eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.6هزار عکس
27.7هزار ویدیو
212 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یابن‌الحسن نگذار که نبودنت بشه عادت... 🤍 👤 زیبای "عهدم رو نشکستم" با نوای حاج ابوذر تقدیم نگاهتان ▫️
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. یارت ای یار خراسانی چه شد؟! چقدر این روزها، جای شهید سلیمانی خالیه...🌷
🛑رویترز به نقل از یک مقام ارشد ایرانی: ایران بزودی به سوریه نیرو، پهپاد و موشک می‌فرستد.
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 صدا و سیما ، استفاده از کلمه "تروریست" را متوقف کرده و اکنون تحریرالشام رو "گروه مسلح" می نامد.
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥موضعگیری شفاف و صریح آیت الله مکارم شیرازی در مورد عفاف و و برخورد با ولنگاران . عده ای می خواهند برای از بین بردن نظام تمام گناهان را یکی یکی مجاز کنند. دیدید بی ها وقتی تذکر می دید میگن به شما ربطی نداره. جواب این مرجع تقلید را ببینید.
🔷تصویری تلخ از بیمارستان کمال عدوان در غزه اسرائیل بدون هشدار قبلی این بیمارستان را مورد حمله هوایی قرار داد و چندین پزشک و کادر درمانی این بیمارستان را به شهادت رساند.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گاف عجیب تلویزیون وزارت خارجه آمریکا در پخش زنده؛ کارشناس برنامه نمی‌دانست هنوز میکروفونش باز است! 🔺در شرایطی که صدای آمریکا مثل همیشه برنامه‌ای را ترتیب داد تا این‌بار با موضوع توماج صالحی علیه ایران لجن‌پراکنی کند اما در پایان برنامه و در حالیکه مجری، برنامه را تمام کرده بود و هنوز میکروفون باز بود، کارشناس برنامه می‌پرسد: "خوب بود؟" تا بار دیگر واقعیت پشت‌پرده تلویزیون‌های ضد ایرانی را ثابت کند.
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سلبریتی های دوزاری ایرانی که فکر میکنه خدا تو فضاست و با ناسا می تونه به خدا برسه! خدایا این جماعت چرا اینقدر احمق هستند؟؟
عراقچی: برای حمایت از ارتش سوریه آماده‌ایم 🔹وزیر خارجۀ ایران در بغداد پس از دیدار با رئیس‎جمهور عراق: در دیدار با مقامات عراقی توافق کردیم که رایزنی‌های بیشتری در مورد موضوع سوریه داشته باشیم. 🔹هدف ما تقویت رایزنی و هماهنگی برای حمایت از دولت و مردم سوریه و انجام هماهنگی بیشتر در مواضع سیاسی است. 🔹ایران آمادگی کامل برای حمایت از دولت، مردم و ارتش سوریه در حدی که لازم باشد، را دارد.
وبگاه قطری عربی ۲۱: عربستان با استقرار نیروهای آمریکایی در مجاورت مرزهای یمن موافقت کرده است.
🔴سید عبدالملک بدرالدین الحوثی؛ 🔸چرا هیات تحریرالشام برای آزادی فلسطین و قدس اقدامی نمی کند؟
🔝دستگیری رسانه هتاک 🔻در پی انتشار محتوایی موهن با مضمون توهین به ساحت حضرت زهرا (س) در کانال "باشگاه رانندگان اسنپ"، پلیس فتا تهران بزرگ نسبت به احضار مدیرعامل شرکت مذکور اقدام و برابر پیگرد قضایی صورت گرفته ادمین رسانه مذکور بازداشت و لوگوی توقیف صفحه نیز در کانال هتاک قرار داده شد.