6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥لامصب عجب چیزیه این ازدواج😂😂
#دکتر_سعید_عزیزی
#عروج_عاشقانه
🥀«۱ دی ماه»
🌹زندگی زیباست؛ شهادت زیباتر🌹
💔 شهید یدالله کلهر اهل روستای باباسلمان شهریار ،سرداری رشید با ویژگیهایی همچون صلابت، شهامت، صبر و توکل بر خدا بود که رفتاری بزرگ منشانه داشت و مردانگی و شجاعت با جانش آمیخته بود. وی از مبارزان انقلابی به شمار میرفت که در دروان دفاع مقدس فداکاریهای بینظیری از خود نشان داد و به درجه رفیع شهادت نائل شد.
♦️هدیه به روح شهید بزرگوار یدالله کلهر«صلوات»
#شهید_دفاع_مقدس
🥀
حدود چند ساعت پیش یک موشک بالستیک یمنی به قلب تلاویو اصابت کرد
جالبه از کنار دو موشک رهگیر پیکان رد میشه و اونها درکنارش منفجر هم میشن اما باز اصابت میکنه
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نشانه های یک منتظر
🔹 تنظیم زندگی با امام زمان علیه السلام چگونه ممکن است.
🎙استاد_عالی
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زخمی شدن 18 صهیونیست درحمله موشکی بامداد امروز یمن به تل آویو
منابع خبری صهیونیستی از به صدا در آمدن آژیر خطر و اصابت موشک یمنی به تلآویو و زخمی شدن دستکم 18 نفر خبر دادند. کانال 14 تلویزیون عبری پیش از این زخمی شدن 5 شهرک نشین صهیونیست بر اثر اصابت موشک را تایید کرده بود.بنابر گزارش الجزیره، ارتش اسرائیل اعلام کرد که آژیرهای خطر در مناطق مختلفی در نتیجه شلیک موشک از یمن فعال شده و این حادثه در دست بررسی است.
تصاویر منتشر شده حاکی است که سامانههای دفاعی رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک شلیک شده ناکام مانده اند.برخی منابع عبری گزارش دادند موشکی که از یمن به تل اویو شلیک شده مستقیما یک ساختمان را هدف قرار داده و سبب آتش سوزی آن شده است.
به رغم اعلام رسانه های صهیونیستی، مسوولان و رسانه های یمنی تا کنون این خبر را تایید یا تکذیب نکرده اند. معمولا نیروهای مسلح یمن به دنبال حملات مشکی یا پهپادی به سرزمین های اشغالی که در حمایت از ملت فلسطین در غزه صورت می گیرد، بیانیه رسمی صادر می کند.
@babolharam_netfa-m-h-zahra-m-hussein-hadadiyan01-98-eshgh-yani-enna-a3taynak_۱۹۱۲۲۰۲۴.mp3
زمان:
حجم:
5.8M
|⇦•مادر اومده.....
#سرود و توسل ویژهٔ ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها اجرا شده به نفس کربلایی محمد حسین حدادیان •✾•
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ ↻
امشب ملائک بر نبی تبریک گفتند
تا صبح گرد خانه اش پرواز کردند
آندم که سر زد روی زهرا
سادات زین مادر به عالم ناز کردند
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 ️بیانیه نیروهای مسلح یمن: نیروی موشکی ما با موشک بالستیک مافوق صوت «فلسطین ۲» یک هدف نظامی دشمن اسرائیلی را در یافای اشغالی"تل آویو" هدف قرار دادند. این موشک با عبور از سد سامانه های دفاعی دشمن با دقت به هدف اصابت کرد.
تمجید فرستاده آمریکا از ابومحمد الجولانی
🔹باربارا لیف، معاون وزیر خارجه آمریکا که به دمشق سفر کرده است، پس از دیدار با «احمد الشرع» (الجولانی) از او تمجید کرد و او را «فردی عملگرا» دانست.
🔹او گفت: «الشرع فردی عملگراست و اظهارات او در مورد مسائل زنان و حقوق برابر بسیار عملی و معتدل بود».
🔹این مقام آمریکایی همچنین مذاکره با الجولانی را خوب و ثمربخش توصیف کرد.
🔹باربارا لیو در بخشی دیگر از سخنان خود مدعی شد: «ایران هیچ نقشی در سوریه نخواهد داشت و نباید داشته باشد».
🔹در ارتباط با کردهای سوریه نیز، این مقام آمریکا با جانبداری ضمنی از ترکیه. گفت: «شرایطی که کردهای شمال شرق سوریه را به دفاع از خود واداشته بود، اکنون تغییر کرده است».