eitaa logo
«مبسا»
5.5هزار دنبال‌کننده
45.3هزار عکس
28.7هزار ویدیو
217 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️جدول افزایش حقوق ۱۴۰۴ منتشر شد/ حقوق کارکنان دولتی چه تغییری می‌کن د؟ 🔹 حقوق یک فرد مجرد در سال آینده، ۲۰ درصد افزایش پیدا می‌کند. همچنین برای افراد متاهل، به ازای هر فرزند، افزایش حقوق به میزان بیشتری خواهد بود. به طور مثال، یک خانواده با ۵ فرزند می ‌تواند تا ۴۵ درصد رشد را تجربه کند. به صورت کلی، میانگین افزایش حقوق و دستمزد در سال ۱۴۰۴ حدود ۲۸ درصد پیش ‌بینی شده است.
♦️ظرفیت واگن‌های مترو تهران دو برابر می‌شوند شهردار تهران: 🔹خطوط مترو تهران در حال توسعه هستند و ظرف ۳سال‌ونیم ظرفیت واگن‌های مترو تهران دو برابر می شوند.
🔹 جلیلی بشه برنده, دلار میشه پرنده ✍️ابولاء
296.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خوش‌وبش اردوغان و پزشکیان پیش از شروع اجلاس دی ۸ ✍ ممنون که ما رو پیچوندی و با اسرائیل و آمریکا همدست شدی و از پشت بهمون در سوریه خنجر زدی....
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر حقققق بود این کلیپ 😄👌
اخبار غیر رسمی از آتش‌سوزی در ناو هواپیمابر آمریکا در پی حمله یمنی‌ها 🔹‌وبگاه الهدهد به نقل از رسانه‌های اسرائیلی از درگیری شدید بین نیروی دریایی یمن، ناو هواپیمابر آمریکایی و چند ناوشکن آمریکایی و انگلیسی در دریای سرخ و دریای عرب خبر داد. 🔹‌به گفته این رسانه‌ها، آتش‌سوزی در ناو هواپیمابر آمریکایی پس از هدف قرار گرفتن تعداد زیادی موشک و پهپاد یمنی در دریای سرخ رخ داده است.
💢بازدید عراقچی از مسجد محمدعلی پاشا و مسجد و حرم سیده نفیسه و سیده زینب در قاهره
قاب مشترک پزشکیان السیسی و اردوغان پیش از شروع اجلاس دی 8
🇪🇬رئیس‌جمهور مصر: رژیم‌صهیونیستی همۀ قوانین بین‌المللی را زیر پا گذاشته 🔹دامنۀ جنایات صهیونیست‌ها تا سوریه پیش رفته و حاکمیت و یکپارچگی این کشور را تحت تاثیر قرار داده است. 🔹منطقه با چالش‌های بی‌سابقه‌ای مواجه است. احتمال گسترش دامنۀ جنگ از سوریه به سایر مناطق نیز وجود دارد.
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢آغاز سخنرانی «مسعود پزشکیان» رئیس جمهوری اسلامی ایران در اجلاس سران هشت کشور اسلامی در حال توسعه (دی ۸)
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣پزشکیان: امیدوارم در دوره ریاست مصر بر سازمان دی 8 شاهد تعمیق دوستی و برادری بین اعضا و برداشتن گام های جدی در روند افزایش همکاری های چندجانبه باشیم