه سوپ غزه) را راه اندازی کردند و با کمک های مردمی از سراسر جهان گاه تا 3000 نفر را در بیت لاهیا غذا می دادند.
دو روز پیش محمود توسط پهباد اسرائیلی به شهادت رسید..