eitaa logo
«مبسا»
5.5هزار دنبال‌کننده
45.1هزار عکس
28.3هزار ویدیو
217 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 سلامی: صهیونیست‌ها تاوان سنگینی خواهند پرداخت فرمانده کل سپاه: 🔺تا ما بودیم مردم سوریه زندگی می‌کردند چون به‌دنبال عزت‌شان بودیم. 🔺صهیونیست‌ها می‌توانند با چشم غیر مسلح درون خانواده‌های دمشق را ببینند؛ این واقعا قابل تحمل نیست. 🔺صهیونیست‌ها تاوان سنگینی خواهند پرداخت آنها در همین سرزمین دفن خواهند شد اما این به قدری زمان نیاز دارد.
سرلشکر سلامی: اتفاقات یک درس تلخ است فرمانده کل سپاه: 🔹امروز می‌بینید این قدرت‌های بیگانه که در سوریه آتش می‌آفرینند چگونه مثل گرگ‌های گرسنه به جان یک آهوی تنها در بیابان افتادند و هر یک تکه‌ای از بدن او را می‌کند. این صهیونیست‌ها جنوب آن را دیگری شمال و یکی شرق کشور را و در میانه مردم سرگردان تنها به آینده مبهم مواجه‌اند. 🔹 این یک درس تلخ است که ما می‌گیریم اما باید این عبرت بزرگ را در کنار عبرت‌های بزرگ به جای مانده از دفاع مقدس مورد توجه قرار دهیم. 🔹صهیونیست‌ها می‌توانند با چشم غیر مسلح درون خانواده‌های دمشق را ببینند؛ این واقعا قابل تحمل نیست. باید ایستاد، همانگونه که رهبر عزیزمان فرمودند سوریه به فضل الهی به دست جوانان برومند و میدان دیده خود آزاد خواهد شد.
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادر چهارشهید جوادنیا، در شب وفات مادر چهارشهیدِکربلا به فرزندان شهیدش پیوست. 🔻 داستانی حیرت‌آور از توسط این مادر نقل‌ شده که آن را در منبر فاطمیه امسال در حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها بیان کردند. ♨️ این داستان ۴۵ثانیه بیشتر طول نمی‌کشد، اما یک عمر شرمندگی برای ما به همراه خواهد داشت. 🗓 به مناسبت سالروز وفات حضرت و روز تکریم مادران و همسران شهدا
ام‌البنین یعنی ؛ عباس داشته باشی و بگویی : از حسین چه خبر؟! نامادری‌ سادات 💎 یک سو حسن و حسین و زینب و ام‌کلثوم بودند از فاطمه دختر پیغمبر صلی الله علیه وآله ، و یک سو عباس و عبدالله و عثمان و جعفر بودند از ام البنین . فرزندان فاطمه سید بودند و ام البنین ، احترام به آنها را همانند سنتی به فرزندانش یاد داد و همیشه به آنها می گفت : « بچه‌ها ! یادتان باشد ما مثل غلام فرزندان فاطمه ایم ؛ با آنها با احترام رفتار کنید و آنها را آقا صدا کنید . مبادا از شما غمی به دل بگیرند » . نگویید مادر 💎 از طرف دیگر ، می خواست طعم مادری را به یک اندازه به فرزندانش بچشاند ؛ تا فرزندان فاطمه ، احساس بی مادری نکنند . مبادا احساس کنند که فرزندان ام البنین ، نعمتی دارند که آنها ندارند ؛ پس به بچه هایش چنین سفارش کرد : « بچه‌ها ! مرا جلوی بچه های فاطمه ، مادر صدا نکنید »! أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ‌مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🚨این تروریست را متوقف کنید ! 🔺تصویر توییت سفارت آمریکا در سوریه ، مربوط به سال ۲۰۱۷ که از مردم می خواهد با دادن اطلاعات درباره محمد الجولانی رییس گروه Hts (هیئت تحریرالشام ) به شناسایی و دستگیری او کمک کنند!
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑طالبان 7,000,000,000 دلار تجهیزات نظامی آمریکا را به نمایش گذاشتند که در جریان خروج دولت بایدن از افغانستان باقی مانده بود.
🔴نیروهای حشدالشعبی دو تن از اعضای برجسته گروهک های تروریستی داعش را در کمین خود در شرق فلوجه به هلاكت رساندند.
🔺حمید رسایی: تعطیلی مدارس با دروغ آلودگی هوا و یخبندان خیانت به آموزش و آینده فرزندان این کشور است.
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجری شبکه چهار انگلیس با سوال‌‌های خود، سخنگوی دولت اسرائیل را به چالش کشید! می‌خواستید خیالتان از وضعیت مرزها راحت باشد؟ چرا نیروی دریایی ارتش سوریه را نابود کردید؟! مردم می‌گویند شمایی که خودتان با سلاح‌های کشتار جمعی اهالی غزه را می‌کشید چرا از وجود این نوع سلاح‌ها در دیگر کشورها ناراحتید؟!
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چجوری اسرائیل رو بزنیم که بره پِی کارش؟ 📍 پاسخ قرآن چیه؟ ➕ این یک دقیقه و ۸ ثانیه را بجوید!صوت کامل این جلسه را قورت بدهید! 🎙 حجت‌الاسلام محمد سعادتمند
آیت‌الله العظمی نوری همدانی: کوتاهی برابر منکر بی‌حجابی گناه است نوری همدانی: 🔹به کسانی که درباره جلوگیری از منکر بی‌حجابی مقاومت می‌کنند، می‌گویم که شهدا جان دادند تا ارزش‌ها از بین نرود و بدانید کوتاهی در این موضوع گناه است. 🔹امروز وضعیت حجاب در ادارات دولتی چگونه است؟ آیا نهادهای فرهنگی به وظیفه خود عمل کرده و موضوع حجاب را فرهنگ‌سازی کرده و توانسته‌اند به این همه هجمه در فضای مجازی در این باره پاسخ دهند؟ باید اینها را درست کرد، مردم ببیند که ما از خودمان شروع کردیم بهتر می‌پذیرند.
⭕️بثينة شعبان مشاور اسد در فرودگاه دبی پس از فرار از دمشق