9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 به بهانه "کریسمس" و سال نوی میلادی
تاریخچه شکل گیری بابا نوئل 🤯
📱ببینید صنعت سرمایه داری چطوری بخاطر فروش محصولات کاراکتر سازی کردن...
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هر که را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست...
🔹از خدای سبحان عاجزانه طلب میکنم که حسن عاقبت با مرگی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز برای من مقرر فرماید.
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج قاسم سلیمانی: من در ذهن شما آدم خوبی هستم؟
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ لحظاتی از شعرخوانی آقای مجتبی رمضانی در آغاز دیدار امروز به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
🔺️ ایلان ماسک در خصوص انفجار یکی از خودروهای تسلا در مقابل یکی از هتلهای ترامپ:به نظر می رسد یک اقدام تروریستی باشد
🔸 ما اکنون تأیید کردهایم که انفجار ناشی از آتشبازی بسیار بزرگ و/یا بمبی است که در بستر سایبرتراک اجارهای حمل میشده است و به خود وسیله نقلیه ارتباطی ندارد.
🔸 تمام تله متری خودرو در زمان انفجار مثبت بود.
🔸هم انفجار این سایبرتراک و هم بمب انتحاری اف۱۵۰ در نیواورلئان از تورو اجاره شده بودند. شاید و به نوعی به هم مرتبط هستند.
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لحظه انفجار خودروی تسلا در مقابل برج ترامپ در لاس وگاس
🔹در این انفجار یک نفر (راننده) کشته و هفت نفر زخمی شدند. پلیس لاس وگاس در حال بررسی ماهیت انفجار و تروریستی بودن آن است.
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام محمد باقر علیه السلام فرمودند:
اِذَا خَرَجَ الْیَمَانِیُّ فَانْهَضْ اِلَیْهِ فَاِنَّ رَایَتَهُ رَایَةُ هُدًی.
🔻چون یمانیّ خروج کرد
به سوی او بشتاب که همانا
پرچم او پرچم هدایت است.
#حدیث
📌 ۱۸ درصد کل زکات کشور توسط کمیته امداد جمعآوری میشود
🔸 حبیباله آسوده، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد:
🔹 همه مسئولان و نخبگان باید نسبت به ترویج و تبلیغ زکات دغدغه داشته باشند و برای تهییج و تشویق به پرداخت زکات تلاش کنند.
🔹 ۲۸۰۰ میلیارد تومان، مجموع ارزش نقد و کالای زکات جمعآوری شده در سطح کشور اعم از زکات واجب، فطریه و مستحبی است که ۵۳.۳ درصد این مبلغ مربوط به زکات مستحب بوده و تنها ۱۸.۵ درصد از این حجم از زکات توسط کمیته امداد جمعآوری شده و مابقی توسط سایر متولیان امر زکات از مؤدیان اخذ شده است.
🔹 ظرفیت زکات درکشور بیش از اینها است و اگر حجم جمعآوری زکات در کشور افزایش یابد، سطح کیفیت رفع نیاز از نیازمندان نیز افزایش خواهد یافت.