eitaa logo
«مبسا»
5.4هزار دنبال‌کننده
44.8هزار عکس
27.9هزار ویدیو
216 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هاشم الحیدری: از حوادث سوریه ناراحتیم ولی اینجا فرق حکومت اسلامی با دیگر حکومت‌ها مشخص می‌شود، در ایران ایمان و ولایت است نه فقط یک حکومت و سلاح و ارتش دبیرکل جنبش عهدالله عراق در دانشگاه امام حسین (ع): 🔹️انسان از حوادث سوریه ناراحت می‌شود ولی اینجا فرق حکومت اسلامی با حکومت‌های دیگر مشخص می‌شود، اینجا (ایران) ایمان هست ولایت است نایب امام زمان هست نه فقط یک حکومت و چند تا سلاح و ارتش و اطلاعات. 🔹️حکومت اسلامی فقط با مقاومت و سپاه و سلاح و چند تا موشک حل نمی‌شود؛ حکومت یعنی امام و امت.
🔺این موجود یه زمانی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بوده انگار ادمین اسرائیلی به فارسیه 😐
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨افزایش هرج و مرج در دمشق 🔺همزمان با تسلط گروه‌های تروریستی بر دمشق و غارت مقرهای نظامی، غیرنظامیان سوری از جمله کودکان و نوجوانان به صورت کیلویی و نامحدود، تسلیحات و مهمات را به منازل خود بردند!
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گروهک های تروریستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق یورش برده و سفارت را غارت، دزدی و خرابکاری می کنند.
👆واکنش امیرحسین ثابتی به توییت حشمت الله فلاحت پیشه
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺فعلا شاد باشید بعدا متوجه میشید چه بلایی سرتون اومده 🔸مردم لیبی هم اولش شادی کردند
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺باز شدن بند زنان زندان صیدنایا، زندان امنیتی و معروف سوریه 🔸زن‌ها که سقوط دولت اسد را باور ندارند با وحشت از سلول‌ها خارج می‌شوند.
✍️معاون پارلمانی دولت شهید رییسی: 🔺همه اتفاقات منطقه از سقوط بالگرد رئیس‌جمهور شهید در ۳۰ اردیبهشت آغاز شد!
حکمرانی خاندان اسد بر سوریه در یک نگاه 🔹از فوریه ۱۹۷۱ که «حافظ اسد» ریاست‌جمهوری سوریه را در اختیار گرفت تا دسامبر ۲۰۲۴ که «بشار اسد» کنار گذاشته شد، جمعاً نزدیک به ۵۴ سال اسد پدر و پسر بر سوریه حکمرانی کردند. نکته قابل توجه این است که هم آمدن این‌ها و هم کنار رفتن آن‌ها به‌واسطه لشکرکشی نظامی بود. 🔹در برابر جریان سازش، سوریه مهم‌ترین سد محسوب می‌شد. بعد از توافق ملک حسین اردن با رژیم صهیونیستی در وادی عربه، روابط امان و دمشق تحت‌الشعاع قرار گرفت، سوریه در این زمینه هیچ‌گاه زیر بار این فشارها نرفت و میزبان طیف‌های مختلف گروه‌های مقاومت فلسطینی بود. 📝گزارش کامل تسنیم را اینجا (http://tn.ai/3215377) بخوانید
📣 حملات معارضان سوری علیه نیروهای کُرد 🔺رویترز در خبری اعلام کرد معارضان سوری حملات خود علیه نیروهای کرد در منبج، واقع در شمال سوریه را آغاز کرده‌اند.
📣 عراقچی به تهران بازگشت 🔺سید عباس عراقچی یکشنبه ۱۸ آذرماه بعد از شرکت در نشست «فروم دوحه»، نشست روند آستانه و دیدارهای جداگانه با وزیران خارجه ترکیه، عربستان، امیر قطر و نخست وزیر این کشور، نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه و رئیس شورای سیاسی حماس که در رابطه با مسائل دوجانبه، منطقه و به ویژه تحولات سوریه بود، قطر را به مقصد ایران ترک کرد.