eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.6هزار عکس
27.7هزار ویدیو
212 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
828.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺گسیل تروریست ها به سمت شهر حمص
🛑شیخ نعیم قاسم : ما سخت‌ترین مرحله را از زمان تأسیس حزب پشت سر گذاشتیم. 🔹 3 عامل اساسی برای پیروزی خداوند در این نبرد وجود دارد که اولین آن حضور رزمندگان شهید مقاومت در میدان و استواری آنهاست. 🔸عامل دوم خون شهدا به رهبری حضرت سید نصرالله است که به مجاهدین انگیزه برای ادامه راه داد. 🔹عامل سوم بازسازی مقاومت و ساختار کنترلی است که به مدیریت متناسب نبرد "قدرتمندان" کمک کرد.
🛑دبیر کل جنبش حزب‌ الله لبنان: ما در این جنگ تجربیات بسیاری کسب کردیم که از آنها برای تقویت بهتر حزب الله استفاده خواهیم کرد 🔺رژیم صهیونیستی تاکنون چندین بار آتش بس را نقض کرده و دولت لبنان فوراً باید این موضوع را بررسی کند.
🔺یکی از اهداف ترکیه برای تصرف سوریه تکمیل کریدور پر سر و صدای زنگزور است/سوریه تصرف شود گزینه بعدی تنش در مرزهای شمالی ایران است! 🔹 شبکه دولتی TRT ترکیه: به زودی حلب، دمشق، درعا و حمص را به صاحب اصلی‌اش (ترکیه) باز می‌گردانیم و به سراغ کریدور زنگزور می‌رویم.
🔻 شیخ نعیم قاسم 🔸رابطه میان مقاومت و ارتش لبنان مساله‌ای داخلی است. 🔸حکومت مسؤول نظارت بر تعهد به توافق آتش‌بس است. 🔸مقاومت زخم‌های بزرگی برداشته اما به تدریج معالجه می‌شود. 🔸حزب الله با بنیه و روابط و قدرت مشروعش قوی است. 🔸ما از بحران‌ها عبور می‌کنیم و از حوادث درس می‌گیریم. 🔸خانواده‌های آواره ثروت مقاومت هستند.
🔻شیخ نعیم قاسم 🔸در اکتبر ۲۰۲۴ حزب الله تصمیم گرفت که هدیه مالی ایران را در میان خانواده‌های آواره توزیع کند. 🔸بخشی از ۷۷ میلیون دلار در میان بیش از ۳۰۰ هزار خانواده آواره توزیع شد. 🔸از ایران و عراق و انصارالله یمن به خاطر کمک هایی که به ما ارایه دادند تشکر می کنیم.
🔻 شیخ نعیم قاسم 🔸دشمنان می‌کوشند سوریه را تخریب و در آن هرج و مرج ایجاد کنند. 🔸به هر وسیله برای جلوگیری از تجاوز به سوریه تلاش خواهیم کرد. 🔸هرگونه سود و منفعت برای «اسرائیل» به معنای ضرر و زیان به دیگران است؛ لذا از شما می‌خواهیم تا از مقاومت حمایت کنید. 🔸گروه‌های تکفیری می‌خواهند سوریه را از موضع مقاومت به موضعی در راستای خدمت به منافع دشمن اسرائیلی منتقل کنند.
🔴شیخ نعیم قاسم خطاب به کشور‌های منطقه: 🔺 بدانید که هر سودی برای اسرائیل به ضرر برای شماست و ضرر تنها برای فلسطین و سوریه و لبنان نیست و در کشورهای شما منعکس خواهد شد
🔺برای روسها رسیدن تروریستها به لاذقیه مسئله مرگ و زندگی هست. 🔹سقوط پایگاه روسها در لاذقیه یعنی قطع کامل پای روسیه در خاورمیانه و مدیترانه! 🔸شاید روسیه مجبور بشه برای حفظ پایگاه خودش در لاذقیه اندکی از تمرکز خود در اوکراین بکاهد.
⭕️ دفتر مطبوعاتی بنیامین یابو جلسه اضطراری کابینه را امشب ساعت 9 شب (تل آویو) اعلام کرد. موضوع فقط سوریه است. بوی پیشروی در خاک سوریه به مشام میرسه...
🔴 آمریکا برای همه سناریوهای ممکن از جمله تخلیه نیروهای خود در سوریه آماده می شود.
🛑مشاور سیاسی نخست وزیر عراق: نمی‌توانیم فقط نظاره گر تحولات سوریه باشیم.